| Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj! ::
Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! :: ; Mindenkit szeretettel várunk! ; |
Vezetőség |
|
Top posting users this week | |
|
| Ellenőrzésre váró előtörténetek | |
|
+18Robert Lawrence Anor Azgard Hannah McDowal Kim Kaguya Cassidy Heyes James Miller Ted Forrester William Quentin Watson Solaria Luthia Raisen Hagiri Wulfgar Odinson Alex Wilfred Remus Lupin Hannelori Sensui Sandra Berger Lucius Malfoy Seamus Finnigan Főmesélő 22 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Hannah McDowal Diák- Famine
Kor : 31 Hozzászólások száma : 560 Tallérok : 1 Pontok : 15
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Szer. Okt. 27, 2010 8:08 am | |
| Az előtöri maga nagyon jó, szépen kidolgozott. Áldásom rá ! | |
| | | Alex Wilfred Igazgató
Kor : 42 Hozzászólások száma : 996 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Szer. Nov. 03, 2010 9:25 pm | |
| Karakternév: Mile Tamás Kor:12 (1998.02.02.06) Származás: aranyvérű Ház: Famine Születési hely:Észak Írország, Dublin Lakhely:London külvárosa Történet: 1998. február 6-án éjfélkor születtem.Aranyvérű vagyok szüleim kiskorom óta tudták, hogy a Wilianbe küldenek.Anyám is ide járt a Wilianbe csak ő a Plama házba.Apám halálfalók keze miatt meghalt.A mugli világban nagyon sok barátot tudtam szerezni ezért remélem a Wilianben sem lesz másképp.Nagyon várom a Wilianben való tanulást és életet. Jellem:Elsőre barátságos vagyok de hogyha nagyon felhúznak akkor tudok egy-két jó átkot.Társaságban jól megvagyok könnyen ismerkedek.Sokat makacskodok mivel genetikailag ilyen az egész családom.Szeretek tanulni, nem stréberkedni!, átlag szinten tanulni.Elég jól használom a seprűt. Kinézet:Tengerkék a szemem vörösbarna-fekete a hajam korábban sportoltam.Magasságom:165 centiméter súlyom 55 kg. A mugli iskolában sokat keveredtem összetűzésbe a többiekkel ezért megtanultam futni ,gyors vagyok. Pálca: 11 és 3/4 hüvelyk akác pálca, a magja kígyóméreg Állatok:Encsufla nevű hóbagoly és Sámson névre hallgató macska. Képesség: Metamorfágia
| |
| | | Daniel Reed Halálfaló
Kor : 30 Lakhely : Azgard Hozzászólások száma : 502 Tallérok : 1 Pontok : 15
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Szer. Nov. 03, 2010 10:07 pm | |
| Micsoda? Ez úgy ahogy van mehet a kukába. Mile Tamás? Micsoda név ez, egy olyan gyerektől aki Észak-Írországban született. Ráadásul a várost nem is jól írta le, ugyanis Dublin az ÍRORSZÁG fővárosa. Észak-Írország pedig Nagy-Britanniához tartozik.
Szeretném kikérni a kedves vezetőség véleményét, hogy 1998.02.02.06 <---- ez mi a fene? Most 1998-ban, vagy 2002-ben született, há' döntse már el.
.Szeretek tanulni, nem stréberkedni!, átlag szinten tanulni. <--- ez meg a másik. Nem használja jól az írásjeleket, a fogalmazásról meg ne is mondjak semmit.
Azt javaslom, hogy ezt még vagy százszor rágja át, és úgy köpje ki, hogy ne legyen benne semmi kivetnivaló. Összegezve: rövid, tömör, és nem jó... | |
| | | Hannah McDowal Diák- Famine
| | | | Daniel Reed Halálfaló
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Szer. Nov. 03, 2010 10:23 pm | |
| | |
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Szer. Nov. 03, 2010 10:23 pm | |
| Szerintem kissé elírta a dátumot. A hibákat megírom neki, plussz szerintem még a történet és a kinézet rész is bővítésre vár. De amúgy nemmindegy hogy Észak-Írország vagy Írország? Mert a kettő egy nem? >.< | |
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Szer. Nov. 03, 2010 10:51 pm | |
| Karakternév: Mile Tamás Kor:12 (1998.02.06) Származás: aranyvérű Ház: Famine Születési hely:Észak Írország, Dublin Lakhely:London külvárosa Történet: 1998. február 6-án éjfélkor születtem. Aranyvérű vagyok szüleim kiskorom óta tudták, hogy a Wilianbe küldenek. Anyám is ide járt a Wilianbe csak ő a Plama házba.Apám halálfalók keze miatt meghalt. A mugli világban nagyon sok barátot tudtam szerezni ezért remélem a Wilianben sem lesz másképp.Három évesen véletlen kiestem az ablakon de az akkori mágiám miatt épségben megúsztam. Azóta tudom, hogy van mágiám.4 évig mugli iskolába jártam nagyon sok sikerrel fejeztem be tanulmányaimat ott. Nagyon várom a Wilianben való tanulást és életet. Jellem:Elsőre barátságos vagyok de hogyha nagyon felhúznak akkor tudok egy-két jó átkot. Társaságban jól megvagyok könnyen ismerkedek. Sokat makacskodok mivel genetikailag ilyen az egész családom. Szeretek tanulni, nem stréberkedni!, átlag szinten tanulni.Elég jól használom a seprűt. Kinézet: Tengerkék a szemem vörösbarna-fekete a hajam korábban sportoltam. Magasságom:165 centiméter súlyom 55 kg. A mugli iskolában sokat keveredtem összetűzésbe a többiekkel ezért megtanultam futni , gyors vagyok. Szeretem a színes ruhákat kedvenc színem a zöld. Pálca: 11 és 3/4 hüvelyk akác pálca, a magja kígyóméreg Állatok:Encsufla nevű hóbagoly és Sámson névre hallgató macska. Képesség: Metamorfágia
| |
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Szer. Nov. 03, 2010 10:56 pm | |
| Ez sajnos még mindig nem jó, bár valamennyit javított. Keveslem a történetet, a Város még mindig nem jó, a fogalmazás sem, és van benne sok szóismétlés is.
Javítson még egy kicsit. | |
| | | Chris Martines Halálfaló
Kor : 30 Lakhely : Cambridge/Azgard Hozzászólások száma : 513 Tallérok : 1 Pontok : 35
| | | | Alex Wilfred Igazgató
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Szer. Nov. 03, 2010 11:41 pm | |
| Akkor valaki megírhatja neki ezeket gmailon, mert nekem már nincs időm rá. És bocsi, látszik hogy semmit nem tanultam földrajzból XD | |
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Csüt. Nov. 04, 2010 8:10 am | |
| született Karakternév: Susan Claudia McCoy Kor: 15 Származás: Aranyvér Ház: Plama Születési hely:Franciaország / Párizs mellett egy kis falucska/ Lakhely: London/Willian Történet:
Hideg téli éjszaka volt. Volt vagy mínusz 20 fok is, amikor megszülettem. Franciaországban születtem 1995. December 24. Talán ez volt a hónapnak a leghidegebb napja anyám szerint. A kórház a házunktól eléggé messze volt, a város másik végén, így a bejutás is nehéz volt, ezért édesanyám otthon szült meg, családi körben. Apám Chase McCoy folyamatosan utazgatott és távol volt. Gazdag családban születtem így tehát mindent megkaptam amire vágytam. Van két testvérem, Seth McCoy és Elizabeth McCoy, akik nagyon talpraesettek. Édesanyám édesapám elváltak amikor hat éves lettem. Seth édesapámmal meg velem maradt Lizzie anyával ment. Nem is szeretem a nővéremet ki nem állhatom. Nagyon sokat foglalkozott velünk édesapám sok mindenre megtanított amit tudnom kell. Tökéletesen tudom alkalmazni a sötét mágiát, szeretem a varázslást is. Betöltöttem a 7 éves kort mugli iskolába küldött, amit nagyon elleneztem. Nem szerettem a muglikat, de Seth is azt mondta amit apám mondott, hogy a javamra válhat ha keveset vagyok otthon. Így is lett. Szereztem barátokat, akiket néha ki is használhatok és a kedvemre szórakozhatok velük, mert nagyon kevés az az ember akit barátomnak mondhatok. Seth és köztem 4 év a kor különbség, ő már Mágusképzőbe, és kitünő tanuló. A mugli iskolában mindig kitűnő tanuló voltam, így tehát nem volt gondom semmivel és színvonalas iskolába is bekerülhettem. Szabadidőmben bulizni jártam és a Haveroknak nevezhető egyénekkel voltam és kicsit elkallódtam ahogy apám mondaná. Lázadó lettem. Egyre kevesebbet mentem haza, és zűrös társaságba keveredtem. Olyanokat csináltam amiket eddig még soha és apám szégyelte, hogy én vagyok. Maga a testvéremnek, kellett hazahoznia egy pubból ahol kicsit kirúgtam a hámból, majd közölték velem addig nem tehetem ki a lábam a lakásból amíg nem kapok valami felvételi, lapot egy mágusképzőből. Unatkoztam. Eltelt egy két év, apám intézni kezdte, hogy a Willian Mágusképző Szakiskolába kerüljek be, mert szerinte a javamra válhat. Így is lett. Nos, ugorjunk pár évet, ahol ugyanis az általános iskolai tanulmányokat befejeztem. Az általános (mugli) iskolát, kitűnőre végeztem és bekerültem egy színvonalas iskolába ahol 2 évet jártam, mert nem akartam muglik között tanulni. 15 éves lettem… újabb zord hideg tél, de ez úttal más volt mint amikor születtem. Éjszaka közepén, mikor végre hazaértem az utazásból, mert a testvéreim elvittek pár napra a nagyszüleinkhez, és ott töltöttük az ünnepeket. Születésnapom Szentkarácsony éjszakáján volt és megkaptam dédapám pálcáját, amit kitűnően tudtam használni. Apámtól egy régi naplót kaptam amibe az életünket írták le és e szerint kell élni és folytassam tovább a napló írást mert megáll a McCoy család élete ha nem teszem meg. 15 évesen be is kerültem a Willian Mágusképző Szakiskolába, ahol Plama-ház diákjaként kezdtem el tovább tanulni.
Jellem: Susan barátságos lány, mindenkivel megtalálja a közös hangot. Legalábbis eddig még nem volt rá panasz. Mindig feltalálja magát, akár milyen helyzetről is legyen szó. Minden hülyeségben benne van, szeret viccelődni és a poént is érti. Általában naiv és túl könnyen megbízik másokban és ezt néha ki is használják pedig be kéne látnia, hogy néha kéne makacsnak is lennie de nehezen megy neki. Színes és vidám egyéniség.
Kinézet: Szürkés kék a szemei. Isten adta szőke a haja és emellett néha göndör, de néha egyenes is. Vonzó, de átlagosnak is mondható egyben a testalkata.162 cm, és 51 kg a ruháira a legbüszkébb. Mindig váltogatja, de persze csak divatos ruhák található nála. Smink nélkül ki sem mozdul otthonról.
Pálca: Juharfa, 24 cm hosszú, sárkány szívihozmhúr, rugalmas Állatok: Egy Hófehér Perzsa macska aki a Hómancs nevet kapta. Képesség: Víz irányítása
Ez szerintem egészen jó, csak a korával van bajom : ) | |
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Csüt. Nov. 04, 2010 8:33 am | |
| Akkor szerintem valamit rosszul láttál drágám, mert nekem ez az, ami szemet szúrt: Tökéletesen tudom alkalmazni a sötét mágiát, szeretem a varázslást is. Mi a fene ez a csajszi, halálfaló poronty, vagy mi?
A többi nekem oké, de a fogalmazást, és az írásjeleket rágja át. Ja, és a korát is.
| |
Kor : 30 Lakhely : Cambridge/Azgard Hozzászólások száma : 513 Tallérok : 1 Pontok : 35
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Csüt. Nov. 04, 2010 8:50 am | |
| | |
| | | Hannah McDowal Diák- Famine
| | | | Vendég Vendég
| | | | Mason D. Hill Vámpír
Hozzászólások száma : 106 Tallérok : 2 Pontok : 0
| | | | Chris Martines Halálfaló
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Szomb. Nov. 13, 2010 7:04 am | |
| Karakternév: Elena Petrova Kor: 17 Származás: Tiszta vérű mágus Ház: Plama Születési hely: Olaszország; Róma Lakhely: Wilian Mágusképző Szakiskola
Történet: 1993. 03. 20.-én született Róma városában. Az édesanya és az édesapja is varázslók. És persze természetesen ő is varázsló lett. A szüleit nagyon szerette, de mindig is szeretett volna egy testvért akivel mindent megbeszélhet. Persze ez sosem történt meg, mindig is egyke gyermek volt. Szeretett lovagolni és egy fehér lova is volt akit elnevezett futótűznek. A szülei mindig is elkényeztették, mert megtehették. Akár mi kívánsága volt megkapta. A szülei persze nagyon óvatosak voltak vele, mert nem akarták, hogy bármi baja essen. Amikor elmondták, hogy el kell majd mennie az iskolába nem lepődőt meg, de sok kedve sem volt odamenni. Makacs volta és lázadó, bár nagyon nem szerette kimutatni az érzelmeit, mert az életben sok problémája volt. Amikor már elég idős volt gyakorolta a képességeit. Szerette azt, ha tudja mivel áll szemben. Önfejű ezért sokszor keveri bajba magát. Mit sem törődik a következményekkel. Először cselekszik és csak utána gondolkodik. Miután elég idős volt a szülei elvitték a Wilian Mágusképző Szakiskolába. Amint megérkezett betette a lábát a helyiségbe. A plama házba került és persze nem volt vele gondja, de amiatt viszont aggódott, hogy mi lesz vele és hogy fog a többiekkel kijönni. Nem akart bajt magának már a legelején.
Jellem:
Makacs, okos és bátor. Magabiztos és nem engedi, hogy irányítsák őt. Képes hamar megsértődni, de ezzel együtt igen akaratos is. Nem szereti ha kihasználják vagy ostobának nézi. Nem szeret tanulni, de ha a mágiáról van szó akkor mindent bevett. Lázadó típus vagyok aki bármire képes. Eléggé elkényeztették, de mindig tudta hol a határ. Sosem volt a tipikus barbi-baba.
Kinézet:
Eredeti szőke haj. Amit általában egyenesen hord, de van mikor inkább göndören hordja. Hívogató, csábító tengerkék szemek. Kecses alak, amit viszont csak saját magának köszönhet. Bársonyos fehér bőr. A ruházatomon sokat szoktam változtatni. Általában inkább divatosan öltözök, de van mikor inkább sportosan. Ez inkább a kedvemtől függ. Az öltözékét mindig ékszerekkel szokta díszíteni.
Pálca: 10 hüvelyk, Tölgy; Fenyő
Magja: Unikornisszőr
Állatok:
Egy cica akit Diablo-nak hívnak! | |
| | | Mason D. Hill Vámpír
Hozzászólások száma : 106 Tallérok : 2 Pontok : 0
| | | | Chris Martines Halálfaló
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Szomb. Nov. 13, 2010 7:09 am | |
| Én is így vagyok vele, ha ezek javítja, akkor mehet. | |
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Szomb. Nov. 13, 2010 11:33 pm | |
| Kb nekem is ez. Akkor meg is írom neki. | |
| | | Kim Kaguya Amira prefektus
Kor : 30 Hozzászólások száma : 876 Tallérok : 1 Pontok : 15
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Szomb. Dec. 04, 2010 10:55 am | |
| Név: Christopher Thorne
Kor: 18
Származás: Félvér (anyja mugli,apja varázsló)
Történet: Chris 18 éve született London egyik gazdag környékén.Szülei elismert emberek.Apja auror, anyja pedig orvos. Ez meghatározta gyerekkorát is.Nagyon jó nevelést kapott.Ezáltal tisztelettudó,okos és intelligens lett. Testvére nem született, de ő ezt nem bánja mert nagyon jól megvan egyedül.12 éves korában tudta meg hogy varázsló. Először nagyon meglepődött, de azóta imádja a varázslóiskolát és minden nyáron alig várja,hogy visszatérhessen az iskolába. Kitűnő kviddicsjátékékos és párbajozó.Minden vágya az hogy egyszer ő is auror lehessen.Néhányszor már segített az apjának kézre keríteni néhány bűnözőt.
Jellem: Chris nyugodt,becsületes,okos és szerény fiú.Mindig kiáll az igazáért és mindent megtesz azokért akiket szeret. Nagyon jó humora van és szereti azokat a lányokat akik úgyszintén jó humorral rendelkeznek.Sokat olvas,művelt,rendszeresen sportol. Kinézet: Világoszöld szem, Szőkésbarna haj, 190cm , sportos alkat , modern ruházat.
Pálca: Akácfa-Kígyóméreg-10hüvelyk
Állat: Van egy macskája. Egy fehér kandúr.
Elemi Mágia: Pusztító Düh mágiaforma (Csatamágia)
Hát, szerintem ahogy van írja újra. Kor: 18 Mi vaaaaaan? egy elsős karinak? Pusztító düh... Egy amirásnak? Elsős és kitűnő párbajozó? Na, ne neeee.... | |
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Szomb. Dec. 04, 2010 10:58 am | |
| Erre nem mondok semmit sem, csak annyit, hogy írja újra az egészet. | |
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Szomb. Dec. 04, 2010 11:04 am | |
| What The Fuck? De szép szóval. Írja újra az egészet, aztán Dr. (Addison) Reed majd véleményezi. | |
| | | Kim Kaguya Amira prefektus
Kor : 30 Hozzászólások száma : 876 Tallérok : 1 Pontok : 15
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Szomb. Dec. 04, 2010 11:06 am | |
| Írtam neki vissza, hogy mit és hogyan írjon újra. | |
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek Szer. Dec. 08, 2010 9:07 pm | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek | |
| |
| | | | Ellenőrzésre váró előtörténetek | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |