| Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj! ::
Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! :: ; Mindenkit szeretettel várunk! ; |
Vezetőség |
|
Top posting users this week | |
|
| Földszinti folyosók | |
|
+36Max Martines Anthonyn Dolohov Raidon Hoshi Rex Hunter Sir Amira Aaron Matthew Crandle Pollie McOtter Brandon Davis Cintia Thomson Sebastian G. Blaze Greg Stanford Nathaniel L. Matthews James Miller Benjamin Doredumble Allison Diamond Hannah McDowal William Quentin Watson Blake A. Attaway Wulfgar Odinson Sandra Berger Roberto Esposito Hannelori Sensui Gregory Kinsey Kim Kaguya Yasmine S. Moore Anor Azgard Veronica Johnson Solaria Luthia Sindy Logan Ingrid Weiss Alex Wilfred Ted Forrester Miriam Hewer Lyn G. Black Ophelia McCord Főmesélő 40 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Ted Forrester Halálfaló
Kor : 32 Lakhely : Wilian Hozzászólások száma : 823 Tallérok : 1 Pontok : 15
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Szomb. Márc. 13, 2010 10:57 am | |
| - Az igazat megvallva nem is reméltem hogy hogy találkozom olyannal aki szintén ilyesfajta problémákkal küzd.* mondja és örül neki hogy találkoztak.* - Angliában a legbalhésabb fiatalokból álló bünőző csapat. Vagyis ennek vagyunk titulálva ami nagyrészt fedi is a valóságot. Ide, erre a dögunalmas helyre a drága szüleim megjavulni passzoltak le. de ezt benézték. Vagy kicsapatom magam és visszatérek a bandához, vagy esetleg átmegyek egy másik suliba ami inkább az én szájízem szerint való. *meséli hogy nagyjából mit kell tudni a Fekete Falkáról, nah meg arról hogy hogyan került ide.* - Komolyan semmi büntetés, csak lehordta a fejem, és hozzátette hogy ez máskor ne forduljon elő meg hogy tanuljak meg viselkedni meg ilyesmik. Nagyon gáz volt hallod. *szörnyülködik ő is bár abból a szempontból jó hogy ennyivel megúszta a dolgot. De azért érezzük az ironiát* - De igen vannak terveim. *mondja, és ez igaz is. Első sorban sorban betörni mindenhová amolyan gyakorlásképpen, majd elpucolni innen, és egy életre elrejtőzni mindenki elől. Éppen emiatt van az hogy éjjelente alvás helyett Anorral edz a közeli erdőben vagy éppen a wilardon belül valahol.* - De akkor sem az esetem. ÉS most mit vagy oda? Férfiból vagyok még jó hogy megnézem kiről ábrándozzak éppen álmaimban. *nevet fel halkan, majd elkomolyodva a problémára koncentrál.* - Ahha lehet hogy igazad van. De azért lássuk csak. Alohomora *mondja, és érzi hogy a bűbáj hatékony volt. Lenyomja a kilincset de az nem enged. Erre előkeres egyet a sokféle tolvajkulcsa közül a zárba illeszti és pár ide-oda forgatás után az ajtó engedelmesen nyílik ki előttük. Arcán győzedelmes mosoly jelenik meg. Belép és hátrapillant hogy Roberto jön-e.*
//fagyás, jégkorszak// | |
| | | Roberto Esposito Diák- Famine
Kor : 29 Lakhely : Wilian Hozzászólások száma : 64 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Vas. Márc. 14, 2010 7:55 am | |
| -Én sem. A bátyáim meséltek néhány balhét, de az régen volt, most ebből itt semmi nincs. Kihaltak az emberek. *Elhúzza a száját, nem egészen erre számított, amikor megérkezett, ugyanazt várta, amit halott, amiről beszéltek neki.* -Aha, akkor az jó banda lehetett. Nálunk nem kell banda ahhoz, hogy bunyó legyen, megy anélkül is, de azért megvolt a területi harc és ilyesmi. *Elvigyorodik, hiányzik neki az a közeg, lételeme, hogy mindig történjen valami.* -Á, nekem mindenkim idejárt, de mint mondtam, régen más volt a helyzet, nem volt ilyen langy semmi, mint most. Hát apám, ez tényleg az. Ha már a diri is ilyen puhány, akkor milyen a többi tanár? Az az Amanda is olyan kedves volt, látszott rajta, hogy amolyan jótét lélek. *Nem mintha ezzel olyan nagy baja lenne, mert ez sem árt, na de az, hogy mindenki ilyen legyen, az már nem oké, nagyon nem.* -Jóvanmá, én is megnézem mindegyiket, még jó, de nekem bejön az a csaj, hiába idősebb. *Ismét egy vigyor suhan át az arcán, kissé pofátlan megjegyzés ez Amandára, de na. Csak kimondta amit gondol. lazán nekidől a falnak, míg Ted próbálkozik, azon megint vigyorog, hogy az alohomora csődöt mondott. A tolvajkulcs beválik, ennek ellenére mégsem rohan előre. Mi van, ha tényleg védve van a szoba? Nincs kedve azonnal csapdába esni.* -Nyomj rá egy finitét, ha mázlink van, akkor már szabad lesz az út. *Persze követi a srácot, őt is érdekli, mit rejteget ennyire az az Alex, és mitől ilyen elfoglalt, hogy nem ért rá eléjük lemenni.* | |
| | | Ted Forrester Halálfaló
Kor : 32 Lakhely : Wilian Hozzászólások száma : 823 Tallérok : 1 Pontok : 15
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Vas. Márc. 14, 2010 8:09 am | |
| *Figyel a fiúra, és furának tartja hogy neki majd az egész családja ide járt. Ő legszívesebben a lábát sem tette volna be ide soha ha rajta múlik akkor Alex még azt sem tudná hogy létezik.* - Hát, ha igaz amit a bátyáid meséltek akkor én is inkább az ő idejükben jártam volna ide, amikor még volt élet és nem haltak ki a bajkeverők. *ért egyet mélységesen.* - Területi harcok? Jah igen nálatok megy az ilyen rendesen mi? *mert az olaszok sosem férnek a bőrükbe.* - Jah a legtöbb tanár az olyan mint a vaj, kenyérre lehet kenni, ha szépen nézel rá, és bájvigyorogsz rá. Mint például Amanda. *meséli a fiú a már megtapasztalt dolgokat, és elvigyorodik amikor a másik kijelenti hogy megnéz mindenkit. Nah igen, a kis válogatós.* - Szóval az idősebbekre buksz ezt megjegyzem, még a végén tudok is ajánlani neked valakit. *nevet mert egyenlőre nincs kit ajánlania, de ha így megy tovább akkor lehet hogy fog találni valakit.A jótanácsot azonban elfogadja, és felemelve pálcáját, kimondja a javasolt varázsigét.* - Finite Incantatem. *azzal mikor nem történik semmi lényeges, már belép a szobába, és azon lendülettel körülnéz. Majd int a fiúnak hogy jöhet, sehol senki.* | |
| | | Roberto Esposito Diák- Famine
Kor : 29 Lakhely : Wilian Hozzászólások száma : 64 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Vas. Márc. 14, 2010 8:22 am | |
| *Náluk nem volt kérdés, hova fog jönni, lévén Olaszországban nincs is iskola, itt pedig jó képzések vannak.* -Állítólag így ment, mindig volt büntetésük, ezt tudom. *Nem is igazán érti, mi történhetett azóta, hiszen egy iskola arra való, hogy ott mindig történjen valami balhé. Vagy ő gondolja rosszul, ki tudja?* -Hja, az mindig van, mert nem nézzük jó szemmel, ha valaki úgy terjeszkedik, ahogy neki tetszik. Hatalmi harcok is vannak, na, azok súlyosabbak. *Imádta, élvezte, itt meg belehal a semmittevésbe lassan.* -Gyakorolni fogom, ha ez kell. Néha tudok ártatlanul nézni, mégis ki hinné el rólam, hogy bármiféle csínyt elkövetek? Na ugye? *talán egyedül a kora miatt lehetséges ez, mert máskülönben tényleg elég csak ránézni, hogy tudják, nem az a jókisfiú típus.* -Valami ilyesmi, de azért ne legyen 20 évvel idősebb, csak úgy egy picivel. Ők már nem hisztiznek annyit, vagy igen? *Otthon is rendszerint nézte az idősebb nőket az utcán, és mindenfelé, akárhol járt. Kár, hogy a legtöbbje szóba sem állt vele, mondván túl fiatal. Amint elhangzik a varázslat, akkor már belép, ha eddig nem történt gáz, akkor csak nem fog már. Azért a pálcáját nem teszi el, lehet, még jól jön majd.* | |
| | | Sandra Berger Házvezető
Kor : 38 Lakhely : London Hozzászólások száma : 436 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Vas. Márc. 14, 2010 8:30 am | |
| *Az első emelet felől cipőkopogás hallatszik, vagyis inkább csizmáé. Majd a lépcső aljában feltűnik egy alacsony, fiatal nő. Eléggé fáradt, viszont az arcán ott van a levakarhatatlan mosoly. Egyénként farmer van rajta, és egy fekete kabát és egy barna sál, no meg az előbb említett kopogós csizma. Az utolsó vonathoz igyekezik, a kezében táskája, meg egy vastag mappa tele jegyzetekkel. Gondolta, holnapig még hazamegy egy kicsit, aztán majd holnap délután visszajön az órájára. Viszont amikor halad előre a folyosón, meglát két fiút, akik nagyon sutyorognak Alex ajtaja előtt. Megáll egy percre.* ~Mit keresnek ezek ilyen későn az igazgató szobájában.~ *Kíváncsisága határtalan, úgyhogy elindul a szoba felé. Maximum ha az igazgató hívta őket, akkor azzal álcázza a bemenetelét, hogy hozta a tantervet, mielőtt elutazna.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Vas. Márc. 14, 2010 8:38 am | |
| *Egy másik tanár is idetalált a földszinti folyosóra. Ő pont, hogy Alexhoz igyekszik, ugyanis lenne pár kérdése a férfihez, mielőtt nekilátna a BOK terem át/be/szét/ki/összevissza rendezéséhez. Csakhogy a terem már "foglalt". Az ajtón pont két fiú lépked befele, és közben észreveszi, hogy egy másik tanár is feléjük tart. Mivel ő amúgy is oda igyekezett, a két diák meg nem fogja zavarni, ha Alexszel beszélne, ezért nem tér el céljától. Határozottan az igazgató szobájához halad. Egyébként mint mindig, most is csinosan öltözött ki a fiatal tanár. Barna, hosszú szárú csizma, farmerminiszoknya, fehér póló, rajta egy kék ing, aminek az eleje össze van csomóba kötve (mint egy cowgirl).* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Vas. Márc. 28, 2010 7:08 am | |
| *Alex szobájától távolodik épp, egy nem túl sikeres látogatás után. Ugyanis Alex Wilfred nem volt "háznál". Nagyon sóhajtva, de igazából nem annyira törődve a dologgal, kisebb levegőző sétára indul. Az udvar felé. Ma is farmer, fekete sportcipő és egy fekete ing található rajta. Ja és persze a menő napszemüveg...* |
| | | Kim Kaguya Amira prefektus
Kor : 30 Hozzászólások száma : 876 Tallérok : 1 Pontok : 15
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Vas. Márc. 28, 2010 7:13 am | |
| *Kim az emeltről érkezik lefelé, szintén olyan célokkal hogy kimenjen levegőzni. Kissé furán nézhet ki, mert menet közben még mindig egy koreográfia lépéseit próbálgatja, így elsőre észre sem veszi a férfit, annyira koncentrál. Fekete farmert visel, és zöld pólót, amire egy fekete fényes bőrdarabokkal ékesített dzsekit húzott. Kezein a szokásos kesztyűi, nyakában nyaklánca. A szabadba vezető ajtónál azonban figyelmetlensége miatt frontálisan karambolozik Orfeoval, minek következtében hátratántorodik és fenékre huppan. Zavartan néz fel, hogy kiben esett el.* - Bocsánat, elnézést kérek, nem figyeltem eléggé.* kér elnézést a férfitől.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Vas. Márc. 28, 2010 7:17 am | |
| *Nem hallja, mert nem nagyon figyelt, hogy valaki közeledik mögötte, így aztán eléggé meglepődik, amikor frontálisan ütköznek vele. Megfordul, hogy meglesse ki az, majd segéd kezet nyújt a diáknak.* -Rá se ránts! Máskor nézz az orrod elé, ennyi! -Hogy hívnak? *kérdezi végül, mikor a gyerkőc már összeszedte magát.* |
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Vas. Márc. 28, 2010 7:19 am | |
| *Érdeklődve jobban szemügyre veszi a férfit, és elfogadja a segítő kezet. Majd amikor talpra állt, és meggyőződött róla hogy semmi baja, nem fáj sehol semmi, akkor halványan elmosolyodik.* - Rendben van, és köszönöm* köszöni meg a segítő kezet, mert ő udvarias fiú.* - Kim Kaguya vagyok Amira-diák. És ön kicsoda? *érdeklődik kíváncsian* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Vas. Márc. 28, 2010 7:24 am | |
| *Biccent a fiúnak a kiadós bemutatkozásra.* -Az iskola testnevelő tanárja, Orfeo Lagarto. *Még egyszer szemügyre veszi a fiút és újra megszólal.* -Ha az udvarra indultál, esetleg tarthatnál velem. De persze nem akarom magam rád erőltetni. *Aztán el is indul kifelé, Kim meg ha jön, jön, ha nem, nem.* |
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Vas. Márc. 28, 2010 7:27 am | |
| *Kissé elcsodálkozik.* - Testnevelő tanár? Az mit takar? Mert ha jól tudom akkor kviddicsedzőnk már van, vagy ez valami más? *érdeklődik, mert nem nagyon tudja mire vélni a dolgot, majd csatlakozik a férfihoz az udvarra menet.* - Mikor érkezett? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Vas. Márc. 28, 2010 7:28 am | |
| |
| | | Wulfgar Odinson Tanár
Hozzászólások száma : 100 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Pént. Május 14, 2010 3:30 am | |
| *A főbejárat ajtaja hatalmas döndüléssel csukódik be, ahogy egy különös figura belép. Fekete bakancsot és nadrágot visel, fekete hosszú ujjú inggel, bőrkesztyűvel, és egy fekete ballonkabáttal. A kabát csuklyáját lelöki fejéről, és körbepillant. Mellette hatalmas, sötétbarna utazóláda. Az alak leveszi a kabátot, a láda tetejét felnyitja, majd egy mozdulattal, hanyagul beledobja, hogy utána a tetőt rácsukja. A két méteres, hosszú hajú, láthatóan izmosabb testfelépítésű idegen végigropogtatja csontjait, majd hangosan megszólal, mintegy magának beszélve.* - És itt is vagyunk... Szép hely... Csak ráférne egy kis hó. *Ezzel övébe tűzött pálcáját előhúzza, és a ládára mutat, ami egy centit megemelkedik, és követni kezdi, ahogy bizonytalanul nézelődve elindul.* ~Vajon fogok is találkozni valakivel, vagy teljesen kihalt az egész?~ | |
| | | Alex Wilfred Igazgató
Kor : 42 Hozzászólások száma : 996 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Pént. Május 14, 2010 3:44 am | |
| *A szobájából lép ki, ma teljesen nyugodt hangulatban. Mondhatni, már egy jó ideje először. A mostani fejlemények egy kicsit felzaklatták. Először anyja halála, majd a halálfalók megjelenése nem volt túl biztató jel. Egyszerű farmernadrágban, fehér ingben és fekete talárban van. Gondolta, kimegy egy kicsit levegőzni, na meg aztán még fogadnia kell az érkező tanárt. Éppen, hogy csak elér a Nagyterem ajtajáig, meglátja, hogy valaki közeledik felé. Először fel sem ismeri de, aztán rájön, hogy Wulfgar, az új Mágiatörténet tanár az. Egyszer már találkoztak, mikor a férfi beadta a jelentkezést…* -Á, szép napot! Kicsit előbb érkezett, mint vártam, de sebaj! Örülünk, hogy itt van.*Hallatszik rajta, hogy ismét azzal az életvidám igazgató úrral állnak szemben. Halvány mosoly jelenik meg az arcán.* Hogy tetszik itt? *Nem gond, hogy Wulfgar még csak most érkezett és alig látott pár helyet a kastélyból. Ő azért megkérdezi.*
| |
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Pént. Május 14, 2010 3:52 am | |
| - Üdvözlöm Igazgató úr! *Köszön Wulfgar és kezet nyújt munkaadójának.* - Kellemes, szép és csendes, majd egyszer bejárom az egészet. És higyje el, én is nagyon örülök, hogy itt lehetek. Szeretném még egyszer megköszönni, hogy felvett. Amúgy mióta működik az iskola? *Próbál ő is kezdeményezni a beszélgetésben. Próbál csendben lépkedni, ám ez a nehéz utazó bakancsnak köszönhetően hamar teljes sikertelenségbe dől. Igyekszik nem nézni túl sokszor az igazgató arcába, nehogy véletlenül kihangsúlyozza, hogy Alex nála majd húsz centiméterrel alacsonyabb.* ~ Kicsit furcsa, hogy nálam fiatalabb főnököm van... De majd megszokom, ahogy mindent. Furcsa egy ország... Folyton esik, kevés a hó, és fiatal a főnök.~ *Elmélkedik magában, majd hirtelen eszébe jut valami.* - Lenne még két kérdésem... Hol lesz a szobám? Van kérdése esetleg? *Kérdi, és fél szemmel az igazgatóra sandít. Olyan benyomást kelthet, mint egy bizonytalan, óriásira nőtt kiskutya.* | |
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Pént. Május 14, 2010 4:17 am | |
| *Elfogadja a kézfogást, megrázza, majd figyelmesen végighallgatja Wulfgart. Végülis nem csalódik, hiszen a férfinek is tetszik az iskola. Eddig szinte mindenkinek tetszett, kivéve pár személynek. Ted volt eddig a legrosszabb eset. De végül sikerült neki rábeszélnie, hogy maradjon itt. Azért valljuk be, Alex is tud valamit.* -Örülök neki, hogy tetszik itt. És semmiség, szerintem maga nagyon jó tanár lesz. Biztos, hogy nem fogjuk megbánni. *Aztán egy kis hatásszünetet tart, majd a kérdésen elmereng. Nem túl sokáig, hiszen tudja rá a választ. * -Az iskola az 1500-as években alapult meg, viszont voltak kisebb ingadozásai. Az 1980as években szinte megszűnt. Teljesen át lett később alakítva, a keresztapám csinált itt mindent, amit most lát. Aztán 2006-ban ő meghalt, én örököltem meg az igazgatói széket. És most itt vagyunk. *Magyarázza el, de ennyit erről, majd ha Wulfgarnak lesz kérdése, felteszi. Kicsit furcsa neki is, hogy „lenézik”. Nem sokan magasabbak tőle, de azért mégis…* -A szobája a második emeleten van. Ha gondolja, felvezetem oda, megmutatom addig a környéket. *Ajánlja fel kedvesen, aztán megrázza a fejét.* -Nekem nincs semmi kérdésem, viszont ha Önnek van, akkor szívesen válaszolok rá.
| |
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Pént. Május 14, 2010 4:26 am | |
| - Hmm... *Wulfgar arcán tisztán látszik, hogy ezernyi fogaskerék indul el egyetlen hatalmas gépezetként, hogy megtalálja a megfelelő módot azon kérdés megfogalmazására, ami eszébe jut.* - Megérdeklődhetem, hogy van-e rajtam kívül más animágus is? Mert nem tudom, hogy tudja-e, hogy én az vagyok... *Látszik, egy kicsit belekavarodik a mondandójába.* - Elnézést... Ha a múltról vagy legendákról kell beszélni, könnyebben forog a nyelvem, az egyszerű társalgás nem épp az erősségem. *Wulfgar újra gondolkodni kezd, de most azon, hogy még mit kérdezhetne. Végül dűlőre jut.* - Van valamilyen speciális szabály arra, hogy közelharci fegyvereket hogyan lehet tárolni az iskolában? Most épp egy viking csatabárdra gondolok... *Kérdi, és hirtelen rájön, milyen szörnyen idiótának tűnhet ebben a pillanatban, úgyhogy a norvég óriás észrevétlenül arrébb lép egy kicsit az Igazgatótól.* - Amúgy ha megmondja melyik szoba, megkeresem, és közben be is járom kicsit a helyet... *Jelenti ki. Végre az első mondat, amit magabiztosan tud kiejteni.* | |
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Pént. Május 14, 2010 4:38 am | |
| *Elmereng a feltett kérdésen. Igazából már annyian annyi mindent mondtak neki, hogy már nem is tudja… * -A repüléstan tanárnő is animágus. Amúgy igen, tudom, mivel olvastam az aktáját. *Abban pedig ugye minden fel volt tüntetve. Aztán csak legyint egyet, őt nem zavarja, ha valaki sokat beszél. Alex mondjuk annyira nem beszélőkés… Ő szereti a lényeget mondani.* -Semmi gond. *A következő kérdés viszont meglepi. Ilyet még senki nem kérdezett tőle, így a homlokráncolás után próbál valami értelmesen kinyögni.* Nem… Nincs… de nem értem teljesen. Itt most pontosan mire is gondol? *Aztán el kell neki gondolkodnia azon, hogy melyik szoba is az. Tudja, hogy több tanáré is van ott, de…* -A lépcsőnél jobbra és a folyosó végén a bal felüli ajtó. *Mondja el végül, és kicsit megigazítja a talárját. Pálcája is ott lapul amúgy, sőt, most még kivételesen a kitűzők, amiket mellesleg muszáj lenne hordania, ki vannak tűzve a talárra.*
| |
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Pént. Május 14, 2010 4:46 am | |
| *Wulfgar megvárja a válaszokat, majd fogja, lábával kikapcsolja a láda zárját, és felrúgja annak tetejét. Elkezd kotorni a cuccok között (látszólag belülről a láda jóval nagyobb, mint kívülről), és végül egy igencsak nagy kéktezes csatabárdot húz elő... Felemeli, hagyja, hogy az igazgató szemügyre vegye a "szerszámot".* - Nos, ezt el kell zárnom, vagy kirakhatom a falamra? Tudja mifelénk ilyesmit is meg kell tanulni használni, sok arra a troll, és néha gyorsabb, mint a varázspálca. *Mondja kicsit bizonytalanul.* ~És most jön az, hogy barbár vagyok... Na mindegy...~ *Figyeli az igazgató arcát, szemügyre vesz minden rezdülést.* - Az ön véleménye mindennél fontosabb nekem. De nem szívesen vállnék meg tőle, már tizenhat éves korom óta megvan, és tökéletes karban tartom. *Némi büszkeség hallatszik a hangján, és láthatóan ki is húzza magát. A bakancsnak köszönhetően magasabb, mint két méter.* | |
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Pént. Május 14, 2010 4:56 am | |
| *Figyelemmel kíséri, hogy mit is csinál Wulfgar, majd nagy szemekkel néz a csatabárdra. Ilyet sem látott még, mármint az iskolában senkinél. Felvonja a szemöldökét, majd végül… egy kisebb hatásszünet után válaszol a feltett kérdésre/ajánlatra/ötletre.* - A szobájával azt csinál amit akar, szóval tőlem kiteheti a falra. Mellesleg, nem zavar, hogy van egy ilyenje. *Azért meglepő, mivel… tényleg nem sok mindenki hord magával ilyet. Kicsit jobban szemügyre veszi a „szerszámot”, aztán ismét Wulfgarra pillant.* -Tudok valamiben még segíteni? *Más nem igazán jön, mert eszébe sem jut semmi. Ja de… még egy fontos dolog.* A tanterme az első emeleten van különben. *Teszi még hozzá, aztán nekitámaszkodik a falnak. Szokása…*
| |
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Pént. Május 14, 2010 5:05 am | |
| - Takk skal du ha... Akarom mondani köszönöm szépen! Más kérdésem azt hiszem jelen pillanatban nincs... Biztos ezernyi teendő várja önt, nem akarom feltartani! Remélem valamikor lesz időnk hosszabban elbeszélgetni, de szerintem én most megkeresem a szobám, otthonossá teszem, majd a tantermem is megtekintem. *Mondja elmosolyodva, miközben gondosan elrakja a csatabárdot, majd lezárja a ládát, és kezet nyújt.* - Még egyszer köszönök mindent, igazgató úr! Most viszont távozom... *A kézfogás után a pálcát az övébe tűzi, mire a láda hangos dobbanással földet ér, jelezvén, hogy súlya nem épp átlagos. A szőkésbarna norvég egy kézzel elkapja annak fülét, a vállára veszi, meghajol Alex előtt, majd elindul, közben valamit dúdolva, feltehetőleg egy norvég népdalt, ám még a lépcsőről visszafordul.* - Nyugodtan keressen fel bármikor, szivesen beszélgetek bárkivel bármiről... *Mondja, még ha furán is veheti ki magát, majd biccent, és folytatja útját, hogy újra felhangozhasson a dúdolás. Mély, kellemes fekvésű hangja bejárja a lépcsőket...*
//Takk skal du ha for spillet! Köszönöm a játékot!// | |
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Pént. Május 14, 2010 5:23 am | |
| -Nincs mit. Ha bármi kérdése lenne, szívesen válaszolok rá, csak keressen fel. *Mondja kedvesen, aztán bólint. Ő elmondott mindent, amire szükség van itt az elején. Amint viszont egy kicsit arrébb lép, meglát egy fekete baglyot az ablaknál üldögélve. Csőrében egy levél, ami Alex nevére van címezve. Kezet fog még Wulfgarral, és aztán biccent neki egyet.* -Rendben, örültem! További kellemes estét. *Elköszön, majd mikor a férfi elindul fel a lépcsőn, Alex kinyitja az ablakot és elveszi a madártól a levelet. Kinyitja, érzi, hogy megint nem lesz valami túl jó estéje. Elolvasás után vissza meg a szobájába, majd hopphálózaton keresztül landol a minisztériumban.*
//Én is köszönöm ^^//
| |
| | | Blake A. Attaway Halálfaló
Kor : 33 Hozzászólások száma : 50 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Vas. Május 16, 2010 8:06 am | |
| *Néhány másodpercig ledöbbenve áll a zöld füvön, mire felfogja, hogy valakinek hogy jelenthet ennyit egy állat?! Rögtön ezután teljes erejéből Luthia után szalad, s elég hamar utol is éri, felfogja a helyzetet, de mégis megállítja a lányt.* - Figyelj... Melyik a legvalószínűbb hely, ahol lehet? * | |
| | | Solaria Luthia Felnőtt
Kor : 32 Lakhely : London, Hell City Hozzászólások száma : 512 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók Vas. Május 16, 2010 8:13 am | |
| *Hát hosszú történet az ő és Szinbád közötti kapcsolat. Ez a macska az évek alatt egyik legjobb barátjává és bajkeverő-társává vált, ezért mindent megtenne érte. Lihegve áll meg, amikor Blake beéri és sikerül megállítania, de nem néz a fiúra, mert az eshetőséges helyszíneket pásztázza. Pontosabban mindent figyel, mert az állat bárhol lehet. És a válasznak Blake lehetséges, hogy "nagyon fog örülni", de Lú nem szórakozásból mondja ezt.* -Nem tudom. Szabadon van engedve, oda megy ahova akar! De talán már fönn vár a szobámban! *mondja izgatottan és már indulna is felfele, hogy megnézze, mert ez tényleg elég valószínű.*
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Földszinti folyosók | |
| |
| | | | Földszinti folyosók | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |