Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek
Avatar-foglaló

Órarend
Vezetőség
Latest topics
» Roxfort RPG
Pént. Okt. 12, 2012 9:44 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Vas. Ápr. 08, 2012 10:09 pm by Vendég

» Torn varázslóképző
Vas. Ápr. 08, 2012 10:07 pm by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Kedd Márc. 27, 2012 9:10 pm by Vendég

» somewhere over the rainbow
Hétf. Márc. 26, 2012 12:05 am by Vendég

» Caldwell the secret city
Szer. Márc. 21, 2012 5:07 am by Vendég

» new bloody begins
Kedd Márc. 20, 2012 10:23 am by Vendég

» Tópart
Kedd Márc. 20, 2012 3:14 am by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Kedd Márc. 20, 2012 3:09 am by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred
 
Kim Kaguya
 
Ted Forrester
 
James Miller
 
William Quentin Watson
 
Sindy Logan
 
Hannah McDowal
 
Chris Martines
 
Solaria Luthia
 
Daniel Reed
 
Top posting users this week

Share | 
 

 Roxanne Frida Allucard

Go down 
SzerzőÜzenet
Roxanne Frida Allucard
Diák- Famine
Diák- Famine
avatar

Female Kor : 23
Lakhely : Velence--> Wilian--> Famine
Hozzászólások száma : 38
Tallérok : 0
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Roxanne Frida Allucard   Szomb. Dec. 24, 2011 8:25 am
Név: Roxanne Frida Allucard
Születési hely, év: Velence, 1997. október 23.
Kor: 16
Ház: Famine
Évfolyam: 1.
Álláspont: rossz
Származás: aranyvér

Történet:

Mielőtt belekezdenék életem történetébe, be kell mutatnom a családomat, mely számomra mindennél többet ér és akár az életemnél is fontosabb. Az Allucard dinasztia minden képzeletet felülmúlóan gazdag és származása a reneszánsz előtti időkre vezethető vissza. Kereskedőhercegek sarjai és a család vezetője mind a mai napig Velencében él, ősi hajlékában, ahol annak idején őseink éltek. A családom hamar előnyére fordította, hogy más emberektől elzárkózva élt: hatalmuk és vagyonuk nőttőn-nőtt, akár csak a jártasságuk a nekromanciában. Úgy véljük, hogy a holtakkal való kapcsolatteremtés, illetve a halott világ irányításának segítéségével még erősebbek lehetünk azoknál, amik most vagyunk. Számunkra az élet az csak egy átjáró és a halálban találhatjuk meg magunkat, élhetünk igazi életet.
Bár a családomban rengeteg a viszály és az árulás, mivel mindenki a saját akaratát akarja érvényesíteni, mégis mindannyian egyformák vagyunk, hűek önmagunkhoz és régi mivoltunkhoz, amikor még rettegtek az Allucardoktól. Ez a mai napig így van, messze elkerülik hatalmas kastélyainkat és villáinkat, melyekben élünk. Ha már van vagyonunk, akkor még szép, hogy szeretjük a kényelmet, de minden egyes birtokunkon megtalálható egy kripta, melyben veszélyes és nem e világi mágiánkat űzzük.
Na de visszatérek most magamhoz, a születésemhez, melynek napján mindenki rettegett, hiszen egy újabb Allucard jött a világra. Nem sűrűn születik egy anyától két gyermek és ezt most se volt így, ugyanis nem tűrjük meg az osztozkodást, magunknak akarunk mindent és ez velem is így van, tehát ha lenne testvérem, valószínűleg átsegíteném a másvilágba. Na de a lényeg, hogy Velencében jöttem a világra és jöttömre az egész család, minden rokon összegyűlt, hogy megünnepeljenek. Én pedig miközben nőttem, igyekeztem kiemelkedni, hogy büszkék legyenek rám szüleim. Nem jártam eddig még iskolákba, nem volt rá szükségem, hiszen a szüleimtől mindent megkaphattam, mindent megtanulhattam, amire csak szükségem volt, így hát hatalmas könyvtárunkban és kriptáinkban gyakoroltam a fekete mágia rejtelmeit. Ez volt a hobbim, bátran fogalmazhatunk így, tehát méltóvá váltam a családi hírnévhez és hamarosan már tőlem is oly rettegésben éltek a közeli város lakói, ahogy családom többi tagjától. Ha valaki az utamba állt, egyszerűen eltiportam, széjjel morzsoltam vagy hosszú napokig kínoztam, míg nem eleresztettem, hogy adja csak tovább a hírt, kockázatos ujjat húzni velem. Boldogan éltem én is az életem, miközben szüleimtől lestem el a nekromancia különleges mágiáját, mely oly túlvilági és oly csodálatos. Én magam is igyekeztem tanulni, mindent felfogni, amit mutatnak nekem és igyekezetemmel hatalmas eredményeket értem el. Na de ekkor érkezett a hír, mi szerint egy olyan iskola került ismét a felszínre, melyet már sokan elfeledtek, de az Allucardok nem. Nem volt hát kérdéses, hogy hová kell mennem és bár a szüleim nem szerették az ilyen intézményeket, erről tudták, akár csak én, hogy ott a helyem, hogy mindent megtanulhassak. Nem volt kétséges az se, hogy melyik ház lesz majd az otthonom, így a felvételit kitöltve eléggé egyöntetűen kerültem be az Famine ház diákjai közé és bár még csak 16 éves vagyok, máris tudom, hogy sokra fogom ott vinni. Még mielőtt elindultam volna, ismét összegyűltünk, hogy egy hosszú vacsorával és egy kellemes bállal búcsúztassanak el otthonról és bár fájó volt elhagynom szeretteimet, az egész életemet, tudtam, hogy ezt az utat magamnak kell bejárnom és így elérhetem céljaimat, jobb lehetek mindenkinél és legyőzhetem a halált is, ha majd eljön az ideje. Mindenesetre jó adag könyvvel és tapasztalattal megpakolva indultam útnak.

Jellem:
A családom jó hírét nem szabad megsebezni, így én is, akár csak a többi Allucard, tisztelettudó, udvarias és jól nevelt vagyok, ahogy azt megtanították. Rendkívül makacs vagyok és bármi áron bebizonyítom saját igazam, nem viselem el, ha semmibe vesznek és ha kell, hát harc árán vagy fenyegetéssel vívom ki a tiszteletet. Nem hagyom, hogy átnézzenek rajtam, egy Allucardot el kell ismerni, hiszen családunk hatalmas és oly régi időkre vezethető vissza, melyeket senki se gondolna. Igazán önző tudok lenni, nem érdekelnek más emberek, csak saját magam, hiszen én vagyok az első mindig, mindenben. Az erőszakosság nem áll messze tőlem, hiszen ha valaki nem ért a szép szóból, akkor hát pálcát húzok és úgy mutatom meg neki, hogy ki is vagyok én. Igazán titokzatos és egyben titkolózó tudok lenni, nem kell mindenkinek rögtön megismernie és így akár hazugságok árán állíthatok magam mellé azt, akit akarok. Általában nyílt vagyok, de tudok játszani a kártyáimmal, így hát hazudni és csalni is remekül megtanultam, a lényeg az, hogy minél többet érhessek el és hogy én legyek a legjobb.

Kinézet:
Ha a megjelenésemet nézzük, rögtön látszik rajtam, hogy tiszteletet sugároz és hogy vagyonos ember vagyok. Megválogatom a ruháimat, akár csak a barátaimat, melyek közül nincs sok, eddig csak az unokatestvéreim kerülhettek olyan kapcsolatba velem, amelyet talán lehet barátságnak nevezni. A sárvérűeket értelemszerűen megvetem, nem valók azok mágusoknak, romlott vérük pedig fertőző a társadalmunkra... Mindenesetre bőröm sápadt, akár a halottaké, hajam hosszú és barna színű, ruháim pedig feketék, gothos beütésűek, hiszen nem titkolom, hogy a halál vonz és ez egész valómban látszik. Szeretem az ékszereket, főleg az ezüstöt, így abból többet is viselek magamon, akár csak piercinget, melyből egy ajkam közepén, másik pedig az orromban található. Szemeim barnák, szemöldököm vékony és szépen ívelt, igazán szép vagyok és bár alakom formás, rettenetesen vékony és testem is törékenynek tűnik, de mégse kell félteni, képes vagyok megvédeni magam.

Pálca:
9 és 3 negyed hüvelyk, mogyorófa, sárkányszívizomhúr
Állat:
Egy kígyó: Khajafel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Seamus Finnigan
Kalandor
Kalandor
avatar

Hozzászólások száma : 54
Tallérok : 0
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Roxanne Frida Allucard   Szomb. Dec. 24, 2011 9:25 am

Először is: Üdv az oldalon.
Másodszor: nekem tetszik és nincs kivetni valóm. Ha másnak sincs, akkor én ELFOGADOM!

Foglalj avát és irány játszani. Remélem jól érzed majd magad.

Seamus ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Roxanne Frida Allucard
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian Mágusképző Szakiskola :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: