| Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj! ::
Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! :: ; Mindenkit szeretettel várunk! ; |
Vezetőség |
|
Top posting users this week | |
|
| Bálterem | |
|
+17James Miller Sebastian G. Blaze Allison Diamond Lucius Malfoy Daniel Reed Hannah McDowal Greg Stanford Nathaniel L. Matthews Larina Marley Remus Lupin Peter Dornfold Sandra Berger Chris Martines Marie Lycae Seamus Finnigan Sir Famine Frederico Főmesélő 21 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
James Miller Halálfaló
Kor : 32 Hozzászólások száma : 719 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Bálterem Vas. Szept. 19, 2010 7:07 pm | |
| Hannah
*Lassan odasétálunk az italos pulthoz, majd egy halvány mosollyal az arcomon Hannahra pillantok. Egy valamiféle italt elveszek, belekortyolok és aztán válaszolok a kérdésekre/kijelentésekre.* -Hallod... én sem tudtam. Utoljára másodikban voltam bálon. *Vonok vállat. Az már elég régen volt ami azt illeti, szóval alig emlékszem rá. Szabad kezemmel átkarolom Hannaht, közben körülnézek. Van jó sok ismerős, olyan is akivel nem szeretnék találkozni.* -Nocsak. Itt a drágalátos Cintiánk és Sebastian. *Rábökök a párra, akik jelen pillanatban arrébb húzódtak, és láthatólag rólunk beszélnek. Szám mosolyra szökik, miközben Hannahról le nem veszem pillantásom. Egy puszit lehelek az ajkára.* | |
| | | Sebastian G. Blaze Diák-Amira
Kor : 31 Lakhely : Wilian Hozzászólások száma : 271 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Bálterem Hétf. Szept. 20, 2010 2:22 am | |
| Cintia
-Mindent megteszek azért, hogy jól érezd magad. *Mosolygok. Mikor a vállamra hajtja a fejét, akkor lopva végigsimítok Cintó buksiján, de aztán a táncra figyelek.* -Hümm... Nem is tudom... *Tanakodok azon, hogy mit kérjek. Végül egy kékes színű koktélféleséget kérek. Bár inkább hasonlít egy temperás löttyre, mint koktélra, de az íze jó. Közben körbe pillantok.* -Ennek is most kellett jönni. *Dohogok.* -De, persze, menjünk. Nem akarok balhét. *Bólintok, és Cintó mellé ülök. Megfogom a kezét, és egy puszit nyomok az arcára.* | |
| | | Alex Wilfred Igazgató
Kor : 42 Hozzászólások száma : 996 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Bálterem Hétf. Szept. 20, 2010 7:13 pm | |
| *Azzal a hírrel jönnek hozzá, hogy adja ki a szavazatokat. Egy kicsit elszakad Soshytól, majd elmosolyodva veszi át az aprócska borítékot és lép ki a helyszínre, ahol a COD éppen befejezte a koncertezést. Pálcáját felemeli, majd csendre inti a diákokat.* -Kedves résztvevők! Mindenki örül annak, hogy ilyen sokan összegyűltetek... mint tudjátok, most is megszavazásra került a bálkirály és királynő választás. *Egy kicsit elhallgat, majd hátra pillant a tanári asztalra, aztán vissza a diákokra. Nem nagyon habozik, csak elkezdi bontogatni a bálkirály megnevezésű borítékot.* -Nos... a 2010-es Nyárbúcsúztató Bálkirálya nem más mint... *Itt még dobpergés is van.* -Sebasitan G. Blaze! *Int a fiú felé, hogy fáradjon fel. Még koronát is kap a mellette álló DT tagoktól. Ezt megvárja, tapsol és aztán kinyitja a bálkirálynős borítékot is.* -A Bálkirálynő pedig... *Megint csak a szokásos dobpergés és arcán már látható a nagy meglepődés.* -Sandra Berger. *A végén egy kicsit elkuncogja magát, persze jó indulatból. Eddig még egyszer sem volt olyan, hogy egy tanár lett volna a királyi pár egyik tagja. Int Sandrának, ő is megkapja a koronát ha felfárad a színpadra. Ezután ismét csak csendre inti a diákokat.* -Kifulladásig szabad a tánc, a buli, de részünkről itt lezártuk a ma esti bált. Remélem jól éreztétek magatokat. *Azzal elteszi a pálcát, visszaül a helyére. Még egy kicsit itt elbeszélget, aztán pedig visszakíséri Soshyt és a szobájába köt ki.* | |
| | | Sebastian G. Blaze Diák-Amira
Kor : 31 Lakhely : Wilian Hozzászólások száma : 271 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Bálterem Kedd Szept. 21, 2010 1:44 am | |
| -Rizsa, és rizsa. *Csóválom a fejem, vigyorogva.* -Nagyszerű, köszönöm köszönöm, ígérem hogy k*rva rossz uralkodó leszek. *Mondom, félhangosan. Majd egy keserű félmosollyal odafáradok a DT-sekhez, kiveszem a kezükből a koronát, és napóleoni módon a saját fejemre biggyesztem, hogy közröhej tárgya legyek. De aztán le is veszem, de a kezemben marad. Nem akkora dicsőség ez nekem.* | |
| | | Sandra Berger Házvezető
Kor : 38 Lakhely : London Hozzászólások száma : 436 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Bálterem Szer. Szept. 22, 2010 6:49 am | |
| *Amikor meghallja a nevét eléggé meglepődik. Nem számított rá, hogy őt fogják megszavazni. Miközben odamegy a koronájáért, megpróbál nem orra esni semmiben, ha esetleg mégis megbotlana, akkor talán valaki megfogja. Mindenesetre átveszi a koronáját, mosolyog szépeket, aztán levonul a színpadról, és visszatér kedvenc BIT tanára mellé, hogy megmutogassa neki a koronáját. Igazándiból a kedvenc aurorának mutogatná meg, de sajnos az biztosan nagyban halálfalókat üldöz ilyenkor.* | |
| | | Dorothy Brown Diák- Plama
Kor : 27 Lakhely : Wilian / London / Aix-en-Provence Hozzászólások száma : 82 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Bálterem Csüt. Szept. 23, 2010 2:59 am | |
| * Dorothy vállán érezte Ben karját, miközben a bálterem felé tartottak. Ahogy beléptek a bálterembe Dorothy ámuldozva nézte a gyönyörű berendezést meg a hatalmas csillárokat. A táncoló párok szépen, összhangban már keringőztek.* - Van, persze. *Válaszolt a fiúnak mosolyogva, aki karon ragadta és derekára csúsztatta a kezét. Dorothy egészen meglepődött, hogy Ben milyen jól táncol. Őt még kislány korában édesanyja járatta tánciskolába, mert szerinte egy lánynak nagyon fontos, hogy ismerja a klasszikus táncokat. Betáncoltak a tömegbe és Dorothy egyfolytában csak mosolygott. Még soha nem volt bálban, csak anyukája mesélt neki azokról párizsi bálokról, amiken ő fiatal lány korában részt vett. Dorothy közben Ben szemébe nézett majd egy csókot nyomott az ajkára. Miután a zene véget ért, így szólt:* - Kicsit leülhetnénk. *Pihegte, elszokott a tánctól.* Meg elmehetnénk italért. *Mondta és közben a fiúra meresztette nagy kék szemeit, aminek jól tudta, hogy Ben nem tud ellenállni.* | |
| | | Benjamin Doredumble Diák- Famine
Kor : 27 Lakhely : Wilian Hozzászólások száma : 158 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Bálterem Csüt. Szept. 23, 2010 3:12 am | |
| * Dorothy is nagyon jól táncolt. Mondjuk én nem voltam az a hű de profi, de igyekeztem. Megpillantottam ismerős arcokat is, de inkább Dorothy-t néztem, majd viszonoztam a csókot. Kicsit elfáradtam, mire véget ért a tánc, de volt bennem még energia. A pihenés ötletet csak helyeselni tudtam. * - Jó ötlet. * Odamentünk egy asztalhoz, és mikor Dorothy helyet foglalt, én még állva kérdeztem. * - Mit hozzak? * Majd nem sokkal később a megadott italokkal a kezemben tértem vissza. Leraktam őket, majd én is leültem. Csodásan nézett ki Dorothy, figyeltem egy ideig, aztán a táncolókra esett a pillantásom. Visszanézek Dorothy-ra. * - Hol tanultál meg ilyen jól táncolni? * Érdeklődöm, mivel tudom, neki nincsen bátyja, aki esetleg rávette volna, hogy tanulja meg. * | |
| | | Dorothy Brown Diák- Plama
Kor : 27 Lakhely : Wilian / London / Aix-en-Provence Hozzászólások száma : 82 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Bálterem Csüt. Szept. 23, 2010 3:27 am | |
| *Dorothy leült az egyik asztalhoz, de Ben nem ült le mellé. Helyette arra volt kiváncsi, hogy mit inna.* - Egy gyümölcskoktélt kérek, köszönöm! *Legszebb mosolyát Benre villantotta, majd a fiú eltűnt az italokért. Közben körbenézett és látott jó pár ismerős arcot, ők is ittak, táncoltak. Páran a partnerükkel az erkély irányába mentek. Ekkor megpillantotta Bent, amint két pohárral a kezében felé tart. Mikor odaért az asztalhoz ő is lehuppant egy székre. Dorothy a kezébe vette az italát és elkezdte kortyolgatni a hűvös, gyümölcsös italt és Benre figyelt.* - Nos, anyukámnak szent meggyőződése, hogy egy lánynak kötelező ismernie a klasszikus táncokat. Ezért egészen kislány koromtól kezdve táncórákra járatott, de el kell ismernem igaza volt. Így legalább most hasznát vehettem annyi év táncórának. *Válaszolt a fiúnak, majd folytatta.* -Be kell vallanom eléggé meglepődtem, hogy te is jól táncolsz. Te is táncórákra jártál? *Miközben ezt kérdezte, megfogta a fiú kezét az asztal alatt.*
| |
| | | Benjamin Doredumble Diák- Famine
Kor : 27 Lakhely : Wilian Hozzászólások száma : 158 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Bálterem Csüt. Szept. 23, 2010 3:45 am | |
| * Én is elkezdem kortyolgatni a finom gyümölcsitalt, közben Dorothy-ra figyelek. Érdeklődve hallgatom, majd mosolyogva válaszolok. * -Nem...tulajdonképpen a bátyám erőltette, és tanított meg rá. * Magyarázom, Dorothy kezét fogva. * Neki van egy olyan mániája, hogy mivel ő olyan népszerű, ne hozzak rá szégyent. És így elég komolyan elkezdett tanítani. Ő már tudott, sokszor megy ilyen bálokba és bulikba. De a kviddicsre is ő vett rá. Igazából kedves, szeretné hogy én is olyan "menő" legyek, mint ő. * Beszélek a bátyámról. A menő szót a mutató és a középső ujjamat behajlítva mondom ki, mert szerintem annyira nem az. Csak egoista, és elég népszerű. Remélem nem untatom ezzel Dorothy-t nem szeretném ha unalmasnak tartana. * | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bálterem | |
| |
| | | | Bálterem | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |