| Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj! ::
Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! :: ; Mindenkit szeretettel várunk! ; |
Vezetőség |
|
Top posting users this week | |
|
| Erkély | |
|
+23Chris Martines Rebecca Ewell Jacinta Hernandez Sebastian G. Blaze Cintia Thomson Demi Bieber Dorothy Brown Benjamin Doredumble Kim Kaguya Veronica Johnson Ginevra Gwendolyne Green William Quentin Watson Gina Laures Gresham C. Ainsley Miriam Hewer Hannelori Sensui Hannah McDowal James Miller Solaria Luthia Allison Diamond Cherilyn R. Keighley Ophelia McCord Főmesélő 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Veronica Johnson Diák-Amira
Kor : 31 Hozzászólások száma : 177 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Jún. 22, 2010 1:09 am | |
| -Mardekár. *Válaszoltam röviden és tömören. Nekem az oktatásügy volt az álmom, pont ezért kerültem ide. Figyelmesen végighallgatom Hannaht, aztán előveszek egy dobozkát. Cigaretta van benne. Kiveszek egy szálat, aztán elteszem. Meggyújtom a pálcámmal aztán bólintok.* -Rendben... lássuk csak. *Egy pillanatra a pennához pillantok, elég sok mindent leírt már. Még egy kérdésem van, azt felteszem aztán megyek tovább.* -Szerinted mit kellene változtatni az iskolán, oktatáson... ? *Beleszívok a cigibe, letüdőzöm majd kifújjom. A szél szépen elfújja a füstöt, szinte beleolvad.* | |
| | | Hannah McDowal Diák- Famine
Kor : 31 Hozzászólások száma : 560 Tallérok : 1 Pontok : 15
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Jún. 22, 2010 2:48 am | |
| * Mardekár. Hát igen, a legjobb ház mondjon bárki bármit. Érdeklődve figyelem , ahogy elővesz egy doboz cigit és rágyújt. Micsoda példakép, mondhatom. Aztán ezek után szidják a fiatalokat, hogy elcsábulnak a rossz dolgok felé. Ezt a példát látjuk. Nem tehetünk róla. Vajon mit szólna ha én is előkapnám a farzsebemben lapuló dobozkát és elszívnék egyet vele ?! Na jó nem. Azért ennyire nem feszegetjük a húrt. Végre valahára elérkezünk az utolsó kérdéshez. Ez egy kicsit gondolkodtatós.* - Talán lehetnének cserediák programok... * vetem fel. Mit meg nem adnék, hogy még egyszer visszamehessek a Roxfortba ! * - Az oktatáson, meg , hogy lehetnének kevésbé unalmasak az órák. Meg be lehetne vezetni néhány veszélyesebb bűbájt is. Más ötletem nagyon nincs. | |
| | | Kim Kaguya Amira prefektus
Kor : 30 Hozzászólások száma : 876 Tallérok : 1 Pontok : 15
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Júl. 18, 2010 11:08 pm | |
| *Kim érkezik az erkélyre egy könyv társaságában amit már tegnap is olvasott. Reméli ma ki tudja olvasni, mert hosszú még a lista, hogy mit szeretne elolvasni. Fekete nadrágot visel, edzőcipővel, élénk zöld-kék felsőt, ami alkarig ér, tehát elfedi a jegyét. Haja összekötve, és kicsit tüsire állítva. Az erkélyen lévő padon kényelemesen elhelyezkedik, és folytatja az olvasását.* | |
| | | James Miller Halálfaló
Kor : 32 Hozzászólások száma : 719 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Júl. 18, 2010 11:13 pm | |
| *Már visszaértünk a Bermuda háromszögből... Jó volt meg minden, de azért most jó újra itt... na oké, most legszívesebben kerülném ezt a helyet. Egy szál cigivel a kezemben lépek ki az erkélyre, aztán már fordulnék is vissza amikor meglátom, hogy más is van kinn. Csak a végén mégsem. Kim... * -Kit látnak szemeim? *Lépek oda mellé, majd meggyújtom a cigarettát. Nem, nem tudom hogy prefektus.* Csáó. Remélem nem zavarok. *Mellesleg egy fekete-fehér térdnadrág és egy világoskék póló van rajtam.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Júl. 18, 2010 11:19 pm | |
| *Felnéz a könyvből, és amikor meglátja Jamest, fokozatosan fehéredik el az arca. Nem igazán számított a fiúra, főleg nem itt.* - Szia. Mi járatban itt? *kérdezi, remélve hogy nem látszik rajta nagyon a halálos félelem, ami az ilyen találkozásokkal keríti hatalmába. Fél, méghozzá minden oka megvan erre, hiszen James is az egyik, akiről mesélt Robertnek. * | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Júl. 18, 2010 11:29 pm | |
| *Észreveszem, hogy fél... de nem szólok. Már megszoktam.* -Gondoltam az ébredés után elszívok egy szál cigit, aztán meg megyek kajálni. Te? *Kérdezek is vissza, hogy azért... ne legyek annyira "udvariatlan". Azt még nem tudom, hogy a minisztérium keres... viszont ha megtudom, és ki is derítem ki volt az aki elmondta... Rákönyökölök a korlátra, beleszívok a cigibe miközben azért Kimet kémlelem.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Júl. 18, 2010 11:34 pm | |
| *Magában kicsit felsóhajt, lehet hogy James még nem tudja? Akkor egyenlőre nincs félnivalója, annak ellenére hogy a fiú halálfaló.* - Értem, én csak olvasni jöttem ki. Ilyenkor nincsen tömeg. *jegyzi meg halkan, de már nem olyan remegő hangon, és még talán kajálni is lemenne a másikkal.* - Most mész le a nagyterembe? *kérdezi még meg, mert látja hogy nem sok van a cigijéből.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Júl. 18, 2010 11:58 pm | |
| -Ahha. Nyár van. Meg dög meleg. *Ma főleg. Kérdő pillantással nézek Kimre, amikor megkérdezi, hogy most megyek-e le a nagyterembe. Elgondolkodom egy csöppet, szívok ismét a cigiből majd kipöckölöm a párkányom. Remélem nem esik senki fejére, de ha mégis... kit izgat?* -Ahha, mindjárt. *Engem aztán nem fog zavarni, ha ő is jön. Éppen mindegy, legalább lesz kivel beszélgetnem.* -Hogy megy az Amirások élete mostanság? *Ma úgy tűnik, nagyon kedves vagyok* | |
| Tárgy: Re: Erkély Hétf. Júl. 19, 2010 12:03 am | |
| - Ez igaz, odafent a tornyokban is nagyon meleg van. *ért egyet a fiú, majd figyelemmel kíséri hogy James elpöcköli a csikket. Csodálkozik egy kicsit, hogy mindenki dohányzik, vagyis a legtöbben. Ted is dohányzik.* - Akkor szerintem megyek én is, még nem reggeliztem *jegyzi meg a hosszú hajú fiú, majd lassan felkel és egy picit alacsonyabb csak Jamestől. Könyvét a hóna alá csapja* - Nehézkesen. Alig van élet, nálatok gondolom pörgés van. *teszi még hozzá halkan.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Hétf. Júl. 19, 2010 12:11 am | |
| -Ja. *Azért is jöttem le ilyen "korán", mert melegem volt... elgondolkodva pillantok Kimre, aztán bólintok. Nekem nyolc, tőlem jöhet velem ha annyira akar.* -Hát jó, akkor go. *Intek az ajtó felé, majd zsebbe dugom a kezem és elindulok kifelé. Az ajtón kilépve még vállat vonok a kijelentésére.* -Ahha, bár nem mindig. Mindenki otthon van. Kivéve aki nem. *Azzal a nagyterem felé veszem az irányt Kimmel az oldalamon. * | |
| | | Benjamin Doredumble Diák- Famine
Kor : 27 Lakhely : Wilian Hozzászólások száma : 158 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 6:57 am | |
| * Benjamin lép az erkélyre. Kicsit levegőzni akar, mielőtt egy tanárt keres. Ez ritkaság hogy ő akar felkeresni egy tanárt, de engedélyre van szüksége, a könyvtár zárolt részéhez. Szokásos öltözete van rajta: fekete póló, sötétkék farmer, sportcipő. Mikor megérkezik, a csodás kilátás egyből elbűvöli. Odasétál a korláthoz, és nekitámaszkodik. Eszébe jut Dorothy, hirtelen vágyat érett, hogy felkeresse. Azonban erre nem volt szükség... * | |
| | | Dorothy Brown Diák- Plama
Kor : 27 Lakhely : Wilian / London / Aix-en-Provence Hozzászólások száma : 82 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 7:10 am | |
| * Dorothy a cicája után szaladt, miután Málna eliszkolt előle és egy legyet kergetve kiment az erkélyre. Az erkély felől hűvös levegő jött be, még szerencse, hogy felkapta kedvenc sárga kardigánját. Amikor kiért az erkélyre, hogy macskáját megkeresse, egy ismerős alakot pillantott meg háttal állni, Ben volt az. Nagyot dobbant szíve, nem sejtette, hogy pont itt fognak összefutni. Odaugrott a fiú mögé és megkocogtatta a vállát.* -Szia! *Szólt mosolyogva, annyira örült, hogy látja Bent.* -Hogy-hogy itt? Talán vársz valakire? *Kérdezte a fiútól.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 7:25 am | |
| * Kellemes meglepetésként ért, mikor Dorothy megérintette a vállamat. Megfordultam, majd köszöntem. * - Szia! * Mosolyogtam. Örültem a találkozásnak, de még mennyire! Majd válaszoltam: * - Nem várok senkire. Elég szokatlan tőlem, de egy tanárt keresek. Éppen a folyosón haladtam, de gondoltam kijövök egyet levegőzni. * Mondtam * Hát te? * Kérdezem. Szívesebben tölteném az időt Dorothy-val, mint egy tanárnak könyörögni, hogy adjon engedélyt. Örülnék neki, ha most maradna, de megértem azt is, ha dolga van. * | |
Kor : 27 Lakhely : Wilian / London / Aix-en-Provence Hozzászólások száma : 82 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 7:43 am | |
| * Alig bírta ki, hogy ne csókolja meg Bent, de eddig csak ő kezdeményezett. Nehogy még rosszat gondoljon róla, úgyhogy megállta.* -Én csak Málna után jöttem, ott is van. *Mutat a macska felé, aki épp mosakodott. Majd mosolyogva a fiú felé fordul.* -Tanárt keresel? Hogy-hogy? *Kérdezi csodálkozva, hiszen még el sem kezdődött a tanév.* -Egyébként szívesen keresek veled tanárt, ha gondolod...vagy ha nem sürgős itt is maradhatunk egy kicsit. Szép a kilátás. *Kinézett a lenyugvó nap fényében fürdő tájra.*
// fagyás // | |
| Tárgy: Re: Erkély Szer. Aug. 18, 2010 1:30 am | |
| // Olvadás //
* Rápillantok Málnára, majd mosolyogva válaszolok Dorothyra nézve. * - Engedély kéne a könyvtár tiltott részéhez. Már nem azért, hogy valami sötét varázslatot keressek, hanem egy varázslényt akarok keresni, és olvasni róla. * Magyarázom. Igazság szerint egy veszélyes varázslényt keresek, de ezt csak akkor említem, ha kell. Most hogy itt van Dorothy, úgyse fogok rögtön tanárért szaladozni. * - Igazából nem sürgős. * Mondom még mindig mosolyogva. Dorothyra mindig lesz időm, ez nem kétséges. Majd én is megcsodálom a kilátást. * - Igen gyönyörű, de nem annyira mint te. * Hagyja el a véletlenül a bók, de nem bántam meg. Majd egy félénk puszit adok Dorothy arcára. * | |
| Tárgy: Re: Erkély Szer. Aug. 18, 2010 2:17 am | |
| * Dorothynak sikerült újból elpirulnia, hála Ben váratlan puszijának és bókjának, majd egy gyors puszit nyomott a fiú ajkára és hozzábújt.* -Engem is érdekelnek a varázslányek. *Szólt mit sem sejtve és a fiúra pislogott. Hiányzott neki Ben, miközben erre gondolt szorosabban hozzábújt.* Konkrétan milyen lényre vagy kiváncsi? *kérdezte mosolyogva*
| |
| Tárgy: Re: Erkély Szer. Aug. 18, 2010 3:33 am | |
| | |
| Tárgy: Re: Erkély Szer. Aug. 18, 2010 7:09 am | |
| * Megörültem a puszinak, majd csendben hallgattam Dorothyt. Engedtem, hogy odabújjon hozzám, majd gyengén magamhoz szorítottam. Majd elérkezett a válasz ideje. Mielőtt megszólaltam, elővettem a zsebemből egy 10 centis, aminek a közepén volt egy apró lyuk , és megmutattam a lánynak. * - Azt szeretném megtudni, ez milyen lénynek a foga. * Majd ha Dorothy akarja, kiveszi a kezemből és megszemléli. Reménykedem benne, hogy nem kérdezi meg, hogy honnan van. Ami nem azért lenne baj, mert megszegtem a szabályt, hanem mert nem akarom hogy tudja, milyen jóban vagyok Daniellel. Márpedig előbb-utóbb lehet oda jutnánk, mivel Daniellel találtam. * - Nagyon kemény. Megpróbáltam széttörni, de nem sikerült, pedig elég sokféleképpen próbáltam. * Világosítom fel. * A vége tűhelyes, és nem lehet eltompítani. Ezekkel a tulajdonságokkal próbálom megtudni, milyen lény lehet. * Magyarázom. * | |
| Tárgy: Re: Erkély Szer. Aug. 18, 2010 7:19 am | |
| * Kivette Ben kezéből a tűhegyes fogat és átvizsgálta. Már látott hasonló fogat, édesapja nyakában lóg egy, de az egy Hebridai feketesárkánytól származik. Ugyanis Dorothy édesapja sárkánykutató. Azonban azon a sárkányfogon nem volt lyuk.* - Érdekes, láttam már hasonlót, de ez nem hinném, hogy sárkánytól származna. * Szólt, majd átnyújtotta a fiúnak.* -Honnan szerezted? Ha nem akarod elmondani, nem kell. Csak érdekel. *Nézett a fiúra.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Szer. Aug. 18, 2010 7:32 am | |
| * Igen, az apámnak is van egy gyűjteménye sárkányfogakból, mivel ő pedig sárkányvadász. Megfordult az én fejemben is hogy sárkányfog lehet, de könyvek alapján arra jutottam, hogy egy sárkánynak se van lyuk a fogán. Így helyeslem Dorothyt. * - Igen, biztos hogy nem sárkányfog. Amúgy szerintem az a kis lyuk arra van, hogy azon keresztül szívjon vért a lény. * Mondom. Igen Daniel látta: a fenevad éppen egy egyszarvú vérét szívta. Csakhogy abban a fenevadban volt valami emberi... Majd visszaveszem a fogat, és a zsebembe süllyesztem. Aztán jött a kérdés, de én válaszoltam rá. Nem akartam titkolózni. * - De, elmondom. * Nézek a szemébe. * Az erdőben. | |
| Tárgy: Re: Erkély Szer. Aug. 18, 2010 7:51 am | |
| -Vámpírfog nem lehet? *Kérdezte Bentől, majd a választ hallva így szólt.* -Az erdőben? Abban az erdőben, ahová nem szabad bemenni? *Vigyorog a fiúra, őt sem nagyon érdekelték a szabályok. Közben körülnézett Málna után, de a cica pár méterre tőlük pihent. Majd visszanézett Benre.* -Érdekes ez az egész, ezzel kapcsolatban tényleg csak a zárolt részlegben találsz valamit.. *Közben arra gondolt, hogy ez a fog egy nagyon veszélyes lénytől származhat és aggódva nézett Benre. Csak remélni tudta, hogy a fiú nem akar újra visszamenni az erdőbe, hogy meglesse a lényt.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Szer. Aug. 18, 2010 8:08 am | |
| - Nem lehet. A vámpíroknak kisebb a foguk. * Világosítom fel. Ezt is úgy olvastam. Igazság szerint, örülök neki hogy ennyit olvasok, legalább nem lesznek gondjaim a vizsgákon. * - Pontosan. * Mosolygok rá. Örülök, hogy a lány nem az a jó kislány, aki botrányt csinál ha valaki megszeg egy aprócska szabályt. * - Igen ezért kéne engedély. De semmiképp nem szabad megtudniuk ezt a tanároknak, mivel ha megtudják, nem csak hogy mehetek büntetőmunkára, de bemennek az erdőbe. És akkor vagy a tanároknak esik baja, vagy pedig elbújik a lény és miután elmentek a tanárok újra előjön, és elkezdi ölni az egyszarvúakat. Mert azoknak a vérét szívta. * Magyarázom. Alaposan átgondoltam mindent, és tudom, itt nem csak az én büntetőmunkám lenne a legnagyobb veszély. Jobban belegondolva, az lenne a legkevesebb. Örültem, hogy eddig nem kellett szóvá tennem, hogy nem mentem egyedül az erdőbe. Elkaptam a lány pillantását, majd elkezdett fájni a szívem, mivel visszakészültem menni az erdőbe, miután megtudtam, micsoda ez a lény. * | |
| Tárgy: Re: Erkély Szer. Aug. 18, 2010 9:13 am | |
| * Milyen okos, gondolta, miközben a fiút nézte ahogy magyaráz. Volt egy megérzése, hogy a fiú visszamegy még az erdőbe. Nagyon félt is emiatt. Remélte, hogy csak rossz megérzés. Gyorsan el is hessegette a gondolatot és visszamosolygott a fiúra majd ismét hozzábújt.* -Remélem ha vissza is mész, legalább nem egyedül. Valamelyik barátodat magaddal vihetnéd. Például akivel akkor voltál ott, amikor a fogat találtad. Gondolom nem egyedül merészkedtél be oda...vagy igen? * Kérdezte kedvesen, majd a fiú elé állt és várta, hogy átöleljék.*
// fagyás // | |
| | | Demi Bieber Diák- Plama
Kor : 31 Hozzászólások száma : 129 Tallérok : 2 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 24, 2010 9:37 pm | |
| *Nemrég ébredt fel, épp reggelizni indult, amikor hirtelen rájött, hogy rá akar gyújtani. Az elsőemeleti erkély volt most azámára a megfelelő. Kilépett és hát senki nem volt kinn. A korláthoz lépett, és nekitámaszkodott. Farmer nadrág, fekete póló, és egy felső van rajta. Ma nincs túlságossan jó idő. Kiveszi a zsebéböl a cigit, és rágyújt. Közben elgondolkodik. Már rég látta a barátait, és jó lenne valakivel összefutni még a nap folyamán.* | |
| | | Cintia Thomson Diák- Famine
Kor : 29 Hozzászólások száma : 265 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 24, 2010 9:43 pm | |
| *Egy mosómedve, majd a gazdája is érkezik.* -Sátán... hagyjál már a hülye fogócskáddal. Nem vagyok valami fitt. *Ásít egy nagyot, közben megdörzsöli szemeit és amikor felnéz, akkor kapcsol csak, hogy nincs egyedül. Elmerengve végigszemlélgeti a másik lányt, aki egy kicsit ismerős neki... talán már egyszer vagy kétszer összefutottak, de Cintó sosem beszélt vele. * -Ööö... hali. *Sátán persze rögtön a másik lányhoz lép és egy kicsit megszaglássza. Cintó csak szemét forgatja, aztán felül a korlátra és onnan nézelődik. Sose kezdeményez.*
//Fagyi// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Erkély | |
| |
| | | | Erkély | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |