Petrik Moon Diák- Famine
Kor : 30 Lakhely : London Hozzászólások száma : 19 Tallérok : 0 Pontok : 0
| Tárgy: Petrik Moon Hétf. Dec. 26, 2011 4:17 am | |
| Diák előtörténet:
Név: Petrik Moon Születési hely, év: 1994.10.14, Anglia, Nottingham Kor: 16 Ház: Famine Évfolyam: 1 Álláspont: Őrzők Testvérisége Származás: Aranyvér
Történet: Sziasztok. Történetem nem épp a leg kalandozóbb, és nem is a legszomorúbb. Egyszerű életem volt, de ha még így is érdekel akkor elmesélem. Nottinghamben láttam meg a napvilágot, egyszerű születési körülmények között, egy szimpla mugli korházban. Anyám és apám. Hát igen ő az a két személy akire mindig is felnéztem. Persze magamon kívül. Mindketten a Wilianre jártak, és végeztek. Már ebben a mágus világban nőttem fel, de ne ugorjunk ennyire előre. A Moon család sosem volt a leggazdagabb mágus családok között, de szerencsére a legszegényebbek között sem. A Moon család megszokott helye London, ahol a mágus világ szíve található. Mi is gyakran jártunk át Londonba, meglátogatni a nagyapát és nagymamát, de a szüleim sosem akartak belefolyni a mágus életbe megint. Állítólag ezért is költöztek Nottinghambe. Ennek is én szívtam meg a levét, mert ott egy barátom sem volt. Nagyon sok a mugli, és a sárvérű, akikkel nem szokásom barátkozni. Londonban más volt a helyzet. Mindig vártam, hogy menjünk látogatóba, mert ott sok barátom volt. Aranyvérűek mint én, és velük szívesebben barátkoztam, és ez kölcsönös is volt. Bár a legtöbb barátom előkelőbb családból származott, még is nekem volt a legnagyobb arcom az utcán, vagy bárhol. Tíz éves voltam, mikor a szüleim úgy döntöttek, hogy költözünk Nottinghamből. Az úti cél örömömre London volt, mivel apa kapott egy zsíros állás a minisztériumba, így a család talán feljebb léphet az előkelőbbek közé. Londonban egy kertes házban laktunk, amit nagyon szerettem. Volt helyem játszani, és ami a legjobb volt, hogy együtt a barátaimmal. Tizennégy évesen, már elmentünk szüleimmel egy két bálra is, mivel apát gyakran hívta a minisztérium ilyesmikre. Mindig találkoztam egy két baráttal, és már akkor szemezgettem a lányokkal. Tizenöt évesen túlestem az első csókon, de akkor belekerül a lendítő csöpp a pohárba. Annyira középpontba voltam a nőknél, hogy néha nem is tudtam kivel járok, vagy kivel vagyok. Aminek néha megittam a levét egy-két pofonnal. Az egóm ekkor is magas volt, de nem hiába, hisz jóképű kölök vagyok. Mikor betöltöttem a tizenhatot ideje volt beiratkozni a Wilianbe. Az utazás zökkenőmentes volt, összeismerkedtem pár lánnyal, megalapozva a Wiliani karrieremet is a nők terén. Beérve a nagyterembe, összegyűltünk majd jött a teszlegsüveg és beosztott minket. Ez nekem örök emlék marad. A haverjaim legtöbbjét a Famine házba rakta, de én egy kicsit gondolkodóra fogtam. „-Ahh, na veled mit kezdjünk? Beképzelt egy gyerek vagy te az biztos, és sok önbizalmad van, és a szoknyákat sem veted meg.” – Ekkor már elmosolyodtam egy picit.- „De azt is látom, hogy ha kell ez az önbizalom oda visz, hogy te vagy az első aki kiáll a barátjáért. -„ Tartott egy kis hatásszünetet, majd kimondta azt amire vágytam. -„Famine”.- Így kerültem a házba, és ezzel ha megengeditek elkezdeném a tanévet, és megkeresném a székházat, ahol remélem már pár csinos hölgy vár.
Jellem: Beképzelt, egosita, de olykor ez oda viszi, hogy bármilyen eszközökkel képes harcolni a barátaiért. Lobbanékony, de néha nem képes felmérni a helyzetet és logikusan dönteni, csak előre néz és a cél érdekli. Szemérmetlen a nőkkel, és gyakran túlságosan is nyomul, de jóképűsége ezt megengedi. Könnyen befolyásolható naivitása miatt, és olykor ezért a rosszba is belerángatható.
Kinézet: 174cm magas, 80 kg, izmos testalkatú sármos fiatalember. Álltalában kapucnis pulóvert hord és farmer nadrágot, és ha nagyon kötelező erre veszi fel az egyen köpenyt, de azt sem gombolja be, csupán magára veszi.
Pálca: Akác pálca, Kígyóméreg maggal, 12 hüvelyk.
//Képet nem tettem be, mert nem tom h kell gépről, de a profil képem az, helyes méretben.//[img][/img]
A hozzászólást Petrik Moon összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 28, 2011 6:25 am-kor. | |
|
Alex Wilfred Igazgató
Kor : 42 Hozzászólások száma : 996 Tallérok : 1 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Petrik Moon Hétf. Dec. 26, 2011 4:24 am | |
| Szia! A történet rész rendben van, csak arra kérlek, hogy a jellem és a kinézet részt bővítsd pár sorral Legalább egy 3-4 mondatot írj még hozzá. Valamint a Születési hely, év -hez írd be az évet amikor születtél és... a képed mérete 200x320 legyen ha megkérhetlek rá Ha ez megvolt, szólj és meglátjuk mit tehetünk azután ^^ | |
|
Petrik Moon Diák- Famine
Kor : 30 Lakhely : London Hozzászólások száma : 19 Tallérok : 0 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Petrik Moon Hétf. Dec. 26, 2011 8:25 am | |
| | |
|
Seamus Finnigan Kalandor
Hozzászólások száma : 54 Tallérok : 0 Pontok : 0
| Tárgy: Re: Petrik Moon Hétf. Dec. 26, 2011 8:39 am | |
| ELFOGADOM Foglalj avatárt és irány játszani.
Seamus | |
|