| Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj! ::
Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! :: ; Mindenkit szeretettel várunk! ; |
Vezetőség |
|
Top posting users this week | |
|
| Erkély | |
|
+23Chris Martines Rebecca Ewell Jacinta Hernandez Sebastian G. Blaze Cintia Thomson Demi Bieber Dorothy Brown Benjamin Doredumble Kim Kaguya Veronica Johnson Ginevra Gwendolyne Green William Quentin Watson Gina Laures Gresham C. Ainsley Miriam Hewer Hannelori Sensui Hannah McDowal James Miller Solaria Luthia Allison Diamond Cherilyn R. Keighley Ophelia McCord Főmesélő 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
William Quentin Watson Felnőtt
Kor : 32 Hozzászólások száma : 670 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Május 22, 2010 10:40 am | |
| - Na, akkor van értelme egy kis diskurzusnak. A nevem William Quentin Watson, de te szólíts ahogy akarsz... *Mondja, majd hisztérikusan felröhög.* - Bár a "Gazdám" vicces lenne ezekről az ajkakról... *Megfeszíti izmait, és felül a korlátra.* - Mondd csak, honnan jöttél, banáncsoki? Mesterséged címere? Még nem láttalak itt. Mikor érkeztél? Tetszik a felsőd, hogy nézel ki nélküle? *Kérdi még mindig kicsit őrült, szemtelen vigyorral, ám szemei inkább komoly pillantásokkal méregetik a lányt, helye nincs benne sem gúnynak, sem humornak, inkább csak sötétségnek és vadságnak.* - Adjak egy puszit a pocidra, vagy nálatok mi a szokás? | |
| | | Gina Laures Diák- Plama
Kor : 31 Lakhely : Wilian mágusképző Hozzászólások száma : 20 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Május 22, 2010 10:47 am | |
| *Komoly pillantásokat vet a fiúra. Nem fog megsértődni, de nem igen tetszik neki a stílus. A viccelődésekre nem is válaszol, bár ha sokáig folytatja, akkor biztosan lesz hozzá pár szép szava.* -Brazíliából jöttem és 3 éve itt tanulok. A felsőm nélkül pedig pont úgy nézek ki, ahogy Te nem fogsz látni. *közli Willel teljesen komolyan, mert nem áll szándékában még a hasát sem mutogatni. * -A puszit elhagyhatod. Nincs különösebb szokásunk, mint nektek, angoloknak. Mert feltételezem az vagy.... *Lepillant a birtokra, aztán újra Will-re.* -És Te? Miért pont a Wilian? | |
| | | William Quentin Watson Felnőtt
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Május 22, 2010 10:50 am | |
| - Ide sorozott be a gonosz sors. Ez van. Már nem sokáig. *Mondja, majd megvető pillantással még egyszer végigméri Ginát. Ebben a lányban nincs semmi, ami érdekelhetné, legalábbis így első ránézésre. A külső már lényegtelen, és soha nem lehet sötétebb lelkű angyal, mint Cassy, így hát nem hiszi, hogy bármiben is érdekes lehetne számára a fekete bőrű lány.* - Van még kérdésed? Mert rájöttem, hogy fölösleges volt ide kijönnöm... *Mondja pofátlanul, és türelmesen vár a válaszra, közben előhúzva pálcáját, és ujjai között forgatva azt, mintha csak valami játékszer lenne.* | |
Kor : 31 Lakhely : Wilian mágusképző Hozzászólások száma : 20 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Május 22, 2010 10:56 am | |
| *Biccent a fiú válaszára, lepillant újra az udvarra, aztán kérdés érkezik hozzá, amire azonnal válaszol is.* -Van! Miért gondoltad, hogy lesz értelme ide kijönnöd? *kérdez vissza, majd csak vár a válaszra. Ilyen csávót sem látott még, de lehet jobb is. Nem biztos, hogy nagyon vissza akarja tartani a fiút. Nem egy leányálom, az tuti...Számára sem külsőleg, sem belsőleg.* | |
| | | William Quentin Watson Felnőtt
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Május 22, 2010 11:14 am | |
| - Különlegesnek tűntél... Amolyan vad szépség egzotikus tájakról. De látom, te is csak egy unalmas, átlagos kisdiák vagy egyszerű gondolatokkal, sablonos álmokkal és nevetséges reményekkel. Egyszerűen értelmesnek tűntél. *Mondja, ezzel leugrik a korlátról, az övébe szúrja a pálcáját, zsebre vágja a kezeit, és elindul befelé, de még egy percre megáll.* - Meg jól nézel ki, és egy magamfajta korú srácnak mindene a nők, vagy nem? *Kérdi, ám a válaszra már nem vár: Besétál, hacsak meg nem állítják.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Május 22, 2010 11:23 am | |
| *Felvonja a szemöldökét a válaszra. Nem is várt mást, kívülről látszik a fiún, hogy milyen. Utána szaladni nem fog, nem érdekli, hogy milyennek tartják, de azért azt nem állja meg, hogy ne szóljon utána.* -A mi vadászat fajtánk csendes, észrevehetetlen, de gyors, hatásos és tökéletes! *félmosolyra húzza a száját. ~Bár nem éjfélkor vadászom, főleg nem egy ilyen nap után...~ Érdekesnek látja a fiút, de nem annyira, hogy utána rohanjon, vagy talán még azt sem bánja, ha többet nem látja... de egy iskola, közös "négy fal". Aztűn Will eltűnik, ő még egy darabig gondolkodik, majd bemegy a hálószobájába, hogy kialudja magát.* | |
| | | James Miller Halálfaló
Kor : 32 Hozzászólások száma : 719 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Május 28, 2010 7:04 am | |
| *Falnak dőlve állok már egy ideje az erkélyen. Egyik kezembe a cigi, ami már félig el van szívva, a másikban pedig pálcám. Kicsit ideges voltam, bár igazából nem is értem mi az egésznek az oka. A tegnapi eseményeket úgy éreztem ma... mintha csak egy álom lett volna. Látszik is, mivel már pár eldobott cigicsikk díszeleg a földön alattam. Reméltem, ma úgyra láthatom és tényleg nem csak egy álom volt, vagy játék... A nap még halványan sütött, már lemenőben volt. Szerettem innen nézni a naplementét. Itt, ilyenkor mindig nyugalom van. Pálcám a hátsó zsebembe tettem, még egy utolsót beleszívtam a cigarettába majd kipöcköltem az erkély korlátja felett és az ajtó felé pillantottam...* | |
| | | Ginevra Gwendolyne Green Diák- Plama
Hozzászólások száma : 53 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Május 28, 2010 7:14 am | |
| *Ginny kilép az erkélyre, és megdermed. Most egy majdnem térdig felérő barna túrabakancsot, egy combközépig érő feszes farmer rövidnadrágot és egy testére simuló hófehér, kicsit izzadt topot visel. Látszólag a mai délutánt azzal töltötte, hogy egy hatalmasat túrázott a környéken: Erről árulkodik a hátát húzó méretes túrazsák. Ledobja a táskát, odalép Jameshez, kiveszi a kezéből a cigarettát, és szó nélkül elnyomja.* - James! Hogy képzeled ezt? Rontja az egészségedet! És amíg ki nem takarítod a szádból ezt a mocskot, nem kapsz csókot! *Mondja, de azért vígasztalásul egy gyengéd puszit nyom a fiú nyakára.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Május 28, 2010 7:24 am | |
| *Megéreztem, hogy valaki jön... arra néztem tehát, és kicsit meg is lepődtem. Pont rá nem számítottam. Elmosolyodtam azért, de láttam rajta, hogy a cigi nem tetszik neki...* -....őőő... bocsi. De hogy takarítsam ki? *Vontam fel a szemöldököm, majd amikor már cigi sehol, egy csókot nyomtam az ajkára. Mondhatni puszinak is, de akkor is, rájöttem hogy nem csak játszott velem tegnap. Próbáltam eltérni a témától, remélem sikeresen...* -Te meg hol voltál? *El sem tudom képzelni, hol lehetett Ginny evvel a nagy táskával a hátán.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Május 28, 2010 7:27 am | |
| - Hogy takarítsd ki? Hát fogkefével és fogkrémmel, Kicsim... *Mondja, majd mikor a fiú nyom a szájára egy puszit, hátralép fintorogva...* - Fúúúúj! Ne már! Még most is érzem! Blah... *Elkezdi törölgetni a száját, majd végignéz magán.* - Sétáltam egy kicsit a környéken. Tudod milyen szép nap volt? Te meg itt punnyadsz a kastélyban... Ne butáskodj már! *Ezzel újra Jameshez lép.* - El foglak vinni túrázni, ha nem vigyázol! *Vigyorog, és rácsap a fiú fenekére.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Május 28, 2010 7:33 am | |
| -Most azért menjek fel? Nemááár... *Lusta dög vagyok. Főleg ma. Kicsit fáradt vagyok, ma korán keltem. Bár nem tudom pontosan mért is. Na de mindegy. Elvigyorodtam Ginny kijelentéseire. Hát igen... legközelebb akkor már rágyújtani sem birok majd.* -Hajjaj. Mondjuk... nem biztos hogy bánnám! *Lágyan felnevettem, aztán egyik kezemmel lágyan átkaroltam Ginny derekát. Amikor a fenekemre vágott, elmosolyodtam ismét, bár most cinkosabban.* Ezt nem fordítva kéne? Amúgy, ma egész nap kinn voltál? *Érdeklődtem, tekintetem teljesen kíváncsi. Másmilyen most nem is lehetne..* | |
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Május 28, 2010 7:37 am | |
| - Igen, felmész, vagy beleharapok a hátsódba, cukorfalat! *Vigyorog Ginny. Kifejezetten fiús tud lenni, ha sokat mozog, hát még most, hogy egy egész napot végigsétált.* - Igen, egész nap kint voltam, sőt, szerintem rendszeresen fogok túrázni menni, mert ez jó! *Vigyorog a lány, majd elkapja Jamest, és beleharap a nyakába.* - Én vagyok a vadmacskalány! *Nevet fel, és körmeivel végigcirógatja James arcát és nyakát.* - Na mi az, félsz tőlem?
//Fagy// | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Május 30, 2010 8:45 pm | |
| //Olvadás //
-Ó, de erős lett valaki egyszerre. *Nevettem fel, miközben egy kicsit oldalba böktem Ginnyt. Nem áll szándékomba felmenni, ezt így, evvel ki is mutattam. Aztán bólintottam egyet, az egész nap túra nekem nem éppen a fogamra való... Mondjuk, a lustaság. Ha nagyon rászánnám magam, akkor talán el is mennék Ginnyvel. Beleharapnak a nyakamba, én elvigyorodom erre, de csak átkarolom őt.* -Én kis vadmacskám. *Egy puszit adtam az arcára, majd összeráncoltam a homlokom.* Félni? Tőled? Nem... *Persze hogy nem. A mosoly nem tűnt az arcomról, Ginnyt továbbra is öleltem, nem is szándékoztam elengedni. Még megjegyeztem valamit.* -Csak akkor megyek fel, ha te is jössz. *Persze, mindennek van ára.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Május 30, 2010 8:53 pm | |
| - Rendben, megyek én is, úgy is le kell még fürdenem... Csupa izzadtság vagyok... *Mondja cinkosan kacsintva.* - Neked pedig alaposan fogat kell mosnod, és ha megérzem, hogy még egyszer azzal a bűzrúddal barátkoztál, beleharapok a hátsódba! *És mintegy nyomatékosítva, rácsap James fenekére, majd bele is markol.* - Szóval induljunk. *Venné fel újra a táskáját, ám fájdalmasan felszisszen. Lehúzza a top vállpántját, és alatta látszik, hogy a táska szíja igencsak kidörzsölte vállát. Leguggol, és szomorú kiscica szemekkel nézeget hol a fájós vállára, hol Jamesre.* - Cegíítesz? *Kérdi selypítve, hatalmas szemekkel...* | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Május 30, 2010 9:04 pm | |
| -Oké. *Ha minden igaz, akkor együtt indulunk el a folyosón, felfelé. Gondolom, hozzám fogunk menni... De azért ez majd útközben kiderül.* -Ejj... akkor azt hiszem, jobb lesz engedelmeskednem neked. Te kis vadmacs. *Néha furcsának tartom egy kicsit Ginnyt, viszont nekem így jó. Valahogy kiváltja belőlem a régi énem... Azonban, még mielőtt tovább mentünk volna, Ginny megáll én pedig kérdőn pillantok rá. Elvigyorodom, hiszen ezekkel a szemekkel mindig is tudtam, hogy akar valamit. A vállára pillantottam.* -úúú. Na add ide, majd én viszem. Amúgy, az északiba vagy a déli toronyba megyünk? *Én legszívesebben magamhoz mennék, de végülis ahol neki jobb. Felkaptam a táskáját, majd megfogtam a kezét és akkor remélhetőleg... most már tényleg elindultunk.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Május 30, 2010 9:09 pm | |
| *Ahogy James felveszi a táskát, és Ginny felé nyúl, a lány kislányos viháncolással kapja el, és rávigyorog a fiúra.* - Hozzád, hozzád, hozzád menjünk! *Mondja örömében szinte kiabálva és ugrálva, majd elindulnak.* - Amúgy ne haragudj a táska miatt, de te sem akarhatod, hogy szegény kicsi fájós vállamon cipeljem, ugye? *Kérdi már megint a kiscica szemekkel, és közben hozzábújik Jameshez. mindkét kezével a fiú karjába kapaszkodik, nekidörgölőzik a fiúnak, mint egy kiscica. Az apró termetű lány úgy tűnik, ma felettébb jó kedvében van.* - Te Jaaaames! Kaphatok majd egy hátmasszázst is? *Kérdi Ginevra, feszegetve azt a bizonyos húrt, amennyire csak lehet.* - Hidd el, nem leszek hálátlan! *Mondja, majd ha megkapta a választ, témát vált...* - Mióta dohányzol, te buta fiú? | |
| | | Hannah McDowal Diák- Famine
Kor : 31 Hozzászólások száma : 560 Tallérok : 1 Pontok : 15
| Tárgy: Re: Erkély Hétf. Jún. 21, 2010 12:00 am | |
| * Miután reggel felkeltem, még csak meg sem fordult a fejemben a gondolat, hogy a mai nap egy áttörés lesz számomra. De végül valahogy még is megtörtént az amiről nem gondoltam , hogy velem megeshet. Teljesen ártatlan kislány módján megreggeliztem és elindultam sétálni a kastélyban. Nem találtam ugyanis olyan embert , akivel ki lehetett volna lógni. Így hát egyik lábamat tettem a másik után, céltalanul. Aztán megálltam azon ajtó előtt, amin még eddigi ittlétem során egyszer sem léptem át. Ez pedig a könyvtár ajtaja volt. Aki kicsit is ismer annak a számára ez megdöbbentő tény, hogy Hannah McDowal bement a könyvtárba. Márpedig én bementem, sőt mi több még egy könyvet is kivettem. Csak, hogy fokozzam az izgalmakat . Találkoztam pár emberrel , akik ugyanúgy meg voltak rökönyödve akárcsak én. Most pedig itt ülök az erkély egyik gyékény foteljában és olvasom a könyvet amit kivettem. Természetesen nem valami természetről szóló kis mese. Nem ez egy vérbeli fekete mágus könyv. A borítója kopott , és cikornyás ezüst betűk, amelyek valaha fényesen csillogtak, most fakón hirdetik a könyv címét : A fekete mágia világa - kezdőknek és haladóknak. Nem értem, hogy ilyen könyvet , hogy tárolhatnak az iskolában. Az viszont tény, hogy nagyon is érdekes információkat találtam benne. Kissé lengén öltöztem, farmer sort, fehér ujjatlan, a szél pedig tesz rá, hogy könnyen megfázhatok és hidegen fújdogál. Sehol senki. Vagyis ezen az erkélyen senki. Belefeledkezve olvasom a könyvet , amikor valaki megtöri az egyedüllétemet. Felpillantok a könyvből* | |
| | | Veronica Johnson Diák-Amira
Kor : 31 Hozzászólások száma : 177 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Hétf. Jún. 21, 2010 12:34 am | |
| *Éppen az iskolában sétálok. Nem sokat jártam itt az évek során, viszont... eléggé ismerem ahhoz, hogy tudjam mi hol van. Elvégre, nem véletlenül vagyok ennek az iskolának -na meg még jó pár másiknak is - az oktatásügyese. Furcsán hangzik, de mégis... én adok ki mindent, ami az iskolában zajlik az oktatás terén. Meg egyebek. Lassan haladtam végig az első emeleten, mivel éppen az igazgató irodáját kerestem. Részben, na meg szerettem volna megtudni a diákoktól, hogy milyen volt az év. Ezt az évet nem én szabtam ki, hiszen csak most jöttem vissza az oktatásügybe. Nem voltak valami érdekfeszítő éveim mostanában. Áthelyeztek ide, aztán amoda és így tovább. Ahogy a folyosón sétálgatok, észreveszem hogy nyitva van az erkély ajtaja. Csak kíváncsiságból bekukucskálok, hátha találok ott valakit. Elvégere, mégis csak egy olyan hely az erkély, ahol többen vannak mivel nyugodt. Nem is csalódtam, hiszen egy lány volt kinn, egyedül ami a jobbik eset. Elszántam magam, egy kisebb mosolyt erőltettem az arcomra majd kiléptem mellé. Persze a talár alatt igen elegánsan voltam felöltözve: Fekete farmer, egy krémszínű ingblúz és ékszerek.* -Szervusz. Zavarhatlak pár percig? *Látni rajtam, hogy nem iskolai dolgozó vagyok. Odaléptem a lány mellé, meg sem várva a választ miközben az egyik felől a hajamat a fülem mögé simítottam. Elgondolkodtam a kérdéseken, amiket majd fel fogok tenni a lánynak. De egyenlőre vártam, nem szándékoztam elsiettetni a dolgot.* | |
| | | | Veronica Johnson Diák-Amira
| Tárgy: Re: Erkély Hétf. Jún. 21, 2010 10:27 pm | |
| //és akkor folytatás ^^//
*Figyelmesen hallgattam a lányt. Először csak barna szemeimmel kémleltem végig, aztán bólintottam. Próbálok... kedves lenni, viszont nem mindig megy. A csicsás kinézetről már látszik, hogy nem éppen egy közönséges nőről van szó. Hanem rólam... Közelebb léptem, a könyvre pillantottam, viszont nem olvastam el mit ír rajta. Nem érdekelt, más miatt jöttem. Elővettem a papírt, és azt a pennát amelyik helyettem ír. Miért is törjem magam, ha van ilyen?* -Szeretnék feltenni pár kérdést az iskoláról... az oktatásról. Naomi Philps vagyok, a Minisztériumból. Oktatásügyi osztály. *Bemutatkoztam és kijelentettem csak, hogy megtudjam mennyire alkalmazzák az én feltételeim az iskolában. A penna elkezd lassan írni, azt is amit én kérdezek kérdez.* -Szóval... egy héten összesen hány órán vesztek részt? A diákok körülbelül, hány százaléka jár órákra? *Még mielőtt a lány megkérdezné, miért pont tőle kérdezem...* Csak azért tőled kérdezem kis drágám, mert érdekel a diákok véleménye. *A penna figyelmesen várt arra, amit Hannah kezd majd mondani. Én pedig érdekes tekintetemmel hallgattam és közben nekidőltem a párkánynak.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Hétf. Jún. 21, 2010 10:40 pm | |
| * Szóval oktatásügy.. Hát nem éppen a megfelelő embert találta meg magának a nő. De megpróbálom, jó fényben feltüntetni az iskolát... Nehogy már miattam legyenek szigorítások. Kérdőn pillantok a pennára. Nem nagyon bírom az ilyeneket, hiszen nem látod mit írnak le. Akár át is formálhatják a szavaidat.* - Hannah McDowal * mutatkozok be én is. Az illedelem megkívánja. Habár nem nagyon szeretném, hogy a minisztérium tárolja a nevem, semmilyen okból sem. A kérdéseken kicsit elgondolkozok. Ha magamból indulok ki , akkor az órák 50%-án ha ott vagyok..* - Nos körülbelül 35 plusz-mínusz néhány* ez még könnyebb volt kiszámolni. Elvégre napi 7 óránk van körülbelül...A második kérdés viszont már kényesebb* - Körülbelül...85% ... * ezzel annyira nem lövök mellé. Legalább is remélem. Mert a Roxforthoz képest eléggé sokan járunk órákra.. Bár ez biztos még az első év miatt van. Bólintok amikor közli, hogy csak a érdekli a diákok véleménye, azért kérdez engem. Csak sajnálom őt is, hogy pont engem talált meg mint lehetséges alany. Nem vagyok az a típus aki annyira odavan az iskoláért, meg ilyenek. De mindenre megpróbálok kielégítő választ adni. Eddig két kérdésen túl is vagyok. Jöhet a többi ! * | |
| Tárgy: Re: Erkély Hétf. Jún. 21, 2010 11:22 pm | |
| *Körülbelül az iskolából 10 diákot úgyis megkérdezek. Aztán összehasonlítom a véleményeket és megyek az igazgatóhoz. De addig jó, amíg ő nem tudja, hogy itt vagyok. Nem bírjuk egymás képét. A penna szépen lassan mindent leír, közben én egyre csak figyelem Hannaht. A kérdéseken gondolkodom... érdekes.* -Ahhaa, értem. És szerinted ez a 35 óra sok vagy kevés? Vagy éppenséggel pont elég? *Érdeklődtem kellemes hangnemben, aztán meg sem vártam a választ, hanem feltettem a következő kérdésemet.* -Alex mennyire szigorú? A tanárok komolyan veszik az órákat? Büntetéseket gyakran osztanak ki? *Minden érdekel, ezt már a lány is észlelhette. Kisebb, mosoly terül el az arcomon. Semmit nem lehet belőle kivenni. Egyszerűen csak olyan, amilyen. Én tudom mit akarok, nem mint egyesek. A minisztériumban sokan vannak, akik nem a megfelelő feltételek mellett dolgoznak. Ha most én lennék a miniszter...* | |
| Tárgy: Re: Erkély Hétf. Jún. 21, 2010 11:39 pm | |
| * Úgy látszik nem érzékeli, hogy nem éppen az a sulikedvelő ember vagyok. De sebaj. Kedvesen válaszolok a kérdésekre. De a kérdés, hogy soknak tartom-e az óraszámokat.. Nos arra már nem tudok bájosan válaszolni. Az őszintét mondom* - Természetesen, mint minden normális diák, soknak tartom ezt az óraszámot. * mondom és nyomatékképp még egy fintort is bevágok hozzá. Az igazgató.. Nos annyira nem is találkoztam vele..Csak a beiratkozásnál* - Amennyire kell. Pont, jó legalább is jobb mint a Roxfortban volt.. *teszem hozzá. Amikor beszéltem Alexszel akkor teljesen normális volt. Sőt jó fejnek tűnt és igazgató létére még jól is néz ki. Ezt azonnal megállapítottam. * - Komolyan, néha nagyon is . De hát ez így van rendjén. Vagy nem ? A kevesebb házi jól jönne.. Akkor maradna időnk...egyebekre. A büntetések, meg tényleg csak azoknak osztják ki akik megérdemlik. * Ha lúd hát legyen kövér. Azért tettem hozzá, hogy jól jönne a kevesebb házi. MEglátjuk, hogy reagál a kedves Oktatásügyis. Mellesleg, ahhoz képest, hogy minisztériumban dolgozik elég jófejnek tűnik. De a látszat néha csal* | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Jún. 22, 2010 12:05 am | |
| *Tudom, hogy egyik diák sem szereti az iskolát. Én szerettem tanulni, persze ez sokkal érdekesebb mint a mugli világban. Ezért... ezért vagyok most itt. Egy ideig még így lesz, később meg lehet hogy többre is viszem. A penna szó szerint ír le mindent amit a lány mond és amikor a Roxfortot említik én felnézek és a barna szemeiben megjelenik meg érdekes kíváncsiság. Én is Roxfortos voltam, így... össze tudom hasonlítani a két iskola közötti különbséget.* -Á, egy Roxfortos diák. Én is az voltam... *Nem, nem ide jártam. A Roxfort volt a nekem való, anyámék máshova nem is akartak járatni. Mardekár... érdekes évek voltak.* -Attól függ, annyira nem szabad nekik szigorúnak lenni, figyelni kell a tanároknak magukra is. Sok a házi? Az nem gond... legalább megtanuljátok normálisan a mágia használatot és a többit amire szükségetek lesz. Téged kaptak már el kijárási tilalom miatt? *Azt is általában minden diák megszegi. Kisebb hatásszünetet tartok, megvárom még Hannah válaszol az összes kérdésemre. A penna felírja ami kell, minden szükséges adatokat el kell tárolnom, hogy aztán tudjak jelentést is írni.* -Tudsz olyan tanárokat akik... szóval van-e olyan tanár az iskolában aki valamilyen lénnyé változik át, akaratán kívül? Legalábbis tudsz-e róla? | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Jún. 22, 2010 12:46 am | |
| * Felvonom a szemöldököm. Roxfortból az Oktatásügybe ? Hmm... Azt hittem akik ott vannak többre viszik. Mindenesetre ez már jó pont, hogy egy suliba is jártunk. Kár, hogy kicsaptak. Jobban szerettem mint a Wiliant.* - Ha szabad megkérdeznem melyik ház ? * kíváncsiságom megint felülkerekedik rajtam. Remélem nem lesz mérges miatta. A tipikus felnőtt blabla.. Legalább normálisan megtanuljuk a dolgokat ?Paff. Igazán normálisan majd csak akkor tanuljuk meg a élesben kell használni. Addig csak feleslegesen gyakoroljuk.* - Nem * válaszolok a kijárós kérdésre* - Na nem mintha annyira kijárnék. * Teszem hozzá. Ami igaz is . Részben, csak egyszer lógtam ki . Eddig. * - Nem tudok ilyenről * ráncolom a homlokom. Mégis mitől tartanak ? Egy vérfarkas tanártól ? Bár legalább valami életet vinne az iskolába* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Erkély | |
| |
| | | | Erkély | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |