| Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj! ::
Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! :: ; Mindenkit szeretettel várunk! ; |
Vezetőség |
|
Top posting users this week | |
|
| Erkély | |
|
+20Cintia Thomson Daniel Reed Nicole Hart Nathaniel L. Matthews Ivan Vladislav Dargo Wallace Xavier Walters Hannah McDowal Blake A. Attaway James Miller Veronica Johnson Yasmine S. Moore Raisen Hagiri Amanda C. White Solaria Luthia Sindy Logan Ted Forrester Miriam Hewer Ingrid Weiss Ophelia McCord Főmesélő 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Daniel Reed Halálfaló
Kor : 30 Lakhely : Azgard Hozzászólások száma : 502 Tallérok : 1 Pontok : 15
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Aug. 07, 2010 11:32 pm | |
| -Akkor neked egy fokkal jobb. *Vonja meg a vállát. Ekkor tekintete, a mosómedvére ugrik, és elvigyorodik. Szól a lánynak, de egy hang belül azt diktálja, hogy ne szóljon. Végül, csak-csak szól.* -Igazán nem szeretném piszkálni a mosómedvédet, de megkóstolta a nadrágodon lévő láncot. *Vigyorog. Igen, ez most őszinte öröm. Talán azért, mert végre, jó társasága van, és lehet azért is, mert a mosómedve szórakoztatja. Ezt egyenlőre még nem tudja eldönteni.* -Az. *Rövid, tömör válasz, amit meg lehet szokni tőle. Bár még mindig nem beszél úgy ahogy szokott, de már nem mosolyog. Azúrkék szemeit a lányra emeli.* -Ahha. *Bólint jól láthatóan. Igen, elfogadja a cigit. Bár nem szokott rá, egy hónapban egyet megengedhet magának. Hiszen húgán kívül, családjának minden tagja dohányzik. Belenyúl a kabátja belső zsebébe, és egy fekete öngyújtót halász elő. Meggyújtja a cigit, és beleszív. Nem köhög fel, hiszen nem ez az első cigije.* | |
| | | Cintia Thomson Diák- Famine
Kor : 29 Hozzászólások száma : 265 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Aug. 07, 2010 11:43 pm | |
| -Nem biztos. *Neki így sem valami, ezért is nem szeret hazamenni. Pontosabban egy nyáron egy hétre hazalép, de csak a rokonok miatt, mert igényt tartanak rá. Közben figyelmeztetik, hogy a mosómedve megeszi a láncot. Lepillant, kiveszi Sátán szájából a láncot.* -Hülyehülyehülye! Köpöd ki! Áhh. *Megfogja a mosómacit és leteszi a földre, aztán Danielre pillant.* Nevelhetetlen... *Rázza meg a fejét, közben elővesz egy zsepit és megtörli vele a kissé nyálas láncot. A mosómaci először kéredzkedne vissza gazdája ölébe, de amikor rájön, hogy nem megy, megtámadja a cipőfűzőket. Mint mindig... Cintó pedig néha-néha arrébb rúgja.* -CcCc. 13 évesen dohányzol? *Vigyorodik el, közben beleszív a cigibe és néhány apró köröcskét fúj ki. Hátradől a padon, és halványan rámosolyog Danielre.* | |
| | | Daniel Reed Halálfaló
| Tárgy: Re: Erkély Szomb. Aug. 07, 2010 11:52 pm | |
| -Rád hagyom. *Vonja meg a meg a vállát. A rokonok meg aztán Danielt holtra nem érdeklik. Ugyan olyan vérmániások, mint a családja. Egy kutya mindegyik. És felnevet, Cintó és a mosómaci akcióján, most az először, szívből.* -Ti mindennap ezt csináljátok? *Kérdezi már lenyugodva, de attól még vigyorog.* -Látom. *Szemtelen vigyorral jegyzi meg. Aztán a lányra pillant, és ismét az állatkára. Meg-megmosolyogja az akcióit.* -Mikre nem képes a gyerek, ha a kamaszkor küszöbén áll, és züllött, láthatod. *Mosolyog még mindig. Meglepődik azon, hogy így megindult a beszélőkéje.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 08, 2010 12:00 am | |
| *Bólint. Jobb ha ráhagyják... ő tud sokáig beszélni mindenről. Aztán kinevetik. Játékosan -félerősen- vállba vágja Danielt.* -Kiröhögtél? *A másik kérdésre is válaszol persze.* Amúgy ja. Minden nap minden percében. Kivéve amikor fent hagyom vagy valami. Bár hiába mert úgyis lejön. *Vonja meg a vállat és kicsit arrébb löki a mosómacit, megint. Elgondolkodva hallgatja végig Danielt, aztán beleszív a cigarettába.* -Ismerős helyzet. Amúgy én is 13 éves koromba kezdtem. *Akkor kezdődött tényleg minden... hogy Larral egy évfolyamba kerültek és hogy a lány egyre rosszabb hatást gyakorolt Cintóra és... aztán jött az, hogy elkezdett kamaszodni, lázadni meg sötöbö. Na meg a legfontosabb: Rocker lett.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 08, 2010 12:29 am | |
| *Mikor vállba vágják, semmit nem csinál. Hiába, egy kis izom is van a gyereknek, megérte az otthoni udvarba kviddicset gyakorolni.* -Igen. *Vigyorog mind a tejbe tök.* -Érdekes egy páros vagytok ti. *Mosolya eltűnt az arcáról.* -Engem ezért otthon megnyuvasztanának, de amiről nem tudnak, az nem fáj. *Hát igen. Rá senki nem gyakorolt rossz hatást, leszámítva persze saját magát. Még egy utolsót szív a cigibe, aztán ledobja, eltapossa, és lerúgja az erkélyről.* -Amúgy, annyira nem tűnök emosnak, ugye? *Teszi fel a kérdést, egy aprócska félmosollyal. Egy valamit ki nem állhat. Ha emósnak nézik.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 08, 2010 12:37 am | |
| *Ő szereti verni a srácokat. Még ha poénból is...* -Érdekes. Mindenki ezt mondja. *Meg, hogy ő egy folytában csak szidja a mosómedvét aztán meg úgyis őt imádja legjobban és sötöbö... csak akkor nem szereti Sátánt, ha elviszi az anarchiás párnáját.* -Az enyémek tudják. Sok mindent... mert a hávé köpött. Na mindegy, szóval nem érdekli őket, azt mondták: az én életem. *Nem is várt mást, mert ha nem ez lett volna akkor... lázadt volna. És úgysincs otthon egész éve.* -Most hogy így mondod... *Hülyül, el is nyújtsa a szavakat. Aztán megrázza a fejét.* Nem... honnan jött ez most? *Közben előszedi óráját a táskából és rákukkant. Fel is áll lassan, a pórázt meg ráteszi Sátán nyakörvére.* -Na mi most megyünk. Örültem. *Azzal elköszön és elkezdi a mosómacit húzni, fel az északi toronyba.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Vas. Aug. 08, 2010 12:45 am | |
| *Az a jó.* -Mert szimplán így is van? *Kérdi vigyorogva, majd feláll.* -Na az szarügy. *Húzza a száját.* -Aham. *Erre csak bólintani tud.* -Köszönöm, szépen. *Vigyorodik el.* -Tudod, sokan azt gondolják, a természetemből kifolyólag. Így kikértem a te véleményedet is. *Vigyorog.* -Okés. Énis, remélem hamar összefutunk. Szia. *Köszön el vigyorogva, aztán gyorsan felveszi a stílusát, és zsebre dugja kezeit.* -Miért van az, hogy minden jó nő, idősebb nálam? *Teszi fel magának a kérdést, aztán kibattyog, egyenesen a déli toronyba, a hálók felé.* | |
| | | Leila Horowitz Diák-Amira
Kor : 30 Hozzászólások száma : 134 Tallérok : 2 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 7:12 am | |
| *Unom magam. Ezzel a kijelentéssel jöttem ma sétálni, és jöttem ki az erkélyre, kedvencemmel, Szultánnal. Ez egy mosómedve, de nagyon szeretem őt. Letelepszem a kinti padra, és a tájat kémlelem. Nem bánnám ha lenne valamilyen társaságom, de konkrétan arra vágyom hogy az a kedves fiú bukkanjon elő valahonnan, aki a múltkor is olyan szimpi volt. Kék, szűk farmert viselek, és egy inget, amin a hasamnál kötöttem csomóba, ahogyan régen a cowboy lányok. Lábamon, krémszínű könnyű topánka.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 7:20 am | |
| *Dan érkezik trappolva az erkélyre. A kedve még mindig egészen jó, fütyörészik is, de ekkor egy lányt vesz észre, és el is hallgat, de nem azért mert zavarba jön, hanem azért, hogy ráköszönjön. Szája rögtön egy halvány mosolyra húzódik, és rá is köszön a lányra:* -Szia. Mi járatban? *Kérdi, és végigméri a lányt, jól láthatóan, majd nekidől a korlátnak.* -Egyébként Daniel vagyok. Daniel Reed. *Mosolyog még mindig.* -Famine, második. *Ezt csak megszokásból teszi hozzá.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 7:24 am | |
| *A trappolásra leszek figyelmes, és odafordítom a fejem, ahonnan az érkezőt várom. Nem is kell soká várnom, hogy kiderüljön társaságom egy fiú lesz de nem akire igazából vártam. Nem keseredek el teljesen, de a végigmérést viszonzom, és elsőre elkönyvelem hogy tipikus szépfiú.* - Szia. Sétálni indultam, csak leültem nézelődni. *felelem teljesen közönyösen. Erőltesse meg magát ha akar valamit, én nem esek hasra előtte, mert csinos.* - Leila, Leila Horowitz vagyok, amira és harmadikos. *viszonzom, a teljes kiterjedésű bemutatkozást, és visszafordulok a tájat figyelni. Vagy elmegy, vagy nem.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 7:32 am | |
| *Szép lánynak tartja, dee, neki más jön be. Lehet kicsit felületes, de ez van. Amúgy jó bőr, ez nem is kétség.* -Értem. *Húzza félmosolyra a száját. Ekkor benyúl a bőrkabátja belső zsebébe, és egy szál cigit húz elő a dobozból, ami a zsebben rejtőzik. Az öngyújtó már a kezében van, így rá is gyújt, és lehetőleg úgy fújja ki a füstöt, hogy a lányra ne menjen.* -Hogy-hogy itt? *Kéri, itt arra célozva, hogy a lány miért nincs otthon. Közben szív egyet a cigiből, és a lányra néz.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 7:37 am | |
| *Nem bukom a szépfiúkra, ha azoknak feje üres. Még nem tudom hogy Dan hova fog tartozni, de egyelőre a külseje alapján, nem sok esélye lehetne.* - Már visszajöttem otthonról. *nah igen nem szeretek otthon lenni a sok hülyeség, meg arisztokratikus marhaság miatt, örülök hogy nem kell ott lennem. A dohányzásra kissé felvonom a szemöldököm, már itt esélytelen minden. De ha neki jó, hogy ezzel károsítja magát én nem tartom vissza.* - És te? Hogyhogy nem otthon? *kérdezek vissza, már csak hogy ne legyen nagy csend, és menjen a társalgás, bár nem kimondottan bájcsevelyre vágytam ma.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 8:11 am | |
| *Dan feje nem üres, sőt! Nagyon is sokat tud, csak nem arra használja az eszét amire kéne. A külseje, az már más kérdés. A "fekete" külső, érző belső-t takar.* -Értem. *Daniel családja ugyanolyan, mint a lányé, csak annyi, hogy a fiúval a szülei nem törődnek. Persze nem láncdohányos, vagy ilyesmi, hiszen egy nap, egy szál, de valamikor hetekig rá sem gyújt. A csikket lepöcköli a teraszról, és pálcáját előhúzza, majd egy intésre nem büdös a szája. Ezt csak azért csinálja, hogy ne legyen büdös a szája.* -Konkrétan az ősök miatt nem látogatok haza. A húgom miatt kéne, mert kómában van, lassan egy hete, és folyton az én nevemet próbálja mondani. *Meséli, de amikor a szüleiről beszél, megvetés csendül a hangjában, de aztán újra normális lesz.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 8:17 am | |
| *Remélem, hogy szorul belé valami értelem, mert ha nem, akkor visszamenekülök a szobámba, és csak Gregnek jövök ki.* - Csak nem régi arisztokrata családod van? *kérdezem rápillantva, hangomban már már részvéttel, és megértéssel. Mások, akik normális családban nőnek fel, nem érthetik meg, hogy mi megy nálunk, az előkelőség köreiben.* - Részvétem miatta. *ennyi, nem ragozom túl, nem kérdezek semmit, mert nem szokás. Ha úgy érzi akkor kimondja, ha tudnom kell, ha nem, hát nem.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 8:25 am | |
| -Az nem kifejezés. Gyűlölöm őket. Szinte a fél család gonosz eszméket vall. Amikor vendégek jönnek, jópofizni kell. Unalmas varázslócsaládokkal kell egy levegőt szívni, miközben arról regélnek a zizzentek, hogy mik lesznek a fiaikból. Brrr. Főleg az után undorodtam meg, hogy megtudtam, a saját nagybátyám Halálfaló, és a hülye haverjainak áradozott rólam, hogy milyen ígéretes tehetség vagyok, miközben ha tehetné, kiirtaná az egész famíliát gyökerestől. Akkor hosszú kutakodás után kiderül, hogy a családom, minden második nemzedékének elsőszülött fia, gonosz varázsló. De én nem kérek ebből. Megfogadtam, hogy auror leszek, még ha belehalok is. *Undorodva beszél, jó okkal. Ennyi lenne nagyjából az ő családja. De mivel szemfüles, rögtön visszakérdez.* -Köszönöm. *Biccent. Nem szívesen beszél róla, mert elérzékenyül.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 8:30 am | |
| *Hát, akkor náluk sem jobb a helyzet, így már valahogy tudok vele együtt érezni, ami nagy szó. Valamilyen szempontból ugyanolyan mint én. Nemes, és lázad ellene. Talán ez az egy közös van bennünk.* - Értem. Megértelek, nálunk sem jobb a helyzet, más családokkal jópofázni, és azt hallgatni kihez kellene hozzámennem a jövőben, hogy a további jólét, és befolyás biztosítva legyen nekik. És akkor hol van a saját életem? Az én vágyaim, az én álmaim? Sehol, mint mindig, sehol. A nővérem nyíltan szembeszállt apám hatalmával, és most boldog házasságban él, egy férfival, akit szeret, és nincs nagy vagyona, de boldogok együtt. *mesélem én is röviden, hogy miért van ezek után rám szállva az egész család. Én vagyok az utolsó reménységük.* - Ismerősnek tűnsz, nem jártál már nálunk egyszer? *kérdezem félrehajtott fejjel, ahogy a fiú arcát szemlélem. Ismerősek a vonásai, mintha láttam volna már, vagy az más volt?* | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 8:41 am | |
| -Végre, valaki, aki szép, és egyszerre meg is tud érteni. *Egy kicsit csapja a szelet. A szája mosolyog, de a szemében hideg gyűlölet látszik, ha a családját emlegeti.* -Nálam is az volt, hogy hoztak egy lányt a házhoz, aki rettenetesen ronda volt, és mondták, hogy őt veszem feleségül, tíz év múlva. Erre a lány képébe vágtam anyám túrótortáját. Mire szépen megátkoztak, és ez így ment tovább, hónapokon keresztül. A személyiségedet, az egyéniségedet el akarják nyomni, és a saját elbaltázott életüket akarják veled folytatni. Én is megértelek. Ismerős minden dolog, amit elmondasz. *Megérti a lányt. Végre megtalálták a közös témát, még ha nem is jó.* -Egyszer járhattam ott, kiskoromban. Nem sok mindenre emlékszem, de az dereng, hogy valahonnan ismerős voltál. *A lány szép vonásai is ismerősek Danielnek, de egyenlőre kitartóan mosolyog.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 8:46 am | |
| - Köszönöm, igazán kedves hogy ezt mondod *mosolygok én is, pirulás nélkül fogadva a fiú bókját. Egy idő után, már lepattog, főleg ha sokan, és ugyanazt mondogatják. Megértem őt, hiszen egy csónak evezünk, akaratlan is.* - Igen, nekem is bemutatták kihez kell hozzámennem. Jól nézett ki, de a nevét sem bírta normálisan kimondani, és én éreztem magam kellemetlenül, mert meg mertem kérdezni tőle valamit, mire nézett rám bambán hogy mivan. Hát, köszönöm nem, ebből nem kérek. *rázom meg undorral a fejem, mert nem ilyen életet képzelek el magamnak. Én mágikus lényekkel szeretnék foglalkozni, nem otthon ülni, és malmozni, a férjemet várva.* - A végén még kiderül, hogy gyerekkori ismerősök vagyunk. *mosolyodom el ismét halványan, és úgy vélem a fiú mégsem lesz olyan szörnyű személy, így arrébb csusszanok a padon, és megkínálom hellyel.* - Nem ülsz le? *kérdezem tőle.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 8:56 am | |
| -Ugyan, igazán nincs mit. *Mosolyodik el. Ő nem jön zavarba, az évek során már megszokta.* -Az sem kutya. Na mindegy, a lényeg lényege, hogy gyűlölöm a családomat, mégis, a húgom érdekében, hazalátogatok. Bár úgyis tudom mi lesz. Azt fogják szajkózni, hogy miért nem dugtam haza a pofámat egész nyáron, mikor meg volt rá a lehetőségem. Úgyhogy, feleslegesnek érzem azt, hogy hazamenjek. *Ingatja meg a fejét. Nem jó, hogy a húgáról beszél, hiszen magát okolja, hogy nem tudta megvédeni őt, és emiatt esett baja. Így az arcán szomorúság látszott, de gyorsan el is tűnt.* -Az lehet. Bár elég jó a memóriám, és ismerős is az arcod. Bár, egy ilyen szép lányra ki tudna nem emlékezni? *Mosolyodik el ismét. Még mindig csapja a szelet. Szokása.* -De, köszi. *Mosolyog, és le is huppan a lány mellé.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 9:02 am | |
| *Ő is mosolyog, én is mosolygok, mindenki mosolyog. Milyen rózsaszín gondolat, el sem hiszem hogy eszembe jutott.* - Sajnálom, ami a hugoddal történt, és gondolom, nem lehet könnyű neked. *mondom, és nem is akarok jobban belemenni a témába.* - Én már voltam otthon egy hónapot, bőven sok volt, és menekültem vissza, hogy hagyjanak élni. Így jóformán egyetlen társaságom Szultán. *bökök az ölemben durmoló mosómedvére. Hihetetlen hogy folyton képes elaludni.* - Tudod te is milyen az, amikor vannak barátaid, de a szüleid háta mögött, és nem beszélhetsz róluk, bárhogy is szeretnél, csak mert rangodon aluli. *mondom, mert biztos vagyok benne hogy ő is tudja, ha aranyvérű családban nőtt fel.* - Köszönöm. *fogadom ismét a kedves bókot, és a már mellettem ülőre pillantok.* - Ennyi szabadidőd van hogy minden szembejövő lánynak udvarolsz vagy csak engem tisztelsz meg vele? | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 9:10 am | |
| -Hát, tényleg nem könnyű. *Mondja egyet sóhajtva. Tereli a témát, és reméli, hogy többet nem kerül elő.* -Én egy hetet sem. Nem volt kedvem hazadugni a képemet. Az utóbbi időkben megkedveltem a mosómedvéket. Az egyik Faminés lánynak van egy Sátán nevű mosómacija. *Vigyorodik fel, és Cintó képe villan az agyába, majd elhessegeti a gondolatot.* -Nekem... nem voltak barátaim. Igazából, a természetem nem ilyen. Egy pöffeszkedő, undok szemét vagyok, sokak szerint. De ezen próbálok változtatni. Az egész családom ilyen, és belém is ezt a magatartást nevelték. *Sóhajt egyet. Igen, neki soha nem voltak barátai, csak olyanok, akik kihasználták.* -Nincs mit. És nem mindegyik lánynak. | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 9:15 am | |
| *Hagyom hadd tereljen, mert nekem sem vágyálmom a családomról beszélgetni, ha nem muszály. Annyira nem szeretem őket.* - Értem, én azelőtt kaptam hogy idejöttem volna, szóval kb három éves ez a dög. *mondom a mosómedvére, majd kicsit megrázom a fejem mintegy jelezve, hogy nem ismerem azt a lányt, akinek mosómacija van. De biztosan jófej lehet.* - Szerintem nem vagy az, csak rossz családba születtél. Én sem úgy nézek ki mint aki körül hemzsegnek az emberek. Vagy látsz itt rajtad kívül valakit? *kérdezem, mert együttérzek a fiúval, tényleg. Tudom miaz, amit mesél, és amin változtatni akar. Én is azt tettem, de valamit nem jól csinálhattam, mert nem érzem a változást.* - Csak minden másodiknak? *kérdezem kihívóan mosolyogva, mert jólesik hogy udvarol, vagy bókol, de nem bírom komolyan venni.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 9:22 am | |
| -De azért aranyos. *Vigyorodik el. Igen, Cintó nagyon jófej, de tud néha egy kicsit bunkó is lenni.* -De, néha túlságosan is. Na jó, egy valamire büszke vagyok. Hogy szépfiú vagyok. *Kuncog fel.* -Viccet félretéve, egy kicsit egoista vagyok, de erre legalább büszke vagyok. Az egóm még itt van, de kettőnkön kívül, nem sok embert. *Húzza félmosolyra a száját. Végre, aki a családdal kapcsolatos érzéseit érti meg. Persze ez a kis találka nem változtat semmin. Ígyis-úgyis Lexinek fog udvarolni.* -Nem. Csak aki megérdemli. *Mosolyog még mindig.* | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 9:29 am | |
| *Nem kommentálom, mert nem ismerem, csak biccentek egyet. Diplomatikus megmozdulás.* - Egoista? hát akkor én méltán lehetek melletted a beképzeltség mintaszobra. *nevetek, mert hozzám meg a bántó stílusom miatt azt szokták hozzám vágni. Hogy beképzelt vagyok. Pedig, nem, csak ők ezt nem tudják, ami azt illeti.* - És én megérdemlem? De kedves vagy. *mosolyogok rá, de nem veszem komolyan, én másra várok. Van valaki, akit meg akarok kapni magamnak.* - Nem kísérsz el lovagiasan a szobámig? *kérdezem majd kézbe veszem Szultánt, és lassan elindulok, remélve hogy Daniel lesz olyan lovagias és elkísér.*
//Köszike// | |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Aug. 17, 2010 9:34 am | |
| -Okés, akkor ketten együtt szobrok vagyunk. *Kuncog fel. Danielre méltán mondhatják hogy egoista, mert az is.* -Aham, megérdemled. *Vigyorodik el. Nem is az a célja, hogy meghódítsa a lányt, hiszen van kiszemeltje.* -De, leszek olyan kedves, és elkísérlek. *Mosolyog, majd felpattan, és a lány után megy, hogy kísérje el a szobájáig. Amikor odaérnek, elbúcsúznak egymástól, és mindenki megy a maga dolgára.*
//Énköszi.// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Erkély | |
| |
| | | | Erkély | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |