| Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj! ::
Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! :: ; Mindenkit szeretettel várunk! ; |
Vezetőség |
|
Top posting users this week | |
|
| Erkély | |
|
+23Chris Martines Rebecca Ewell Jacinta Hernandez Sebastian G. Blaze Cintia Thomson Demi Bieber Dorothy Brown Benjamin Doredumble Kim Kaguya Veronica Johnson Ginevra Gwendolyne Green William Quentin Watson Gina Laures Gresham C. Ainsley Miriam Hewer Hannelori Sensui Hannah McDowal James Miller Solaria Luthia Allison Diamond Cherilyn R. Keighley Ophelia McCord Főmesélő 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erkély Hétf. Május 10, 2010 10:45 am | |
| -Én is remélem. *Teszi hozzá, majd figyeli tovább a tanárnőt, majd válaszol neki.* -Hát a beszélgetés részen mi is túl vagyunk. *Mosolyodik el, majd kicsit szomorú lett mikor meghallotta, hogy kiket is csináltak órán.* -Elég érdekesnek hangzik. *Teszi hozzá kedvesen, majd elkezdi törni a fejét, hogy hogy is lehet egy gyufaszálból tűt csinálni.* -Eddig még nem ért el az álom manó, de remélem nem sokára befut. *Lesi minden szavát Hanninak, majd felugrik a párkányról.* -Persze. Szívesen magával tatok. *Majd elindultak a folyosók irányába.* |
| | | Miriam Hewer Diák
Kor : 30 Hozzászólások száma : 236 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Május 16, 2010 3:36 am | |
| *A folyosón sétálgatva megjött a kedve egy kis levegőhöz. Nem mondhatni, hogy olyan túl jó idő van kinn, ezért inkább csak az erkélyre vitte a lába, na meg a lustaság. Converse cipő, fekete nadrág és egy lila póló van rajta valami fehér kinézhetetlen mintával. Vörös tincsei, mint mindig, most is kiengedve omlanak vállaira. Pálcája is nála van mellesleg, ha esetleg szüksége lenne rá. Közben valami jó kis csínyen töri a fejét. Igazából nem tetszik neki ez az unalmas Plamás élet. Itt valahogy sosincs semmi érdekes. A korláthoz lép, rákönyököl és elkezdi nézni a tájat. Az égen elég csúnya felhők gomolyognak, de azért nem lehetne azt mondani, hogy olyan túlzottan hideg van. Társaságra vágyik, mondjuk ma egy kicsit azért jobb a kedve mint tegnap…* | |
| | | Gresham C. Ainsley Diák- Plama
Hozzászólások száma : 47 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Május 16, 2010 3:47 am | |
| *Elég régóta ücsörög az első emelet erkélyén található padon, mikor egy vörös hajú lány lépdel el mellette észre sem véve őt. Gresham Ainsley, mint frissen kihelyezett auror, természetesen elég alapos felvilágosítást kapott a Wilianről és lakóiról ahhoz, hogy felismerje a lányban Miriam Hewert, a tavaly Plamába áthelyezett faminést. Mivel elsődleges feladata az információszerzés, egyértelmű, hogy összebarátkozással kezd. Elvégre ő egy új diák messze a tengerentúlról...* - Helló! *Köszön rá a lányra kissé erőteljesebb hangon, hogy észrevegyék, de ha a lány rápillant, kedvesen elmosolyodik. Jobb karját a pad támláján pihentetve olvasott eddig, s most a könyvet félretéve picit igazít fehér kapucnis felsőjén. Annyira nincs hideg, de ezeket a felhőket elnézve hamarosan kénytelen lesz visszavonulni a kastélyba.* | |
| | | Miriam Hewer Diák
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Május 16, 2010 3:57 am | |
| *Tényleg nem veszi észre, hogy más is van az erkélyen. Mondjuk, egyáltalán nem furcsa, mivel a megfigyelő képessége kicsit rossz mostanában. Csak akkor kapcsol, hogy van benn más is, amikor ráköszönnek. Megfordul, majd a szívbajt hozzák rá.* -őőő.... szia! Te, eddig is itt ültél? *Összeráncolja a homlokát, majd vissza mosolyog. Persze bejön neki a fiú de fogalma sincs róla, hogy kicsoda. Pontosan ezért, be is mutatkozik neki.* -Miriam vagyok. Bocsi, hogy nem vettelek észre... nem épp a legjobb formámba vagyok mostanság. *Vonja meg a vállát. Szemeit nem veszi le Greshamről, igazából mindent meg szeretne tudni róla...* | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Május 16, 2010 4:07 am | |
| - Persze, már... *Itt fekete bőrszíjas karórájára pillant.* - ...45 perce itt ülök. *Halkan felnevet a lány meglepettségét látva, majd mikor Miriam bemutatkozik neki - mivel az illem így kívánja - egy apró bólintás után ő is megmondja a nevét, s a többit.* - Gresham. Plama. Ötödév. És semmi baj. *Ó, ha Miriami tudná, hogy mennyiszer nézték már levegőnek Gresht akaratlanul... De ez a kém munkájával jár, már ha a beépülést nem vesszük. A tájon kezd eluralkodni a feketeség, sötét fellegek gyülekeznek, és hűvös fuvallatok érkeznek az erdő felől.* - Nem ülsz le? Bár azt hiszem lassan úgy is be kell majd menni... *Összeráncolja a homlokát, majd rámosolyog a lányra.* | |
| | | Miriam Hewer Diák
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Május 16, 2010 4:17 am | |
| -Húha! Akkor tényleg én vagyok figyelmetlen. *Húzza el a száját, majd kicsit elgondolkodik. Furcsa, hogy Gresham-et nem látta eddig ha már ötödéves. Rá is kérdez.* -Ötödik? Hogy-hogy nem láttalak még sose? Én mellesleg negyedikes és szintén Plamás... egy éve. *Ezt muszáj hozzátennie, mivel utálja azt mondani hogy Plamás... Ő mindig is Famines lesz és punk tum. Hellyel kínálják, ő elfoadja és le is ül. * -Köszi. Hát igen... kicsit hűvös van. *Jegyzi meg, közben szemeit próbálja nem levenni Greshamről. Kíváncsi tényleg mindenre.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Május 16, 2010 4:24 am | |
| *Elnézően mosolyog, majd nekiszegezik a várt kérdést, amit igen sokszor fog még idén hallani.* - Talán azért, mert csak most jöttem át. Tudod, Amerikából. *Végig mosolyog, és próbál meglepődött arcot vágni, mikor Miriam is elmondja, hogy ő sem olyan régóta plamás, mint azt évfolyama mutatná.* - Hogy-hogy csak egy éve? *A maszkok felvétele mindig is gördülékenyen ment neki, tehát kevés az esély rá, hogy Miriam rájöjjön - Gresh mindent tud, és talán többet is. Van egy szép nagy ládája fent a szobájában tele aktákkal, és hiába olvasta már el mindet többször is, azért elhatározza, hogy mihelyst feljut, megkeresi a Hewer kulcsszó alatt futót.* | |
| | | Miriam Hewer Diák
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Május 16, 2010 4:32 am | |
| -Ó értem. És, hogy tetszik az iskola? *Érdeklődik kedvesen, valahogy Gresham-hez úgy érzi kedvesnek, kell lennie. Bár a srácokkal sosem volt gondja. Leginkább fiú barátai vannak neki. Már megszokta… Közben megint jött az a kérdés, amiről nem szeret beszélni. De azért elmondja.* -Hát… tavaly, egy kicsit átráztam az igazgatót és a csíny egy kicsit durván sült el. Szóval elkapott és nem vágott, ki hanem áttett a Plamába. *Végülis ez mégis jobb, mint az hogy kivágják. Közben összefonja karjait és a tájat kezdi el nézni. Persze amikor hozzá beszélnek, tartja a szemkontaktust.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Május 16, 2010 4:44 am | |
| - Bírom. Nyugis hely. Bár az elsősök néha eléggé... idegesítőek. Érted... *Kezével közben egy mély mozdulatot tesz, az "Animágusoknak" című vékony és kicsi könyvet pedig pulcsija zsebébe süllyeszti.* - Áh értem. Alex... vagyis az igazgató néha szigorú tud lenni, de amúgy tök kedves. Volt olyan rendes, hogy engem sem első osztálytól indított ismét. *Áú. Nyelvbotlás. Az egy dolog, hogy Gresh jóban van vele, de az nem azt jelenti, hogy itt is tegeznie kéne... vagy hát... ezen még nem gondolkozott. Azt meg persze pláne nem kell tudnia senkinek, hogy Alex valójában miért nem első osztályba rakta.* - Szerintem is jobban jártál így, ha érdekel a véleményem... Na de mégis mi a frászt műveltél? *Kérdezi szinte már nevetve.* | |
| | | Miriam Hewer Diák
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Május 16, 2010 4:52 am | |
| -Jah, ismerős. Már a mostani elsősök egy kicsit nagynak képzelik magunat. Na de mindegy. *Vonja meg a vállát, aztán figyelmesen hallgatja végig Gresham meséjét. Halványan el is mosolyodik rá. A nyelvbotlást egyáltalán ne veszi észre, ő is Alexnek szokta mondani az igazgatót. Már akkor, amikor nem találkozik vele.* -Tök egyértelmű, hogy ha folytatod a tanulmányaid akkor nem újra elsősnek kell lenned. *Igen, végülis jobban járt így. Most mesélje el azt is, hogy mit tett? Elég ciki... főleg hogy megfogták.* -Hát... tudod hogy van a lányoknál. Néha elég sok hülyeséget tudnak kitalálni három próbának...*Egy kisebb hatásszünet és folytatja. Közben egy nagyot nyel. Fel van rá készülve, hogy totál le fog égni.* -Az én feladatom az volt... hogy az igazgató alsóneműjét el kellett lopnom, meg kell hagynom valami "nyomot". Szóval... valami csapda félét. Éshát. Pech... az igazgató épp az utolsó pillanatba lépett be. Mégis... annyit dolgoztam azért, hogy bejussak. Le van védve az iroda egy csomó védőbűbájjal. Nem volt könnyű... *Már-már boci szemekkel néz Greshamre, de végül csak elvigyorodik.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Május 16, 2010 5:08 am | |
| *Meglepődik, és nem is kicsit, mivel Alex nem volt hajlandó elmondani neki, mit szeretett volna Miriam az irodájában csinálni. Feltör belőle a nevetés, de megpróbálja visszafogni magát, hisz... egy lányt azért mégsem illik kiröhögni.* - Ez komoly? *Tisztában van vele, hogy mennyire az, de még mindig mosolyog a hallottakon. Közben megfogalmazódik benne, hogy Alexnek mit fog mondani, ha megkérdezi javult-e már azóta Miriam.* - De... azért jót tett neked, hogy plamás lettél, nem? *Ahogy befejezi a mondatot, apró cseppek kezdenek hullani csupasz kézfejére, alig hallhatóan koppannak az erkély kövén.* | |
| | | Miriam Hewer Diák
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Május 16, 2010 5:13 am | |
| *Összefonja karjait, mondhatni egy kicsit durcás képet is vág mellé. Persze csak poénból.* -Hééé! Nem éri kinevetni. Tényleg komoly. De azért megszívtam. *Böki oldalba az első mondatoknál Greshamet, majd a kérdésre összeráncolja a homlokát. Még hogy jót? * -Nem mondhatnám, hogy olyan túl jót. Nem szeretem ezt a házat... Famine-s vagyok, leszek és voltam is. Ezvan. *Vonja meg a vállát végül, majd észlelni kezdi ő is, hogy esik az eső. A fiúra pillant.* -Elázunk... nem megyünk inkább valami szárazabb helyre? *De tőle aztán még itt kinn is ázhatnak, őt nem zavarja.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Május 16, 2010 5:21 am | |
| - Értem... *Talán kissé csalódottnak tűnhet a srác a hangja alapján, de azért elmosolyodik. Azt hitte talán változott a lány, de úgy tűnik, aki egyszer a sötét útra lépett, sötét marad örökké. Ez pedig szörnyen lehangoló egy auror számára.* - Végül is bemehetünk. Mit szólnál mondjuk a klubhelyiséghez? *Arcán már nyoma sincs az előbbi gondolatoknak, és mikor az eső egyre jobban rákezd, gyorsan fel is áll. Kezeit zsebébe süllyeszti, de megvárja míg Miriam belép előtte. - Na és... Kviddicsezel? *Kérdezi mosolyogva immár odabent, ha Miriam hajlandó volt vele menni.* | |
| | | Ophelia McCord Diák-Amira
Kor : 29 Hozzászólások száma : 416 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Május 21, 2010 1:28 am | |
| *Kicsit durcás, nincs túl jó kedvében. Ez az öltözetén is elég szépen meglátszik. Komor arccal lép ki az erkélyre, körül sem nézve, bár meggyőződik aztán arról, hogy senki más nincs ott. Rögtön a korláthoz megy, rákönyököl. Ma egy kicsit jobb idő van, szépen süt a nap. Örül neki, persze hogy örül, hiszen utálja a vizet. Elgondolkodik. A kedve most nem csak az ereje miatt rossz… most más is van a háttérben. Nem is tudja, mit szóljon ahhoz amit látott, hallott. Talán, csak pletyka? Egyesek bármit megtennének azért, hogy Scott és Liza szakítsanak. Nem tudja mi az igazság, de elég szépen kihat ez most a kedvére. Alex ott ugrabugrál a gazdája mögött kivételesen.*
| |
| | | Allison Diamond Diák- Famine
Kor : 28 Hozzászólások száma : 433 Tallérok : 2 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Május 21, 2010 1:38 am | |
| *A szobája felöl érkezik,és épp az erkélyre indult elszivni egy szál cigit.Most muszáj rágyujtania,és az erkély megfelelő hely erre a célra,és persze ott reméli,hogy kicsit egyedül lehet és gondolkodhat a történteken.Nem tudja mi van vele,de az elmúlt napokban történt valami,és kicsit féltékeny lett.Kilép az erkélyre,körülnéz,hogy egyedül van-e,de ekkor Scottott pillantotta meg a korlátnál.Cigije már a kezében és meg is gyújtotta.Közelebb lép a fiúhoz.Közben belesziv a cigijébe,és gondolkodik arról mit is mondjon Scottnak.* -Szija.*hallkan és szomorú hangon szólt a fiúhoz,majd egy puszival üdvözölte.Liza is a korlátnak támaszkodik,és még egyszer körülnéz.Majd hirtelen a kutyusra.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Május 21, 2010 1:44 am | |
| *Nyílik mögötte az erkély ajtaja, ő hátrafordul. Lizát látja meg, pont őrá nem számított most. Kicsit elhúzza a száját, majd visszafordul. A lány rágyújt, őt ez nem zavarja. A puszit még azért elviseli. Most fogja kideríteni, akkor mi is volt az a múltkori.* -Helló. *Köszön rideg hangon, majd a sötétkék szemeket Lizára veti. A lánynak sincs túl jó kedve és ezt ő meg is, jegyzi most… mármint, inkább rákérdez.* -Neked meg már mi bajod? *Hát igen… a „pletykák” és a benne égő mágia nem volt jó párosítás. Egyenlőre nem tér rá a tárgyra, kíváncsi arra, hogy Liza mit fog neki mondani.*
| |
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Május 21, 2010 1:55 am | |
| *A kérdés hangneme,és a kifejezés kicsit meglepte,nem érti mi lett már Scottal,hogy ilyen goromba.Talán vele van valami baja?De azért válaszol a kérésre.* -Semmi különös,csak hát,...*Nem fejezi be rögtön a mondatot,kicsit átgondolja,hogyan is fejezze ki magát.* -Tudod nemrég láttalak egy csajjal sétálgatni,és utánna el volt szálva magával,hogy Scottnak bejövök,meg,hogy,....*Inkább nem mondja tovább,úgy gondolja,hogy a fiú pontossan érti mire gondol Liza.* -És hát kissé féltékeny voltam,és nem értem,hogy ez mért volt?Nem mondtad neki,hogy van valakid?Vagy én már nem is számítok?*Érdeklődik kicsit letámadva Scottot.* -És neked mi bántja a szived,ha szabad tudnom?*Szemei a fiúra szegeződtek,ebben a percben nem tudja mit kéne csinálnia,legszivesebben itthagyná,...de nem teszi.Vár egy kicsit,érdekli mit válaszol Scott.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Május 21, 2010 2:08 am | |
| *Nincs jó kedvében. Részben ez teszi ezt olyan nagyon furcsává. Már nem is tudja mit higgyen… Végighallgatja Lizát, közben felül a korlátra, egyik lábát felteszi és nekidől a falnak. Ha leesik, nem lesz nagy baja, mert varázs véd minden ilyen helyet. Kicsit meglepődik. Na igen… az tegnap volt és azért csinálta mert ki volt akadva. De semmi komoly nem volt, csak jól összehaverkodott a csajjal. Ennyi. * -Mért, nem szabad más lányokkal beszélgetnem? *Azért fura lenne, ha a sok lányimádót el kellene hagynia Liza miatt. Mármint nem úgy… Csak, szereti, ha ő van a központban.* -De számíto…tasz. Csak… tudod közben nekem is mondtak valamit. Ki is az a James? *Pontosan azt mondták neki, hogy látták Lizát Jamesszel enyelegni. Most ebből mi az igaz? Majd kiderül. Akkor sincs túl jó kedvében, és valószínű hogy már nem is lesz. A furcsa szemekben látható is mindez. Talán ilyen még sosem volt…*
| |
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Május 21, 2010 2:26 am | |
| *Kicsit megijedt,amikor Scott felült a korlátra.Igaz kicsit mérges rá,de azért félti.Bár nem mintha Scott rászorulna.Elég sokan odavannak érte.Végighallgatja,majd válaszol is még mindig kicsit gorombán,és féltékenyen.* -De szabad,én nem azt mondtam,hogy nem szabad,...csak hát legalább annyit mondj meg nekik,hogy foglalt vagy,vagy valami.*Lehajtja fejét,és hátat fordit a fiúnak.Elszomorodott,hisz kicsit belegondolt a dolgokba,és felmerült benne,hogy ez a veszekedé miatt elveszitheti Scottott.Amit ő nem akarna,hisz szereti,nagyon.Közben elszivta a cigit,és ledobta az erkélyröl.* -James?Visszafordul hirtelen,és elkezdi.*James miatt van ez az egész?Ő csak egy jentéktelen srác,akit nemrég ismertem meg,és,....nem volt semmi.Csak összefutottunk,és hát ő is kviddicsezik,és arról volt szó.*Szól Scotthoz,már kicsit ilyedt hangon,szemében félelem jelent meg.Eszébe jutott,amikor édesanyjával vitatkozott,és hát őt is elvesztette.* -Meg hát ő tudott rólad,és nem volt semmi.*Folytatja,és reméli nem fogja kifogásolni,hisz ez az igazság.Sosem tudna hazudni Scottnak.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Május 21, 2010 2:41 am | |
| *Akár igaz, akár nem, amit mondtak ő most máson is elég szépen meglepődött. Teljesen úgy hangzik, mintha Liza meg akarna tiltani nekik egy s mást. A lány közben megfordul, Scott pedig összekulcsolja a karját és továbbra is csak a maga pártját, fogja. Aztán jön a Jameses rész. Már tényleg nem tudja mit higgyen. -Hm… Pedig nekem többen is azt mondták, hogy enyelegtetek! *Vágja a lány fejéhez, közben leugrik a párkányról és nekidől a falnak. Nem tud a lány szemébe nézni, pedig tudja, hogy valószínű Lizának kéne hinnie. Tudja, de valami mégis a másfelé vonzza. Kicsit gondolataiba merül, nem szólal meg. Alex közben a pad alá bújt, ott fekszik. Scott tudja, hogy fájdalmat okozott Lizának… tudja, de még meg kell, hogy emésztődjön benne, amit hallott.*
| |
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Május 21, 2010 2:52 am | |
| *Lássa,hogy Scott nem igazán akar hinni neki.Ekkor Liza egy erős fájdalamat érzett a szivében.* -Szóval,akkor nem hiszel nekem.*Néz a fiú szemébe.Egy könycsepp gördült végig Liza arcán,majd egy másik.Ismét elfordul,nem akarja,hogy Scott sirni lássa.Óvatosan letörli könnyeit,majd Scottra pillant.Nem tud megszólalni,nem találja a szavakat.Kicsit elszomoritotta,hogy a szerelme nem hisz neki.És hát Liza jobban mérges lehet Scottra,hisz James tudta,hogy Lizának komoly kapcsolata van,és Scott még arra se volt képes,hogy megemlitse.Ismét egy könycsepp hullik ki Liza szeméböl,de ezt már nem tudja elrejteni a fiú szemei elöl.Egy hirtelen mozdulattal kinyitta az ajtót,és elkezdett a szobája felé szaladni.Most gondolkodnia kell,már semmit sem ért.Főleg azt nem,hogy most mért is ő a bűnös.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Május 21, 2010 3:00 am | |
| *Nem szól semmit, nem is fordul meg. Csak előre néz, egy pontba mintha lefagyott volna. Nagyon a gondolataiba merült. Éppen csak egy pillanatra fordul meg, amikor meglátja, hogy Liza sír és már el is rohan. Ő visszafordul, sóhajt egyet. Fogalma sincs, most mit csináljon. Szereti Lizát és nem érti mi ütött belé… a pletykáknak hisz, és nem a kedvesének? Elvakítja már a népszerűség… Erőt vesz magán majd Liza után ered. Tudja, hogy a lány hova ment. Sőt, biztos benne.*
| |
| | | Gina Laures Diák- Plama
Kor : 31 Lakhely : Wilian mágusképző Hozzászólások száma : 20 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Május 22, 2010 10:22 am | |
| *Az erkély korlátján üldögél, lábait befele lógatja, hátát a falnak dönti, fejét is és elgondolkodva mereng az éjszakában. Ma szinte egész nap tanult. Fáradt, ráadásul kezdi nagyon egyedül érezni magát. Legjobb barátai otthon, Brazíliában, ő pedig itt punnyad... egyedül. Egy dalocskát dúdolgat, melyet még barátaival írtak. Nincs meleg, de farmer rövid nadrág és egy szürke, könyékig érő póló //ami avatarnak is kinn van// van rajta. Nem messze tőle egy miniatűr vízköpő ücsörög, melynek teste kutyára emlékeztet, de hátán két szárnnyal is ékeskedhet. Látszólag élettelen, de Gina kis vízköpője ilyenkor van leginkább ébren.* | |
| | | William Quentin Watson Felnőtt
Kor : 32 Hozzászólások száma : 670 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Május 22, 2010 10:29 am | |
| *Súlyos bakancsok kopogása hallatszik, majd kilép az erkélyre William Quentin Watson. Fekete bakancsot, fekete farmert és fekete pulóvert visel, kezeit fekete ujjatlan bőrkesztyűk fedik. Lassan odalép a korláthoz, és rátámaszkodik, csak ekkor veszi a fáradtságot, hogy rápillantson a lányra. Még soha nem látott színes bőrt, nemhogy lányon, így igencsak alaposan szemügyre veszi a hölgyeményt, és végül megszólal.* - Szép estét. Beszélsz angolul? Mert ha nem, nagyon ráfaragtál. *Mondja, és közben megfordul, hátát veti neki a korlátnak, és közben igyekszik szemkontaktust fenntartani a lánnyal.* | |
| | | Gina Laures Diák- Plama
Kor : 31 Lakhely : Wilian mágusképző Hozzászólások száma : 20 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Május 22, 2010 10:36 am | |
| *Már a bakancsok kopogására felfigyel, de addig nem hagyja abba a dúdolást, amíg ki nem lép az erkélyre a vele egykorú fiú. Végigtekint rajta, de egyelőre nem látszik veszély forrásnak. Aztán meg is szólal. Szép kezded... köszönés és bemutatkozás, ráadásul ez a méregetés?!?!* -Ohh que é que voce quer, Senhor... hmm... Como se chama? *Aztán újra végigpillant a fiún, majd megszólal.* -A nevem Gina. És igen, beszélek angolul... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Erkély | |
| |
| | | | Erkély | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |