Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek
Avatar-foglaló

Órarend
Vezetőség
Latest topics
» Roxfort RPG
Pént. Okt. 12, 2012 9:44 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Vas. Ápr. 08, 2012 10:09 pm by Vendég

» Torn varázslóképző
Vas. Ápr. 08, 2012 10:07 pm by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Kedd Márc. 27, 2012 9:10 pm by Vendég

» somewhere over the rainbow
Hétf. Márc. 26, 2012 12:05 am by Vendég

» Caldwell the secret city
Szer. Márc. 21, 2012 5:07 am by Vendég

» new bloody begins
Kedd Márc. 20, 2012 10:23 am by Vendég

» Tópart
Kedd Márc. 20, 2012 3:14 am by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Kedd Márc. 20, 2012 3:09 am by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred
 
Kim Kaguya
 
Ted Forrester
 
James Miller
 
William Quentin Watson
 
Sindy Logan
 
Hannah McDowal
 
Chris Martines
 
Solaria Luthia
 
Daniel Reed
 
Top posting users this week

Share | 
 

 Marcus Johnson

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Marcus Johnson   Pént. Aug. 05, 2011 7:08 am

Név: Marcus Johnson

Születési hely, év: London, 1994.08.19

Kor: 17

Ház: Amira

Évfolyam: 1

Álláspont: Jó

Származás: aranyvér

Történet: Peter Johnson nagy világutazó volt! Szinte az összes országban megfordult. Könnyű volt neki, hisz varázsló volt. Éppen Londonba tartott, 1990 volt december, hűvösre járt az idő és egy asszonyt látott meg nagy bőröndökkel egy parkban. Látta hogy egyedül van és fázik. Leparkolt kocsijával és a hölgy felé gyalogolt. Mikor egész közel ért hozzá megszólította. Rövid beszélgetés után kiderült hogy a nő várt valakire, a legjobb barátjára, de az cserbenhagyta. Peter megsajnálta a hölgyet , akit Lara Muriel-nek hívtak. Lara-val egyre többször kezdtek el találkozni, vacsorázni. Majd 1993-ban összeházasodtak. A házasságuk maga a gyönyör volt! Peter egy bankban dolgozott. Lara pedig egy fodrász üzlet –ben munkálkodott. Egy hűvös tavaszi napon 1994-ben Cambridge felé vették az irányt, Peter szüleit szerették volna meglátogatni. De pár maszkos fiatal megtámadta őket. Értékeket követeltek. Peter -nek járt az agya hogy mit is tegyen… - Stupor! Obstucto! Petrificus totalus!... Ezeket a varázslatokat mondta Peter az áldozataira. Futni kezdtek. majd abba a parkba tévedtek ahol először találkoztak. Nem telt el két perc, a semmiből csuklyás emberek jelentek meg, karon ragadták Larát és Petert és eltűntek. Majd egy pislogásnyi idő múlva a Mágiaügyi Minisztériumban voltak.
–Bűnös! –Bűnös! –Mugli jelenlétében varázsolt! –Bűnös! –Börtönbe vele! –Bűnös! - Ezeket lehetett hallani az egész tárgyalóterembe. Hosszú tárgyalás után Peter elismerte bűnét: Mugli jelenlétében varázsolt Londonban! Azt is hozzá tette hogy nem bánta meg, mivel megmentette azt akit szeretett. Ezt Lara mind könnyes szemmel hallgatta. Az ítélet megszületett.: - Peter Johnson! Ön egy mugli jelenlétében varázsolt. Bűnösnek ítélem. Büntetése: határozatlan ideig az Azkaban-ba tartjuk. És örökre megfosztjuk pálcájától! Döntésem végleges!
Másfél hét múlva megkapta a hírt Peter az Azkabanba hogy megszületett fiú gyermekük: Marcus. Lara-nak egyedül kellet felnevelnie Marcus-t. Lara tudta hogy egy ideig nem viheti mugli gyerekek közé. Így otthon megtanította a Mágia minden fortélyára! 5 éves kora óta tanítja. Félt hogy apa nélkül védtelen lesz ha ő már nem lesz. Lara hatalmas betegségben szenvedett. Így mikor Marcus 12 éves lett, Lara elhunyt.
Marcus, Peter szüleihez került, akik nagyon mogorván viselkedtek vele! Úgy néztek rá mintha az ő hibája lenne hogy az anyja meghalt. Néha azt is a fejéhez vágtak a nagyszülők: - Ha te nem lennél, az apád élhetné az életét szabadon!
Marcus a pincébe gyakorolta a bűbájokat, keverte a varázsitalokat. Mikor betöltette a 15 életévét, a nagymama elhunyt, elvitte a kor. Axel, a nagypapa magábaesett, és újabban ezt is marcus hibájának vette. 2 éven át nem is foglalkozott vele. Enni, Inni sem adott neki, Saját magának kellett megkeresni kenyerét. 17 éves korában, mikor éppen dolgozni indult hallotta hogy egy bizonyos Wilian Mágusképző Szakiskolában tanulnak és laknak a magafajta gyerekek. Felkeltette az érdeklődését. Mikor az aznapi műszaknak vége lett, hazaindult. Elhatározta hogy összecsomagol és felkeresi ezt a Wilian varázslóiskolát.
Mikor a szobájában a két bőröndbe összevolt pakolva, Axel lépett be: - Hova hova? Nehogy azt hidd hogy elmehetsz!! Keserűvé teszem az életed amiért te is azzá tetted az enyémet, sőt, nem is az enyémet, hanem az egész családét!- Több volt benne a düh, mint akármelyik korcs kutyában. –Te nem fogod megmondani továbbá hogy mit csináljak, hogy beszéljek vele- Mondta Marcus, erőteljesen és magabiztosan!- Mivel eddig se beszéltél velem, Úgy hát ezentúl se beszélj senkivel! Silencio! – ezzel örökre elnémította az utolsó életben maradt rokonát.
A sok düht, bánatot, gyalázatot mint maga mögött hagyva útnak indult Angliának!

Jellem: Hirtelenharagú, nem érdemes felidegesíteni mert könnyen megviccelhet bennünket! Kreatív és egyben találékony, bármilyen problémára rögtönözni tud, megoldja, kitalálja. Ebből következik a segítőkészség! Imád közösségbe járni, Segítőkész, az életét is kockáztatja barátaiért. Sportos, nagyon szeret mozogni, olykor hatalmas távolságokat is a saját két lábán tesz meg. Színes egyéniség

Kinézet: Magas alkat: 181 cm-ével kitűnik a többiek közül. Fekete haja van, aranysárga szeme van, ha jobban szemügyre vesszük egy kis fekete is látszódik benne! Sportos alkat. Öltözködése változatos, van mikor színes változatos, és van , mikor egyszínű, egyhangú. Ez függ a hangulatától!
Pálca: 10,5 hüvelykes pálca Tölgyből, unikornisszőr magja van. A pálca sötétbarna, fekete markolattal!

Állat: ----

Elemi mágia: ----
Vissza az elejére Go down
Lucius Malfoy
Kalandor
Kalandor
avatar

Hozzászólások száma : 91
Tallérok : 0
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Marcus Johnson   Pént. Aug. 05, 2011 8:32 am

Ezt, így ebben a formában nem fogadom el. Légyszíves írd át egy kicsit.
Egy élettörténetet talán nem a szülők megismerkedésével kellene kezdeni, másrészt keveset ismerünk meg Marcus tetteiből, életéből. Az anyja nevelte, aki aztán meghalt, utána meg az őrült nagyszülők. Ez oké, de a környezetről többet tudunk meg, mint a karakterről.
Másrészt összecsapottnak látom. Ha már párbeszédet írsz bele, vagy megszólalásokat, azt legalább írd egy külön sorba. Másrészt, meg óvatosan azokkal a felkiáltójelekkel, olyan lesz tőle a szöveg, mintha kiabálnál. Ami felesleges.
Apropó, mugli jelenlétében való varázslásért nem zárják határozatlan időre Azkabanba, egyrészt mivel nyilván törlik a muglik emlékeit, másrészt önvédelem volt. Meg a fekete csuklyás alakok - a HP univerzumban - általában a rosszakat jelentik, a halálfalókat, azok meg ugye tudjuk, hogy kihez viszik az áldozatokat, nem pedig a minisztériumba. Smile

Szóval egyelőre elutasítva, légy szíves javítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Marcus Johnson
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian Mágusképző Szakiskola :: Általános :: Előtörténetek-
Ugrás: