Wilian Mágusképző Szakiskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen

KezdőlapFöldszinti folyosók - Page 7 EmptyLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek

Órarend
Vezetőség
Földszinti folyosók - Page 7 Staff
Legutóbbi témák
» Roxfort RPG
Földszinti folyosók - Page 7 EmptyPént. Okt. 12, 2012 9:44 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Földszinti folyosók - Page 7 EmptyVas. Ápr. 08, 2012 10:09 pm by Vendég

» Torn varázslóképző
Földszinti folyosók - Page 7 EmptyVas. Ápr. 08, 2012 10:07 pm by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Földszinti folyosók - Page 7 EmptyKedd Márc. 27, 2012 9:10 pm by Vendég

» somewhere over the rainbow
Földszinti folyosók - Page 7 EmptyHétf. Márc. 26, 2012 12:05 am by Vendég

» Caldwell the secret city
Földszinti folyosók - Page 7 EmptySzer. Márc. 21, 2012 5:07 am by Vendég

» new bloody begins
Földszinti folyosók - Page 7 EmptyKedd Márc. 20, 2012 10:23 am by Vendég

» Tópart
Földszinti folyosók - Page 7 EmptyKedd Márc. 20, 2012 3:14 am by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Földszinti folyosók - Page 7 EmptyKedd Márc. 20, 2012 3:09 am by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred
Földszinti folyosók - Page 7 Vote_lcapFöldszinti folyosók - Page 7 Voting_barFöldszinti folyosók - Page 7 Vote_rcap 
Kim Kaguya
Földszinti folyosók - Page 7 Vote_lcapFöldszinti folyosók - Page 7 Voting_barFöldszinti folyosók - Page 7 Vote_rcap 
Ted Forrester
James Miller
William Quentin Watson
Sindy Logan
Hannah McDowal
Chris Martines
Solaria Luthia
Daniel Reed
Top posting users this week
No user

Földszinti folyosók

Go down 
+36
Max Martines
Anthonyn Dolohov
Raidon Hoshi
Rex Hunter
Sir Amira Aaron
Matthew Crandle
Pollie McOtter
Brandon Davis
Cintia Thomson
Sebastian G. Blaze
Greg Stanford
Nathaniel L. Matthews
James Miller
Benjamin Doredumble
Allison Diamond
Hannah McDowal
William Quentin Watson
Blake A. Attaway
Wulfgar Odinson
Sandra Berger
Roberto Esposito
Hannelori Sensui
Gregory Kinsey
Kim Kaguya
Yasmine S. Moore
Anor Azgard
Veronica Johnson
Solaria Luthia
Sindy Logan
Ingrid Weiss
Alex Wilfred
Ted Forrester
Miriam Hewer
Lyn G. Black
Ophelia McCord
Főmesélő
40 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Alex Wilfred
Igazgató
Igazgató
Alex Wilfred

Férfi Kor : 42
Hozzászólások száma : 996
Tallérok : 1
Pontok : 0

Földszinti folyosók - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptySzer. Május 26, 2010 5:51 am

*A háta mögül valaki megszólítja. Megfordul, rámosolyog a fiúra. Ismeri, hiszen az ő házába jár.*
-Szervusz Zac. *Ennyire látszik, hogy keres valamit? Megáll közben, végigszemlélgeti a fiút. Aztán válaszol neki. Már régen beszélgetett diákokkal, erre is kéne időt fektetnie néha.*
-Elvesztettem a medálom, de valószínű, hogy nem az iskolában. Na és te, mi járatban? *Igazából menne már tovább, de megvárja, persze még Zac válaszol. A végén még lesz társasága is.* Sikerült beilleszkedni?
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptySzer. Május 26, 2010 5:58 am

- oké akkor egy medált keresel. Hát igen sikerült kisebb nagyobb gondokkal-* Majd indul tovább és nem keresi a medált. Majd előveszi a könyvet és olvasgatja. Hát egy kicsit illetlenség de nem tud mit csinálni.De most egy kicsit olvasnia kell mert akkor megnyugszik mert ha nem olvas mindenkibe bele köt és az senkinek nem jó.*
Alex Wilfred
Igazgató
Igazgató
Alex Wilfred

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptySzer. Május 26, 2010 6:05 am

*Kicsit furcsállja, hogy letegezték, hiszen senki nem szokta. Kivéve a kollegák, de az megint csak más. Bólint egyet, aztán a fiú után néz. Kicsit furcsa neki, de mégis mit vár a Faminesektől? Ő is az volt valaha…*
-Ha már… itt vagy. Nincs kedved esetleg elnézni velem a nagyterembe? Elvégre, mindjárt vacsoraidő. *Ajánlja a fiúnak, miközben kék szemeivel végig pásztázza. Nem mindig érti ő a diákokat...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptySzer. Május 26, 2010 6:31 am

-Hát elmehetünk úgy is éhes vagyok és szerintem maga is-* Majd elindul az igazgatóval a nagyterembe vacsorázni De hát nem úgy csöndben közben beszélgetnek azért mert milyen már az aki nem beszélget csak megy a vak világba.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptyPént. Jún. 11, 2010 7:40 am

*Selena megérkezik a kastélyba, és körbepillant. Mögötte besorjázik három méretes utazóládája, kezében pedig egy hegedűtokot fog. Kissé lebiggyeszti ajkait, úgy vizsgálgatja az ódon kastélyfalakat, majd leteszi hegedűjét az egyik méretesebb kofferra, és mellé csüccsen. A nő állva alig üti meg a százhatvan centimétert, alkata kifejezetten nőies. Sötétbarna haja térdéig ér, fekete szemei fürkészően tekintenek körbe. Hófehér, mondhatni félig átlátszó ruhát visel, ami kifejezetten kiemeli idomait. Lábain hófehér saru. Térdén dobol, ahogy várja, hogy valami fogadtatásban részesítsék. Bár nem jelezte előre érkezését, azért elvárja, hogy tudjanak róla. Karján ezüst karóra, melyet gyémántok ékesítenek. Hát igen, egy világhírű művésznő megengedheti magának.*
Alex Wilfred
Igazgató
Igazgató
Alex Wilfred

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptyPént. Jún. 11, 2010 7:54 am

*A főbejáraton lép be, majd felszuszog. Végre "itthon" van, hiszen már egy ideje nem is volt a kastélyban. Kicsit furcsa is lehetett, hogy nem látták... dolga volt.
Nagy levegőt vesz, kilép a folyosóra. Először csak körülnéz, bár elég figyelmetlenül. Nem látja meg Selenát, csak mikor felé kezd közeledni. A nő, éppen jó helyen áll, hiszen kis híján az irodája előtt. Először... fel sem ismeri a már régóta nem látott ismerőst. De amikor rájön, hogy ki is ő pontosan, megdermed. Selenát, egész máshogyan képzelte el... igaz, legutóbb 8 éve látták egymást. 8 év. Hosszú idő.*
-...Sel? *Közelebb lép, elmosolyodik. Örül a nőnek, persze hogy örül... Megváltozott, régen látta. Nem hitte volna, hogy valaha is felbukkan itt. Egyenlőre szólni sem tud, addig főleg nem még meg nem bizonyosodik arról, hogy biztosan Selena e ő*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptyPént. Jún. 11, 2010 8:04 am

- Szervusz, kedves Alex, vagy szólítsalak Wilfred igazgató úrnak?
*Kérdi búgó alt hangján incselkedve Selena, miközben lassan feláll a ládáról, és jobb csuklóját a férfi felé tartja, kézcsókot várva.*
- Rég láttalak, és hiányoltalak. Kivettem pár hét szabadságot a turnéim között, és gondoltam meglátogatlak. Hallottam, hogy magasra törsz, de hogy ennyire?
*Kuncog fel, majd ha megkapta a kézcsókot, nem bírja tovább, odaugrik Alexhez, és megöleli. Szíve nagyot dobban, ahogy teste a másikéhoz símul.*

//FAGY//
Alex Wilfred
Igazgató
Igazgató
Alex Wilfred

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptyPént. Jún. 11, 2010 8:34 pm

//Olvad ^^//

*A meglepődés határtalan, nem hitte volna, hogy Selena egyszer felbukkan itt… *
-Szi…szia Sel. Szerintem maradjunk az Alexnél, ha lehet. *Mosolyodik el kedvesen, majd a felé tartott kezet habozás nélkül elkapja, gyengéden és kezet csókol. Mindig is udvarias volt és az is marad.*
-De még én mennyit hallottam rólad… Világhírű hegedűművész? *Egy kisebb hatásszünet, megvárja még Selena válaszol, majd még hozzáfűz valamit ahhoz, amit a nő mondott.* Nagyra… de mondjuk itt nem minden a legkellemesebb mostans…*Meglepődik, hiszen megölelik. Persze visszaölel, és még közben:*…ág. *Be is fejezi szavat, ami lemaradt. Most, hogy így visszagondol neki is hiányozott a nő. Régen, annyi sok mindent csináltak együtt, mindig is jóban voltak.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptyPént. Jún. 11, 2010 8:38 pm

- Miért, mik a gondok, Alex? Van talán valami probléma?
*Kérdi a nő tettetett aggodalommal. Őt nem érdeklik a problémák, a gondok, csak maga Alex. Lassan visszaül a ládájára, és hatalmasat ásít.*
- Késő van, és én még nem tudom, mely szobába szállásolsz majd el, kedves Alex... Bár mit szólnál, ha...
*Itt feláll, és újra a férfihoz lép. Ujjaival végigcirógat a férfi arcán, állán.*
- A tiédben lennék... Vagy mondjam úgy, hogy lennénk?
*Kacsint rá az igazgatóra, majd játékosan felnevet.*
- Mit szólnának hozzá a diákjaid?
Alex Wilfred
Igazgató
Igazgató
Alex Wilfred

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptyPént. Jún. 11, 2010 8:45 pm

-Halálfalók Selena. Nem hallottál, mostanában ilyenekről? Minthogy: a halálfalók újra hatalmat akarnak meg stb… oké, mondjuk a Reggeli próféta nem sokat ír, de mégis… érezni lehet, hogy minden más lesz. Főleg itt. *Bólint egyet, majd egy kisebb mosoly jelenik meg az arcán. Selena, még fiatalabb korukban mindig is akarta őt. Talán… most sem lesz máshogy? Felötlött benne.*
-Az testvérem… tudod, Anor. Perpillanat nincs az iskolába, szóval, ha gondolod, nyugodtan beköltözhetsz a szobámba. Van elég hely, és ha nem zavar az „irodámban” lévő kisebb rumli… akkor… *Igazából Anort már egy jó ideje nem látta, de annyira nem is hiányolja. Az arc cirógatás nem zavarja, de hogy ne hozza magát túl kínos helyzetbe, odalép a nő ládájához és egy lebegtető bűbájjal a szobája ajtajához, viszi. Kinyitja azt, és előre engedi Selenát.*
-A diákjaim? Semmit… Mért, mit várnál, mit szóljanak? *Elmosolyodik végül egy kicsit cinkosan. Talán Selena újra feléleszti a régi Alexet?*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptyPént. Jún. 11, 2010 8:50 pm

- Nem is tudtam, hogy ilyen szabados erkölcsű iskola ez... Ha ennyire szabad mindent, talán körülnézek a diákjaid között, hátha találok egy helyesebb végzőst...
*Kacsint a nő pajkosan, majd végignézi, ahogy ládái belebegnek. Alex eltüntette az ideiglenes széket, de mindegy is... Odalép a férfi mellé, és belekarol.*
- Megmutathatnád nekem az iskoládat... Amúgy gratulálok, tényleg szép hely. Az ízlésemhez kicsit hideg és komor, de szép...
*Mondja elgondolkozva.*
- Mondd csak, ezek a halálfalók... Meg szokták támadni az iskolát? Kikről tudsz? Hányan vannak? Nem lehetnek olyan sokan.
*Faggatózik, miközben riadtságát próbálja leplezni.*
Solaria Luthia
Felnőtt
Felnőtt
Solaria Luthia

nő Kor : 32
Lakhely : London, Hell City
Hozzászólások száma : 512

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptyVas. Jún. 13, 2010 10:48 pm

*Nyugodtan nézheti Sindy Lú arcát, a feketébe öltözött lány csak elmosolyodik.*
-Csak megfenyegetett? Az még istenes! Bár nem tudom mi állt a fenyegetésben... megjegyzem nem akarom tudni... ettől még én is többet kaptam... *na ezt lehet nem kellett volna, így csak indul tovább a folyosókon.*
-Jössz Wilardba? *kérdi közben.*
-Nah...a hülye kérdéseket mellőzzük! Mert csak Te vagy a haverom a suliból...azért. Nincs mit köszönni! *teszi hozzá komolyan, majd indul a kijárat felé.*
-Will amúgy tök jó arc. Csak nem ismered... Van szíve is, képzeld... ~és olyan aranyos, meg édes... és mégis a vadsága a legszebb...~
Sindy Logan
Plama Prefektus
Plama Prefektus
Sindy Logan

nő Kor : 30
Hozzászólások száma : 612

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptyVas. Jún. 13, 2010 10:54 pm

*Összefonja karjait, ő akkor sem lesz jóban Willel.*
-Teis többet? *Néz értelmetlen képpel a lányra, nem érti. Közben ugye végigsétálnak a folyosón egészen a bejáratig, majd a kérdésre is válaszol.*
-Megyek... *Bár kicsit ideges, hiszen nem igazán szeretne összetalálkozni Williammal, de azért még szeretne megtudni mindent Lúról.
A meglepődés még mindig nem múlik, hiszen... a Lú olyat tett, amit Sindy nem is gondolt volna sosem. Nem tud már mit mondani, vagy csak nem tudja szavakba önteni szóval inkább hallgat.*
-... azt még tedd hozzá hogy tök jó arc is tud lenni. *A "tud"-ot egy kicsit kihangsúlyozza. Igen, Will jópofizott vele, de Sindy csak a végén dőlt be neki... azt meg inkább nem meséli el ezek után.*
Solaria Luthia
Felnőtt
Felnőtt
Solaria Luthia

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptyVas. Jún. 13, 2010 11:01 pm

-Mondtam, hogy hosszú sztori a megismerkedésünk... *itt már csak mosolyog, pedig akkor, régen nem mosolygott ennyire.*
-Nah, ennek örülök. Bár nem félsz, hogy Alex megbüntet? *kérdi, nem akarja a lányt veszélybe sodorni, de örülne neki, ha nem kéne egyedül mennie.*
-hát figyelj! Alapvetően jó fej fiú, csak tudni kell hogyan bánj vele. Bár azért nálunk már talán más a helyzet... De a Te esetedben... a Te esetedben már tök mindegy. *zárja le, mert talán tényleg nem kell már Willtől tartania Sindynek, bár Lú sem esküszik meg rá, hogyha Willt elragadja a vadság, akkor....
Közben közelednek a kijárathoz és Lú már lép is ki rajta, hogy a Wilardba vezető útra térhessen...*
-Van még vele kapcsolatban kérdésed?
Hannah McDowal
Diák- Famine
Diák- Famine
Hannah McDowal

nő Kor : 31
Hozzászólások száma : 560
Pontok : 15

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptySzer. Jún. 16, 2010 2:43 am

// Folytatás alagsorból. Lú //

*Felérünk a földszinti folyosókra. Lú továbbra is közömbös, taszító és hideg marad. Szinte gondoltam, hogy nem fog megolvadni és kitárulkozni előttem. De ettől függetlenül maradok mellette.*
- Te tudod *ennyivel zárom le a témát. Ha egyszer nem akar semmit sem mondani akkor ez van. Az ő döntése.*
- Itt maradsz az egész szünetben ? * kérdezem csak, hogy kicsit másfelé tereljem a témát. Bár nem tűnik nagyon beszédesnek Lú. Egy másik lány aki szaktársunk épp integetve közeledik felénk, de megrázom a fejem. Érti a jelet és inkább eltávozik a másik irányba*
Solaria Luthia
Felnőtt
Felnőtt
Solaria Luthia

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptySzer. Jún. 16, 2010 2:49 am

*Felérnek és Lú körülnéz. El sem indul, már kérdés érkezik felé. Harsányan felnevet és vad, veszélyes mosolyra húzza ajkait. Pontosan a kijárati ajtóval szemben nekidől a falnak, fejét is neki dönti és a nyitott ajtón kezd el kifelé bámulni. Táskája a földre zuhan és már válaszol is.*
-Talán igen.... Talán nem... *nagyon reméli, hogy hamar összefut Jamesszel vagy Blake-el, mert nem akarja sokáig halasztani a dolgot. Na meg... ahogy beállt halálfalónak, visszaköltözik a kúriába, ez nem kétség.*
-Nem lesz olyan fényes a nyár, mint ahogy azt sokan képzelik... *húzza keserű mosolyra a száját, közben pedig nem néz a lányra. Hogy mire gondol, azt csak ő tudhatja...*
Hannah McDowal
Diák- Famine
Diák- Famine
Hannah McDowal

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptySzer. Jún. 16, 2010 3:01 am

*Összerezzenek Lú nevetésére. Nem olyan vidám, élettel teli kacaj ez , hanem az a sötét fájdalmas sőt talán nevezhetnénk gonosz nevetésnek is. Mindenesetre meglep. Megállok mellette zsebre dugott kézzel. *
- Aham..értem* vagyis úgy teszek mintha érteném. Miközben egyáltalán sincs így. De nem látszik rajtam vagyis merem remélni. Ha meg is látszik hát ez van nem vagyok még olyan profi mint nagynéném , hogy mesterien tettesem , hogy mindenhez értek.*
- Semmi sem történik úgy ahogy azt elképzeljük, Lú * közlöm vele. Majd én is kinézek az ajtón. Való igaz, ha anyámék betartják azt amit ígértek, akkor talán már egy hét múlva, de legkésőbb a nyár végére már egy leszek a halálfalók közül. Sokkalta könnyebb lesz úgy megkeresni azt aki megmart. *
Solaria Luthia
Felnőtt
Felnőtt
Solaria Luthia

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptySzer. Jún. 16, 2010 3:07 am

*A szavakra más helyzetben már ráugrott volna a szavak gazdájára és széttépte volna dühében, hogy az élet makacs és nem hagy meg semmi jót az embernek...
De most nem ugrik rá Hannah-ra. Be akar lépni a halálfalók közé és ebben nem akarja saját magát akadályozni piti dührohamokkal. Pedig belül tépi a tettvágy, hogy valakit kibelezzen...*
-Most tűnj el. Megkeresem a szobám. *nem épp kedvesen veti oda a lánynak, majd minden szó nélkül elindul felfele a lépcsőkön. Bőröndje utána lebeg és lassan eltűnnek egy kanyarnál...*

//Köszike a játékot és bocs a durvaságért! Very Happy Én azért élveztem ^^//
Hannah McDowal
Diák- Famine
Diák- Famine
Hannah McDowal

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptySzer. Jún. 16, 2010 3:15 am

* A durvasága kicsit tarkón vág, de hát mindenkinek vannak rossz napjai, hetei ..hónapjai. Hagyom, hogy elmenjen.*
- A következő viszontlátásig ! * kiáltom még utána. A kijárathoz sétálok. Csábít a vágy, hogy most azonnal kirohanjak, de inkább engedek a kisangyalnak a fejemben. Nem szabad kihágásokat véghez vinnem, mielőtt halálfaló leszek. Hadd higgyék, hogy Hannah McDowal jó útra tért miután kirúgták a Mardekárból. Majd elindulok valamerre*

// Semmi gond. Élveztem én is ! Wink köszi //
Ophelia McCord
Diák-Amira
Diák-Amira
Ophelia McCord

nő Kor : 29
Hozzászólások száma : 416

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptySzomb. Jún. 26, 2010 8:44 pm

-Rendben. *Válaszol a lány kérdésére egy kedves mosollyal aztán átkarolja. Lassan indulnak lefelé és immáron a földszintre is érnek. A kérdés nem lepi meg, a kék szemek Lizára merednek.*
-Nem éppen a… hogy is mondjam. *Kicsit elgondolkodik és megfogalmazza magában.* Nem éppen a megfelelő helyzet van most otthon. A szüleim összevesztek, anyám elköltözött a nagymamáméhoz a húgommal. Ha hazamennék, most apámnál kellene lennem. Én pedig nem akarok. Szóval úgy döntöttem, addig nem megyek haza, még ki nem békülnek. Ezt meg is mondtam nekik.*Vállat von aztán halad tovább a folyosón.*
Allison Diamond
Diák- Famine
Diák- Famine
Allison Diamond

nő Kor : 28
Hozzászólások száma : 433
Tallérok : 2

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptySzomb. Jún. 26, 2010 8:46 pm

*Scottal halad tovább a földszinten és lassan az udvarra érnek.*
-Akkor ezt megbeszéltük. *Mosolyodik el halványan, majd figyelmesen hallgatja végig a fiú monológját. Furcsa, hogy Scott nem avatta be ebbe előbb. Nem kérdez rá, miért nem mondta el. Hiszen… megérti.*
-Sajnálom. Remélem, minél előbb kibékülnek. *Kicsit lehajtja fejét, reméli evvel nem szomorította el barátját. Témát terel.*
-Képzeld, a minap találkoztam Ingriddel!
Hannah McDowal
Diák- Famine
Diák- Famine
Hannah McDowal

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptyVas. Jún. 27, 2010 11:26 pm

* A földszinten vagyunk. Útközben válaszolok Ben kérdésére. *
- Hát ebben az esetben nem a megfelelő embert kérdezed ha azt szeretnéd hallani, hogy mennyire szeretem a sulit * Húzom el a szám. * - Az igazság az, hogy annyira nem bírom a Wiliant. De talán idővel megszeretem. Hiszen még csak pár hónapja vagyok itt és mint tudjuk változnak az idők.
* Kikerülünk egy csapatot akik valami nagy susmust tartanak és egyáltalán nem zavarja őket , hogy a folyosó közepén vannak, hogy senki ne férjen el*
- A szabályokban. A Roxfort az sokkal szigorúbb, bár ez pozitív .. Mármint , hogy a Wilianban nem olyan húzósak a szabályok * Felelem egy kis gondolkodás után.*
- Nézzük csak mik vannak itt.. * Nézek körbe*- A bájital tanterem és szertár, bűbájtan terem, átváltoztatástan terem, nagyterem, gyengélkedő, bálterem. No meg a mindig élő kert. Elég érdekes hely. Ja és a gyógynövénytan terem. Ennyi * Sorolom fel a helyiségeket amik itt vannak *
Benjamin Doredumble
Diák- Famine
Diák- Famine
Benjamin Doredumble

Férfi Kor : 27
Lakhely : Wilian
Hozzászólások száma : 158

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptyHétf. Jún. 28, 2010 3:56 am

*Miközben kikerülnek egy csoportot a folyosó közepén, Benjamin Hannah-t hallgatja. Kicsit csodálkozik mikor azt hallja, hogy nem szereti a Williant, de végül is, nem is olyan hű de érdekes dolog, hogyha valaki nem szereti a sulit. Aztán mikor Hannah mondja az itt lévő helyeket, Ben odafordul a lányhoz majd mosolyogva kérdezi:
- Mindig élő kert? Miért érdekes? Mi van ott? * Érdeklődik, mivel a neve kicsit különösen hangzik, meg Hannah azt mondta érdekes. Nem akarja megnézni, hiszen lesz rá még ideje, inkább most már a kastély alagsorába menne. Miután meghallgatja a lány válaszát, továbbmennek az alagsorba. Ben miközben mennek benéz az ajtókon: felismerte a gyengélkedőt, a nagytermet és a báltermet. Eddig neki tetszik ez az iskola, jobb, amire számított.
Ted Forrester
Halálfaló
Halálfaló
Ted Forrester

Férfi Kor : 32
Lakhely : Wilian
Hozzászólások száma : 823

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptyKedd Jún. 29, 2010 8:01 am

*Ted a földszinti folyosón ólálkodik, éppen a bájitaltan szertárba készül betörni sárkánypikkelyért. Azért jobb a békesség beszerzi az alapanyagokat, de majd a lánynak feltett feladványról beszélni akar Willel. Ha van más mód...nem szívesen ölne unikornist. Nem lát senkit így már éppen haladna hogy tolvajkulccsal kinyissa, mikor lépteket hall, így lazán nekidől a falnak, és vár.*
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus
Kim Kaguya

Férfi Kor : 30
Hozzászólások száma : 876

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 EmptyKedd Jún. 29, 2010 8:06 am

*Kim a kastélyban kószál jobb híján cél nélkül. Mereng azokon amiket Merlin mondott neki, de gondolataiba más is vegyül. Egy álom, amit tegnap látott, valahogy nyugtalanítja. Persze tudja hogy butaság ezen sokat gondolkozni, de mégis...
Fekete farmert visel, aminek már éppen lukas a térde, és több helyen kicsit rojtos, egy élénk kék pólóval, minderre a szokásos fekete kis bőrdzseki, és az ujjatlan kesztyűk. Meglátja Tedet a falnak dőlve, és sejti hogy az ott valamire készül. Kicsit köelebb lép és egyenlőre csak köszön.*
- Szia Ted....
http://www.lirien.blogspot.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 7 Empty

Földszinti folyosók
Vissza az elejére 
7 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Alagsori folyosók
» Földszinti folyosó

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian Mágusképző Szakiskola :: Kastély :: Földszint-
Ugrás: