| Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj! ::
Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! :: ; Mindenkit szeretettel várunk! ; |
Vezetőség |
|
Top posting users this week | |
|
| Erkély | |
|
+20Cintia Thomson Daniel Reed Nicole Hart Nathaniel L. Matthews Ivan Vladislav Dargo Wallace Xavier Walters Hannah McDowal Blake A. Attaway James Miller Veronica Johnson Yasmine S. Moore Raisen Hagiri Amanda C. White Solaria Luthia Sindy Logan Ted Forrester Miriam Hewer Ingrid Weiss Ophelia McCord Főmesélő 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cintia Thomson Diák- Famine
Kor : 29 Hozzászólások száma : 265 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Márc. 10, 2011 9:11 am | |
| *Csak felvont szemöldökkel hallgatja Karinát, miközben az magyaráz és közben érdekes képet vág... főleg Cintia felé. Nem is volt feltűnő egy csöppet sem, Darren sem most jött le a falvédőről. Már éppen a legszélén jár a dolgoknak ő is, amikor Karina kijelenti, hogy elmegy. * -Ó. Én is örültem. *Miután sikeresen elment, visszafordul Darren felé, most kicsit felszabadultabban. Pár pillanatig elgondolkodik, elszívja a maradék cigit és visszacsókolja a fiút. Végre újra kettesben vannak... így sokkal jobb.* -Rendben van, nekem jó a tavaszi szünet. *Jelenti ki és az ajtó felé néz, majd vissza Darrenre. Kicsit megingatja a fejét amikor ismét Karina jön szóba. * -Hát... nemsemmi a csaj. Nem tagadom, eléggé... védelmezne téged. *Kisebb hatásszünet, majd folytatja.* És van egy olyan érzésem is, hogy meg fog próbálni szétszedni minket. De remélem tudod, hogy ha velem játszadozik annak nem lesz jó vége... *Nem akar ő semmi rosszat, csak ha feldühítik akkor... nem tudja magát korlátozni annyira. Halványan elmosolyodik és bólint.* -Dehogy lett. A lényeg, hogy te itt vagy. *Apró puszit lehel az ajkára, majd átöleli a fiút.* -És, mi a helyzet amúgy? | |
| | | Darren Spencer Diák- Famine
Kor : 31 Lakhely : Wilian Hozzászólások száma : 61 Tallérok : 0 Pontok : 15
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Márc. 10, 2011 9:24 am | |
| - Akkor ezt megbeszéltük. Apámékkal kell még beszélni a pontos időt. *Mosolyodom el. Mikor Cintia elemzi Karinát csak bólintok egyet.* - Igen Karina...mindig is ilyen volt. Nem szeret más lányt a közelembe látni. Bár nem értem miért. Sosem hanyagoltam el. Mindig is jó volt, nagyon jó volt és még mindig az a kapcsolatunk. De ez így is marad szerintem örökre. Túlságosan féltékeny és önző. De már megszoktam én így szeretem. Legalább, mindig mozgalmas lesz az életünk együtt. *A puszit viszonozom, majd átkarolóm a lányt.* - Velem? Semmi különös. Most lesz a párbaj verseny, aztán picit gyakoroltam. A démonmágia is sokkal jobban megy. És veled mi a helyzet? *Kérdezek vissza, majd leülök egy padra és beleültetem az ölembe Cintiát. Így kényelmesebb mindkettőnknek a beszélgetés.* | |
| | | Cintia Thomson Diák- Famine
Kor : 29 Hozzászólások száma : 265 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Márc. 10, 2011 9:14 pm | |
| -Rendben, majd szólj. *Mosolyodik el, aztán végighallgatja a beszámolót Karináról. Nem is tudja, hogy most mit mondjon... nem akarja hogy Darren megharagudjon rá, de azért nagyon magában sem tudja tartani a dolgokat. Majd Larinának elsírja bánatát fent.* -Hát igen. Végül is megértem mert Famines... dehát... azért... *Elfintorodik és vállat von. A párbajról hallott, így arra csak egy nagyot bólint és persze mosolyog is.* -Hallottam a párbajról, és gondoltam, hogy te is jelentkezni fogsz. Én nem jelentkeztem, úgy voltam vele hogy nem érint annyira a dolog. Lehet elmegyek megnézni majd. *Kacsint egyet és persze leül Darren ölébe. Aztán válaszol a kérdésre.* -Velem nemsok. Szokásos. Élem az érdekes életemet. Larina fel van szívódva, nem sok emberrel találkoztam mostanság. *Csak ennyit tud mondani, más nem nagyon jut eszébe. Kellemesen mosolyog Darrenre, miközben apró puszit ad annak homlokára is. Ilyenkor... olyan oldalát is meg lehet ismerni, amit szinte senki nem tud.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Erkély | |
| |
| | | | Erkély | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |