Wilian Mágusképző Szakiskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen

KezdőlapErkély - Page 7 EmptyLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek

Órarend
Vezetőség
Erkély - Page 7 Staff
Legutóbbi témák
» Roxfort RPG
Erkély - Page 7 EmptyPént. Okt. 12, 2012 9:44 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Erkély - Page 7 EmptyVas. Ápr. 08, 2012 10:09 pm by Vendég

» Torn varázslóképző
Erkély - Page 7 EmptyVas. Ápr. 08, 2012 10:07 pm by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Erkély - Page 7 EmptyKedd Márc. 27, 2012 9:10 pm by Vendég

» somewhere over the rainbow
Erkély - Page 7 EmptyHétf. Márc. 26, 2012 12:05 am by Vendég

» Caldwell the secret city
Erkély - Page 7 EmptySzer. Márc. 21, 2012 5:07 am by Vendég

» new bloody begins
Erkély - Page 7 EmptyKedd Márc. 20, 2012 10:23 am by Vendég

» Tópart
Erkély - Page 7 EmptyKedd Márc. 20, 2012 3:14 am by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Erkély - Page 7 EmptyKedd Márc. 20, 2012 3:09 am by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred
Erkély - Page 7 Vote_lcapErkély - Page 7 Voting_barErkély - Page 7 Vote_rcap 
Kim Kaguya
Ted Forrester
James Miller
William Quentin Watson
Sindy Logan
Hannah McDowal
Chris Martines
Solaria Luthia
Daniel Reed
Top posting users this week
No user

Erkély

Go down 
+20
Cintia Thomson
Daniel Reed
Nicole Hart
Nathaniel L. Matthews
Ivan Vladislav Dargo
Wallace Xavier Walters
Hannah McDowal
Blake A. Attaway
James Miller
Veronica Johnson
Yasmine S. Moore
Raisen Hagiri
Amanda C. White
Solaria Luthia
Sindy Logan
Ted Forrester
Miriam Hewer
Ingrid Weiss
Ophelia McCord
Főmesélő
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next
SzerzőÜzenet
Nicole Hart
Diák-Amira
Diák-Amira
Nicole Hart

nő Kor : 27
Hozzászólások száma : 147
Tallérok : 1
Pontok : 0

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 1:28 am

*Én attól még, hogy nem vagyok túl beszédes az intelligenciám elég magasan van. Szóval mindenkinek köszönök... első látásra meg csak olyanokat ítélek el, akikkel rossz megérzésem van. Daniellel még nincs.
Vállat vonok a kijelentésre. Úgy tűnik, nem teljesen értette meg, hogy mire céloztam a sétálgatással kapcsolatba. Na mindegy, nem feszegetem inkább tovább. Úgy nézem, Daniel sem túl sokkal idősebb tőlem.*
-Kerülöm a nagy tömeget és tapasztalatom szerint, itt sosincs az. *Sokan nem tudják rólam -mivel nem is híresztelem- de tömegfóbiám van. Azért is vagyok egyrészt ilyen visszahúzódó. Kisebb hatásszünet után, azért én is visszakérdezek. Nem szeretnék túl csendben lenni.*
-Te? Miért nem vagy otthon? *Furcsállom azért, hogy ilyen sokan vannak itt... én csak mert nemrég érkeztem. Még nem sikerült felfedeznem a suli minden zugát, de igyekszem azon lenni. Közben nem zavartatva magam ismét megfordulok és kifelé kezdek bambulni. Persze figyelem Danielt.*
Vissza az elejére Go down
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Férfi Kor : 30
Lakhely : Azgard
Hozzászólások száma : 502
Pontok : 15

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 1:40 am

*Daniel sem hülye, csak ezt nem mutatja. Köszön ő, ha köszönnek neki, az elve így működik. Danielről még annyit, hogy a hideg külső érző szívet takar, csak nagyon mélyen. Nekidől a falnak, és onnan fürkészi tovább Nicole-t.*
-Értem. Akkor ebben hasonlítunk. *Jegyzi meg, egy mosolyt villantva. De észre lehet rajta venni, hogy a mosolya, az nagyon szép. Persze ez csak álmosoly, de úgy látszik, mintha valójában mosolyogna. Nincs neki tömegfóbiája, csak nem szeret nagy tömegben mászkálni.*
-Öhm... Egyrészt messze is lakok, másrészt meg nincs kedvem látni a szüleimet. Majd amikor kedvem tartja. És amúgy sem akarom hallgatni a dumájukat arról, hogy miért nem mentem a Roxfortba. *Mondja, szokásos stílusában. Igen, ez van, amikor a szüleiről, és erről a Roxfortos dologról beszél.*
-És te, mi célból vagy itt? *Céloz itt arra, hogy miért van itt több ideig, mint más diákok.*
Nicole Hart
Diák-Amira
Diák-Amira
Nicole Hart

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 1:52 am

*Nem nagyon hat meg a szép, elbűvölő mosoly... néhány pasi azt gondolja, avval minden lányt el lehet csábítani. Rám egyáltalán nem hat...
Kicsit elmerengek a dolgokon, miközben egy pillantást vetek a lábam alatt mászkáló Azrára. "Járőrözik". A cica egyfolytában Danielen tartja a szemét. Acélszürke szemeimet Danielre fordítom amikor kijelenti, hogy nincs kedve látni a szüleit. Érdekes... a legtöbb ember ezért nem megy haza? Nem értem, hogy az emberek többsége, hogy tud ennyire haragudni a szüleire. Én nem tudnék.*
-Nyár közepén jöttem. Szeretem felfedezni a helyet, ahol... mondjuk hat évet fogok tölteni. *Vonok aprón vállat, aztán visszafordítom a tekintetem a tájra. A napot néha-néha eltakarja egy felhőcske, a szél pedig enyhén fújdogál. Kicsit nagyobbat szippantok a levegőből.*
-Honnan jöttél? *Teszem fel váratlanul neki a kérdést...*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 1:59 am

*Nem is az volt a célja a fiúnak, hogy Nicolet elbűvölje vele. Csak ritkán lehet látni mosolyt az arcán, és most kedve volt hozzá. Ránéz a macskára, de nem sokat törődik vele.
Danielnek viszont nincs kedve látni a szüleit, tudva, hogy úgy is a húgával foglalkoznak. Szerintük már elérte azt a kort, amikor meghozhatja saját döntéseit. Ezt is csinálja.*
-Engem különösebben nem nagyon érdekel hány évet töltök el itt, csak hanyagoljam az otthoni teendőket. *Rángatja meg a vállát. Követi a lány tekintetét, így most ő is a tájat nézni, de aztán tekintete visszasiklik Nicolera. A szél fújja a haját, de nem izgatja.*
-Glasgow-ból. Te? *Kérdi, és tovább fürkészi Azúrkék szemeivel a lányt.*
-Származásod? *Ha mágusszármazék okés. Ha félvér, vagy mugli származású, akkor le kéne néznie.*
Nicole Hart
Diák-Amira
Diák-Amira
Nicole Hart

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 2:11 am

-Hm... *Merengek el azon, amit Daniel mond. Érdekesek a Famine-s emberek. Ahogy többen is megmondták már... Kisebb hatásszünetet tartok, még mindig nem mosolygom és a szememben sem látni semmi, fényt. Egyszerűen hideg és acélszürke. Amit a fekete szemfesték enyhén ki is emel.*
-Liverpool. *Egy pillantást vetek Danielre, majd vissza a tájra. Szeretem Liverpoolt. Nincs messze, szép és kellemes a kertváros. Az utolsó kérdés meglep. Utálok a származásomról beszélni, főleg... hogy tudom: ezért még ki is gúnyolhatnak. Nem tudom, hogy van-e más ember, aki szintén mugliktól származik... ezért vagyok túl bizonytalan ebben. Egy kicsit megköszörülöm a torkom, nem tudom, mit mondhatnék.*
-Mondjuk úgy, ketten... vagyunk varázslók a családba. *Testvérem és én... nagyanyám mielőtt tudott volna tanítani meghalt. Sebastian pedig mindent tud és ő már régebb óta suliba van. Utálom érte... Nem pirulok el, csak még jobban elkedvetlenedek. Nem is kérdezek vissza, mert ránézésre meg tudom mondani, hogy Daniel milyen származású.*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 2:38 am

*Na igen, Daniel talán nem is tűnik közülük ki, csak annyival, hogy utálja a szüleit. Belenéz Nicole szemébe, és tartja a szemkontaktust. Nem az a fajta, aki egy kis szemezéstől megijed. Sosem volt ilyen.*
-Az szép város. De látnád Glasgow-t. Szinte egész évben havas, mást se látsz. Max. esik az eső. De nap az nincs, csak nagyon ritkán. *Ugyanolyan stílusban beszél, de már közlékenyebb. Ittléte alatt nem beszélt ennyit, mint most. Szóval, ez már különleges alkalom.*
-Tehát akkor félvér vagy. *Mondja, pöffeszkedve.* -Le kellene hogy nézzelek, de nem teszem. Elvégre, itt nem a szüleim parancsolnak. *Igen, amiről nem tudnak, az nem fáj, így Daniel nem nézi le Nicolet.*
-Gondolom tudod, hogy mágusszármazék vagyok. *Húzza ki magát. Akármennyire sem foglalkoznak vele szülei, erre büszke, hogy ilyen családba született.*
Nicole Hart
Diák-Amira
Diák-Amira
Nicole Hart

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 2:52 am

-Még nem jártam ott... *Fűzöm hozzá utólagosan Daniel mondókájához. Egyáltalán nem izgat a hideg... esős város. Inkább valami meleg és kevésbé hűvös. A félvéres kijelentésre vállat vonok ismét. Egy kicsit fel is sóhajtok, egyszerűen nem értem, miért érdekli ez annyira az embereket.* Nem teljesen... *Már majdnem magamba jegyzem meg ezt a mondatot. Csak akkor lehet meghallani, ha valaki nagyon hegyezi a fülét. Amúgy elviszi a szél...*
-Aha... *Engem egyáltalán nem zavarna, ha lenézne, de aztán ő bánná meg. A következő kijelentés és a hangnem sem zavar... kit izgat, mit érez, mit gond a másik?* Neeem, egyáltalán nem észrevehető. *Pillantok rá, majd ismét csak megrángatom a vállam. Kezdem sejteni, ki volt az az alak a látomásomba.*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 3:00 am

-Nem is nagyon izgat. *Tér vissza a rá jellemző stílusban. Danielt sem, csak unja már azt a várost. Legszívesebben elhúzna onnan, de a "családi hagyomány"oknak köszönhetően nem mehet. Danielt érdekli, mert minden nem mágusszármazékot lenéz, most mégis, ez nem megy neki. A másik aházására csak megrántja a vállát. És ekkor egy kósza mondatot elkap.*
-Mit is nem teljesen? *Kérdi, lekezelően. Jó a füle neki, nem kell hegyezni semmit.*
-Gondoltam. A félvéreknek általában, nos nem annyira jók az észrevételeik. *Gúnyolódik. Ezt most muszáj volt, legalábbis saját érzései szerint. Ha meggyűlölik, akkor egy emberrel több. Nagy dolog, ez őt soha nem izgatta, és nem is fogja.*
Nicole Hart
Diák-Amira
Diák-Amira
Nicole Hart

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 3:19 am

-Nem vagyok oda az esős és hideg városokért. *Mintha semmi sem történt volna. Megvonom vállam, aztán elfordítom pillantásom Danielről. Nem nagyon érdekel mit fog gondolni rólam... tényleg hidegen hagy. Én nem vagyok olyan mint ő. Amirás vagyok, örülök neki és... valószínű, hogy ez az oka annak, hogy ilyen 'visszahúzódó' lettem. Vagy nem tudom. De tuti ezért kerültem abba a házba. Aztán Daniel megkérdezi, hogy mit is nem teljesen. Ezek a tiszta vérűek... Most már elég volt.*
-Figyelj! Nem vagyok félvér. Felfogtad? Mugli családban születtem és ez van... nem tehetek róla, úgy ahogy a többiek se akik félvérek vagy olyanok mint én. Semmi értelme ennek a hülyeségnek, hogy valakit le kell nézni... *Most már kibukott belőlem minden. Jéghideg pillantásom Danielre vetem, aztán pedig felveszem Azrát. Még nem megyek el... de már kevés hiányzik.*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 3:29 am

-Jólvan. *Bólint egyet. Nem gondol semmi különöset Nicoleról... Tudja hogy Amirás. Daniel Faminés, és büszke is rá. Mikor a lány kiakad, nem szól semmit, csak ellöki magát a faltól, és két lépést tesz Nicole felé.*
-Engem marhára nem érdekel, hogy milyen születésű vagy. *Szinte suttog, ám hangja mégis hidegen szól*
-Semmi bajom veled, sőt! Nem nézlek le, mint mugli születésűt. Én nem vagyok... olyan mint a szüleim, fogd már fel. *Már visszatért a normális hanglejtésbe, de még mindig ugyanolyan stílusban beszél.*
-De ha te ezt nem így gondolod, akkor viszont nagyon tudom sajnálni. *Dől neki a falnak. Előre nem sejtette, hogy a lány így kikel magából, így ez is meglepetésként érte, ami ismét látszik az arcán.*
Nicole Hart
Diák-Amira
Diák-Amira
Nicole Hart

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 3:49 am

*Felvonom a szemöldököm... nem értem, hogy lehet valaki ennyire érthetetlen.*
-Mennyire...! Ááá. Nem úgy értettem te nagyokos. *Ilyen az, amikor felkapom a vizet. Nem szeretném ha jobban is felkapnám. Akkor Azra is repülne Danielre. Elgondolkodom egy csöppet, elfordulok és mély levegőt veszek. Egyszerre ki is megy a fejemből minden, nem hallom mit mond. Pár másodperc múlva hirtelen fordulattal és egy intéssel jelzem, hogy hagyjuk.*
-Mindegy. Bocs de... azt hiszem... nem vagyok jól. *Nem is várom meg mit mond Daniel, fogom magam és lelépek. Lehetőleg fel a szobámba, még mielőtt elfog valami. Tudom, hogy egy látomás akart lenni... valahogy sikerült visszatartanom és ezt, életembe először csináltam...*

//Köszöntem : D//
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 3:56 am

-Nézd. Rohadtul nem érdekel mit gondolsz rólam. És most az lesz a legjobb, ha elmész. *Igen. Lepattintja, nem szép szóval. Hangja még mindig hidegen cseng. Indulna de a lány megelőzi. Otthagyják. Néz mint a moziba. Se kép, se hang.*
-Menj csak. *Mondja, még mindig ugyan olyan stílusban. Nekidől a korlátnak, és néz a bejárat felé.*

//Één köszöntem...//
Cintia Thomson
Diák- Famine
Diák- Famine
Cintia Thomson

nő Kor : 29
Hozzászólások száma : 265

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 4:37 am

-Sátán! Kur*ára elegem van abból, hogy mindig hülyét próbálsz csinálni belőlem!! Húzd vissza a beled, de gyorsan! *Szóval egy mosómedve rohan be az erkélyre, nem, nem Cintó társaságában hanem egy fekete táskáéban. A táska kicsit lelassítja szegény állatot, de attól ő csak futfutfut, egészen be Daniel lábai mögé. Pár másodperc múlva, egy lány is betoppan, aki mellesleg úgy néz ki, mintha több emeletet rohant volna a mosómaci után. Mert ez így is van...
A lány szokás szerint fekete hosszúnadrágban -láthatóan szegecses övvel, fekete pántos pólóban, fekete-fehér tornacipőben van, aminek a cipőfűzője az egyik fehér a másik fekete. A kezén különféle csuklóvédők, karláncok és bőrkarlánc, nyakában pedig egy anarchiás nyaklánc. Egy kicsit meglepődik, amikor a srác lábánál meglátja a mosómedvét... vagy inkább meglepődik, hogy nincs egyedül. Egy kisebb torokköszörülés és biccentés. Ennyi telik tőle... mint mindig. Leguggol és Sátánra mereszti tekintetét.*
-Idejössz, de azonnal! *Nem mintha a mosómedve mozdulni akarna...*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 5:09 am

-Hm... *Figyel fel a mosómedvére, és a kiabálásra. Mikor a kis állatka berohan a lábai mögé, semmit nem csinál, ugyanúgy támaszkodik tovább. Amikor a lány is befut, na akkor lepődik meg, hogy egy háztárssal találja magát szembe.*
-Nem mintha szóvá tenném, de egy háztárstól egy köszönést elvárnék... Vagy valami köszönés félét. *Mindig abban a stílusban mondja a magáét. Jól láthatóan végigméri a lányt.
Már megakad a szeme a lányokon, az idősebbeken is, csak egyelőre ezt titkolja. Terpeszbe rakja a lábát, és átnyúl köztük. Megfogja a mosómedvét, hiába karmolássza össze-vissza, nem érdekli, lerakja a lány lábai elé, majd ismét egy mosolyt villant, de csak rövid ideig.*
Cintia Thomson
Diák- Famine
Diák- Famine
Cintia Thomson

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 5:18 am

-Már bocs, de te vagy a pasi, nem nekem kell kezdeményeznem. Különben is. Biccentettem. *Amilyen stílusban szólnak hozzá, olyan stílusban szólal meg ő is. Na meg... ma nincs túl jó kedvében így pech, hogy Daniel pont most ütközött belé. A mosómedve nem karmolászik se semmi, nyugodtan emeli fel két lábát és hagyja, hogy a gazdája elé tegyék. Aztán kicsit megpróbál hátrálni, de Cintia elkapja. A táskát szedi csak le róla, az a lényeg. Benne van minden vagyona. Cigi, pár apró és egy póráz. Valószínű Sátán azért vitte el. Egyenlőre nem köti rá -a pórázra- a kismosómacit.*
-Ki vagy te amúgy, hogy mersz nekem beszólni? *Ha a fiú meghallaná Cintia nevét, biztos felismerné... hallani mindenki hallott már róla.*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 5:30 am

-Hehe. Nekem kéne, de nem kezdeményeztem. De, ez nekem nem elég. *Vigyorodik el. Most változtatott a modorán, ami meg még ritkább. Lánnyal beszél, aki ráadásul még jól is néz ki. Aztán ellöki magát a korláttól, és a falnak támaszkodik. Amikor a kérdést hallja, akkor felveszi szokásos stílusát, és már vigyorog.*
-Daniel Reed, szolgálatodra. És én is, ahogy te, Faminés vagyok. Megtudhatnám a neved? *Kérdez vissza. Igen, hallott a lányól, még év elején, és azután is nem sokára, és megfogadta, hogy kimozdul a társalgójából, hogy egyszer találkozzon vele.*
-Ja, és világ leghelyesebb pasija. *Nevet fel keserűen. Na igen, az önteltség egoval párosul, és ez néha rettenthetetlenül idegesítő lehet.*
Cintia Thomson
Diák- Famine
Diák- Famine
Cintia Thomson

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 5:39 am

-Nem elég? *Nem fogta fel... és nem szőke. Akkor most Daniel volt nagyon érthetetlen. Sátán menekülni készül, még mielőtt ki tudna menni az ajtón, Cintó becsukja azt előtte. A mosómedvét a padra teszi, onnan legalább nem tud lemászni. Egy kis nyugalma lesz. Bemutatkoznak neki, persze ő nem annyira neveletlen, hogy ne tegye meg ő is.*
-Cintia Thomson. *Róla mindenki hallott. Jót is, rosszat is egyaránt. Leginkább Lar miatt... Egy ideig nem is kapcsol, nem is nagyon hallja meg az utolsó kérdést, csak a "világ leghelyesebb pasija" kijelentésre...* Hogy mi?! TE? *El is neveti magát, mondhatni: gúnyos kacajba tör ki. Persze csak pár pillanat az egész, aztán nekidől a Daniellel szembe lévő falnak és kikotorássza a cigit a táskájából. Rágyújt. Másnak egy istenért se adna belőle.*
-Nem vagy te egy kicsit öntelt a korodhoz képest? *Ami a lelkén az a száján is.*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 5:46 am

-Egy köszönést elvártam volna. *Mondja ki egyszerűbben a lényeget.*
-Szóval te vagy az a bizonyos Cintó. Akkor már tudom ki vagy. *Nála is, ami a szívén az a száján, bár eddig még ezt nem tette meg. Már nem vigyorog. *
-Jól hallottad, és igen, ÉN. *Bök magára. Nem vigyorog, hanem ugyanolyan pöffeszkedő stílusban beszél, mint szokott. A gúnyos kacajra már elvigyorodik. Mikor ezt mondja kiröhögik.*
-Te pedig nem vagy egy kicsit... hogy is mondjam. Kislányos, a korodhoz képest? Egyébként, de az vagyok. Ez van, ezt kell szeretni. *Mondja már mosoly nélkül. Most lehet, hogy arrogánsnak, szemétnek és miegymásnak el fogják mondani. De ha egyszer az is.*
Cintia Thomson
Diák- Famine
Diák- Famine
Cintia Thomson

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 6:00 am

-Hah! Majd legközelebb. *Hát már minek azt? Amúgy egyáltalán nem lepődik meg a következő kijelentésre. Mindenki ismeri… kivéve azok, akik nem az iskolába járnak. De vannak neki jó kapcsolatai kinn is. Néha-néha egy pillantást vet Sátánra, aztán csak leül mellé, mert már nem bír állni. A mosómaci megbékélve gazdája ölébe hajtja fejét. Cintó beleszív a cigibe, majd miután kifújta, folytatja.*
-Rólam már mindenki hallott. *Ő a rémisztő és a nagy valaki. Ja meg Lar „csatlósa”. Teljesen nyugodt még amúgy… egyáltalán nem csinál semmit. Egyelőre.*
-Jobb nem jutott eszedbe? Amúgy tudod kit, kislányozzál le. *Miért lenne kislányos? Mint egy kamasz… lázadó és rocker.*
-Azért visszafoghatnád magad… nem lesz jó vége. Nem ismered még a házbelieket és néhányan eléggé meg fognak emiatt… khm… hogy szépen fogalmazzak: vetni. *Ismét beleszív a cigibe, gyorsdohányos. Ha elszívta, Daniel feje mellett pöcköli el és a csikk, szépen lassan leesik az udvarra.*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 6:12 am

-Hát legyen. Legközelebb én kezdeményezek. De csak mert kedves vagyok. *Ereszt meg egy halvány félmosolyt.*
-Nem meglepő... *Mormogja a nemlétező bajsza alatt..*
-Nem. De aki mondjuk az is? *Egy halvány mosoly ismét. Daniel egy szóval sem említette, hogy kislányos. Leszámítva azt a mondatot, de azt viszont csak visszavágásnak szánta.*
-Hát legyen, visszafogom magam. Legalábbis megpróbálom. De sajnos nem tudok változni. Különben is. Hozzászoktam már a megvetéshez. Legalább is nagyjából. *Most egész máshogy beszél. Megszűnt a hangjából kiszűrődő önteltség és ehhez hasonlók. Tud ő ilyen is lenni, csak ezt elég nehéz elérni.*
-Amúgy, te még hogy-hogy itt? *Kérdezi, arra célozva, hogy miért nincs otthon a lány. A mosoly eltűnt az arcáról, de továbbra sincs a hangjában, az a stílusa, ami szokott lenni.*
Cintia Thomson
Diák- Famine
Diák- Famine
Cintia Thomson

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 6:19 am

-Ó, őrülten az vagy. *Mármint gondol a kedves kijelentésre. Ujjait végighúzza Sátán fején, aztán felpillant a másikra. Aztán megrángatja vállat, semmit kedve nincs veszekedni. Főleg nem egy taknyos elsőssel, aki még nem is tud semmit.* Oké, te tudod mit csinálsz. Één, szóltam! *Az "én"-t el is nyújtja, majd felteszi kezeit amolyan: nekem nyolc módban és elhallgat. Általában mindig dumál. Persze csak ha jó a társaság meg ha nem akarnak vele kicseszni... gondolom ha nem szólogatnak be neki.*
-Mármint itt, az erkélyen... vagy itt a suliba? *Az elsőt kizárja rögtön, szóval válaszol.* Már voltam otthon. Egy hétre, de nem volt nagy kunszt. Csak a régi haverok miatt, aztán zúztam vissza mert itt érdekesebb. Nem lehet ám egy napra sem nagyon itt hagyni a bandát. *Igen, mert nekik olyanjuk is van. Mindig együtt mennek mindenhová. Válogatott aranyvérű társaság...*
-Te? *Ha már itt tartanak miért ne kérdezne vissza? *
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 6:31 am

-Tudtam. *Persze tudja, hogy nem arra gondolnak hogy kedves. Na az azért enyhe túlzás. Többet tud, mint Cintó gondolna. Ha rákérdezne, hogy mitől ilyen, talán el is mondaná.*
-Felfogtam. Sajnos ezen nem tudok változtatni, ez belém lett nevelve. De ez van, ha a szüleid "vérmániások"... *Beszélne ő is, csak hát elég visszahúzódó, meg pöffeszkedő és stb. Nem tudja visszafogni magát. Ez az egyetlen hátránya, na meg a stílusa.*
-A suliba, természetesen. Egen, az érdekesebb. *És valóban. Ő is hazamenne, de minek? Az egyetlen amiért hazalátogat majd, az a húga.*
-Én nem megyek haza. Minek? A szüleim rám se b*sznak, az egyetlen amiért haza mehetnék, az a húgom. De nincs kedvem sajnáltatni magam, nem is várom el. *Bíztatóan mosolyog a lányra.*
-Szabad a hely melletted? *Kérdi, még mindig mosolyogva.*

//FAGY//
Cintia Thomson
Diák- Famine
Diák- Famine
Cintia Thomson

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 11:06 pm

//Olvad//

*Szemét kezdi forgatni, majd egy pillanatig csendben marad. Sátán továbbra is élvezi a gazdája ölében fekvést, szinte már el is aludt a kis mosómaci. A "vérmániára" felkapja a fejét.*
-Höh, ismerős helyzet... *Az ő családja is csakis tiszta vérű mágusokból áll. Eleinte Cintó is ilyen volt, ilyen "ne állj szóba a félvérekkel de leginkább a muglikkal". Aztán rájött, hogy vannak azok között is rendes emberek. Mondjuk a banda legtöbb része tiszta vérűekből áll. Ami még szerencse.*
-Aha értem. Szar lehet... *Mármint, hogy a szülei rá se basznak.* Ugyan ez a helyzet az unokatesómmal is. Jó, őt megértem mert... sosem volt jókislány. *Nem fokozza, mert nem szeretne mindent elpletykálni Larről. A lány nem is csoda, hogy nincs jóba a szüleivel... hiszen elvonóban volt és drogozott és cigizik és iszik ha teheti. De kezd megjavulni egy csöppet.*
-Szabad. *Sátán átmászik Cintó másik oldalára és így már Daniel is odafér.* Mit mondtál... *Nem is mondta.* Honnan jöttél? *Ha már a beszélgetésnél tartanak és már Daniel sem akaratoskodik meg önfejűsködik ezért egy kicsit kérdez ő is.*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 11:15 pm

-Akkor gondolom, sőt, merem vállalni a kockázatot, hogy biztos, hogy a te családod is ilyen igaz? *Teszi fel a kérdést. Mivel Cintó kijelentette, hogy ismerős a helyzet, ezért biztos benne, hogy igaza van. És nem, ez most nem az egójából fakad.*
-Igazából már, megszoktam. Csak az érdekelte őket velem kapcsolatban, hogy Roxfortos legyek. De... *Itt elhallgat, mert Cintó is tudhatja, a befejezést.* -Aham, értem. *Danielnek nem is lenne rá szüksége. Na meg, ha nem ismer valakit, előre nem ítéli el. (Csak néha.)*
-Kösz. *Huppan le a lány mellé.* -Glasgow-ból. *Tudja, hogy nem mondta. Nem is szokta, csak ha valakit feltétlen érdekel, hogy honnan jött.*
-És, te? *Tud ő jófej lenni, ha nagyon akar, meg ha jó is a társaság.*
Cintia Thomson
Diák- Famine
Diák- Famine
Cintia Thomson

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 11:24 pm

-Nagyjából. De ők nem veszik ennyire komolyan mint a tieid. *Vonja meg a vállát, majd végigsimít Sátánon. A kis mosómedve elvan, most perpillanat a Cintia nadrágján lévő láncot kezdi el rágni. A lány egyenlőre még nem veszi észre.*
-Hát szívás. *Ő mindig ilyen kedves ám. Halkan felsóhajt és a sötétbarna szemeit, most perpillanat le nem veszi a fiúról. Közben megigazítja a percinget.*
-Newcastle. *Ennyi volt tőle a nagy tudás. Előszedi a cigit, megkínálja a mellette ülőt, hátha dohányzik az is. Ha nem kér, akkor vállat vonva elteszi és ő rágyújt. Mostanság jobban rászokott.*
Ajánlott tartalom

Erkély - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 7 Empty

Erkély
Vissza az elejére 
7 / 13 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Erkély
» Erkély
» Erkély

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian Mágusképző Szakiskola :: Kastély :: Második emelet-
Ugrás: