Wilian Mágusképző Szakiskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen

KezdőlapErkély - Page 9 EmptyLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek

Órarend
Vezetőség
Erkély - Page 9 Staff
Legutóbbi témák
» Roxfort RPG
Erkély - Page 9 EmptyPént. Okt. 12, 2012 9:44 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Erkély - Page 9 EmptyVas. Ápr. 08, 2012 10:09 pm by Vendég

» Torn varázslóképző
Erkély - Page 9 EmptyVas. Ápr. 08, 2012 10:07 pm by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Erkély - Page 9 EmptyKedd Márc. 27, 2012 9:10 pm by Vendég

» somewhere over the rainbow
Erkély - Page 9 EmptyHétf. Márc. 26, 2012 12:05 am by Vendég

» Caldwell the secret city
Erkély - Page 9 EmptySzer. Márc. 21, 2012 5:07 am by Vendég

» new bloody begins
Erkély - Page 9 EmptyKedd Márc. 20, 2012 10:23 am by Vendég

» Tópart
Erkély - Page 9 EmptyKedd Márc. 20, 2012 3:14 am by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Erkély - Page 9 EmptyKedd Márc. 20, 2012 3:09 am by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred
Erkély - Page 9 Vote_lcapErkély - Page 9 Voting_barErkély - Page 9 Vote_rcap 
Kim Kaguya
Ted Forrester
James Miller
William Quentin Watson
Sindy Logan
Hannah McDowal
Chris Martines
Solaria Luthia
Daniel Reed
Top posting users this week
No user

Erkély

Go down 
+20
Cintia Thomson
Daniel Reed
Nicole Hart
Nathaniel L. Matthews
Ivan Vladislav Dargo
Wallace Xavier Walters
Hannah McDowal
Blake A. Attaway
James Miller
Veronica Johnson
Yasmine S. Moore
Raisen Hagiri
Amanda C. White
Solaria Luthia
Sindy Logan
Ted Forrester
Miriam Hewer
Ingrid Weiss
Ophelia McCord
Főmesélő
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
SzerzőÜzenet
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Férfi Kor : 30
Lakhely : Azgard
Hozzászólások száma : 502
Tallérok : 1
Pontok : 15

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptySzer. Aug. 25, 2010 7:12 am

*Daniel sétál ki az erkélyre zsebre tett kézzel. Egy cigi parázslik a szájába. Reméli, hogy nem jön erre egy tanár, vagy prefi. Ha igen, akkor elpöcköli a cigit. Nagyot szív belőle, rálép és eltapossa. Egy fekete bőrdzseki, fekete farmer, és barna cipő van rajta. Közben egy szálat vesz ki a cigijéből, ami szokásosan Marlboro Gold. Rágyújt, és szív belőle, a füstöt körökben fújja ki.*
Vissza az elejére Go down
Hannah McDowal
Diák- Famine
Diák- Famine
Hannah McDowal

nő Kor : 31
Hozzászólások száma : 560

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptySzer. Aug. 25, 2010 7:34 am

* Furcsán hangozhat, de egy jó meleg fürdőt vettem miután visszamentem a szobámba, a partról. Nem akarom, hogy tényleg megfázás legyen a vége a dolognak. Bár lehet, hogy csak kiújult valamilyen iskola allergiám. Hmm.. Remélem lehet kezeltetni.
Csak döglődök a klubhelyiségben, ezért úgy döntök, hogy nem árt egy séta nekem sem. Egy szürke farmer van rajtam, fekete toppal. A biztonság kedvéért felkapom az egyik belebújós , fehér melegítő fölsőmet. Előhalászom a cigis dobozomat meg a vihargyújtót amit a mugliknál vettem és irány az épület. Szinte mindenütt csend honol. A második emeletre tévedve azonban, megcsapja az orromat a cigaretta szaga. Hmm. Csak is jó arc lehet aki ilyet csinál. Az erkély felől érzem a füstöt, így arra veszem az irányt. Kicsit meglepődök amikor egy ismerős hátat pillantok meg. Csendesen mögé lopakodok.*
- Bakk * Bököm meg , bár nem hiszem, hogy éppen megijedt volna.*
- Hali Danny ! Nem is tudtam, hogy már itt vagy.. Vagy el sem mentél ?
* Kérdezem szórakozottan, miközben rágyújtok a finom kis LuckyStrike-omat . *
- Pfuj, még mindig azt a sz*rt szívod ?
* Húzom el a szám a cigijére nézve.*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptySzer. Aug. 25, 2010 7:44 am

*Hallja a léptek zaját, de nem fordul meg. Majd az illető ráköszön. Nincs annyira jó kedvében, és egy kicsit harapós is. Bár egy ismerősnek örülne. Mikor megbökik, nem ijed meg, csak megfordul.*
-Hannah drága! Örülök, hogy látlak. Körülbelül, ezer éve. *Persze a nyakába nem ugrik, de örül a lánynak. Ledrágázza, mint mindig, hiszen már első óta jó barátok.* -Tudod, hogy nem szoktam hazalátogatni. Jut eszembe. Hallottad Blaze, és James fogadását? *Teszi fel a kérdést, de válaszol a lány kérdésre.*
-Mert, mit szívjak. A LuckyStrike-ot nem szeretem. Csak a Marlborot, és mást nyem. *Vigyorodik el, és kinyújtja a nyelvét. Beleszív egyet a cigibe, és a füstöt kifelé fújja, hogy ne a lányra menjen. Persze tudja, hogy nem zavarja Hannah-t, de azért mégis illetlenség.*
-Mi járatban erre, amúgy? *Kérdi. Vigyorog, jól érzi magát.*
Hannah McDowal
Diák- Famine
Diák- Famine
Hannah McDowal

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptySzer. Aug. 25, 2010 7:55 am

* Mélyet szívok a cigiből, és nekidőlök a korlátnak, majd szórakozottan próbálkozok karikák fújogatásával, de mivel kicsit felélénkült a szél, ez természetesen nem sikerül.*
- Hallottam... * Sötétedik el egy kicsit a hangom.* - Személy szerint hülyeségnek tartom az egészet. De James pártját fogom.
* A kérdésre, hogy mit szívjon egy másodperc erejéig elgondolkodok, majd utána válaszolok.*
- Hát valami normálisat. Kék bond ? Az még olcsó is. De ha már Marlboro akkor ezüst vagy piros..
* Jelentem ki. Majd lepöckölök a mélybe egy kis parazsat.*
- Csak egy esti kis séta. Untam magam a klubhelyiségben, akkora a punnyadás mint az állat.
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptySzer. Aug. 25, 2010 8:11 am

-Mondjuk, nem titok, mert a fél iskola ezt tárgyalja. *Csóválja meg a fejét egy félmosollyal.* -Én is James pártján állok, bár ha Blaze nyer... Kíváncsi leszek James arcára. *Kacag fel halkan, majd szív egyet a cigiből, és lepöcköli.*
-Pfúj. Ezt te sem gondolhattad komolyan. A szüleim minden hónapban küldenek mugli, és varázslópénzt egyaránt. Csak azt nem tudják, hogy mire kell. Akkor a következő doboz, az ezüst lesz, a te tanácsodra. De ha rossz lesz, akkor is elszívom. *Elég értelmetlen kijelentés, de kivágja magát. Meg szeret hülyeségeket beszélni.*
-Egyébként, köszönöm kérdésed, én is csak levegőzni jöttem, megmeg, ide büdösíteni, mert a káhában nem akarok cigizni. *Kuncog fel halkan, majd a korlátra könyököl, és a cigit a szájába teszi. Ha beszélni kell, akkor így is tud beszélni.*
-Amúgy, mi a helyzet? Mostanság nem láttalak. *Kérdez rá. Régen látta a lányt, és szeretne megtudni mindent, arról, hogy mi történt vele.*
Hannah McDowal
Diák- Famine
Diák- Famine
Hannah McDowal

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptySzer. Aug. 25, 2010 8:27 am

- Én tárt karokkal várom majd Jamest, amennyiben ő veszít.
* Kuncogok egy sort. Elég vicces lesz mindkét fiú számára a veszítés. És ha abban reménykednek, hogy csak pár ember lesz ott bizony tévednek. Egy ilyet nem hagyna ki az iskola egyik diákja sem..*
- Ha nagyon-nagyon rossz lesz akkor meg ideadod nekem. Megbeszéltük ?
* Vigyorgok rá, majd beleszippantok a nikotin bombába.*
- Jól van már, tudod nyár van, ilyenkor alapjáraton van az agyam. De akkor örülök, hogy megtudtam itt léted okát.
* Fújom ki a füstöt, ami pár pillanat múlva már el is illan.*
- Hát voltam én erre-arra. Jamesszel a Bermuda-háromszögben, akkor buliztam , dorbézoltam. Bontottam a rendet itt is ott is. Csak a szokásos. Meg volt egy időszak amikor huzamosabb ideig nyomtam az ágyat.
* Bizony, egy csúnya vírus ledöntött a lábaimról.*
- Na és tee ? Mit csináltál ? Meg mit nem ?
* Kérdezek vissza azonnal nehogy megint megszóljon.*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptySzer. Aug. 25, 2010 8:43 am

-Én meg jót röhögök rajta. Meg Blaze-n is, ha ő veszít. *Nevet fel halkan. Közben a cigi vészesen inog a szájában, de nem esik ki, mert ügyel rá.*
-És igen, megbeszéltük. *Bólogat nagy hevesen, közben elszívta a cigit, és egy újabbra gyújtott rá.*
-Igen, tudom, ismerlek már. Ilyenkor én is ki vagyok kapcsolva, de mikor van bennem élet, egyáltalán? Hát igen, a szüleim miatt nem látogatok haza. *Kacag fel az elején, de amikor a szülei említésre kerülnek, akkor komorodik a hangja.*
-Ahham. Én meg buliztam Wilardban, meg Famine táborban voltam, és ehhez hasonlók. Beteg voltál? *Kérdi. Meglepődik, hogy Hannah, beteg volt. Jó, persze minden ember szokott beteg lenni, de akkor is.*
-Ezeken kívül, még csajoztam, meg hasonlók. Tudod, ami egy kamaszodó fiúnak csak bejöhet. *Kacag fel, és szív a cigiből, és azt a szájába teszi, ami a beszédnél ismét inogni kezd.*
Hannah McDowal
Diák- Famine
Diák- Famine
Hannah McDowal

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptySzer. Aug. 25, 2010 8:54 am

- Te olyan kedves vagy Danny , előre is köszönöm a cigarettát.
*Nézek rá köszönően. Az én készletem fogyóban van, szóval lehet , hogy lehúzom majd egy szállal ha normálisat fog szívni.*
- Aztán most ugye suli, szóval akkor meg teljesen off leszek.
* Gondolkozok el a nem túl távoli jövőn. Fúj.*
- Sajnálom, hogy kihagytam a tábort. De rohadt szar volt. Alig maradt meg bennem valami. Úgy meg csak nem akartam elmenni. Volt valami érdekes ?
* Tényleg, nem is beszéltem még senkivel sem a táborról. Pedig egy pár szaktárssal beszéltem..*
- Ti fiúk, meg a szükségleteiket...
* Húzom el a szám, persze nem gondolom annyira véresen komolyan a dolgot. Szívok egyet a cigiből, ami lassan már elfogy.*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptySzer. Aug. 25, 2010 9:02 am

-Tudom, hogy kedves vagyok. És előre is nincs mit. *Kuncog fel. Lassan Danielnek is kéne beszerezni már cigit, mert ezen kívül még egy doboza van.*
-Ja. Nem is tudom, mi lesz velem bájitaltanon. Ugye segítesz, Hannah drága? *Segélykérően tekint a lányra. Közben a cigi vészesen inog a szájában, de meg lehet érteni amit mond. Nem alaptalanul kér segítséget, mert kuka ebből a tantárgyból. És ha auror szeretne belőle lenni, akkor mindenképpen jobban kellene tanulnia belőle.*
-Ugyan, nem hagytál ki semmi érdekeset. Rém unalmas volt az egész, szóval, legközelebb lehet, hogy nem is akarok elmenni. *Húzza el a száját, és ennek köszönhetően a cigi kipottyan a szájából, és lefelé kezd esni, de még elkapja, és a szájába teszi.*
-Héj. Ne tessék leszólni minket. Nélkülünk nem is tudnátok élni! *Az elején még próbálja tettetni a komolyságot, de még időben kiveszi a cigit a szájából, és felnevet.*
Hannah McDowal
Diák- Famine
Diák- Famine
Hannah McDowal

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptySzer. Aug. 25, 2010 9:14 am

- Hát minden tőlem telhetőt megteszek majd .
* A bájitaltan jól megy , ellenben a mágiatörténettel. Az ugye leülök a seggemre és órákon át tanulom tantárgy szóval ki van lőve a szeretem listáról. A bájitaltan az más.. Az valahogy , valamilyen csoda folytán megy.*
- Ez csak mind azért volt, mert nem voltam ott.
* Mondom kicsit önelégülten. Bár ez olyan egészséges önbizalom csak. Ha laposodna a hangulat akkor általában mindig fel tudom dobni.*
- Szerintem ez pont fordítva igaz , drága !
* Bököm oldalba, majd az utolsó slukkot szívom a cigiből, elnyomom és elpöckölöm a szabadba.*
- Na és találtál már valakit aki megfelel neked úgy olyan normális állandó partnernek ?
* Kérdezem, mert ahogy eddig megismertem Dannyt, olyan mint Nath. Egyéjszakás kalandok forever.*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptySzer. Aug. 25, 2010 9:21 am

- Köszönöm, drágám. *Kuncog fel. Persze most a nyakába ugrana, de túl fáradt ahhoz. Persze vigyorog, mint a vadalma. A mágiatörténet jól megy neki, bár nem az egyik kedvence.*
-Igen, azért. *Hagyja rá, és mosolyog. Tudja, hogy a lány egy kicsit egoista, de pont így jó.*
-Jólvan, egyezzünk meg abban, hogy egyik nem sem tudna élni a másiktól, és kész. *Böki vissza, és ledobja a cigit az erkélyről.*
-Igen, igen, találtam. Amirás csajszi. Elsős. De amúgy jófej meg szép, meg minden. *Magyaráz, pirulás nélkül. Hiányzik is neki Lexi.*
-És te? *Nem nagyon hallott a lány felől, így nem tudja, hogy Jamesszel járnak.*
Hannah McDowal
Diák- Famine
Diák- Famine
Hannah McDowal

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptySzer. Aug. 25, 2010 9:37 am

- Rendben. Vita lezárva.
*Bár nem is volt annyira vita. Inkább csak baráti összeszólalkozás egy teljesen ostoba témáról.*
- Na, hát akkor hajrá !
* Mosolygok Dannyre. Tényleg örülök neki, hogy talált egy magához való lányt. *
- Én már egy ideje együtt vagyok Jamesszel.. Voltak érdekes kalandjaink, meg ugye ott volt Ginny is aki totál kiborult.. El is ment másik suliba mint később kiderült.
* Felvillan bennem az emlék, amikor Ginny egy bottal jött ellenem , de James leállította. Akkor volt még a medálos bonyodalom is.. Ginny csak tetőzte az egészet.*
- De amúgy jól megvagyunk.
* És lassan kezdem úgy érezni, hogy szeretem is . Legalább is már kétszer majdnem kimondtam, de ugye ott az etikai kódex, hogy akkor az igazi ha negyedjére mondod. Hát én meg akkor várok.*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptySzer. Aug. 25, 2010 9:49 am

-Köszi. És utólag is gratulálok, neked! *Őszintén örül annak, hogy Hannah is boldog.*
-Na őt nem ismerem. De, hát ez az élet rendje. *A végén már nem tudja, hogy mit mond. Ő nem szokott így beszélni.* -Na, jó. Hannah drága, ha még egyszer ilyet mondok, pofozz fel, okéé? *Teszi fel a kérdést kacagva. Ekkor az órájára néz.*
-Bocsi, de mennem kell, egy levelet firkantani a húgomnak. Kómába volt, és tegnap ébredt fel, szóval érdeklődöm iránta. Na, remélem minél hamarabb összefutunk. Szia, Hannah drága. *Köszön el tőle. Futólag egy ölelést is ad, megvárja a lány válaszát, és elporoszkál levelet írni.*
Hannah McDowal
Diák- Famine
Diák- Famine
Hannah McDowal

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptySzer. Aug. 25, 2010 9:56 am

- Én meg szorítok neked, és köszönöm.
* A kérésen , hogy pofozzam fel elnevetem magam. *
- Természetesen, csak vigyázz . Szavadon foglak.
* Nem sértődhet meg most már amiatt, ha lekeverek neki egyet , mert elkezd filozofálni. Brr.*
- Persze, persze. Evidens. Menj csak !
* Bólogatok egyetértően. *
- Jó éjt, Danny cica !
* Viszonozom az ölelését és felkapom a pulcsimat , ami időközben leesett a földre. Belebújok, egy ideig még bámulom a csillagos eget. Utána visszavonulót fújok, mert rám jön a tüsszögés és kezdek fázni is.*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptyPént. Szept. 03, 2010 8:36 am

*Danny érkezik az erkélyre. Szájában cigi parázslik, nevezetesen egy Marlboro Silver. Szokásos fekete cuccban virít. Ami egy fekete farmert, fekete bőrkabátot, barna cipőt takar. Háttal nekitámaszkodik a korlátnak, és a bejáratot figyeli. Közben szív egyet a cigiből, és a füstöt bal oldalra fújja. Reméli, hogy lesz társasága.*
Vendég
Vendég

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptyPént. Szept. 03, 2010 8:45 am

* Délutáni alvás helyett, késő estéli lett. Arra keltem fel, hogy nikotin hiányom van, sietve lépkedek a folyosón. Fekete acél betétes bakancsom az egész folyosót felveri hangos kopogásával. Öltözékem a szokásos, fekete nadrág, kék blúz és egy fekete pulcsi. Mikor már majd nem oda értem az erkélyhez észre vettem egy számomra még ismeretlen fiút. Szép lassan oda sétálok hozzá. *
- Szia Ashly vagyok. * Mutatkozok be illedelmesen. Szemet szúrt a fiú kezében lévő cigaretta, akkor már én sem zavartatom magam, előkapom zsebemből a cigis dobozomat és a gyújtót és már is rágyújtok. *
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptyPént. Szept. 03, 2010 8:55 am

*Hallja a trappolást, és ebből következik, hogy társasága lesz. Feszülten figyel. Ha szerencséje van, akkor lány lesz az illető. És mázli, mert tényleg az. Ráadásul nem is akármilyen.*
-Szia. Daniel Reed. Famine, második. De csak Danny, vagy Dan. *Mutatkozik be. A becenevet hozzáteszi, mert nem szereti ha Danielezik. Elég volt azt hallgatni, ahogy a hülye arisztokraták Danielezik le. Közben elkapja a lány szabad kezét, és egy csókot lehel rá. Megszokás.*
-Honnan jöttél? *Ereszi el Ashly kezét, és azúrkék szemeivel végigméri a lányt. Nem is rossz. De mindent a szemnek, semmit a kéznek.*
Vendég
Vendég

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptyPént. Szept. 03, 2010 9:04 am

* Neki dőlök az erkélynek Dan kézcsókja után. Ami elég meglepő volt, de nem zavart, inkább tetszett. *
- Elég érdekes, hogy te is másodikos vagy és még sose láttalak. * Fújom ki a füstöt és közben végig mérem a mellettem álló fiút. *
- Danny akkor engem csak nyugodtan szólíts Ash-nek. * Csak figyelem a fiú kérdését. Lehet, hogy nehezemre esik választ adni. Mert úgy már nem annyira érdekes valaki, ha mindent tudunk róla. *
- Elég messziről. Te? * Vállat vonok, majd eltaposom a cigaretta csikket. *
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptyPént. Szept. 03, 2010 9:15 am

*Danny csak megszokásból csókol kezet. Bár tudja, hogy néhány csaj elolvad tőle.*
-Öhm... Nem.. nagyon mozdultam ki. Meg sok embernek nem is tett volna jót a társaságom. *Nem beszél többet a családjáról. Közben a cigicsikket hátradobja, és egy újabbra gyújt rá.*
-Rendben. Megjegyeztem. *Jó a memóriája. Ezt a nevet, és a lányt megjyegyzi magának. Különösen.*
-Skóciából. És, mi járatban erre? *Sokat változott, ugyanis már csak nyomokban vehető észre a pöffeszkedő stílusa. A testtartása kirívó, gőgös. De ezen kívül semmi. Közben egy csábos mosolyt vesz fel, Ash-t nézi. Szokása a beszélgetőpartnerét nézni. Főleg ha lány az illető.*
Vendég
Vendég

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptyPént. Szept. 03, 2010 9:31 am

* Gondolkozok, de nem nagyon jut ilyenkor semmi az eszemben, most minden gondolatom az ágy körül forog. *
- Lehet, hogy nekem jót tett volna a társaságod. Nem gondolod? * Nevetem el magam, végül is lehet, hogy jót tett volna. *
- Szerintem pont azért vagyok itt amiért te is. Vagy te másként gondolod? * Azúrkék szemeivel úgy néz rám, ahogy még senki más. Ha szégyenlős lennék most biztos elpirulnék. De ellenkezőleg, nem nagyon zavartatom magam, ha már ő néz akkor én is nézem őt. *
- Amúgy neked még senki sem mondta, hogy a cigi káros szenvedély? * Hangomba kissé észrevehető a cinizmus, de csak minimális szinten. *
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptyPént. Szept. 03, 2010 9:48 am

-Hmm. Elővehetem azt a modoromat, de akkor szerintem egy irgalmatlan pofont kapnék. *Kacag fel jóízűen. Nem biztos, hogy tényleg jót tett volna Ashnek Danny társasága.*
-Lássuk csak. Én gondolkodni, és levegőzni jöttem ki. De ennek volt egy másik ok. Mondjuk az, hogy társaságra vágytam. És kaptam is. Nem is akármilyet. *Kacsint egyet. Normálisan néz, ahogy szokott. A szemei amúgy is furcsák lehetnek, hiszen nem mindennap látni gyereken azúrkék szemeket. Még mindig a lányt nézi.*
-Tudod, a szüleim mondták, de az ő véleményük nem érdekel. Sznobok. Utálom a szüleimet, Ash drága. *Vigyorodik el pimaszul. Közben szemeit még mindig a lányon tartja.*
Vendég
Vendég

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptyPént. Szept. 03, 2010 10:01 am

* Elég érdekes amit a Danny mond, szokatlan, hogy valaki így megnyíljon az első találkozáskor. Lehet, hogy már is bízik bennem? Vagy mindenkivel ilyen? Kitudja... *
- Szerinted én képes lennék téged megütni? De most őszintén. * Kicsit közelebb húzódok hozzá. Lehet, hogy jót tesz nekem a közelsége. *
- Valld be, hogy örülsz annak, hogy találkoztunk. * Egoizmusomból kifolyólag muszáj, hogy növelje valaki az egómat, ilyen késő este is. *
- Drága? Már is olyan jóban lettünk hogy csak így hívj? Megengedtem én neked? * Mosolyodok Denny-re, remélem érti, hogy nem komolyan mondtam. *
- Mond nem fáj a szemed attól, hogy mindig engem nézel? * Pimaszul rákérdezek és várom a választ. *
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptyPént. Szept. 03, 2010 10:12 am

-Jobban járnál Ash, ha nem lennél rá kíváncsi. Biztos vagyok benne, hogy képes lennél rá. *Veszi elő a pöffeszkedő stílusát. Ez az igazi Danny. De a következő mondat már egy sokkal szelídebb, aranyosabb fiút mutat.*
-De még mennyire, hogy örülök, hogy találkoztunk. *Angyalian vigyorog. Közben elpöcköli a cigit. Nem zavarja, hogy csak a felét szívta el.*
-Lássuk csak... Miért ne? Persze hogy megengedted! Előző életedben. *Kuncog fel, még mindig a lányt nézve.*
-Miért fájna? Pislogok közben. De tudtommal nincs rád kitéve egy tábla, hogy engem ne tessék nézni. Szóval. Folytatnám. *Vigyorog pimaszul. Őt sem ejtették a fejére. Még mindig a lányon legelteti a szemét.*
Vendég
Vendég

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptyPént. Szept. 03, 2010 10:22 am

* Hátat fordítok Danny-nek egy időre, csak nézem a tájat, majd mikor kedvemhez valót hallok, újra vissza fordulok hozzá. *
- Jó akkor nem vagyok kíváncsi. Arra az egy dologra nem, viszont másra annál inkább. * Biztos vagyok benne, hogy Danny-ben sok érdekes dolog rejtőzik. Csak valahogy ki kell belőle csábítani. *
- Köszi az új infókat, eddig nem is tudtam hogy volt előző életem. Ezért életem végéig hálás leszek neked. * Nem mint ha hinnék az ilyesmiben, de nyitott vagyok az új dolgokra is. *
- Igazad van. Pedig van valahogy olyan táblám, azt hiszem a szekrény mélyén valahol... legközelebb, ha tudom, hogy veled találkozok akkor majd magammal hozom. * Kedvesen vágok vissza a pimasz fiúnak. *
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 EmptyPént. Szept. 03, 2010 10:29 am

-Sajnálom, ha megbántottalak. Nem akartalak. *Szabadkozik. Tényleg nem akarta. Ő tud ilyen is lenni. De gyorsan témát vált.*
-Mint például? Mire vagy kíváncsi? *Teszi fel a két kérdését. Sok mindent meg lehet tudni róla. Mint például azt, hogy bevállalós.*
-Hm... Én nem hiszek az efféle dolgokban, de... Nyugodtan hálás is lehetsz. *Vigyorodik el. Persze az ego növelés sosem árt. És ez így jó.*
-De én viszont akkor leszedem azt a táblát a nyakadból. Tudod, mást nézni nem jó. Általában a beszélgetőpartneremet nézem. De ha szép az illető, akkor le sem tudom venni a szememet róla. *Vigyorog. Egy apró bók is elsül. Flörtölni csak lehet.*
Ajánlott tartalom

Erkély - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 9 Empty

Erkély
Vissza az elejére 
9 / 13 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Erkély
» Erkély
» Erkély

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian Mágusképző Szakiskola :: Kastély :: Második emelet-
Ugrás: