Wilian Mágusképző Szakiskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen

KezdőlapErkély - Page 6 EmptyLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek

Órarend
Vezetőség
Erkély - Page 6 Staff
Legutóbbi témák
» Roxfort RPG
Erkély - Page 6 EmptyPént. Okt. 12, 2012 9:44 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Erkély - Page 6 EmptyVas. Ápr. 08, 2012 10:09 pm by Vendég

» Torn varázslóképző
Erkély - Page 6 EmptyVas. Ápr. 08, 2012 10:07 pm by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Erkély - Page 6 EmptyKedd Márc. 27, 2012 9:10 pm by Vendég

» somewhere over the rainbow
Erkély - Page 6 EmptyHétf. Márc. 26, 2012 12:05 am by Vendég

» Caldwell the secret city
Erkély - Page 6 EmptySzer. Márc. 21, 2012 5:07 am by Vendég

» new bloody begins
Erkély - Page 6 EmptyKedd Márc. 20, 2012 10:23 am by Vendég

» Tópart
Erkély - Page 6 EmptyKedd Márc. 20, 2012 3:14 am by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Erkély - Page 6 EmptyKedd Márc. 20, 2012 3:09 am by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred
Erkély - Page 6 Vote_lcapErkély - Page 6 Voting_barErkély - Page 6 Vote_rcap 
Kim Kaguya
Ted Forrester
James Miller
William Quentin Watson
Sindy Logan
Hannah McDowal
Chris Martines
Solaria Luthia
Daniel Reed
Top posting users this week
No user

Erkély

Go down 
+20
Cintia Thomson
Daniel Reed
Nicole Hart
Nathaniel L. Matthews
Ivan Vladislav Dargo
Wallace Xavier Walters
Hannah McDowal
Blake A. Attaway
James Miller
Veronica Johnson
Yasmine S. Moore
Raisen Hagiri
Amanda C. White
Solaria Luthia
Sindy Logan
Ted Forrester
Miriam Hewer
Ingrid Weiss
Ophelia McCord
Főmesélő
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptyKedd Júl. 06, 2010 9:46 pm

* Csak figyelem az új eddig még kedves ismerőst. De ki tudja, hogy miért ilyen kedves velem? Lehet, hogy van valami hátsó szándéka. Ezért nem árt, ha kicsit vigyázok vele. *
- De öreg valaki. * Nem gondolta komolyan, csak nem bírta kihagyni, hogy ne cukkolja a fiút. *
- Csak bemelegítőnek? Ezt hogy gondolod? * Kíváncsi szemeim ismét a fiút kémlelik. *
- És te honnan tudsz az érdekes helyekről? * Kicsit már sokallja a kérdéseket, de nem bírja megállni , hogy többet ne kérdezzen. *
- De ha annyira jó lesz, akkor nem csak egy estére mennék el veled. * Kicsit félre érthető volt. De Ash nagy kislány és tudja, hogy mit is csinál. Nath- re hagyta a többit, szóval értse úgy ahogy akarja. *
- Bogarak? * Jó lenne el is hinni amit a fiú mond. Látszólag csak is közeledni akar. Ami Ashly-t nem nagyon zavarja. Inkább élvezi a helyzetet. *
Vissza az elejére Go down
Nathaniel L. Matthews
Diák- Famine
Diák- Famine
Nathaniel L. Matthews

Férfi Kor : 32
Hozzászólások száma : 159
Tallérok : 1
Pontok : 0

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptyKedd Júl. 06, 2010 9:55 pm

- Hát igen * Sóhajtok fel színpadiasan * - De azért jól tartom magam.. nem ?
* És még a humora is jó. Kezd érdekelni ez a leányzó itt. Na majd meglátjuk, hogy hogy alakul vele a dolog. Vagy a dolgok.*
- Ccc * Emelem fel a mutatóujjam * - Azt majd akkor meglátod.
* Aranyos , ahogy így kérdezget. Úgy tűnik tényleg nem ismeri a Wilian partiarcait. Na hát majd belevezetjük a nagy betűs Életbe a kicsikét. *
- Mint ahogy említetted az előbb , elég öreg vagyok már. Sok mindent megéltem, sok helyen jártam. Elvéger ezért van az iskola.. nem? Hogy keressünk hozzánk hasonló partiarcokat és élvezzük az életet.
* Magyarázom meg, hogy miért ismerek annyi helyet. No, meg a származás is fontos. Legyen pénzed, meg neved és a legelitebb helyekre is VIP belépővel jutsz be.*
- Hidd el. Felejthetetlen lesz * Nézek mélyen a szemébe, hogy tényleg elhiggye amit mondok. Mert ha egyszer én azt mondom, hogy felejthetetlen lesz akkor az az is lesz. HA meg nem alakulna magától úgy, hogy mindenki emlékezzen rá akkor majd én teszek róla. *
- Bogarak.. Tudod, esetünkben apró kis hat lábú élőlények, kitinpáncéllal borítva * Mondom egy pimasz mosoly kíséretében. Nem mintha, nem tudná, de hát erre a kérdésre csak ilyen piszkálódós válasszal tudtam előállni. Mondom,hogy még nem ébredtem fel ! *
Vendég
Vendég

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptyKedd Júl. 06, 2010 10:06 pm

- Hát a korodhoz képes elég jól tartod magad tata. * Végül is... bele gondol nem is annyira öreg. Mi az a két év? Szinte semmi. *
- De~de. * Helyeslően bólogatok. *
- Hát szeretnék neked hinni és lehet, hogy menni is fog. De csak is rajtad múlik. * Érezte, hogy Nath ne laspog és egyre jobban és jobban behálózza. *
- Persze, hogy bogarak.... * Gondolkozik a nagy vissza vágáson. És rájött mi a megoldás, de inkább ez amolyan kedves vissza vágás lett. *
- Látod már öreg vagy és lassan szét hullasz. * Viccelődve végig simít a fiú arcán így lesöpörve egy láthatatlan szempillát. *
Nathaniel L. Matthews
Diák- Famine
Diák- Famine
Nathaniel L. Matthews

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptyKedd Júl. 06, 2010 10:18 pm

- Tata ? * Egy kissé sértődött fejet vágok . De csak egy kis pillanat erejéig.*
- Rám lehet számítani az ilyenekben.* Kacsintok rá. Vajon hány embert vigyek arra a partira ? Vagy elég ha csak ketten megyünk ?Általában azt szeretem ha sokan megyünk, de ez esetben szerintem kivételt teszek. Lehetne minél előbb megszervezni azt a kis estét.
Épp egy ideillő visszavágáson gondolkozok, amikor hozzám ér. Mielőtt elvenné a kezét, elkapom és magamhoz húzom. Egy pillanat erejéig viaskodok magammal, hogy most akkor lekapjam-e vagy sem. Végül közelebb hajolok az arcához, majd mielőtt az ajkam érintené az övét elmosolyodok és egy puszit nyomok az orra hegyére.*
- Jól sejtem, hogy Faminés vagy? *Kérdezem, de még mindig nem engedem , hogy távolabb menjen tőlem.*
- Annyiból gondolom, hogy a többi ház lányai nem ilyen játékosak * Teszem hozzá vigyorogva *
Vendég
Vendég

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptyKedd Júl. 06, 2010 10:26 pm

- Ööö igen. * Határozatlanul válaszol. Nah most kislány hoz húzod ki magad? Majd szép lassan elkezd mentegetőzni...*
-Szerintem te is tudod, hogy ezt nem így gondoltam. * Cicás szemével csábosan ránéz, amolyan bocsi mindenét nézéssel. Hirtelen arra lettem figyelmes, hogy Nath már a kezemet fogja és úgy húz magához. Azt hittem már, hogy lekap. De nem. Lehet, hogy félt tőlem? Kicsit csalódót, hogy nem történt semmi. De eldöntötte, hogy ő nem fog kezdeményezni, szinte mindent csak a fiúra hagy. *
- Igen jól sejted. * Mosolyodik el a fiú karjai között. *
- Ezzel arra akarsz célozni, hogy én játékos vagyok? Na és milyen értelemben? * Kíváncsi a fiú válaszára nagyon is. *

Nathaniel L. Matthews
Diák- Famine
Diák- Famine
Nathaniel L. Matthews

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptyKedd Júl. 06, 2010 10:40 pm

- Azért öregségemre is értem, hogy hogy értetted * Felelem nevetve. Azok a szemek... Kíváncsi vagyok hogy állnak neki ruha nélkül. El is kalandozik a tekintetem, de aztán visszarántom magam a valóságba. És megpróbálok valami épkézláb választ adni a kérdésére.*
- Természetesen jó értelemben. * Mondom végül, majd hozzáteszem * - Nagyon jó értelemben.
* Ha már a játszadozásnál tartunk, akkor szerintem nem árt ha egy kicsit szórakoztatom magam vele. Meg őt is velem. Meglátjuk miként reagál.
Szórakozottan elkezdek játszani Ashly egyik hajtincsével, majd finoman végig simítok a nyaka ívén. Nem vagyok már ilyen kezdő típusú kisfiú. Tudom mi kell a lányoknak. *
- Aztán hazamész-e a nyárra ?* Kérdezem, csak hogy ne álljon már be akkora csend a beszélgetésbe. De az ujjaim továbbra is el vannak a lány hajával, illetve a nyakával.*
Vendég
Vendég

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptyKedd Júl. 06, 2010 10:53 pm

- Akkor jó. * Észrevehetően már nem a szemébe néz, hanem kicsit lejjebb. De nem zavartatta magát. Már hozzá volt szokva a kémlelő férfi pillantásoknak. *
- Persze. Úgy látszik, hogy te mindent csak jó értelemben gondolsz. Pedig néha kell rosszra is gondolni. * Ahogy Naht a nyakamat simogassa össze rezzentem. Aztán észhez térek és rájövök, hogy nincs semmi okom tőle félni. Később ránézek amolyan ne hagyd abba nézéssel. *
- Hát úgy volt hogy haza mék. De meggondoltam magam. Lehet, hogy jobb lesz nekem itt. Szülői felügyelt nélkül... azt bírok csinálni amit akarok ott és azzal akivel akarok. * Ezt már sehogy sem tudná kimagyarázni, de igazság szerint nem is akarja. Pont úgy értette ahogy mondta. *
- És te? Ugye nem leszel annyira gonosz hogy engem itt hagyj ezekkel a stréberekkel. * Mosolyogva várja a választ, mert nem lenne rossz, ha a fiú maradna, legalább tudna mit csinálni a szünetben. És biztos benne hogy Nath-al nem lenne unalmas az élet. *
Nathaniel L. Matthews
Diák- Famine
Diák- Famine
Nathaniel L. Matthews

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptyKedd Júl. 06, 2010 11:06 pm

- Hát figyelj, az élethez pozitívan kell hozzá állni. Úgy sokkal könnyebben megy minden.
*vonom meg a vállam. Én mindig is így álltam hozzá mindenhez. Próbáltam mindenben a jót észrevenni és valahogy könnyebben ment az egész. Meg nem lettem olyan depressziós , sarokban ücsörgős típus. De azért még hozzáteszem *
- Kivétel ha jó féle rosszra gondolsz * Kacsintok rá. Talán érti, hogy mire gondolok. Nincsenek nekem olyan hátsó szándékaim amiről ne tudna az akivel beszélek. Csak néha. *
- Én biztos , hogy hazamegyek jelenteni, hogy élek de azt is csak maximum egy hétvége erejéig.
*Felelem elgondolkozva . Na meg mindig vannak azok a nagy családi összejövetelek. Talán az idén kihagyhatom. Bár a bukás nem visz ehhez közelebb. Inkább fogom az örökségem és veszek egy házat Wilardban és el leszek ott magam. Isten nyugosztalja a nagyapát, hogy ennyire bírta a fejem és és a fél vagyonát rám hagyta. Ami akárhonnan is nézzük , elég busás összeg. *
- De viszont el akarok menni majd valamerre nyaralni. Haverokkal..érted csupa Faminés arc. Ha gondolod szólhatok az érdekedben *Nézek rá, majd kicsit távolabb lépek és nekidőlök a korlátnak, majd előveszek egy szál cigit és megint rágyújtok.*
Vendég
Vendég

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptyKedd Júl. 06, 2010 11:17 pm

* Nagyon is érti, hogy miről van szó. Kicsit elhallgat és csak figyel. Jobbnak látta csak hallgatni, mint hogy valami hülyeséggel zavarja meg a fiú monológját. *
- Hát a jó féle rosszra nem is kell gondolnom. Mert szinte az már én vagyok. * Ismét viccelődik és reméli, hogy veszi a lapot. *
- Értem. Micsoda jó hír, hogy nem leszel távol sokáig. * Kicsit kacérkodik a Nath-el de nem annyira feltűnően, hogy már nyomulásba menjen át. Vagyis legalább most még nem nyomul rá. *
- Hát nem is rossz ötlet. * Ash szem felcsillant és nem bírja ki, hogy ne kérdezzen meg valamit. *
- De várjunk csak... ha el is mennék ugye nem valami zárt helyen leszünk? Mert nem tudom, hogy bírnám ki a társaságodat pár napig. * Kissé cinikusan de rossz indulat nélkül viccelődik a fiúval. *
Nathaniel L. Matthews
Diák- Famine
Diák- Famine
Nathaniel L. Matthews

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptyKedd Júl. 06, 2010 11:28 pm

- Azért csak óvatosan * Jegyzem meg a jó féle rossz megjegyzésére. Ha ilyeneket mondd, mondjuk nem nekem mer van annyi gógyim, hogy értsem.. Más viszont ki használná.. De tőlem távol álljon ez.*
- Jó hallani, hogy van aki örül, hogy nem leszek olyan sokáig távol * Mosolyodok el * - Alex diri bácsi, nem így gondolja szerintem.
* Teszem még hozzá. Hát igen, de azt is csak magamnak köszönhetem. Majd amikor elballagok, el ne felejtsem megköszönni, Alexnek, hogy kibírta a társaságomat és nem rúgott ki már az első nagyobb balhém miatt.*
- Nos hát ez attól függ... * Szívok bele közbe a cigibe, majd folytatom * - Általában valami tengerpartra szoktunk menni. De ez esetben kifejezetten kérni fogom, hogy majd valami kis pub-ba menjünk .
* Sikerül pár karikát fújnom a cigiből. Az utolsó oly nagyra sikeredik, hogy még egy másik füst csóvát is át tudok lőni rajta. Elégedetten nézem az attrakciómat. *
- Bár én sem tudom, hogy bírnám ki összezárva veled még csak órán át is...
Vendég
Vendég

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptyKedd Júl. 06, 2010 11:40 pm

- Én mindig óvatos vagyok. * Akár milyen téren nézzük is szinte mindenhol, bár vannak kivételes esetek is. *
- Hát most ki a fontosabb az én vagy Alex véleménye? * Bár megkérdezte, de sejti, hogy Alexot fog mondani. *
- Hát ez eddig jónak hangzik. * Veszi elő a Pall Mall-os dobozt és ismét rágyújt. Majd felül a korlátra, remélve, hogy nem esik hátra és hal szörnyű halált. *
- Csak egy órát? Szerintem azt simán kibírnád, mert egy óra hosszán át simán megbírom játszani a jó kislány szerepet. De aztán elő jön az igazi Ash. De azt ne akarod megtudni hogy milyen. * Őszintén beszél Nath-al, de lehet, hogy nem hiszi el hogy milyen valójában, de hát ez van. *
- De most valld be, hogy szeretnél velem összezárva lenni. * Ismét a cica szemivel a fiúéba néz és várja a választ. Csak remélni tudja, hogy nem bújuk ki a válasz alól. *
Nathaniel L. Matthews
Diák- Famine
Diák- Famine
Nathaniel L. Matthews

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptyKedd Júl. 06, 2010 11:54 pm

- Hát úgy nézek ki mint akit érdekel Alex véleménye ?! * Nevetek fel. Közben szórakozottan dobálgatom az öngyújtómat. *
- Pedig szívesen megtudnám * Jegyzem meg, közben rájövök, hogy ez a cigi semmit nem ér így hát eloltom és visszarakom a dobozba. Majd előveszek egy speciális papírt, meg egy kis füvet és pödörök magamnak egy szálat.*
- Tudod, az a foglalkozásom, hogy a jó kislányokból rosszat csináljak * Mondom miközben a füves cigivel munkálkodom* - Már ifjonc koromban felesküdtem rá.
* Kész is leszek a cigivel és meggyújtom. Semmi szűrő, csak úgy simán. Mennyivel másabb *
- Nem szokásom bevallani dolgokat, de most kivételt teszek * Fújom ki a füstöt és közelebb hajolok Ashlyhez* - Bevallom, hogy szeretnék veled összezárva lenni.
* Kezdek szállni. Imádom ezt az érzést. Lepillantok a lányra, és eszembe jut, hogy meg sem kínáltam. Milyen férfi vagyok én ?!*
- Egy kóstolót ? * Nyújtom felé a tekert cigit *
Vendég
Vendég

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptySzer. Júl. 07, 2010 12:08 am

- Hát ha jobban bele gondolok, nem úgy nézel ki. Attól egy kicsit jobban. * Hirtelen bele gondol, hogy mit is mondott, de már késő nem fogja vissza szívni. *
- Biztos vagy benne? * Szerintem ő sem gondolta komolyan. *
- Nem tudtam, de most már tudom, mivel elmondtad. És voltak már nagy sikereid? * Kíváncsian kérdezősködök mikor meglátom mit is csinál, ennyi kellet, már is elkönyveltem jó fejnek. *
- Nem azért, de én úgy nézek ki mint akiből rossz kislány kéne csinálni? * Már sejtem a választ, de azért a biztonság kedvéért rákérdezek. *
- Tudtam. * Annyira imádja mikor közel hajol hozzá, csak aztán mikor távolabb lép egyre idegesíti Ash-t.*
- Majd talán egyszer, ha elég rossz leszel erről még beszélhetünk. * Az összezártságról van szó, hátha nem érti Nath. *
- Kóstolót? * Tágra nyitott szemekkel tekintek a fiúra. *
- Szerinted én még nem próbáltam már? Hát annyira jó kis lánynak nézel engem? * Ez kedves gesztus volt, amivel Ash élt is elfogadta, bele szívott egyet aztán vissza adta a fiúnak a füves cigit. *
Nathaniel L. Matthews
Diák- Famine
Diák- Famine
Nathaniel L. Matthews

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptySzer. Júl. 07, 2010 12:50 am

* A kis bók szerűségre -legalább is én annak tudom be- csak egy elégedett mosollyal reagálok. *
- Azért mondtam . Teljesen biztos vagyok benne.
* Kicsit elgondolkozm, hogy szembesítsem-e az igazsággal vagy hagyjam meg a glóriát a fejem fölött. De mivel úgy érzem, hogy ő is őszinte volt velem eddig, ezért bólintok egyet.*
- Nem is egy .. De inkább egy szép holdfényes éjszakán mesélnék erről, nem pedig most.
* Ennek szinte egy oka van. A fű most éppen csak annyira hagyta szabadon az agyamat, hogy a kérdésekre tudjak válaszolni. Ilyen emlékek felidézése nem nagyon megy.
Feltűnően végig mérem Ashlyt és csak utána válaszolok.*
- Hát.....igen * Felelem széles vigyorral az arcomon.*
- Én rossz? Ugyan már anyuci kedvenc fiacskája vagyok. Nem tudom miről beszélsz * Vágok ártatlan képet. Pedig ha tudná, hogy milyen rossz fiú tudok lenni...*
- Hát babám, ilyet biztos nem szívtál még. Marokkói áru . Nem rég hozattam * Felelem büszkén és a sodort mennyországra nézek.*

Vendég
Vendég

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptySzer. Júl. 07, 2010 1:00 am

- Rendben. Várni fogom a szép holdfényes éjszakát. * Kicsit belegondolt, hogy hogyan is értheti, de hát majd talán egyszer megássuk, de addig is majd kifúrja az oldalamat a kíváncsiság. *
- Bocsi. Miért nem szóltál előbb hogy te jó fiú vagy. Mert ha tudtam volna ezt már rég leléptem volna. Mert én csak a rossz fiúkat szeretem. * Megvonja a vállát és egy apró mosolyt ejt a fiú felé. *
- Babám? * Nem is az árun lepődik meg, hanem, hogy csak így becézgeti. Kíváncsi a további folytatásra hátha Nath valami színt tud vinni az egyre unalmasabb hétköznapjaiba. *
Nathaniel L. Matthews
Diák- Famine
Diák- Famine
Nathaniel L. Matthews

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptySzer. Júl. 07, 2010 1:14 am

- Ejnye már, nem vagyok elég jó neked ? * Érezhető , hogy itt másként értem a jó jelentését. KÍváncsian várom, hogy reagál erre Ashly. Majd szívok egy újabb slukkot az anyagból. Hihetetlen mennyire tompítja az érzékeket , illetve az agyat..
Elvigyorodok, hogy kicsit kiakad a babám megszólításon. Hát nem tehetek róla, ilyenkor minden jön egészen a babámtól a cukormorzsáig. NA azért azt remélem, hogy addig a szintig nem jutok el. Ez most csak egy szimpla napi füvezés. Nem haverokkal egy lazulós este.
Kicsit elsétálok az ajtó fele. Csak annyira, hogy kikukkantsak a folyosóra, mert ha jól emlékszem akkor található ott egy óra is . Igen, ilyenkor eléggé zavarosak a dolgok, hogy mi hol van meg egyáltalán én hol vagyok. De ennek ellenére meg is pillantom az órát. Visszasétálok Ashlyhez. *
- Nos, babám * Direkt megnyomom ezt a szót, csak hogy bosszantsam vele, már ha bosszantom * - Nekem most mennem kell.
* Átnyújtom neki a cigit. Ezt meg kell becsülni. Ilyet szinte soha nem csinálok.*
- Ajándék Nath bácsitól . Örültem a találkozásnak ! * Köszönök el és elindulnék vissza a folyosóra, de akkor eszembe jut egy dolog és megállok. Gyorsan megfordulok, Ashly mellett termek és lekapom. Egész idő alatt türtőztettem magam, de ez mégis csak a búcsúcsók. Mármint ami a mai napot illeti. *
- Majd jelentkezem az esti programunkkal kapcsolatban ! * Kacsintok rá miután elválnak ajkaink. Majd nyomok még egy puszit a homlokára és tényleg elmegyek*
Vendég
Vendég

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptySzer. Júl. 07, 2010 1:24 am

- De túl jó is. * De ezt már halkan mondja és látszólag nem látszik, de Ash úgy érzi hogy tisztára elpirult a kijelentés miatt. *
-Igen? * Már hozzá szokott a babámozáshoz, már nem is zavarja, sőt még most jól is esik neki. *
- Köszi Nath bácsi. * Mosolyodok el, még sose kaptam ilyen szép ajándékot. *
-Oké. Várni fogom. * Nagy megdöbbenésére megcsókolt, nem hittem volna, de már rég erre vártam, de most hogy megkaptam úgy éreztem magam mint ha a fellegekben járnék. De azért viszonozta a csókot, majd elköszönt a fiútól. Kicsit még gondolkodott a dolgon, majd elindult a hálóterem felé. *
Ivan Vladislav Dargo
Diák- Famine
Diák- Famine
Ivan Vladislav Dargo

Kor : 30
Lakhely : Wilian mágusképző
Hozzászólások száma : 22

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptyVas. Júl. 11, 2010 5:35 am

//Olvad//
*Ivan körbepillant, látszik, hogy nem szeret származásáról beszélni.*
- Oroszországból... De ez egy hosszú történet... Majd akkor beszélek róla, ha már nem olyan... Kellemetlen..
*Ezzel kissé elfordul, felkönyököl a korlátra, és kibámul. A táj szép, de valahogy mégsem tudja élvezni igazán.*
- Annyi ember van körülöttem, és mégis egyedül vagyok...
*Mondja, látszólag hangosan gondolkodva. Nem foglalkozik azzal, hogy a lány meghallotta-e. Hádész hatalmasat ásít, mire Ivan felveszi a karjaiba, és úgy kezdi simogatni.*
- Szundizhatnékod van?
*Halványan elmosolyodik.*
- Téged is meggyötörtek a történtek, igaz?
*Kérdi halkan, majd Sindyre pillant. Ivan arca elgyötört, mintha egy pillanat alatt öt évet öregedett volna, ám kis erőlködéssel újra elmosolyodik.*
- Az élet nehéz...
*Ezzel megfordul, és elindul az ajtó felé, bár reménykedik, hogy a lány megállítja.*
Sindy Logan
Plama Prefektus
Plama Prefektus
Sindy Logan

nő Kor : 30
Hozzászólások száma : 612

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptyVas. Júl. 11, 2010 5:47 am

*Látja a fiún, hogy nem szeret a származásáról beszélni. Felül a korlátra, egy kicsit lóbálja lábait és... közben halványan el is mosolyodik.*
-Ó, értem. *Egy kis hatásszünet, nem fog faggatózni. Amikor a hangos gondolkodásra kerül sor egy kicsit elgondolkodik ő is... nem teljesen érti, mire céloz itt Ivan, de próbálja megfejteni. Viszont nem szeretne kérdezősködő kislánynak tűnni, így megpróbál valami értelmessel előállni.*
-De ha találsz barátokat akkor talán ezt majd máshogy fogod érezni... *A fekete szemek Ivanra szegeződnek aztán lepillant a kiskutyára.
A kérdés meglepi... már mint amit neki mondanak. Egy pillanatra elveszi a pillantást majd enyhén felsóhajt.*
-Hát... van benne valami. Elég sok minden... történt amiről nem szeretnék nagyon beszélni. *Vonja meg vállát és bólint. Az élet tényleg nehéz néha. Ivan elindul az ajtó felé, ő pedig kérdő tekintettel pillant utána és az utolsó pillanatban.*
-Nincs kedved még egy kicsit maradni? *Végül is egész jól elbeszélgettek.*
Ivan Vladislav Dargo
Diák- Famine
Diák- Famine
Ivan Vladislav Dargo

Kor : 30
Lakhely : Wilian mágusképző
Hozzászólások száma : 22

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptyVas. Júl. 11, 2010 5:56 am

*Ivan kicsit lesajnálóan elmosolyodik.*
- Hádésztól kérdeztem... Hogy meggyötörték-e az események...
*Ezzel mosolya még szélesebbre húzódik.*
- Tudod maradnék, de nem látom túlzottan értelmét. Nem hiszem, hogy túl sokáig el tudnál viselni, vagy ha mégis, nekem lenne problémám veled. Maradjunk meg egyelőre ebben az állapotban, most csodállak. Még a végén túl hamar kiderülne, hogy lovagod van...
*Ezzel tovább indul befelé.*
- VIgyázz magadra, és további szép napot!

//Köszi a játékot!//
Sindy Logan
Plama Prefektus
Plama Prefektus
Sindy Logan

nő Kor : 30
Hozzászólások száma : 612

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptyVas. Júl. 11, 2010 6:05 am

*Elpirul.*
-Öhm... bocsi. *Látszik, hogy nem mindenre figyelt. Aztán elmosolyodik halványan, próbál nem a fiú szemébe nézni. Egy kicsit még az eget meg a falat kémleli aztán mégis csak ránéz Ivanra. Nem teljesen érti, amit a fiú mond, de azért rábólint. Nem tud mit mondani, vagy legalábbis mire mondana a srác lelép.*
-Szia... *Köszön el tőle utólag, aztán ő még egy kicsit gondolkodik itt. Próbálja felfogni, hogy Ivan mire is célzott pontosan. Mondjuk elég egyértelmű... mostanság sokan bepróbálkoznak Sindynél, de nem sok eséllyel.*

//én is ^^//
Nicole Hart
Diák-Amira
Diák-Amira
Nicole Hart

nő Kor : 27
Hozzászólások száma : 147

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 12:53 am

*Próbálom kerülni a feltűnést... valahogy utálom ezt, amikor még nyáron is ennyi ember van az iskolába. A tegnap esti látomásom se mondott valami túl jót. Egy rejtélyes idegen, akivel mellesleg nem leszek túl jóban a képek szerint. Nagyrészt, ezért kerülöm bárki társaságát is.
Alexet azóta az incidens óta nem is láttam... kicsit hiányzik a társasága, talán meg kéne keresnem. Csak ne lennék ennyire félénk... majd, lehet írok neki levelet. Azra, persze szokásához jó híven, tele hassal sétál ki mellettem. Felugrik a padra, aztán az ajtóra veti pillantását és figyelni kezdi a folyosón elmenőket. Nem csuktam be az ajtót. Azért talán mégis csak vágyom egy kis... társaságra, aki nem olyan, mint a látomásomba. Bár amilyen szerencsém van mostanság...
A korláthoz lépek, rákönyökölök és a tájat kezdem el nézni. Ilyenkor olyan szép minden... nincs is meleg ma, egy kicsit hűvöskés -kellemesnek is mondható- idő van. Ennek ellenére én mégis hosszú fekete nadrágban- egy fekete-ezüst szegecses övvel és egy egészen vörös rövid ujjúban vagyok. Elmerülök gondolataiban, aztán csak arra kapom fel a fejem, hogy Azra valamiért felszisszen a hátam mögött...*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Férfi Kor : 30
Lakhely : Azgard
Hozzászólások száma : 502
Pontok : 15

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 12:59 am

*Zsebre tett kézzel érkezik az erkélyre. Régóta van az iskolában, de erre még nem járt, nem véletlenül nem járt erre. Egyszerűen nem az a felderítő típus. Megy amerre neki tetszik. Nem zavarja az idő, ő akkor is fekete bőrdzsekiben van. Egy ismeretlen lányt lát meg, rá is köszön, de elég száraz modorban. Persze a pöffeszkedés, az egoizmus, és az önteltség most sem marad el mondanivalójából.*
-Csak nem délutáni sétára indultunk? *Kérdi, mosoly nélkül az előbb említett modorban.*
Nicole Hart
Diák-Amira
Diák-Amira
Nicole Hart

nő Kor : 27
Hozzászólások száma : 147

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 1:05 am

*Azra nem véletlenül szisszen fel az érkező srácra. Daniel ahogy közelebb lép, a macska ugrana is rá, viszont én megfékezem. Vagyis leszólom, amire Azra a lábam mellé áll. Felnézek az érkezőre, elgondolkodva nézek végig rajta, persze egyáltalán nem feltűnően. Kicsit aggaszt a stílusa -ami mellesleg nem mond semmi jót -. Az egyetlen rossz... hogy nem tudom ki az, akivel nem leszek majd jóba. A személy arcára nem emlékszem. Ezzel jár a még kifejlesztetlen képesség...*
-Szia. *Acélszürke szemeimben hidegség, hangom sem másmilyen. Háttal nekidőlök a korlátnak, aztán a feltett kérdésre felvonom a szemöldököm.* Nem éppen. Az erkélyen nem igen lehet sétálgatni. *Nem véletlenül jöttem ide ki és nem máshová. Ha sétálni akarnék, akkor nem állnék egy helyben. Nem kérdezek vissza, nem szokásom. Úgy érzem, bemutatkoznom illene.*
-Nicole. *Tudom, hogy rossz társaság vagyok. Ez van, ezt kell szeretni...*
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
Daniel Reed

Férfi Kor : 30
Lakhely : Azgard
Hozzászólások száma : 502
Pontok : 15

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 EmptySzomb. Aug. 07, 2010 1:16 am

*Már lépne odébb, hogy a macska ne tudjon ráugorni, de ekkor visszafogják. Már elsőre leszűrte, hogy a lány stílusa, ha csak egy kicsit is, de hasonlít az övére. Végigméri Daniel is a lányt. Ekkor köszönnek neki. Igen, kicsit meglepődik, mert eddig nem igazán méltatta köszönésre senki, de ez csak egy pillanatra látszik az arcán, és ezen ő maga is meglepődik, hogy ez látszott.*
~Valami különös van ebben a lányban. Pontosan mint a húgom.~ *Gondolkodik, kifejezéstelen arccal.*
-Utólag is Szia. *Köszönni azért még is kell, de mivel nem egy úriember, ezt elsőre nem tette meg, hát most köszönt.* -De a kastélyban lehet sétálni. *Maradt ugyanaz a stílus. Sőt, még ki is húzza magát. Így éri el az abszolút hatást.*
-Daniel. *Már előre látja, hogy ennek a beszélgetésnek nem sok érdeme lesz, de merész, belevág.*
-Hogy-hogy erre? *Általában nem szokott kezdeményezni, meg nem is annyira bőbeszédű, de most változtat is. Sőt, ha olyan lesz, akkor el fog mosolyodni. Bár ennek az esélye igen csekély.*
Ajánlott tartalom

Erkély - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erkély   Erkély - Page 6 Empty

Erkély
Vissza az elejére 
6 / 13 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Erkély
» Erkély
» Erkély

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian Mágusképző Szakiskola :: Kastély :: Második emelet-
Ugrás: