| Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj! ::
Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! :: ; Mindenkit szeretettel várunk! ; |
Vezetőség |
|
Top posting users this week | |
|
| Erkély | |
|
+20Cintia Thomson Daniel Reed Nicole Hart Nathaniel L. Matthews Ivan Vladislav Dargo Wallace Xavier Walters Hannah McDowal Blake A. Attaway James Miller Veronica Johnson Yasmine S. Moore Raisen Hagiri Amanda C. White Solaria Luthia Sindy Logan Ted Forrester Miriam Hewer Ingrid Weiss Ophelia McCord Főmesélő 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Szept. 03, 2010 10:40 am | |
| - Nyugi nem bántottál meg. Ahhoz több kell. * Ha meg is bántott volna, akkor sem dőlne össze a világ... remélem. * - Mindenre. Lehet, hogy még nem tudod róla, de eléggé kíváncsi szoktam lenni. * Gondolom Danny is így van a dologgal. * - Nem akarlak faggatni. Csak azt mond el amit fontos rólad tudnom. Nehogy a végén kiderüljön, hogy egy sorozat gyilkossal beszélgettem hajnalba az erkélyen. * Viccelődök egy kicsit és ismét előveszem a zsebemből a fekete Walter Wolf-ot, megkinálom vele Dannyit, ha elfogadja akkor meggyújtóm neki is a cigarettát, ha nem akkor kiveszek egy szálat és zsebre vágom a dobozt. * - Addig jó, amíg csak a táblát veszed le rólam. * Csak most jut eszembe, hogy mennyire félre is lehet, érteni azt amit az előbb mondtam, de mindent rábízok. * |
| | | Daniel Reed Halálfaló
Kor : 30 Lakhely : Azgard Hozzászólások száma : 502 Tallérok : 1 Pontok : 15
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Szept. 03, 2010 10:47 am | |
| -Akkor jó. Na ezért, utálom a szüleimet. Mert ezt nevelték belém. Hiába. Lázadok. *Vigyorodik el. Tényleg abban a korban van, hogy lázadjon.* -Ezt bővebben is. Ha kérdezel, válaszolok. *Vigyorog még mindig.* -Amint mondtam, ha kérdezel, én válaszolok. Sorozatgyilkos? Hm... nem is tudtad rólam, hogy Halálfaló vagyok. *A végét elröhögi, mert nem bírja. Közben a kezével int, hogy nem kér.* -Talán azt gondolod, hogy a táblával együtt, mást is levennék? *Felvont szemöldök, és egy vigyor. Közben közelebb léptem a lányhoz.* -Ennyire... hogy is mondják? Perverz még nem vagyok.. *Vigyorog még mindig.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Szept. 03, 2010 10:59 am | |
| - Akkor most azt csináljuk, hogy kérdezek te válaszolsz? És akkor mi van, ha olyant kérdezek amire nem akarsz válaszolni? Lehet, hogy bele is hallnék a kíváncsiságba. * Közben azon agyalok, hogy mit is bírnák tőle kérdezni. Semmi nem jut eszembe, vagyis csak egy valami de... Lehet, hogy most nincs bátorságom hozzá, hogy megkérdezzem, majd erőt veszek magamon és rákérdezek. * - Mond, most van valakid? * Lehet, hogy Danny számára zavarba ejtő kérdés volt. Eszembe sincs zavarba hozni, csak érdekel a válasz. * - Hát azt ne tudd meg, hogy én mit is gondolok. * Egy kis kacérkodás után folytatom tovább a mondani valómat. * - Nem vagyok benne biztos. Szerintem 51 %, hogy igen. Mikor Danny közelebb lép elmosolyodok. * - És miért nem vagy perverz? Most ezzel a kijelentéssel egy világot döntöttél bennem össze. * Majd eldobom a cigi csikket és figyelem továbbra is Danny-t. * |
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Szept. 03, 2010 11:06 am | |
| -Igen, most azt csináljuk. Ne aggódj, mindenre válaszolok. Azt nem engedném, hogy belehalj. *Vigyorog. Bármit lehetne tőle kérdezni, mindenre válaszolna.* -Egyelőre, nincs senkim. Bár, alakulóban van valami. *Nem hozták zavarba. Széles mosollyal válaszolt a kérdésre.* -Vicces, pedig én szeretném tudni. *Pimasz vigyor, de aztán újra angyali mosollyá változik, Danny ajka. Az 51 %-os mondatra nem válaszol. Azt elhagyja.* -Oh igen? Egy világ? Nos, a világnál van nagyobb dolog is. És az még nem dőlt össze. Ergo, nem is vagyok annyira rossz. *Kuncog fel a lányt nézve. Még mindig.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Szept. 03, 2010 11:21 am | |
| - Egyenlőre.... az eléggé tág fogalom. * Eléggé kíváncsi lettem, hogy kivel is van alakuló félben. * - Gondoltam, hogy szeretnéd tudni. De majd ha máskor jó leszel, akkor esetleg elmondom. * Elkap az ásítozás kissé álmos lettem, de nincs szívem ezt a kedves új ismerőst itt hagyni. * - Óh igen ~ igen. Te olyan kis angyal vagy mint én. * Remélem veszi a lapot, hogy pont az ellenkezőjére gondolok, mint amit mondok. * - Kezd hideg lenni. Te nem fázol? * Kérdezem Danny-től össze kulcsolt kezekkel és reszkető térdekkel. * |
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Szept. 03, 2010 11:28 am | |
| -Hát, akkor úgy mondom, hogy még nagyon az elején vagyunk. *Egy kicsit kibővíti mondandóját, majd leül az egyik padra.* -Kíváncsi vagyok, szóval, halljam! *Vigyorodik el, és a lányt stíröli. Még mindig.* -Nem kell hízelegni. *Persze, hogy veszi a lapot. Nem nehéz a felfogása.* -Nem, én nem fázok, viszont. *Pattan fel. Lecipzárolja a kabátját, leveszi, és a lány hátára teríti.* -Tessék. Vedd fel, ha gondolod. *Vigyorog. Bőrkabátból, legalább húsz darab van, szóval ez egy másik. Három napja mosta ki, és azóta szárad. Lassan megy, mert fáradt. De azért még marad egy kicsit.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Szept. 03, 2010 11:41 am | |
| - Én is sok mindenre kíváncsi vagyok. De pont azért sem mondom el, hagy egyen a fene. * Kicsit gonoszkodok, de már nem megy úgy mint régen. Túl fáradt vagyok hozzá, ebben a késői órában. * - Ez még nem nevezhető hízelgésnek. Majd egyszer rájössz, hogy mi is az amikor igazán hízelgek. * Majd ha jobban megismer, akkor ő is tudni fogja, hogy mit hogyan és miért teszek. * - Milyen kedves gesztus. Igazi úri ember vagy. * Bókolok egy kicsit Danny-nak. Majd felveszem a kabátját. * - Nem akarok ünneprontó lenni, de én lassan megyek. Ha gondolod egy darabig velem tarthatsz. * Jegyzem meg, majd vissza is adom pár perc után a fiú kabátját. * - Azért örülök, hogy megismertelek, és remélem még össze futunk még. * Elindulok befelé és reménykedek benne, hogy Danny is jön velem. Ha jön akkor még pár percig elbeszélgetek vele a folyosó, ha viszont elhárította a felkérésemet akkor egyenest megindulok a hálótermek felé. *// Köszi és jóéjt. // |
| Tárgy: Re: Erkély Pént. Szept. 03, 2010 11:43 am | |
| -Köszi. *Vigyorodik el.* -Rendben. Elvárom, hogy hízelegj. *Vigyorog még mindig. Majd mindenre biccent, és befelé még egy darabon elkíséri a lányt és aludni tér.*
//Köszi.// | |
| | | Nathaniel L. Matthews Diák- Famine
Kor : 32 Hozzászólások száma : 159 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Szept. 07, 2010 6:55 am | |
| * Nem nagyon zavar az iskolai házirend, hiszen a tanítás még nem kezdődött el és a papírt sem írtam alá, hogy elfogadtam. Szóval szórakozottan dobálgatom fel-le a cigarettás dobozomat, miközben sétálok a folyosón. Egy szürkés zakó, alatta egy fekete póló meg még egy fekete nadrág, ami az öltözetemet adja. A hajam olyan kócosan belőve de még így is mocskosul dögösnek érzem magam. És ahogy látom a másik nem is így gondolja. * - Szia Nath ! * Kuncogva köszön egy lány csapat, akik olyan harmadévesnek tűnnek. De én most a friss húsokra vadászok. Vagy is nem az elsősökre, mert azok még olyan picik.. Inkább az újonnan jött felsőbbévesekre, már ha van ilyen. * - Hölgyeim ! * Hajolok meg előttük és felöltök egy csábos mosolyt, majd arrébb is sétálok. Elég ennyi nekik, hogy elolvadjanak mint csokisfagyi a tűzőnapon. Eléggé felbátorodtak a kislányok, most ,hogy jön a bál és párt kell találniuk maguknak. Tegnap is épp, hogy megmenekültem egy vöröskétől. Szegény nagyon elszánt volt, de aztán kénytelen voltam visszautasítani. Hogy van-e kiszemeltem a bálra !? A válasz : igen, van. Hiába próbáltam becserkészni és rányomni a bélyegemet, még nem sikerült. Mindig a sors váratlan fordulatot vett és az alkalom elúszott.. Na de majd most ! Kiérek az erkélyre, amit nagy meglepetésemre üresen találok. Nekidőlök a korlátnak , közben a számban egy meggyújtatlan LuckyStrike. Szórakozottan fürkészem a birtokot, meg az eget. * | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Szept. 07, 2010 7:09 am | |
| * Nem rég keltem komás fejjel elindulok az erkély felé. Csak aztán látom meg a folyosón, hogy mit is vettem magamra, még nagyon álmos voltam és nem figyeltem, hogy mit is veszek fel. De eléggé tűrhető, mondjuk szerintem jól néz ki a fekete szoknya, bakanccsal és egy sötét kék cipzáros felsővel. Nyakamban az anarchiás medál lóg, amit nem rég újítottam be a készletembe. Lassú léptekkel haladok a célom felé, zsebemben a cigis dobozt markolászom, hisz már pár órája nem is gyújtottam rá, mert aludtam. De most... Mikor már közelebb érek észre veszek egy ismerős arcot aminek nagyon is megörülök. Oda mék hozzá és adok neki egy puszit, azért még se vigyem túlzásba és később köszönök is neki. * - Szia. De rég láttalak már. * Előkapom a zsebemből a fekete Walter Wolfomat megkeresem a gyújtómat is majd rágyújtok. * |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Szept. 07, 2010 7:17 am | |
| * Nocsak a sors megint játszadozni szeretne..Rámosolygok az égre, mintha odafentre üzennék valakinek, hogy köszi.* - Üdvözletem ! * Kapom el a kezét, és kap egy kézcsókot. A megjegyzésen miszerint rég látott, félmosolyra húzódik a szám.* - Mivel nem voltam itt, furcsa lett volna ha látsz, kedvesem. * Magyarázom meg a hiányom okát. Nem csak ő vette észre, hogy a nélkülözhetetlen NAthaniel L. Matthwes nem töltött sok időt a kastélyban a szünet ideje alatt. De hát ilyenkor lehet igazán kiszabadulni. Kicsit hátrébb lépek , hogy végignézzek a lányon..* - Milyen jól áll ez a szett . * Biccentek elismerően, majd hozzáteszem.* - De tudok egy helyet ahol még jobban nézne ki . * Előkapom a gyújtómat és én is rágyújtok. Mostanában kicsit lejjebb adtam a cigarettázással. Inkább szivaroztam, mert ugye új hobbim lett a póker és a termekben a szivar ad az embernek egy kis tiszteletet. * - Hogy telt a szünet ? Merre jártál ? * Támaszkodok meg háttal a korlátnak és a tekintetemet Ashre szegezem.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Szept. 07, 2010 7:29 am | |
| * Ahhoz képest, hogy milyen rosszul indul a napom ez a folytatás nagyon is tetszik. Nath már megint úri embert játszik, ami eléggé szimpatikus számomra. * - Köszi. * Megköszönöm a bókot, majd amit utána hallok szeme rögtön felcsillan. * - És milyen helyet is tudsz? Most elég kíváncsi lettem. * Lehet, hogy éppenséggel tudom, hogy mire gondol, kicsit már kiismertem, hogy is mondjam.. kezdünk egy húron pendülni. * - Nem nagyon voltam semerre. Meg ha voltam is volna valamerre akkor sem mondanám el. Nem kell, hogy mindet tudj. Tudod néha a titkok érdekesebbek. * Nézek rá egy apró mosoly kíséretben. * - Ezt most komolyan kérdezed? * Bevágok egy durcás pofit, majd mondom tovább a mondandómat. * - Nem volt annyira jó, de csak is a te hibádból kifolyólag. * Sóhajtok egyet, szomorú arccal. * - Reménykedtem benne, hogy párszor felbukkansz, bulizunk egy jót és aztán újra eltűnsz. De nem így lett. Sebaj, majd máskor bepótoljuk. * Vonok vállat és bele szívok egy utolsót a cigimbe, majd eldobom. * - Remélem a szünetben sokat szenvedtél Ash hiányban. * Most már a szám mosolyra görbül, egyszerűen jó kedvem van mikor Nath-al vagyok. * |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Szept. 07, 2010 8:04 am | |
| * A régi Ash.. Tudja, hogy mit gondolok még is rákérdez. Jobban szereti ha az emberek kimondják a dolgokat. Eddigi ismeretségünk alapján ez jött le nekem. Én meg szeretem húzni az emberek agyát , hogy aztán majd ki pukkanjanak a méregtől. De most eltekintek eme kedvenc hobbimtól.* - Hogy pontosítsak, a szobámban levő perzsa szőnyegre gondoltam. * Válaszolok, majd beleszívok a cigibe és szép lassan ráfújom Ashre. Hallgatom a monológját.* - Azt hittem nincsenek titkaink egymás előtt. * Vágok meghökkent arckifejezést, majd elmosolyodok. * - A titkok érdekesek, de van amikor elveszik az ember kedvét a mókától. * Sóhajtok fel színpadiasan és tudom, hogy teljes mértékben igazam van már megint. Az, hogy miattam nem volt jó a szünet nem teljes mértkékben igaz. A szülei miatt nem volt jó a szünet. Ez a pontos megfogalmazás. Erre a mondatára kicsit megrándul a számsarka, hiszen nekem is fájó pontom volt az az este.* - A remény hal meg utoljára. * Majd sejtelmesen elmosolyodok .* - Tudod van ötletem a pótlásra.. * Egy kis hatásszünetet tartok, mialatt egy újabb slukkot tüdőzök le.* - Kicsi Ash, van kedved eljönni velem a bálba ? * Egy mocskosul lehengerlő mosoly keretében kérdezem ezt. Megvárom a válaszát, utána kommentálom a mondatát.* - Talán túl sokat. Attól tartok, hogy maradandó sebeket szereztem ez idő alatt. De talán egy gyorsa terápia vagy kettő segítene rajtam. * Lépek hozzá közelebb, majd a füle tövétől végig húzom az ujjamat az állkapcsán, közben végig a szemébe nézek.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Szept. 07, 2010 8:21 am | |
| * Csak beszél és beszél de egy pillanatra sem veszem le a tekintetem róla. Mint, ha attól félnék, hogy ha becsukom a szemem és eltűnik, és aztán felkelek és rájövök, hogy csak álom volt az egész. Valószínű, hogy abba bele is rokkannék. * - Te is arra gondoltál? * Kérdezek vissza. Emlékszek ezt már mondta nekem még régebben és már akkor is megragadta a fantáziámat ez az ötlete. * - Rosszul hitted. Mert eddig csak azok vannak. Azok a fránya kis édes titkok. * Majd nem megeredt a nyelvem, de még jó, hogy kordában tudom tartani egy szintig. Mert lehet, hogy félre értette volna, ha azt mondom, hogy: igazán lehetnénk egymás édes kis titkai. * - Veled? És bál? * Meglepődök. Majd egy széles vigyor hagyja el a számat. * - Persze. De valamit valamiért alapon. * Nem tudom, mindig is szerettem alkudni. * - Am, de hogy mit miért az legyen titok. * Most legszívesebben elszállnák a boldogságtól, de nem most nem majd mikor nem lássa, biztos vagyok benne, hogy ezek után nem is fogok aludni a bál éjszakájáig mert annyira várni fogom. * - Terápia? * Érdekelően kérdezek vissza. Szinte mindig értem amit mond, csak szeretnék róla meggyőződni, hogy jól is értem a dolgot. * - Esetleg tudok benne segíteni? * Mikor közelebb lép egész testem megremeg. Gyanúsan közel van hozzám, kíváncsi vagyok, hogy most mit is fog lépni. *
|
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Szept. 07, 2010 8:35 am | |
| - Nem tán egy rugóra jár az agyunk !? * Teszem fel a költő kérdést. És igen, ezt már mondtam neki. De addig fogom mondani neki amíg meg nem történik, hogy csak szokjon hozzá a gondolathoz. * - Óh, szóval titokzatoskodunk. Én nem bánom.. Bár a piszkos titkokat jobban kedvelem. De ha te ragaszkodsz az édesekhez.. Egye fene. * Ma engedékeny vagyok és túlságosan kedves. Meg mi egyéb. Körbenézek és miután meggyőződöm róla, hogy nincs itt senki bólintok.* - Igen velem. Bár amennyiben nem tetszik az ötlet , ne félj találok mást. * Azért jó ha tudja, hogy nem szenvedek nőhiányban. Viszont most ő az első számú célpont, akit minden áron le akarok vadászni. Ha törik, ha szakad.* - Felőlem. Én már úgy is csak jól járhatok. * Egyezek bele az alku féleségbe. Bár meglep ez a fordulat. A többi lány majd kiugrott volna a bőréből, ha megkérdeztem volna tőle, hogy eljön-e velem a bálba. Ash viszont még elégtételt is kér érte, hogy velem jöhet. Mintha nekem tenne szívességet , hogy eljön velem.. Bár, talán ez így is van..* - Amolyan gyógykezelés. Mert az Ash hiány igen veszélyes lehet mind a lelki, mind a fizikai állapotomra. Viszont eddig senki sem találta meg a gyógymódot rá. Talán az illetékes tudja , hogy mi vezet a javuláshoz. * Mindeközben szórakozottan cirógatom a nyakát, az arcomon egy pimasz mosoly bujkál. A szemeimben a pajkosság tüze csillan.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Szept. 07, 2010 8:52 am | |
| * Csak egy dolog jár a fejemben. Itt van ilyen közel hozzám, ahogy már egy jó ideje nem volt és én még meg sem csókolom, se semmi. De nem akarok nyomulósnak tűnni, hogy egyből lekapom. Viszont nem is akarok álszent lenni. De azért szenvedjen meg értem. Legalább legyen pár átvirrasztott éjszakája, hogy miért is nem kapott még még. * - Szerinted jól járhatsz? * Nevetek fel halkan. * - Akkor még nem ismersz eléggé, ami nagyon nagy kár. * Vigyorodok el. Remélem, hogy majd beválik a fordította is. * - Csak annyi... ne nagyon tűnj el a bálon. Lehet, hogy este nagy szűkségem lesz rád. * Jelentem ki egy apró mosoly kíséretében. Eléggé félreértetőt mondtam. De hát van ilyen és ha még félre sem érti akkor sem törik össze a világ. * - Szerinted én tudom rá a gyógymódot. Lehet, hogy igazad van. Majd egyszer kapsz is rá valami orvosságot. * Egy kis út mutatás nem árt. Remélem érti, hogy amit én okoztam azt én is gyógyíthatom meg. Szóval az Ash hiány csak még több Ash-el lehet kordában tartani. A nyakam cirógatása igen kellemes, de inkább megfogom azt a kezét amivel a nyakamat cirógassa és komolyan ránézek. * - Kicsi Nath te most mit is csinálsz? * Kérdezek rá, de ezek közben ott maradt a keze a kezemben. * |
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Szept. 07, 2010 9:11 am | |
| - Biztos vagyok benne, hogy jól járok. Eljössz velem. Ez a fő. * Mosolyodok el. Majd a következő mondatán felvonom a szemöldököm.* - Ez esetben nem ártana tartani egy ismerjük meg egymást jó közelről napot. Vagy estét. Ahogy gondolod. * Milyen lehengerlő mosolya van a kis édesnek.. * - Lehet ?! Én biztosra mennék.. * Csóválom meg a fejem. Mi az, hogy lehet !? Velem senki se lehetezzen , mert az olyan alázó. Nekem céljaim vannak emberekkel és az embereknek is céljaik vannak velem. Az már más, hogy az ő céljaik nem mindig teljesülnek be, ellenben az enyémekkel.* - Sajnálatos módon, attól tartok, hogy a majd.. az nagyon is távoli időkorlát. Azt hiszem a betegség egyre jobban legyengít. A bálra pedig teljesen fel kell töltődnöm, amennyiben biztos * ezt a szót kicsit megnyomom* - szükséged lesz rám az éjszaka folyamán. * A kezét megfogom és a mellkasomra tapasztom, a szívemhez. Érezheti az egyenletes dobbanásokat. * - Érzed ? És ez egyre lassul, majd megszűnik.. Amennyiben nem kapom meg a gyógyírt. * Másik kezemmel közelebb húzom őt, a derekánál fogva. Így már alig néhány mili van köztünk. Feljebb csúsztatom a derekán levő kezemet, végig a gerince mentén, majd megállok a nyakánál. Közelebb hajolok az arcához. Hacsak egy picit is megmozdul akkor az ajkaink találkoznak. De én nem megyek tovább előre. Úgy vagyok vele, ha ő is akarja akkor megmozdul, amennyiben nem, hát akkor...* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erkély Kedd Szept. 07, 2010 9:27 am | |
| * Imádom magam, hogy ilyen jó idő érzékem van. Pont akkor tudok kijönni rágyújtani, amikor ő is itt van. Ez nem csak mázli ezt még a sor is így akarta. Vagy ha nem is a sors akkor Nath biztosan. * - Én benne vagyok az ötletedben. Csak azt tisztázzuk, hogy mennyire is közelről? * Egyre jobban fúrja az oldalamat ez a kérdés. De csak is azért kérdezek vissza az olyan kérdésekre ami magától és értetődő mert imádom hallani a hangját. * - Akkor úgy mondom, hogy biztos, ha neked így jobban megfelel. Tudod érted bármit. * Ez amolyan bók féleség volt. Amit nem szoktam nagyon csinálni. * - Majd helyet a most jobban megfelelne? * Pillantok rá kíváncsi szemeimmel. * - Szerintem nem a betegség, hanem én gyengítenélek le. * Önbizalomból nincsen hiányom, lehet hogy már Nath is észre vette. Hirtelen oda húzott magához, tudtam, hogy most jön a várva várt csók. De valamiért megtorpant. Esetleg meggondolta magát? Majd meglássuk... mikor már ilyen közel van nem bírok várni, szóljon amit akar, de én megteszem. Közelebb hajolok hozzá és egy édes csókot lehellek a szájára. *
//fagy// |
| Tárgy: Re: Erkély Szer. Szept. 08, 2010 7:08 am | |
| // reklám vége. olvadás //
- Nos, nem akarom ,hogy elbizakodj...*Súgom neki.* - Mert én azt szeretném ha nem lenne köztünk semmi. * Apró hatásszünet * - Se ruha, se levegő. * Azt hiszem ezzel kifejtettem , hogy mennyire közelről szeretném megismerni. Jobban..* - Bármit ? * vonom fel a szemöldökön.* - Ne hamarkodd el a dolgokat.. A végén még visszaélnék a szavaiddal. * Figyelmeztetem egy mosoly kíséretében, és komolyan is gondolom amit mondok. Szinte mindent a hasznomra tudok fordítani. Ez a különleges képességeim egyike.. A sok közül.* - Pontosan. * Bólintok. * - Úgy gondolod ? * Kérdezem halkan, miközben végig figyelem minden apró mozdulatát. Természetesen viszonozom a csókját, hát hogyne tenném !? Elégedettség költözik belém, hogy már megint olyanra sarkaltam ami nekem jó és amit én akartam. Na de, kérem ha már eddig eljutottunk, akkor ne álljunk meg ! Amennyiben lehetséges még közelebb húzom magamhoz, miközben most én kezdeményezem a csókot. Ami vadabb, és követelőzőbb mint az előző. * - Mennyire vagy bátor, kislány ? * Kérdezem amikor a csók végén elhajolok tőle. Arcomon egy letörölhetetlen csábos vigyor. Kezem , közben a felsőjének a cipzárjával szórakozik.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erkély Szer. Szept. 08, 2010 7:23 am | |
| * Nem lepett meg, hogy viszonozta a csókot, nagyon is számítottam rá. Csak az kicsit meghökkentet, hogy nem érte be csak eggyel. De mit is várnék Nath-től? Jól tudja, hogy pontosan mit is akar. Mindig megpróbálja a saját malmához hajtani a vizet. * - Persze, hogy bármit. Csak nyugodtan. * Mosolygok rá és nézem közben azokat a gyönyörű szemeit. * - Mennyire? Jobban szeretném, ha ezt te mondnád meg. * Kacérkodok Naht-el. Hirtelen bevillan a perzsa szőnyege, egy csomó gondolat jár most a fejemben. Amit jó is lenne véghez vinni, csak nem szeretném elkapkodni a dolgokat. * - Szerinted eddig mennyire voltam bátor? * Ismét csak a szemét nézem és várom a választ. Még azt sem zavar, hogy a cipzárommal játszik. Tőle bármit elviselnék ilyen téren. * |
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Szept. 09, 2010 2:35 am | |
| - Hát az már egy bátor tett volt, hogy igent mondtál a bálos dologra. * Mosolyodok el csintalanul. Közben az egyik tincsét tekergetem az ujjam köré. * - De ezt a bátorság dolgot hagyjuk a bál végére. * Jegyzem meg, majd másik ujjammal finoman végig simítok az ajkán, végül megállok az állánál.* - Vegyük úgy, hogy ez egy hosszú előjátéka a bálnak. * Vigyorodok el, majd kap egy rövid csókot. Gyengén nekinyomom a korlátnak. Puha puszikat lehelek a nyakára.* - És meg van már a ruhád, királylány ? * Kérdezem amikor egy kis szünetet iktatok be a puszilgatás közben. Mert ugye én már leszögeztem, hogy ma ennél ne várjon többet... Majd eljön annak is az ideje.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Szept. 09, 2010 6:54 am | |
| * Nem mondhatnám, hogy meglep Nath közelsége, épp ellenkezőleg. Az első kijelentésére csak bólogatni tudok. Feltűnő, hogy mostanában elég sokat mosolyog, ezt azzal tisztázom, hogy csak is azért mert velem van. Most az önbizalmam a tető fokon van. * - Ahogy akarod. Ha bírsz addig várni. Azért még addig van jó pár nap. * Pillantok Nath-re kicsit szomorú tekintettel. * - Úgy van vége. * Most már felcsillan a szeme ahogy bele gondolok a dolgokba. * - Még nincs. Úgy terveztem, hogy holnap mék megvenni. De nem is tudom, hogy minek vegyek ruhát, úgy sem lesz rajtam sokáig. * Végig fút az eszembe, hogy minek ruha, minek bál? Mikor anélkül is jól elvolnánk kettesben. * |
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Szept. 09, 2010 7:02 am | |
| - Azért annyira nem olyan sok... És ez egy hosszú előjáték. * Mondom neki, miközben még mindig fel-le járnak az ujjaim a nyakán, és az oldalán.* - Valami dögöset válassz, és könnyű legyen leszedni... Vagy tudod mit ?! Ha az van letépem rólad, csak aztán ne sajnálkozz miatta. * Vigyorgok rá. Igen, képes vagyok letépni róla a ruhát.. Ez már egyszer meg is történt, a tengerparti vityillóban csak akkor ugye nem úgy alakultak a dolgok mint kellett volna.* - Majd fél hétkor várlak a klubhelyiségben, ha addig nem találkoznánk. * Súgom neki és hátrébb lépek. * - Na mit szeretnél még ma este csinálni ? * Kérdezem, hiszen ma kedves vagyok . Így megadom neki a lehetőséget, hogy kérjen valamit. És ezt meg kell jegyezni, hogy nem sokszor csinálom. Ritka alkalmak egyike a mai. * - Oly fiatal még az éjszaka... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Szept. 09, 2010 7:14 am | |
| - Benne vagyok. Nem tudom, hogy de megpróbálom kibírni valahogy. Ha már eddig vártam rád az a pár nap gyerek játék lesz. Remélem. * Felsóhajtok, hisz olyan közel van hozzám. Valahogy megnyugtat a közelsége, de egyben kissé idegessé is tesz. * - Tudod, én mindig olyant választok. Esetleg mond meg, hogy milyen színű legyen és olyant veszek. Vagy közös megegyezés szerint? Mond, hogy fekete. * Kérlelő pillantásaim csak úgy bombázzák Nathanielt. * - Rendben. De lehet, hogy késni fogok, bár nem szokásom. De akkor nyugodtan gyere fel a hálótermembe. * Egy apró mosoly és folytatom is tovább. * - Komoly tervem mára nem volt. Nekem jó amit te szeretnél csinálni. Mert eddig olyan egy húron pendültünk. Remélem most sem lesz másként. * Kedvessége hátborzongató, én nem így ismertem meg, alig ismerek rá. * - Drága Nath mi lett veled, hogy ilyen kedves vagy? * Kérdezek rá, megakarom tudni az okát, kissé kíváncsi vagyok ezen a mai estén. *
|
| Tárgy: Re: Erkély Csüt. Szept. 09, 2010 7:28 am | |
| - Fekete ?! * Ismételem meg a szavait... * - Azt hiszem az a dögös kategóriába tartozik. * Teszem hozzá egy bólintás keretében. Azon, hogy menjek fel a hálótermébe szintén elmosolyodok. Ó, hányszor próbáltam már felmenni azokon a cseles lépcsőkön !? Bakfis koromban még folyton hátráltatott és visszatartott. De ma már nagy gyakorlatnak örvendek e téren, szóval nem akadály.* - Tudod Ash, mint mondtam ez egy hosszú előjáték... És a játékokban mindent szabad. Játszom a szerepem. * Majd előveszek egy szál vigit és rágyújtok. * - Mint tudod , nagy játékos vagyok aki sosem veszít. Nem azt mondom , hogy örök nyertes vagyok...Az olyan egoista lenne. Inkább maradok annál, hogy sosem veszítek. * Fújom ki szórakozottan a füstöt. Majd egyik kezemet kinyújtom felé. Amennyiben elfogadja, magamhoz húzom.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Erkély | |
| |
| | | | Erkély | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |