Wilian Mágusképző Szakiskola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen

KezdőlapFöldszinti folyosók - Page 4 EmptyLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek

Órarend
Vezetőség
Földszinti folyosók - Page 4 Staff
Legutóbbi témák
» Roxfort RPG
Földszinti folyosók - Page 4 EmptyPént. Okt. 12, 2012 9:44 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Földszinti folyosók - Page 4 EmptyVas. Ápr. 08, 2012 10:09 pm by Vendég

» Torn varázslóképző
Földszinti folyosók - Page 4 EmptyVas. Ápr. 08, 2012 10:07 pm by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Földszinti folyosók - Page 4 EmptyKedd Márc. 27, 2012 9:10 pm by Vendég

» somewhere over the rainbow
Földszinti folyosók - Page 4 EmptyHétf. Márc. 26, 2012 12:05 am by Vendég

» Caldwell the secret city
Földszinti folyosók - Page 4 EmptySzer. Márc. 21, 2012 5:07 am by Vendég

» new bloody begins
Földszinti folyosók - Page 4 EmptyKedd Márc. 20, 2012 10:23 am by Vendég

» Tópart
Földszinti folyosók - Page 4 EmptyKedd Márc. 20, 2012 3:14 am by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Földszinti folyosók - Page 4 EmptyKedd Márc. 20, 2012 3:09 am by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred
Földszinti folyosók - Page 4 Vote_lcapFöldszinti folyosók - Page 4 Voting_barFöldszinti folyosók - Page 4 Vote_rcap 
Kim Kaguya
Földszinti folyosók - Page 4 Vote_lcapFöldszinti folyosók - Page 4 Voting_barFöldszinti folyosók - Page 4 Vote_rcap 
Ted Forrester
James Miller
William Quentin Watson
Sindy Logan
Hannah McDowal
Chris Martines
Solaria Luthia
Daniel Reed
Top posting users this week
No user

Földszinti folyosók

Go down 
+36
Max Martines
Anthonyn Dolohov
Raidon Hoshi
Rex Hunter
Sir Amira Aaron
Matthew Crandle
Pollie McOtter
Brandon Davis
Cintia Thomson
Sebastian G. Blaze
Greg Stanford
Nathaniel L. Matthews
James Miller
Benjamin Doredumble
Allison Diamond
Hannah McDowal
William Quentin Watson
Blake A. Attaway
Wulfgar Odinson
Sandra Berger
Roberto Esposito
Hannelori Sensui
Gregory Kinsey
Kim Kaguya
Yasmine S. Moore
Anor Azgard
Veronica Johnson
Solaria Luthia
Sindy Logan
Ingrid Weiss
Alex Wilfred
Ted Forrester
Miriam Hewer
Lyn G. Black
Ophelia McCord
Főmesélő
40 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Veronica Johnson
Diák-Amira
Diák-Amira
Veronica Johnson

nő Kor : 31
Hozzászólások száma : 177
Tallérok : 1
Pontok : 0

Földszinti folyosók - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyHétf. Feb. 22, 2010 8:49 am

*Egy szőkeség toppan be a folyosóra. Igen... mindig a legjobbkor van legjobb helyen. Mostanában, szinte mindig feketébe öltözködik. Pedig nem is gyászol.
Szóval... fekete nadrág, egy Converse fekete-rózsaszín cipő és egy elég vékonyka sötétkékes póló van rajta. Persze a zsebében ott lapul még két kis üvegcse fűszer. Már szerencsére, nem lát csigákat, viszont a közérzete kicsit megváltozott.
A figyelmetlensége sem változik, most is ahogy fordul be az egyik sarkon ismét nekimegy valakinek. Majdnem azt hiszi, hogy egy lánynak, de kicsit jobban megnézve rájön hogy egy fiú.*
-Ó sorry. *Kicsit végignéz a srácon, majd egy kicsit cinkosabb mosolyt vet el felé. Igen...ő mindig ilyen. Meg lehet szokni.*
-Madison. *Mutatkozik be gyorsan, de nem mozdul. Pálcája különben ott van az egyik kezében, szinte mindig. Ma nem túl beszédes, bár... ki lehet hozni belőle.*
Vissza az elejére Go down
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus
Kim Kaguya

Férfi Kor : 30
Hozzászólások száma : 876
Pontok : 15

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyHétf. Feb. 22, 2010 8:52 am

*Gondolataiból és merengéséből egy szőke ciklon riasztja ki, aki nemes egyszerűséggel belegyalogol. egy pillanatra megtántorodik, de aztán kitámasztja magát, és amikor jobban szemügyre vette a lányt akin elég lenge szerelés van, gyorsan hátralép egy lépést. tisztes távolságból oké a dolog, de túl közelről nem.*
- Szia, Kim vagyok *mutatkozik be szintén. Nem túl beszédesen, de azért kipréseli magából hogy:*
- Jól vagy? Nem ütötted meg magad?
http://www.lirien.blogspot.com
Veronica Johnson
Diák-Amira
Diák-Amira
Veronica Johnson

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyHétf. Feb. 22, 2010 9:00 am

*Éppen hogy nem esik el... örül neki, már tegnap is majdnem megjárta. Kicsit megtámaszkodik, lehetőleg nem a fiúba, bár... nem túl jól érzi magát mostanában. *
-Örülök. Bocsi, csak, elég furcsán érzem magam mostanság. *Nem mondja mért.. egyenlőre nem. De ha rajta múlik bele fogja keverni Kimet egy kóstolásba. Csak... épp a következőbe.*
-Jól persze. Remélem neked se lett semmi bajod. Amúgy merre mész? *Érdeklődik egy kicsit, miközben körülpillant. Pálcáját jobbnak látja a szabad zsebébe elsüllyeszteni. Kim ha nagyon figyel megláthatja a két kis üvegcsét a lány zsebében. Az egyik citromsárga színű a másik pedig kék.*
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus
Kim Kaguya

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyHétf. Feb. 22, 2010 9:05 am

*Meleg, barna szemeit a lányra függesztve álldogál, miközben Madison megtámaszkodik és visszanyeri egyensúlyát, nem akaródzik neki közelebb menni. Legszívesebben sarkon fordulna és elrohanna, de ez nem lenne túl férfias magatartás.*
- Nem, nekem semmi bajom. Nem indultam semerre csak egy kicsit elkeveredtem, de már be tudom tájolni magam.* válaszolja a lánynak egy halovány mosoly keretében.*
- Na s te merre mész? *kérdezi, és észreveszi a két kicsi fiolát, de nem teszi szóvá. Semmi köze hozzá, mit tárol a lány a zsebében.*

//Fagylalt//
Veronica Johnson
Diák-Amira
Diák-Amira
Veronica Johnson

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyCsüt. Feb. 25, 2010 8:00 am

//Olvadoziiiiik//

*Tőle nem kell félni... csak ha rossz kedve van.*
-Á értem. Szóval még új vagy. Mikor jöttél? Melyik ház? *Tesz fel pár kérdést gyorsan, miközben a cinkos mosoly nem tűnik az arcáról. A következő kérdésen kicsit elgondolkodik majd egy jól elnyújtott "hááát" után válaszol is rá.*
-Gondoltam ki kellene próbálgatni ezeket.... vagy legalább az egyiket.*veszi ki a zsebéből a két kis fiolát, és megmutatja őket.*
-Nincs kedved velem jönni? Egyedül tök uncsi minden... *Vonja meg a vállát, miközben szép zöld szemeit a fiúra szegezi. Ellenállni neki? Nanáá hogy nem lehet.*
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus
Kim Kaguya

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyCsüt. Feb. 25, 2010 8:05 am

*Félénken pislog a lányra.*
- Tegnapelőtt érkeztem, szóval igen elég új, és Amirába tartozom. Nah és te? *kérdez vissza miközben zavarában zsebreteszi a kezét.*
- Mik azok? *érdeklődik a fiolákra pillantva, mert neki nem igen mond semmit.*
- Nem hiszem hogy jó ötlet lenne, de te tudod. *teszi hozzá a kipróbálás ötletére.*
- Hát, nem is tudom *adja be a derekát nagy nehezen*
Veronica Johnson
Diák-Amira
Diák-Amira
Veronica Johnson

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyCsüt. Feb. 25, 2010 8:13 am

*Még mindig mosolyogva figyeli végig a fiút, miközben válaszol ő is. *
-Én már jóóó rég óta itt vagyok ésésés... Hiroshi. De szerintem eléggé nem oda való vagyok de nemgáz.*Jegyzi meg vállat vonva és ránéz a két üvegcsére.*
-fűszerek. Tök jó muri az egész.*Bár... a csigákatlátás nem volt valami. Szóval... komolyabb bajuk nem lehet ezektől.*
-Szóval ez igen? Nem fogadok el nemleges választ. *Ölti ki a nyelvét egy csöppet, ma fel van pörögve... eléggé. Megvárja a választ, majd elgondolkodik egy kicsit.*
-Menjünk be mondjuk a kertbe. Vagy kiaz udvarra. Vagy egy üres terembe. *Bök erre, arra, amarra, miközben szeme sarkából végig figyeli Kim arcát.*
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus
Kim Kaguya

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyCsüt. Feb. 25, 2010 8:21 am

*Azt már látja hogy ettől a lánytól pillanatok alatt fejfájása alakul ki. Az ilyen pörgős lányok nem az esteei, általában megrémítik őt, de persze el nem szalad, csak nem érzi magát olyan jól, mint valamelyik este egy másik lánnyal.*
- Miért ne lennél oda való? *kérdezi mert szerinte ő tökéletesen beillik az Amira békés életébe.*
- És honnan van neked ilyen fűszered? *érdeklődik, hiszen van egy olyan rossz sejtése hogy a lány nem teljesen legális módon jutott azokhoz a kis üvegcsékhez*
- Hát, végül is igen. Menjünk a kertbe, az itt van nem messze úgyis *javasolja hisz már volt ott, és tetszett neki a hely. el is indul arra felé, a lányt gondosan kikerülve. Járása légies, mintha egyfolytában táncolna, ami igaz is, mivel imádja a modern táncok minden fajtáját, és saját koreográfiákat is szokott kitalálni egy adott zenére.*
Gregory Kinsey
Diák- Plama
Diák- Plama

Férfi Kor : 28
Lakhely : Wilian/London
Hozzászólások száma : 91

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyPént. Márc. 05, 2010 10:41 am

*Már egy ideje bolyong a kastélyban. valami oknál fogva nem tud aludni. Azt tudja, hogy ilyenkor már nem szabadna idekint lennie, de őt ez most cseppet sem érdekli. Valahol a folyosón megáll, hátát nekidönti a falnak, és becsukja a szemét. Nem, nem alszik el, csak vesz egy mély levegőt. Most jó ez a nyugalom. Aztán kinyitja a szemeit, és lépdel tovább, csendben és lassan. Reméli, hogy senki nem jár erre.*
Hannelori Sensui
Tanár
Tanár
Hannelori Sensui

nő Kor : 41
Lakhely : Wilian
Hozzászólások száma : 275
Tallérok : 2

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyPént. Márc. 05, 2010 10:48 am

*A bejárat felől érkezik a földszintre, ugyanis Wilardban járt egy kellemes kis esti sétán. Mostanában kell megkezdenie a járőrözést, és elkapdosnia a szabályszegő diákokat de ehhez nem sok kedve van. Nem szeret megbüntetni másokat. Most egy szűk kék farmert visel, és egy elegáns hosszú magas nyakú vajszínű pamut felsőt visel.Nőiesen elegáns. Mint mindig most is mosolyog, mégha nincs is min akkor is. A folyosón lépdel, és észrevesz egy kósza alakot. Közelebb érve megállapítja hogy egy lányka az. Oda is lép hozzá, kedves, megnyerő mosolyával.*
- Szia. eltévedtél? Valami baj van? *érdeklődik lágy csengésű hangon, majd észbekap.*
- Nahát, még be sem mutatkoztam. Hannelori Sensui vagyok.* mutatkozik be azt nem teszi hozzá hogy tanár, hiszem korából egyértelműen kitűnik.*

A hozzászólást Hannelori Sensui összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 05, 2010 11:11 am-kor.
http://www.nerina.freeblog.hu
Gregory Kinsey
Diák- Plama
Diák- Plama

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyPént. Márc. 05, 2010 10:55 am

*Teljesen elmerül a gondolataiban, így váratlanul éri, amikor valaki megszólítja.*
- Áh, jó estét! *Mosolyog ő is, amikor észreveszi, hogy ki köszön neki.*
- Én Alicia Wescott vagyok. *Mutatkozik be ő is udvariasan.*
- Nem, nem, köszönöm, semmi baj nincs. Csak nem tudtam aludni, és gondoltam kijövök sétálni. Fura nekem még ez a kastély. Tudja, nem régen érkeztem. *Nem tudja, hogy a tanári kar mennyira van tisztában a diákok érkezésével.*
- Most meg tetszik büntetni egyébként?
Hannelori Sensui
Tanár
Tanár
Hannelori Sensui

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyPént. Márc. 05, 2010 11:03 am

*Megnyugszik, hiszen ha nincs baj akkor jó. egy kis álmatlanság meg belefér.*
- Hát akkor szerbusz Alicia *nevet fel halkan a nő, és talán kissé gyerekes módon a kezét nyújtja a lánynak, barátságos gesztusnak szánva a dolgot.*
- Nahát, mitől nem tudsz aludni? szokatlan még neked ez a nagy kastély igaz?Hiányzik az otthon és a saját ágy, tudom én, nekem is hiányzik. *mondja halkan kuncogva, hiszen ő is messze lakik innen. A kérdésre azonban kissé elkerekednek csokoládé barna szemei. Még ilyet kérdezni.*
- Micsoda? Jajj, dehogyis büntetlek meg. miért tennék ilyet? Csak mert új a hely és nem tudsz aludni? Ugyan már, inkább gyere velem sétálni. Addig sem állsz egyhelyben és talán a végén még álmos is leszel. *ajánlja fel kedvesen és lassú léptekkel elindul.*
- Honnan érkeztél amúgy?
Gregory Kinsey
Diák- Plama
Diák- Plama

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyPént. Márc. 05, 2010 11:12 am

*A felé nyújtott kezet elfogadja, és megrázza. Jól esik neki ez a gesztus.*
- Igen, úgy érzem. Mármint fura még itt, alig ismerek valakit. Meg bevallom, hiányoznak az otthoniak. *Mosolyog a tanárnőre.* Akkor nem vagyok ezzel egyedül, szuper.
- Akkor jó. Már kezdtem megijedni, hogy meg fog haragudni miatta. Tudom, hogy tilos kint lenni. *A múltkor Kim már említette neki.*
- A séta nem rossz ötlet. *És elindul Hannelori mellett, közben válaszolva a kérdésére.*
- Londonból. És ön? Régóta tetszik itt tanítani?
Hannelori Sensui
Tanár
Tanár
Hannelori Sensui

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyPént. Márc. 05, 2010 11:21 am

*Elmosolyodik, mert úgy érti sikerült megnyugtatnia a lányt hogy az kicsit oldottabb legyen. Ez már sikernek minősül. A mondottakkal egyetért.*
- Igen nekem is furcsa hogy ilyen nagy, de hát előbb utóbb majd megszokjuk nem igaz? *halad lassan kényelmes tempóban.*
- Dehogy is haragudnék meg ilyesmi miatt. Ez mindenkivel előfordulhat hogy nem tud aludni. *magyarázza, mert ő olyan alkat hogy sosem haragszik senkire. Még arra sem akire kellene.*
- Oh, nem. Idén jöttem ide tanítani. Tudod, Alex és én is itt végeztünk, és visszahúzott minket a hely. És mellesleg szeretem ezt a vidéket, nyugodt, csendes. És persze tanítani is szeretek. *meséli a lánynak kissé talán összefüggéstelenül, de be nem álló szájjal. Hiába ha egyszer belelendül...*
- Jé! Én is Londonból jöttem. Mik ki nem derülnek itt. *csodálkozik, barátságosan hunyorítva.*
- Mesélj valamit, mit szeretsz csinálni szabadidődben? Van valami kedvenc hobbyd?
Gregory Kinsey
Diák- Plama
Diák- Plama

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyPént. Márc. 05, 2010 11:30 am

- Persze.*Bólint egyet. Mindent lehet, csak akarni kell.*
- Akkor jó. Csak tudja vannak olyan tanárok, akiket ez nem érdekli. *A régi sulijában is volt pár ilyen tanár.*
- Értem. Mondjuk azzal egyetértek, hogy csendes. Meg kevés emberrel lehet találkozni. Viszont legalább nincs tömeg. *Vonja meg a vállát.*
- És mit tanít? *Mert ezt még nem kérdezte.*
- Hát végül is London nagyváros. *Ismét vállat von. Biztos nem csak ők ketten származnak onnan.*
- Hát, szeretek rajzolni, meg olvasni. Meg a barátaimmal lenni.
Hannelori Sensui
Tanár
Tanár
Hannelori Sensui

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyPént. Márc. 05, 2010 11:41 am

*Szintén bólint.*
- Persze hogy meg lehet, csak egy kis iső kell hozzá, meg megfelelő társaság. Az is sokat lendít a helyzeten ha valakivel együtt fedezed fel a kastélyt nem egyedül*teszi még hozzá a lány válaszára.*
- Igen sajnos vannak ilyen tanárok is. Bár a legtöbben igazságosak, de mindig mindenütt van pár kivétel. Legjobb példa erre kedves kollégám, Raisen tanárúr a sötét varázslatok kivédése tanár. Látszólag olyan mint egy jégcsap, de mégis igazságos, és segítőkész. *hozza fel az ellenpéldát.*
- Igen egyenlőre valóban kevés az ember, de reméljük nemsokára kissé többen leszünk. *jegyzi meg, bár ő el van így is hogy nincs akkora tömeg. több ideje van egyik másik diákkal alaposabban foglalkozni ami mindenképpen jó.*
- Oh, nem mondtam még? Jajj de feledékeny vagyok. Átváltoztatástant tanítok. *mondja ki a kedvenc tantárgyát, amit imád tanítani is, nem csak művelni azt.*
- Valóban az. Hatalmas város, bár nekem túlságosan is nyüzsgő. Nem szeretem az arctalan embertömegeket, valahogy elveszik benne az ember. *mélázik el egy pillanatra, majd visszatér a jelenbe.*
- Nahát, én is szeretek rajzolni. Bár bevallom korántsem tudok valami művészi rajzokat csinálni dehát, gyakorlás teszi a mestert.* jelenti ki kissé komiszan csillogó szemekkel.*
Gregory Kinsey
Diák- Plama
Diák- Plama

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyPént. Márc. 05, 2010 11:49 am

- Raisen tanárúr? Még nem találkoztam vele. Szóval, akkor SVK-t tanít. Hm... *Nem a kedvence az SVK, eléggé bénácska belőle.*
- Biztosan. Mondjuk én elvagyok most is. Legalább nincs zaj. *igaz, néha jobb lenne a tömeg, néha meg nem. Valami köztes megoldás kell.*
- Áh, az ÁTV az jó. *Mosolyodik el. Azt ő is nagyon szereti , úgyhogy ezzel nincs egyedül a tanárnő.*
- Velem volt, hogy tényleg elvesztem. Rossz metróra szálltam, és a város másik végében kötöttem ki. Még jó, hogy anya el tudott jönni értem. *Vigyorodik el, habár akkor nem vigyorgott annyira. Csak nyolc éves volt.*
- A rajzolás tényleg jó. Én jártam tanárhoz, meg voltak rajzaim kiállításokon is. *Mondja kicsit pironkodva.*
- Viszont... lehet, hogy lassan álmosodom. *Ásít is egyet. A séta tényleg megtette a hatását.*
Hannelori Sensui
Tanár
Tanár
Hannelori Sensui

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyPént. Márc. 05, 2010 11:59 am

*Kedves mosoly*
- Ne aggódj, majd megismered. Egyeltalán nem olyan morcona mint ahogy kinéz, de nem rombolom tovább a hírnevét, ezért kérlek te se terjeszd, rendben? *kacsint a lányra nevető cinkos szemekkel.*
-Igen, ez igaz. békés minden. De tudod nem is baj egyenlőre. Így mi tanárok, sokkal inkább meg tudjuk ismerni a diákokat és többet tudunk nekik segíteni is ha kell. *magyarázza még a kevesen lét előnyös oldalait.*
- Bezony hogy jó *bólogat egyetértően.*
- Jajj, de örülök hogy anyukád megtaláld és most itt vagy. *hallgatja meg a történetet, és valóban örül.*
- Nahát, valóban? Ugye majd mutatsz nekem párat belőle? *lelkesül fel a gondolattól teljesen hogy van valaki aki szeet rajzolni és még jól is csinálja.*
- Gratulálok hozzá, nagyon ügyes lehetsz rajzolásban.*gratulál is egyben, majd elmosolyodik.Tudta hogy a sétától el fog álmosodni a lány, többek között ezért is ajánlotta fel a lehetőséget, másrészről meg egész kellemesen elbeszélgettek. Ezt nem bánná ha még a jövőben többször is megtennék.*
- Rendben van, akkor menj aludni. Visszatalálsz vagy felkísérjelek a szobádig? *érdeklődik kedvesen mosolyogva.*
Gregory Kinsey
Diák- Plama
Diák- Plama

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyPént. Márc. 05, 2010 12:07 pm

- Rendben, nem fogom terjeszteni. *Mosolyog Hannelorira. Mondjuk most mór egyre jobban meg akarja ismerni Raisen tanárurat.*
- Hát, annak én is. Meg ő is. *Vigyorodik el. Volt belőle nagy aggódás, meg minden kutyafüle.*
- Persze, van is itt egy pár rajzom. Majd valamelyik nap leviszem a tanárnő szobájába, ha nem zavarok. *A következőre ismét elpirul egy kicsit.*
- Köszönöm szépen. Áh, nem kell, köszönöm, visszatelálok egyedül is. *Vagyis reméli.*
- Köszönöm szépen a sétát, meg a beszélgetést. Akkor majd jelentkezem a rajzokkal. Jó éjszakát! Viszont látásra! *És már megy is fel a hálójába. Tényleg elálmosodott.*
Hannelori Sensui
Tanár
Tanár
Hannelori Sensui

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptyPént. Márc. 05, 2010 12:13 pm

*Pajkos mosolyt ereszt meg hogy elhiszi amit mond.*
- Rendben van. *jegyzi meg mert ő bízik a lányban hogy nem adja tovább. Habár Raisen hírnevén semmi nem tenne nagy kárt.*
- Azt el tudom képzelni. De hál' istennek nem lett belőle gond hogy kicsit saját útra indultál. *nevet kedvesen.*
- Az igazán remek lenne. Örülnék neki. Az irodám és a szobám az első emeleten van, bármikor szívesen látlak ha gondolod gyere nyugodtan.*ajánlja fel, és adja meg hogy az irodája hol található, hogy ne kelljen a lánynak keresgélnie őt.*
- Akkor jól van, menj csak. Jó éjszakát. *köszön el, és integet a lányka után, majd folytatja tovább a járőrőzést.*

//Köszönöm a játékot^^//
Roberto Esposito
Diák- Famine
Diák- Famine
Roberto Esposito

Férfi Kor : 29
Hozzászólások száma : 64

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptySzomb. Márc. 13, 2010 9:42 am

*Ugyan nem némult meg, de olyannyira a diri szobájával van elfoglalva, hogy csak akkor válaszol, amikor felérnek a földszintre.*
-Á, aurorok előtt vigyázz, jobban jársz, ha előtte arról is gondoskodsz, hogy semmi ne kerüljön ki... ha érted. *Néha az eszét is használja, nem árt, ha nem bukik le azonnal.*
-Mé? A diri annyira gáz? Akkor hogy a fenébe lehet a hv-nk? A bátyáim ide jártak, aszonták, mindig volt balhé. *Nem is érti. Megjavult volna az iskola és a ház? Kizárt dolognak tartja, az nem létezik. Bár azt még nem kérdezte meg, mit kezdjen a vadmágiájával, amit eddig senkinek nem sikerült kezelhetővé tenni a számára.*
-Majd elmondom, ha voltam órán. Ott tutira kiderül. Hólyag? Az tényleg gáz. Hja, hát Dominic a srác neve, de ő amirás. nem is értettem, hogy kerülhet velem egy szobába? Jó pofa gyerek, csak korán fekszik, és... szal nyugodtabb. *Már amennyit beszélt vele, annak tűnt. Azóta még nem zargatta, húzzanak már el valamerre.*
-Deeee, ő. Mondom, hogy jó bőr. *szemtelen vigyora jelzi, nem éppen arra gondol, hogy egy hv-ről beszél éppen.*
Ted Forrester
Halálfaló
Halálfaló
Ted Forrester

Férfi Kor : 32
Hozzászólások száma : 823

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptySzomb. Márc. 13, 2010 9:53 am

*Leér, pár lépéssel van csak lemaradva a másiktől, és közben válaszolgat is a kérdésekre illetve kommentálja a kijelentéseket is.*
- Jah még időben eltűntem, és volt jobb dolguk is mint engem hajkurászni* mondja, de azt még nem jelenti ki hogy tűzmágus. Ezt jobbnak látja eltitkolni mindenki előtt. Persze előbb utóbb majdcsak kiderül*
- Ahha gáz. Szóval annyira vajszívű engedékeny hogy már balek. Amúgy poénos figura, majdnem magasabb vagyok nála. Jah kérlek... nem tudom most semmi nem történik itt, lehet hogy csak rossz a ház összetétele vagy nem tudom de egy rakás unalom az egész ami itt megy. *meséli, és közben lépked az kiszemelt szoba felé.*
- ahha oké, majd meséld el. Dominic? Nem ismerem, de ezek szerint akkor nem is kár érte. Nem szeretem az unalmas embereket akikek semmit nem lehet kezdeni. *jelenti ki és ebbe beleminősül az ő szobatársa is. Végső soron...*
- Nem akarsz helyet cserélni az én holt unalmas szobatársammal? *veti fel a kérdést, mert Robertoval meg tudna maradni egy szobába. Scottal nem, ez is az oka hogy éjjel jobb híján sosem az ágyában van.*
- Aha, Amanda nem néz ki rosszul, de nekem más a személyes kedvencem. Lehet hogy már találkoztál vele, Hannelorinak hívják, és ÁTV tanár. Egyetlen baj vele, hogy Alex gyerekkori barátja. *morog egy kicsit a tényen, és kis séta után megáll az igazgatói szoba előtt, de egyenlőre nem csinál semmit, csak figyel a másikra.*
Roberto Esposito
Diák- Famine
Diák- Famine
Roberto Esposito

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptySzomb. Márc. 13, 2010 10:06 am

-Örülj neki, mert azért kemény fickók azok, ha valóban el akarnak kapni valakit, akkor meg is teszik. Persze nem mindig. *Újabb vigyor jelenik meg az arcán, erről tudna mesélni, de egyelőre hallgat, nem fejt ki semmit. Gyakorolta eleget, mikor megpattant az apja elől, és napokig nem került elő, akkor is csak azért, mert Carlo könyörgött neki.*
-Engedékeny? Az nagyon gáz, régen nem volt ilyen, ez tuti. Mégis mi más lett volna a móka, mint az, hogyan tudják kicselezni a dirit? Hát... öreg, tőlem tuti magasabb... még. Ez az unalom nem oké, teljesen el fogok lustulni, azt meg nem lehet. *Hallott ezekről a balhékról is eleget, és be kell vallania, nem egészen erre számított, amit Ted mond. Az unalomban egyetért, amióta itt van, kínjában átaludta a napokat, csak ne kelljen ébren lennie.*
-Oké. Aha, Dominic. Nem rossz arc, csak túl nyugodt. Nekem. Én olasz vagyok, meghalok, ha örökösen csend van és más semmi. Lehet cserélni? Szívesen költözöm, akarom mondani, most azonnal. *Nem kell nagyon biztatni, inkább éjjeli bagoly, akkor mászkál szívesen, nem éppen nappal. Az amirás fiú után nem gondolta, hogy még összefut valakivel, aki hasonlóan gondolkodik.*
-Más? Apám, te megnézted rendesen? Van ott lökhárító rendesen, és a segge, na az is megér egy misét. Hannelori? Nem ismerem, szinte senkivel nem találkoztam, de majd megnézem. Na és? Az, hogy gyerekkori barát, az semmit nem jelent. *Végül megtorpan, elvégre Ted is megáll. A fejével int az ajtó felé, mint aki azt kérdezi, hogy akkor bemennek-e? Azt tudja, hogy nem kilincslenyomásra fog nyílni az ajtó, és ha a diri még paranoiás is, akkor lehetnek meglepetések is.*
Ted Forrester
Halálfaló
Halálfaló
Ted Forrester

Férfi Kor : 32
Hozzászólások száma : 823

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptySzomb. Márc. 13, 2010 10:21 am

*Cinkos vigyor jelenik meg az arcán. Naná hogy nem hagyja magát sosem.*
- Nah ja nem könnyű esetek az biztos, de már van benne gyakorlatom hogyan tűnjek el gyorsan és hatékonyan. tudod elég problémás fiatalnak számítok otthon. Olaszban nem biztos hogy hallottál már a Fekete Falkáról. Anglia szerte viszont elég ismert. abban vagyok benne én is, és hát gondolhatod mennyire vagyok jó gyerek ha oda felvesznek.*meséli el Robertónak élete szerény és rövidke történetét dióhéjban miközben támasztja a falat.*
- Hát elégg gáz, szóval engem is meg akart javítani és nem hajlandó kivágni innen ahogyan azt minden valamirevaló igazgató tenné. Nem éppen finom dolgokat követtem már el, és... semmi. Még büntető munkát sem sózott rám csak lehordta a fejem de az meg meg sem kottyan senkinek.* meséli, hogy milyen "kemény" az igazgatójuk.*
- Nem tudom mi ebben a jó de én is kezdek lustulni ami nem jó. Ezért járok ki éjjelente edzeni vagy egy barátommal gyakorolni éjjel, hogy szokjam az ébrenlétet meg ilyesmik. A végén még kiesek a kondiból.* neveti el magát, majd tovább nevet a másik megjegyzésén*
- Hát tény hogy nem rossz bőr, de hogyis mondjam nekem túl soványka. Meg hát vörös, és a vörösekre nem bukom, de a segge az tényleg megér egy misét.* ért egyet a fiúval miközben maga elé képzeli Amandát és Hannelorit, és összehasonlítja őket, és akkor is nála Hanni nyer.*
- Nah nyomuljunk akkor. *mondja, és a zsebébe nyúlva előhúz egy kulccssomót, amin tolvajkulcsok vannak.*
- tuti van valami mágia, vagy csak simán be van zárva mugli módra. Próbáljuk meg mire megyünk egy alohomorával. *javasolja és közben a pálcáját is előhúzza, de megadja a lehetőséget a másik fiúnak az átkozásra.*
Roberto Esposito
Diák- Famine
Diák- Famine
Roberto Esposito

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 EmptySzomb. Márc. 13, 2010 10:44 am

Nem csak te. *Feleli vigyorogva, tényleg tudna mesélni eleget. A latin vére mindent elmond, talán nem is szorul magyarázatra. A Fekete Falkára felvonja a szemöldökét, róluk tényleg nem hallott még.*
-Nem, soha. Balhés csapat? *Angliával nincs tisztában, hiába angol az anyja. A nyelvet ugyan kitűnően beszéli, ám ezen felül nem nagyon érdeklődött még, mégis mi merre, hogyan működik itt. Rosszabb nem lehet, mint Olaszország, bár az az otthona, ott ismer minden zugot, amerre el lehet tűnni, ha arról van szó.*
-Ennyi? Semmi ordítás, vagy levonás vagy büntetés? Ne máá, ez durva. Akkor tényleg lightos az ürge, nem is hittem volna. Mégis hogyan akar megjavítani? *Ezen annyira ledöbben, hogy pár másodpercig csak áll, és meredten bámul Tedre. Nincs hozzászokva ahhoz, hogy maximum rámosolyognak, ha éppen felgyújtott mindent.*
-Minek akarod szokni az ébrenlétet? Csak nincs valami terved? *Neki van, nem is kevés, persze, hogy inkább éjjel mászkál, és nem nappal. Ezért is van bajban, ha fel kell kelnie, és esetleg kora délután órára mennie. Nem is jött össze eddig.*
-Most mit válogatsz? Nem sovány, pont jó, bár néha az is elmegy, ha van mit fogni. Érted? Megnézem ezt a nőcit majd, most már kíváncsi vagyok rá. *Felőle mindegy, hogy vörös vagy sem, ha lefelé tökéletesnek látja. Egyelőre azzal van elfoglalva, hogy az összes nőneműt kategorizálja magában, persze ezt nem köti Ted orrára.*
-Ha én lennék az ipse helyében, akkor nem kulcsra zárnám, hanem mágiával, illetve tuti, hogy védeném is. Szerintem az alohomora nem segít, és azt kéne tudni, milyen védelmet használ még? Kizárt, hogy csak úgy kijön, és bezárja az ajtót. *Azért utat enged a srácnak, hátha neki lesz igaza mégis, és ezzel is simán bejutnak majd. Ha nem, hát akkor komolyabb dolgokat kell eszközölniük.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Földszinti folyosók   Földszinti folyosók - Page 4 Empty

Földszinti folyosók
Vissza az elejére 
4 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Alagsori folyosók
» Földszinti folyosó

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian Mágusképző Szakiskola :: Kastély :: Földszint-
Ugrás: