Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek
Avatar-foglaló

Órarend
Vezetőség
Latest topics
» Roxfort RPG
Pént. Okt. 12, 2012 9:44 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Vas. Ápr. 08, 2012 10:09 pm by Vendég

» Torn varázslóképző
Vas. Ápr. 08, 2012 10:07 pm by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Kedd Márc. 27, 2012 9:10 pm by Vendég

» somewhere over the rainbow
Hétf. Márc. 26, 2012 12:05 am by Vendég

» Caldwell the secret city
Szer. Márc. 21, 2012 5:07 am by Vendég

» new bloody begins
Kedd Márc. 20, 2012 10:23 am by Vendég

» Tópart
Kedd Márc. 20, 2012 3:14 am by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Kedd Márc. 20, 2012 3:09 am by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred
 
Kim Kaguya
 
Ted Forrester
 
James Miller
 
William Quentin Watson
 
Sindy Logan
 
Hannah McDowal
 
Chris Martines
 
Solaria Luthia
 
Daniel Reed
 
Top posting users this week

Share | 
 

 Katakombák

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Max Martines
Halálfaló
Halálfaló
avatar

Male Kor : 24
Lakhely : Cambridge/Azgard
Hozzászólások száma : 359
Tallérok : 2
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Katakombák   Szomb. Ápr. 09, 2011 4:21 am

*Hát még jó, hogy nem azt mondta, hogy valamiféle árnyékról van szó. Azzal is ugyanennyit ért volna el, mint a védelmezővel, semmit. Az idegen ember, vagy lény egy újabb esélyt ad nekik, amit alaposabban ki fog használni. Még Chezzy felvázolja az ötletét, addig ő gondolkodik*
~Akkor vegyük sorba a lehetőségeket. "Ha körülöttem vagy, sosem vagy egyedül." Tehát, ha teljesen alapról indulok, akkor ez biztos, hogy árnyék, de ez képtelenség, mert a következő információ kizárja ezt a lehetőséget. Vegyük tovább. "s ha elbújok a barátod menekül. Én vagyok a remény, ha elbújik a fény..." Ez egyre zavarosabb. Nem lehet árnyék, de fény sem lehet. Mágiát nem használhatunk, tehát mesterségesen kell fény csinálnunk.~
*Körülbelül ő is arra jutott, mint Chezzy, de most kimondja amire gondolt.*
-Tehát nem lehet védelmező, és nem lehet árnyék sem. A tűz stimmel. Ha az nem, akkor fáklya, vagy valamiféle világító eszköz, ami nem pálca, mivel a mágia nem beszámítható.
*Kíváncsian várja, hogy most eltalálták-e a dolgot, mert, ha nem akkor tuti futni kellene és itt egy párszor elesne.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucius Malfoy
Kalandor
Kalandor
avatar

Hozzászólások száma : 91
Tallérok : 0
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Katakombák   Vas. Ápr. 10, 2011 7:05 am

A sötétség rejtekéből figyelő lény, figyelmesen hallgatja a találgatásokat, és egyik-másik gondolatmenetre helyeslőn bólint, csak megszokásból is.
- Gratulálok. Megtaláltátok a helyes megoldást. A tűz az, ami ha jelen van, az árnyékod, legjobb barátod, mindig elkísér. A tűz itt lenn a reményt jelenti, hisz, a mágiátok a következő sarkon csődöt fog mondani, és véleményem szerint néhány éghető anyagot csak találtok. Sok szerencsét - tette még hozzá fanyalogva, majd újabb csikorgás hallatszik és az alak visszamászik oda, ahonnan jött.

A csapat tagjai, ha van merszük és közelebb lépnek ahhoz a helyhez ahol a lény ácsorgott, és a fal felé nyúlnak, egy díszesen faragott szarkofágot fognak találni, ősi, ismeretlen eredetű írással.

Azonban jobban teszik, ha nem időznek sokáig, mivel az idő fogy, ha nem folytatják mihamarabb az útjukat, a küldetésük akár kudarccal is végződhet.
Amint a következő sarkon befordulnak, újabb akadály vár rájuk, az utolsó.
Chezz egyszer csak megbotlik egy a falból kiálló valamiben, mire suhogás és léptek zaja hallatszik, fáklyák lobbannak a folyosó két szélén, jó néhány méter távolságban egymástól.
Látszik a folyosó végén egy kanyargós lépcső fölfelé, ami a kijárathoz vezet, azonban a fáklyák közti üres falszakaszok elhúzódnak és rég holt emberek múmiái támolyognak ki a réseken. Amint észre veszik a csoport tagjait, éhesen feléjük indulnak...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mason D. Hill
Vámpír
Vámpír
avatar

Hozzászólások száma : 106
Tallérok : 2
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Katakombák   Hétf. Ápr. 11, 2011 7:05 am

-Remek! Végre továbbmehetünk! *Úgy örülök mint egy kisgyerek, de továbbmehetünk végre.*
-Induljunk, az idő fogy, nekünk pedig az kevés.... *Pillantok oldalra, és keresek egy botot, a pulóverem ujját, két követ keresek, tüzet csiholok, és felemelem a fáklyát, majd hátraadom Chezzynek.*
-Chezzy, tessék, nektek nagyobb szükségetek van rá... *Mosolyodok el halványan.*
-Nos akkor egy akadály kilőve a sok száz közül...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sylen de Honas
Diák-Amira
Diák-Amira
avatar

Female Kor : 518
Lakhely : Wilian
Hozzászólások száma : 108
Tallérok : 1
Pontok : 20

TémanyitásTárgy: Re: Katakombák   Hétf. Ápr. 11, 2011 8:30 am


~Végre tovább mehetünk. Remélem több akadályba nem ütközünk.~Gondolkodik el gyorsan Sylen, majd a lény sejtett helye felé lép gyorsan, ahol egy díszesen faragott szarkofágot fedez fel a falon. Majd gyorsan tovább indul a többiekkel egyetemben. Mason egy fáklyát készít, amit hátra ad Chezzynek. Sylen eddig is tökéletesen látott a sötétben. Ez csak a halandóknak szükséges. Chezzy hirtelen meg botlik valamiben, amire Sylen hátra pillant. Gyorsan fel segíti a srácot, majd látja, ahogy fáklyák gyúlnak a falon. A folyosó végén, meglátják, a kivezető lépcsőket, azonban Sylen mást is észre vesz. Halk lépéseket, jobban mondva csoszogásokat hall meg, majd a hang már mindenki számára hallhatóvá válik. Végül a fal nyílásaiból, groteszk ember szabású lények lépnek ki, amik nyilván korábbi emberek maradványai. Valamiféle nekromata mágia lehet ez, amivel zombikat csinál a holtakból. A szaguk is ismerős Sylen számára. Már korábban volt dolga zombikkal, így tudta, hogy a fejük nélkül nem sokat érnek.
-Ezt bízzátok rám.-Szól a többieknek, feltételezve, hogy mindegyikük fegyvertelen. Kilő a helyéről, miközben saját vérével bekeni a keresztet. Vakító ezüstös fényáradat közepette egy kaszává alakul, amivel rögtön le is fejez kéz zombit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chezz Princeton
Felnőtt
Felnőtt
avatar

Male Kor : 28
Hozzászólások száma : 174
Tallérok : 2
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Katakombák   Kedd Ápr. 12, 2011 6:01 am

Elveszi Mézitől a fáklyát, amit rögtönöz, és mivel a furcsa lény félreállt haladhatnak tovább. Nem lát túl sokkal előre, és nem tudja merre is kéne menni, mégis csak elindul előre, mígnem pofára esik. Összeszedi magát, és Sylen is segít neki ebben, majd körbepillant, és meglátja a kis folyosót, és az ott levőket. Percek alatt válik sápadtabbá mint Mézi rossza napjain, mivel a múmiákat mindig is utálta, és nem nagyon akar most sem a közelükbe menni. Megdermed, és csak szótlanul figyeli a mutatványt, amit ő már látott egyszer, ahogy Sylen fegyvere átalakul a nyakláncból kaszává. Mikor felé kezd közeledni egy zomni szerű múmia, elkezd hisztirohamot kapni, és addig csapkod, meg hadonászik, amíg sikerül lefejeznie a rusnya lényt.
- Fúj, undorító, múmiák, ááá, fenébe, máár, a ruhámra se vigyáznak, és ki nem állhatom a múmiákat - kommentálja, de ettől függetlenül, próbál valamennyire a többiek hasznára lenni. Ilyen hadonászód, durcáskodó módon, sikerül még kettőt kivonnia a forgalomból, a többit úgy dönt meghagyja a vámpír szerzeteknek, Sylen úgyis harci gépezetté tud alakulni, és már biztosan régen gyakorolt élesbe.
- Ez ez... fúúúj - jelenti ki, és reméli hogy Max ebbe nem keveredik bele, mert ha igen, akkor elindul őt is összeszedni. Nem akar a vámpírok útjában lenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Max Martines
Halálfaló
Halálfaló
avatar

Male Kor : 24
Lakhely : Cambridge/Azgard
Hozzászólások száma : 359
Tallérok : 2
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Katakombák   Kedd Ápr. 12, 2011 6:23 am

*A kis csapat végre tovább mehet. Max örül neki, hisz egy lépéssel közelebb van bátyja megtalálásához. Tovább haladva egy újabb akadályba ütköznek, amik múmiákat jelent. Még soha életében nem látott múmiákat, így azt sem tudja, hogy mit kell tenni ellenük. Mikor meglátta Sylen fegyverét, eléggé meglepődött. Viszont így legalább tudja, hogy le kell fejezni őket. Chezzy-re is furcsán tekint a hisztirohamára. Nem érti, hogy mi történhetett vele, de ez kisebb gond. Keres valami nagyobb dolgot, amivel jól lelehet csapni a múmia fejét. Remélhetőleg a többiek végeznek velük, így Max-nek nem kell velük foglalkozni. Ez nem így lett. Egy múmia átvergődött a többieken. Nehezen, de végül sikerrel lefejezte azt.*
-Ez gusztustalan. *Jegyezte meg, majd figyel, hogy nem támadják meg még egyszer.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucius Malfoy
Kalandor
Kalandor
avatar

Hozzászólások száma : 91
Tallérok : 0
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Katakombák   Kedd Ápr. 12, 2011 7:42 am

A múmiákat, mivel gonosz mágia élteti őket, nem könnyű elintézni, minden áron meg akarják akadályozni a csapat átkelését. Így hiába hát a lefejezések, mivel nem élő szervezetek, csupán a mágia hajtja őket, a fej nélküli testek tovább támadnak, nem adják fel.
A csapatnak nincs más választása mint futni, ha át akarnak jutni rajtuk. Meg kell próbálniuk elérni a lépcsőt, ami sikerülni fog nekik, bár mind szereznek nagyobb sérüléseket, amiket kinn még kezelniük kell, mielőtt tovább indulnának, és még egy ideig emlékeztetni fogják őket a kalandra.
Mikor már ellátták asérüléseket tovább indulhatnak, és egy térre kiérve megtalálják a sebesülten feléjük támolygó Ralphot, akinek sikerült megszöknie.


//Vége, köszönöm a részvételt, ügyesek voltatok! A részvételért mindenki kap egy tallért. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Max Martines
Halálfaló
Halálfaló
avatar

Male Kor : 24
Lakhely : Cambridge/Azgard
Hozzászólások száma : 359
Tallérok : 2
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Katakombák   Kedd Ápr. 12, 2011 8:18 am

//Köv. Utcák és Függőhidakhoz Smile//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Katakombák   

Vissza az elejére Go down
 
Katakombák
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian Mágusképző Szakiskola :: Hell City :: Pokolpalota-
Ugrás: