Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek
Avatar-foglaló

Órarend
Vezetőség
Latest topics
» Roxfort RPG
Pént. Okt. 12, 2012 9:44 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Vas. Ápr. 08, 2012 10:09 pm by Vendég

» Torn varázslóképző
Vas. Ápr. 08, 2012 10:07 pm by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Kedd Márc. 27, 2012 9:10 pm by Vendég

» somewhere over the rainbow
Hétf. Márc. 26, 2012 12:05 am by Vendég

» Caldwell the secret city
Szer. Márc. 21, 2012 5:07 am by Vendég

» new bloody begins
Kedd Márc. 20, 2012 10:23 am by Vendég

» Tópart
Kedd Márc. 20, 2012 3:14 am by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Kedd Márc. 20, 2012 3:09 am by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred
 
Kim Kaguya
 
Ted Forrester
 
James Miller
 
William Quentin Watson
 
Sindy Logan
 
Hannah McDowal
 
Chris Martines
 
Solaria Luthia
 
Daniel Reed
 
Top posting users this week

Share | 
 

 Zoé Amanda Falls

Go down 
SzerzőÜzenet
Zoé Amanda Falls
Diák- Plama
Diák- Plama
avatar

Female Kor : 22
Lakhely : Wilian Mágusképző Szakiskola
Hozzászólások száma : 18
Tallérok : 0
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Zoé Amanda Falls   Csüt. Dec. 08, 2011 3:04 amNév: Zoé Amanda Falls
Születési hely; idő: Spanyolország, Santa Maria Da Feira; 1996.02.02
Kor: 15
Ház: Plama
Évfolyam: Első
Álláspont: Jó
Származás: Aranyvér

Család:
Ikertestvére Claire Falls, születésekor meghalt, de Zoé a születésnapján mindig megemlékezik rá.
Édesanyja Miranda Elois Falls, egy társasági személyiség, imád bálokba járni, egész nap butikokban és kávézókban pletykálni legjobb barátnőivel; nem állt túl közel a lányához, ha lehet kerülték egymást. A családjában mindenki aranyvérű, de nem akar varázslást látni, vagy vele foglalkozni, két ok miatt. Az egyik, hogy a nagyszülei jutnak róla eszébe, akik egy nagy varázslócsatában vesztették életüket. Miranda nagyon szerette őket és nem akar arra a fájdalomra gondolni. A másik ok pedig, hogy mindig is irigyelte a muglikat (számára az ő életük gondtalannak tűnik) ezért minden lehetséges módon, megpróbál minél inkább eltávolodni a varázsvilágtól.
Édesapja Rox Thomas Falls, gazdag örökös, tehetséges építész, számos olajmezővel rendelkezik; ő állt a legeslegközelebbi viszonyban Zoé-val, amikor csak lehet Zoé haza hopponál hozzá.
Zoé Apja és Anyja mint muglik úgy ismerkedtek meg és azonnal egymásba szerettek. Mikor már összeköltöztek, egy véletlen folytán derült ki, hogy mindketten varázslók, de Miranda a képességeit nem használta.
Nagymamája Rosalie Eszmeralda Falls, egy imádnivaló, hagyományos nagyi, aki kakaót főz, sálat köt.
Nagypapája James Falls, egy öreg szivar, aki egész nap pipázik, és ha kitartó vagy a régi szép időkről mesél neked.
Dédnagymamája Anna Jaquie Belorue, kissé beképzelt a felszínen, de esténként egész tűrhető; soha nem volt oda igazán a gyerekekért, bármilyen korúak is legyenek, kizárólag férje kérésére engedte meg, hogy egy időre velük éljen Zoé.
Dédnagypapája Armando Belorue, mindenki sorsát a szívén viseli.

Történet:
Santa Maria De Feria kórháza, 1996.02.02., hajnali két óra előtt pár perccel. Egy gyermek született meg, Claire. Az édesanya, fellélegzett egy pillanatra, de hamar szomorú lett. Claire nem sírt fel. Mindenki megértette, hogy már nem is fog; a kis csöppség szervezete nem volt elég erős. Nem sokkal később megszületett Zoé, aki már az orvosok nagy megkönnyebbülésére hangosan felsírt. A kórház folyosóin visszhangzott erőteljes, élni akaró hangja. Édesapja idegesen berontott, mikor meghallotta leánya sírását és részben a boldogságtól, részben a veszteség fájdalmától nehéz szívvel tekintett szeretteire.
Az évek múlásával édesanyja (Miranda) beletemetkezett egy kis álomvilágba, amit kitalált magának. Pár hónap alatt olyan szinten lecsúszott egy érzelmi gödörbe, hogy Zoé-t Claire-nek szólította, hallott gyermekének gügyögött. Zoé amint megtanult beszélni, fel is hozta ezt Mirandának, akit mintha fejbevágtak volna, több órán át zokogott. Nem bírta elviselni, hogy látnia kell nap minta nap Zoé-t. Őt hibáztatta másik kánya elvesztéséért. Mindenki mondogatta neki, még az orvosok is, hogy Claire túl gyenge volt, nem volt elég erős, de az asszony senkire nem hallgatott. Kiabált a kislánnyal, álmában gyilkosnak nevezte. Teljesen összeroppant. Teltek az évek, Mirandának a férje segített, támogatta, hosszan elbeszélgettek, míg végül kilábalt a szörnyű depresszióból, és végre tudott örülni annak, hogy van egy gyermeke. Bár mindig is volt és lesz is a viselkedésében egy leheletnyi elutasítás.
Édesapja nem vette ennyire a lelkére, hogy csak egy gyereke van. Mindent megadott neki, amit csak szeme szája megkívánt, de csak mértékkel. A nehéz időkben ő volt anyja helyett anyja is. Esténként felolvasott neki, énekelt, babáztak, varázsolgattak. Apa, lánya együtt ment el vásárolni, játszóházba, vadasparkba, ahol soha nem hagyhatták ki a fókákat.
Zoé gyermekkora egyébként örömteli volt. Nagyszülei mindennap más és más ruhákba öltöztették fel. A varázslásra aprólékosan szoktatták rá, de csak akkor, amikor az édesanyja nem látta. Beleivódott a mindennapjaiba. Négy évig normális emberi iskolába járt, ahol megtanult, zongorán és hegedűn játszani, amit, azóta is rendszeresen gyakorol. Másik négy évig varázslók közé járhatott tanulni ugyanis otthon egyre inkább megmutatkozott tehetsége és érdeklődése a természetfeletti dolgok iránt. Itta magába a tudást, minden érdekelte. Az iskola mellett úszni járt és magántanárhoz, ahol francia nyelvvel ismerkedett.
Olyan 14 éves lehetett, amikor is, először szinte fel sem fogta, de egyik pillanatról a másikra azt vette észre, hogy a szülei közt már nincsenek azok a gyengéd apró érintések, már nem beszélgetnek annyit; eltávolodtak egymástól. Majd a ház melyben a fény minden zugot elért, tágas szobáiban óriási méregdrága csillárok, hatalmas, zöld buja növényekkel rendelkező kert, szinte forrt a feszültségtől. Egy év múlva már nem telt el úgy nap, hogy ne lett volna ajtócsapkodás, gyűlölködő tekintetek, tányértörések sorozata. Elszállt a jókedv, már csak a hangos veszekedések törték meg a csendet. Zoé nem értette, miért teszik ezt a szülei, de amikor megkérdezte, csak süket fülekre talált kérdése. Dédszülei váratlanul bukkantak fel. A szülők is jobbnak látták, hogy ebben a bizonytalan helyzetben ne legyen a közelükben szeretett gyermekük, úgyhogy elengedték velük Zoé-t. A lány egy évig élt velük; akik mivel nem tudtak mit kezdeni magukkal, utazgattak a világban. Azóta csak néha-néha találkozott a szüleivel. Időközben egy látogatása alkalmával megtudta, hogy elváltak. Édesanyja elköltözött. Minden dolgát otthagyta a hatalmas házban, valószínűleg azért, mert végleg hátat fordított eddigi életének. A házban egy magányos, veszekedésektől megőszült férfi maradt, aki beletemetkezett a munkájába és már Zoé látogatásainak se örült annyira. Zoé egyre többször hozta fel a varázslást, ezért beíratták a Wilian Mágusképző Szakiskolába, megoldásként. Itt a Plama házba került. Meg akarja ismerni az itt élőket; bontogatni szárnyait. Bár már tud varázsolni egy kicsit, ez az iskola egy új szintre emeli majd tudását. Úgy érzi a tündérmese számára véget ért

Jellem:
Ha új helyre kerül, nem nyílik meg azonnal, de ha valaki kitart mellette és Zoé is megtalálja a helyét, akkor mindenkinek belelopja magát a szívébe. A kihívásoktól nem retten vissza, nyílt, érdeklődő. Bár gazdag családból származik, nincs elkényeztetve, és ezt ő is tudja magáról. Bárkinek nagyon segítőkész, de van, hogy ő maga szorul segítségre, amit bátran felvállal.

Kinézet:
Vörös, legtöbbször lágy hullámokba omló haja, szépen, lágyan ívelt arcát keretezi. Szeme smaragdzöld, melyben oly könnyen el lehet veszni. 168 cm magas, kecses alakú. Lehet, hogy törékenynek látszik, de nem az. Ha az időjárás engedi pántos, nagy mintás felsőket, vagy egyszerű pólókat, szoknyát, vagy farmert visel, amely kiemeli az alakját. Mindig látni rajta egy sálat, vagy egy sapkát, minden színben és mintázatosban. Nem hord magas sarkút, csak különleges eseményekkor; egyébként lapos cipőt, vagy tornacsukát visel.

Pálca:
9 és 2 negyed hüvelyk, Mogyorófa pálca, Főnixtollal.


A hozzászólást Zoé Amanda Falls összesen 11 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 08, 2011 7:02 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anthonyn Dolohov
Kalandor
Kalandor
avatar

Hozzászólások száma : 92
Tallérok : 0
Pontok : 36

TémanyitásTárgy: Re: Zoé Amanda Falls   Csüt. Dec. 08, 2011 3:36 am

Szia!

Nos... Nem akarlak elkedvetleníteni, de számos hibát találtam, amit szeretném ha kijavítanál. Először is, próbálj meg egy kicsit magyarosabban fogalmazni és ne használj passzív mondatokat, az a magyar nyelvben nem helyes. (örömökben volt gazdag - örömteli volt) Másodszor, kérlek, kapcsold össze folyékonyan a mondatokat, főleg az elején még nagyon olyan érzetet kelt, mintha mondatokat dobáltál volna egymás után, és nem illenek szervesen össze. Próbáld meg egy kicsit élőbben, mesélősebben. Adjál részleteket, például a háznál is, írd nyugodtan folyószövegként, hogy a gyönyörű buja zöld kerttel és stb-vel rendelkező házból elszállt a jókedv, már csak hangos veszekedést és csapkodás törte meg a csendet. Tehát fesd meg, írd le, hogy mi is élvezhessük, azt amit kitaláltál. Smile
A következő, apróság, én a család bemutatását az elejére tenném, hogy tudjuk, hogy kikről van szó.
Aztán... Talán ami a témát tekintve legfontosabb, nem érzem úgy, hogy tisztáztad volna ezt az aranyvérű dolgot. Mert ugye Zoé az. De akkor miért nem akarja az anyja hogy mágiát tanuljon? Meg az apja most mit is csinál? Mert az aranyvérűek általában nem viszik a munkába magukkal a gyereket. De persze lehet, de akkor szeretnénk némi háttér információt hallani róla. Meg arról is, hogy miért és hogyan használhatnak telefont. Főleg a dédszülők, akik ugye, már koruknál fogva is egy vaskalapos, merev ideológiában nőttek fel. Hirtelen megnyíltak a külvilág felé? Persze ezt is lehet, de akkor magyarázd meg.
Meg még pár apróság. Nincs olyan, hogy olajbánya. Azt hiszem a British petrol örülne, ha létezne ilyen, de nem létezik Smile Olajmező van. Meg egyébként ha annyira szereti az apja... Miért nem veszi magához? Miért nem találkozik vele? A hopponálás sok mindent megold.
Tehát magyarázd egy kicsit jobban a dolgokat, érzékletesebben írd le és magyarosabb szöveggel. És tisztázd a homályos részeket, amiket említettem. Addig is, elutasítva.

_________________
"Theire faces as they lose everything!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anthonyn Dolohov
Kalandor
Kalandor
avatar

Hozzászólások száma : 92
Tallérok : 0
Pontok : 36

TémanyitásTárgy: Re: Zoé Amanda Falls   Csüt. Dec. 08, 2011 6:11 am

Elolvastam a javításokat és meg vagyk elégedve vele két apróságon kívül.

- 17 évesen nem lehet elsős max harmadikos vagy negyedikes.
- "mozdulatain látszik, hogy zenét tanult." - Helyette táncot. Ha zenét tanulsz az nem létszik a mozdulataidon, ha ezt is javítod akkor elfogadlak, csak jelezd kérlek hogy megtetted. Very Happy

És köszönöm a türelmet hogy megtetted amit kértem.

Nagini és Lucius

_________________
"Theire faces as they lose everything!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Zoé Amanda Falls   

Vissza az elejére Go down
 
Zoé Amanda Falls
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian Mágusképző Szakiskola :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: