Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek
Avatar-foglaló

Órarend
Vezetőség
Latest topics
» Roxfort RPG
Pént. Okt. 12, 2012 9:44 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Vas. Ápr. 08, 2012 10:09 pm by Vendég

» Torn varázslóképző
Vas. Ápr. 08, 2012 10:07 pm by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Kedd Márc. 27, 2012 9:10 pm by Vendég

» somewhere over the rainbow
Hétf. Márc. 26, 2012 12:05 am by Vendég

» Caldwell the secret city
Szer. Márc. 21, 2012 5:07 am by Vendég

» new bloody begins
Kedd Márc. 20, 2012 10:23 am by Vendég

» Tópart
Kedd Márc. 20, 2012 3:14 am by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Kedd Márc. 20, 2012 3:09 am by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred
 
Kim Kaguya
 
Ted Forrester
 
James Miller
 
William Quentin Watson
 
Sindy Logan
 
Hannah McDowal
 
Chris Martines
 
Solaria Luthia
 
Daniel Reed
 
Top posting users this week

Share | 
 

 Előtörténetek

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Alera Bluemoon
Diák- Plama
Diák- Plama
avatar

Kor : 24
Lakhely : London
Hozzászólások száma : 3
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Vas. Júl. 18, 2010 9:32 am

Név: Alera Bluemoon
Kor: 15 (1995. 01.13.)
Származás: mágus családból jön, de vannak mugli felmenői is
Ház:Plama
Születési hely: Sydney
Lakhely: London

1995.01.13-án születetett Sydney-ben, Ausztráliban. Édesapja ausztrál, így egy ideig ott éltek, itt ismerkedtek meg a szülei is. Édesapja sárkánykutató, édesanyja pedig egy kisebb mágus patika lánc egyik vezetője. Édesapja egyik kisebb balesete kapcsán találkoztak, szerelem volt első látásra, ma is boldog házasságban élnek. Aleranak két testvére is van, egy idősebb báty és egy fiatalabb öcs. Testvéreivel is jól kijön, bátyja ifjú átoktörő 6 évvel idősebb, mint Alera, öccse viszont tőle 4 évvel fiatalabb.
A család gyakran ingázik a két földrész között, így Alera jól ismeri mindkét nagyvárost, s kissé talán akcentusa is van, de nem feltűnő. A nyaralásokat szinte mindig Ausztráliában töltötte, ott kellemesebb az idő. Szereti az állatokat, de egy baleset óta kerüli az élő kígyókat. Lovagolni viszont szeret. Télen
4 éves volt mikor Londonba költöztek, így az előkészítőt is már itt végezte. Ugyanakkor édesanyja ügyelt rá, hogy ne csak mágus tantárgyak ismeretével gazdagodjon, így egy mugli magántanár is oktatta, hogy könnyedén elboldoguljon közöttük is, ne szokjon hozzá teljesen a mágia világához. Emellett zongorázni tanult, télen pedig a havas lejtők szerelmese, sportosabb típus, de ha kell ki is öltözik. Szereti a bálokat és az elegáns ruhákat, a mindennapokban azonban a praktikusabb és kényelmesebb darabokra szavaz.
Fogékonysága a mágiára hamar megmutatkozott, nem is volt kérdéses hogy mágus lesz belőle. Így meg sem lepődtek, mikor eljött a napja, hogy megkezdje tanulmányait a Wilian Mágusképzőben.

Jellem: Alapvetően nem ő a társaság középpontja de szeret emberek között lenni. Csendesebb, megfontoltabb talán, kicsit talán érettebb gondolkodású a korához képest. A jó családi légkörnek is betudható, hogy nem az a lázadós fajta, de ha úgy érzi, igazságtalanul kerül hátrányba, azt nem tűri. Mindenről van véleménye, bár néha kissé talán nyersen tud fogalmazni, bár ő nem bánja. Vallja, hogy az őszinteség a legcélravezetőbb út. Jó barát válhat belőle, titoktartó, megbízható. Ugyanakkor ő nem mindig árul el mindent a saját dolgairól. Inkább kétszer meggondolja, s nem nagyon szeret kockáztatni sem, bár tudja, néha a szükség nagyúr. Ha ránézel, egy kedves ifjú hölgyet láthatsz. Nem kifejezetten optimista vagy pesszimista, mindig a helyzet határozza meg nála a hangulatot. Lelkes tud lenni, ha belekezd valamiben, de fontos hogy folyamatosan lássa a célt, különben néha kedvét veszti a dologban. Kedveli az állatokat is, apja már kiskorától belé oltotta a természet szeretetét, s a sárkányoktól sem fél annyira, mint az átlag ember, valamicskét tud szinte minden fajról már.

Kinézet: Korához képest normális magasságú., kb. 165cm Fekete, hosszú haja van és sötétbarna szeme, egy leheletnyi zölddel. Általában mindig mosoly féle látszik az arcán, ritkán látni rosszkedvűnek. Öltözéke a sportos és az elegáns között mozog félúton. Pálcáját mindig magánál hordja. Ami talán állandó, az egy gyűrű a bal kezén. Fehérarany, s egy kisebb hold van rajta zafírból, valamint 3 csillag gyémántból. Ez amolyan családi címernek számít.

Pálca: mahagóni unikornis szőrrel. Bátyja hozta neki egyik utazásáról.

Képesség: Vízmágia
A karakter képes irányítani, vagy akár megidézni is a vizet, és nem fullad meg a víz alatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nathaniel L. Matthews
Diák- Famine
Diák- Famine
avatar

Male Kor : 26
Hozzászólások száma : 159
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Csüt. Júl. 29, 2010 12:29 am

Név : Nathaniel Laurent Matthews
Születési idő :1992.június 9.
Születési hely : London
Származás : Aranyvérű

Apja : Charles Matthews
Anyja : Susanne Jell

Előtörténet:

Úgy is lehetne mondani, hogy az egész életem egy mese . Mindenem meg van és meg is volt ahhoz, hogy tökéletesen boldog legyek . Mindent megkaptam amit akartam és most sincs másképp...
Az anyám sorsa szánalmas volt. Aranyvérű családba született bele, de hamar eladósodtak és a rengeteg testvérnek köszönhetően neki is munkát kellett vállalnia valahol. Képzettségével nem ment semmire, így hát maradt a szépségénél. Gyönyörű nő volt, hosszú fekete hajjal hófehér bőrrel, vérvörös ajkakkal. Így hát nem volt más választása, ki kellett használnia adottságait...
Az apám.. A gazdag Matthews család legifjabb sarja. Úri neveltetésben részesült és semmiben sem szenvedett hiányt. Okos, eszes egyesek szerint a miniszteri posztig is eljuthatott volna.. Ha nem esik áldozatául a kamaszkori bajoknak. A kezei közül kifolyt a pénz, mint ahogy a víz folyik a csapból ha megeresztjük.
Egy véletlen hozta őket össze. Elvégre, valljuk be nüansznyi esély sem volt arra, hogy egy aranyvérű boszorkány akinek a családja szinte minden vagyonát elvesztette összekerüljön egy évfolyamelső gazdag, tékozló varázslóval. Apám és barátai, akiket gondosan megválogatott, imádtak szórakozni. Egyik unalmas napjukon, amikor részegen London utcáit járták, betévedtek egy bárba. Egy mugli bárba. Elvégre amiket az ilyen bárokban csinálnak a nők..olyanok boszorkányoknak még csak meg sem fordul a fejükben. Abba a bárba mentek, ahol anyám hatalmas szégyennel dolgozott és titkolta, hogy ő is varázstudó ember. Szó mi szó, apám teherbe ejtette, és csak később derült ki, hogy nem is egy muglitól lett gyereke. Ekkor már nem szégyellte feleségül venni a nőt, bár olyan igazi szerelem sosem alakult ki köztük. Viszont kellett a fiú aki tovább viszi a családi nevet..
Gyerekkorom éveit fényűzésben éltem, nagyszüleim tanítottak a jó modorra, bár nem sok maradt meg bennem. Nem mutattam érdeklődést a kviddics iránt vagy a tanulás iránt. Sokkal inkább szerettem már akkor a vacsorákat és az esteket amiket a családom tartott. Anyám aki akkor már tökéletesen beilleszkedett a családba, szinte el is felejtette, hogy honnan jött , és úgy szólt bele a dolgokba mintha értené őket. Apám pedig a Gringottsban kapott állást. Mellette természetesen titokban elég sok sötét ügyei is voltak, ezekről csak hosszas kémkedés árán szereztem tudomást.
Tizenegy éves koromban közölték, hogy felvételt nyertem a Wilianre. Azonnal az aranyvérű származást előnyben részesítő házba kerültem, a Faminébe. Kettős életet éltem. Nappal, órákon a nyugodt úriember voltam, este azonban az alkoholnak hódoltam. Így ment egészen harmadéves koromig, amikor ugyanis megelégeltem, hogy két arcomat kell mutatnom. Levetkőztem az úriemberi mivoltomból és azzá váltam aki valóban voltam. Szüleim nagy bánatára. Elkezdtem lógni az órákról, takarodó ideje alatt még a városban voltam és valamelyik kocsmában töltöttem az időt, hogy kedvenc hobbimnak hódoljak : az alkoholnak és a kártyajátéknak.. Sikerült magam köré olyan csapatot összeszednem akik hasonlítottak rám. Köztük ugye Jamest, akit legjobb cimborámként tartok számon. A család sokat szidott, hogy nem erre tanítottak, szégyent hozok a családra..De engem ezek a dolgok nem érdekeltek. Negyedik évem végén meghalt a nagyapám. Rám hagyta az összes vagyonát. Talán ezzel akarta tudtomra, hozni, hogy attól, hogy miként élek az úriemberi modorom megtarthatnám. Ekkor jött vissza belém egy kicsi a régi nappali énemből... Azóta éjjel-nappal úriember vagyok, de lógok piálok drogozok és törvényt szegek.


Jellem :
Nathaniel túlságosan is magabiztos , öntelt ember, akit nem érdekel más nyomora vagy baja. Hatalmas kanállal habzsolja az életet. A lányokat úri modorával veszi le a lábáról és csalja az ágyába, mert ugye nagy gavallér is egyben. Tanulni utál. Nem is szokott. Gyengéje a nők, az alkohol és a póker.

Kinézet :
187 cm magas, barna hajú barna szemű férfi kezdemény. Teste izmos, hiszen attól függetlenül, hogy nem űzi a kortársai kedvenc sportját a kviddicset , eljár kondizni, hogy formában tartsa magát. Általában a kényes elegancia jellemzi öltözködését : öltöny, nyakkendő drága parfüm. Elengedhetetlen kelléke megjelenésének a lánca, amin egy fekete gitár alakú medál lóg.

Pálca :14 hüvelyk mogyorófa pálca, unikornis szőrrel.

Állat : nincs

Mágia : Felsőbbrendű Fizikum mágiaforma (Testmágia)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Latisha D. Leggat
Felnőtt
Felnőtt
avatar

Female Kor : 26
Hozzászólások száma : 43
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Vas. Aug. 01, 2010 11:31 pmKarakternév: Latisha D. Leggat
Kor: 18
Származás: Félvér
Rang: Children of Devil énekese
Születési hely: London
Lakhely: Amerre éppen szükség van az együttesre, de leginkább Anglia.
Történet:
1992. 01. 25.-én született, Londonban egy félvér család első gyermekeként. Apja, Thomas Leggat, a varázsló világ egyik híresebb énekese és basszusgitárosa; anyja pedig a mugli világban táncosnő. Latishának volt kitől örökölnie tudásait.
Érdekes gyermekkora volt a kicsi lánynak. Apját nem sokat látta, hiszen a hírnév elvakította és szinte havonta egyszer volt csak otthon. Ennek ellenére, igen jó viszonyt ápoltak egymással, legalábbis még a Latisha kicsi volt. Anyja volt vele mindig is, bár igaz, hogy sokszor megtörtént az, hogy a nagymamára bízták rá a lányt. Nagymamája is valamikor híres énekes volt, így ő taníthatta a kicsi Latishát. A kislány persze szép hanggal van megáldva, így nem is habozott sokáig.
A mugli iskola elkezdésekor, sokan tartották furcsának. A képességeit persze nem használta olyanok előtt, akik előtt nem szabadna. Nem volt neki sok barátja, viszont ahogy nőtt és 12 éves lett, végre átiratkozhatott egy varázsló iskolába. Itt teljesen megváltozott az élete…
Lettek neki barátai, képességeit nem kellett titkolnia. Nyaranta egyszer sem volt az iskolában, inkább otthon, énektanárhoz járt. Ahogy nőtt, és egyre kevesebbet látta szüleit, nyaranként megkövetelte sokszor apját is. Ettől kezdve, Latisha és Thomas nem ápoltak olyan jó kapcsolatot. Egyre többet voltak veszekedéseik, amiknek mindig is, anyja vetett véget. 14 éves korában, született egy öccse, Roland, akiről később kiderült, hogy nem Latisha apjától van. Szülei elválltak nem sokkal a Roland születése után, és a bíróság a kamasz lányt apja mellé ítélte. Anyját azóta nem túl sokat látja, hiányolja is.
Ahogy teltek az évek, egyre kevesebbet látta szüleit, egyre rosszabba lett Latisha. Az énektudást is titkolta egy ideig barátai elől, viszont egy iskolai Ki mit tud? Alkalmával felfedte. Felfigyeltek rá, a ki mit tud? Bírái –volt közöttük énekes- és Latisha 17 éves korában –pontosan az iskola befejezésekor- szerződést ajánltak neki. A lány, örömmel elfogadta ezt a felkérést és alig lett csak híres, be is lépett a Children of Devil énekesének. A többi taggal igen jó kapcsolatot ápol, és remélhetőleg ők együtt, sikeresen összehoznak egy jó rockbandát, ami a varázsvilág következő legjobbja lesz.


Jellem:
Dilis. Az a legjobb szó rá. Persze nagyon kedves, mindig is az volt és az is lesz. Volt neki olyan korszaka, amikor az embereket első látásra elítélte és kiközösítette – a „jó” barátok miatt – de ebből már egy ideje kinőtt.
Amióta a saját életét éli –tehát amióta nagykorú- csakis a zene miatt létezik. Ő ezt vallja… Viszont nem csak minden idejét erre fordítja. Érdekes személyiség, szeret barátkozni, ismerkedni. Mindig is nagy rajongó tábora volt – főleg fiúkból álló – és semmiből nem volt hiánya sosem.
Mániákus gyűjtő, cigarettás dobozokat tesz félre, mivel egyszer szeretne belőlük felépíteni egy asztalt.
Vegetáriánus és allergiás a kamillára.

Kinézet:
Sötétbarna haj, zöld szem. Nem túl magas, 165 cm és eléggé vékonyka. Persze a rock stílust ő is áldja –nem annyira azért- és ennek hatására mostanság olyan ruhákba is öltözködik. Szeret mindenféle cuccot, nem válogat. Bár ha lehet, akkor inkább az aktuális divatot követi.
Körme mindig ki van festve vagy meg van csináltatva és nem hanyagolja el magát. Kiegészítőket –karkötő, nyaklánc- is szívesen visel, van is neki egy ládával.

Pálca:
12,5 hüvelyk, tölgyfa, oroszlánfog maggal.

Állatok:

Egy édes kicsi chiwawa , aki a Kyra névre hallgat. A kiskutyát nagyon szereti és pontosan ezért lett szobakutya, na meg szinte mindent megad neki. A kiskutya, nem rég van meg Latishának, de próbál rá vigyázni és mindenhová magával viszi.

Képesség:
A Jóság Ereje mágiaforma (Angyalmágia)
A karakter képes kézrátétellel gyógyítani, képes megnyugtatni másokat, vagy akár képes mások pozitív gondolatait felerősíteni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charity Pernelle
Diák-Amira
Diák-Amira
avatar

Female Kor : 27
Hozzászólások száma : 48
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Hétf. Aug. 02, 2010 1:16 am


Név : Jasper Klörn
Kor : 21
Születési hely : Németpország, Berlin
Lakhely : London
Apja : Sam Klörn
Anyja : Gabrielle Letch
Származás : aranyvérű mágus család
Ház : Famine volt.
Rang : Children of Devil gitárosa, vokál


Előtörténet:
A családom kőgazdag és mindennél többre becsülik, ha valami nívós állása van valakinek. Ezért is választották a Wiliant, a középsulimnak.Azt mondták, hogy innen majd olyan kapuk nyílnak meg előttem, amiről más gyerekek csak álmodni tudnak.. A Famine házba kerültem be és ott kezdtem el a göröngyös utat, a valakivé válás terén. Szüleim nagy bánatára nem voltam sosem éltanuló , vagy esetleg olyan gyerek akiben valami hatalmas tehetséget láttak akármilyen téren . Nem érdekeltek nagyon a tantárgyak és csak azért jártam suliba, mert kötelező volt. Talán a kviddics volt az egyetlen kötelező dolog amit szerettem. Átlagos diák voltam, átlagos tehetséggel. Egy valamit kivéve. Imádtam gitározni és a zene volt a mindenem. Alkalomadtán még saját szerzeményeket is írtam. Sok haverom volt és van is. Átugrottam a léceket a vizsgákon, bár épp, hogy nem löktem le őket. Miután elvégeztem az iskolát, a szüleim benyomtak a Mágiaügyi minisztériumba, hogy dolgozzak. Irodai munkát kaptam, szerintük innen már csak felfelé ívelt volna a karrierem. A baj csak az volt , hogy nem jártam be dolgozni. Inkább azzal kerestem a kenyerem, hogy éjszaka bárokban illetve kocsmákban énekeltem és gitároztam. Így hát pár hónap után ki is rúgtak a " munkahelyemről " az apám, pedig kitagadott a családból. Anyámmal néha még találkozgatok de csak annyira, hogy lássa , hogy élek-e még. A nagybátyámnál lakok, ő az egyetlen fekete foltja a családnak így nagy szeretettel fogadott be. A nagyapám egy hónapra rá, hogy elköltöztem hazulról meghalt és mindenki hatalmas meglepetésére rám íratta a vagyonának 3/4 részét. Ami meg kell jegyezni nem kevés kis summa. Ennek ellenére leszedő fiúként dolgozok az egyik Londoni csehóban.
Csak tengődök az életben és hagyom , hogy sodorjon az ár magával. Minden vágyam, hogy olyanok közé kerüljek akik értékelik a tehetségem a zenében és , hogy ők is olyanok legyenek mint én. .

Kinézet:
Jasper körülbelül 185 cm magas , és izmos fiú. Szereti a fekete színt és a szegecses illetve bőr dolgokat. Egyik ismertetőjegye, hogy a bal csuklóján mindig ott vannak a vékony bőrszíjak. Barna haját általában csapzottan hordja. Elengedhetetlen a viseletében a fekete bőrdzseki és a gitártok, amit szinte mindig magával visz mindenhova.

Jellem:
Első benyomásra kissé zárkózottnak néz ki, de ez csak amiatt van, hogy az iskolában nem nagyon ismerték el tehetségét. Nagyon gyorsan feloldódik és nem szenved önbizalom hiányban. Nő ügyben, nagyon kiszámíthatatlan. Van amikor csak az egy éjszakás kalandokra hajt, van amikor csak a nagy Ő-re vár. Összességében tele van meglepetésekkel és nagyon gyakran kalandozik el a fantáziája.

Pálca :

13 hüvelyk, mahagónifa, unikornisszőrrel.

Állat : nincs

Képesség :
Levegő Irányítása mágiaforma (Légmágia)
A karakter képes szelet megidézni, szélvihart kavarni, vagy akár egy területről pár másodpercre elszívni az éltető levegőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leila Horowitz
Diák-Amira
Diák-Amira
avatar

Female Kor : 24
Hozzászólások száma : 134
Tallérok : 2
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Hétf. Aug. 02, 2010 6:59 am

Leila Horowitz

Kor: 16
Származás: Aranyvérű
Ház: Amira
Születési hely: Washington
Lakhely: Washington/Wilian

Történet.

A kis Leila 1994-ben látta meg a napvilágot, egy hatalmas kertes házban, ami már már egy kisebb kúriának is beillett. Szülei mindkét ágon, igen messzi felmenőkkel rendelkeztek. Apai ágról kisebb nagyobb homályos foltokkal kikerülve Napóleont is. Az aranyvérű családokra jellemzően éltek, mindig is, szigorú szabályok, és az etikett által megkövetelt kritériumok szerint. Édes apja Anthony sosem szerette igazán a feleségét, csak kötelességből vette el, mert benne járt a húszas évei végében, és már igen illett volna neki megházasodni. Így hát egy másik nagy múltú aranyvérű családot keresett fel, a Santros családot, ahol a legifjabb lányra Melenára vetett szemet. A lány édesapja bele is egyezetett a házasságba, persze Melenának nem volt beleszólása az életét befolyásoló tényezőkbe. Így hát keservesen, de mégis hozzáment a férfihez és az évek folyamán éppen csak beszélő viszonyban voltak, leszámítva az alkalmakat amikor utódokat nemzett neki a férje. Leila nem az első gyerek, volt két bátyja és egy nővére, de a fiúk meghaltak valamilyen kisgyermekkori betegségben, nővére pedig már felnőtt, és férjhez ment, elég fiatalon. Ő választotta ki a jövendőbelijét, kivívva ezzel édesapja haragját, mert szakított a hagyományokkal. De Chatrine-t nem igen érdekelte az őrjöngő apa, ő még most is boldog házasságban él.
Leila is ennek jegyében nőtt fel, szigorú arisztokratikus nevelést kapott, ami manapság már csak elvétve fordul elő egy-egy nemesebb vagy nagy múltú családban. Természetesnek vették, hogy a kislány ellentéte lesz nővérének, és a szemük fénye lesz majd. Tévedtek.
A kislány nagyon ragaszkodott a nővéréhez, és rengeteget beszélgettek, játszottak együtt, így a kicsi inkább kezdett őrá hasonlítani, mint a mindig csendes, szomorkás Melenára. Igazi kis vadóccá cseperedett, aki minden létező szabály ellen fellázadt a maga módján. Szülei előtt megmaradt a jó kislány, de amikor senki nem látta, levetette a színes, cifra ruhákat, nadrágba bújt, és minden félét csinált. Lovagol, fára mászott, kártyázni is megtanult az utcai fiúktól. Nagy szája, szúrós, de mégis kedved természete ellenére igen sok barát vette mindig körül, aminek jelentős részét az apja legszívesebben halálra átkozta volna, de ő ezzel nem foglalkozott. Mint minden arisztokratikus gyerek, ő is otthon tanult és ott sajátította el a mágia alapjait, majd édesanyja hosszas győzködésére, apja beleegyezett hogy Leila mágusiskolába járjon, így került a Wilianba, ahol nagyon jók érezte magát, és már harmadik évét kezdi meg. Persze a szünetek jelentős részét otthon tölti, azért nem hanyagolja el a barátait sem. Szeret leveleket írni, és oda van az állatokért is, főleg a lovakért. Így hát nem csoda, hogy 15 dik születésnapjára egy lovat kapott, egy éjfekete csődört, melynek Nadir volt a neve, mely annyit jelentett hogy „gyengéden szeretett”. Azóta ez az állat a mindene, és ha rossz kedve van, vagy éppen társaságra van szüksége, sokszor inkább felkeresi nemes kedvencét, mint az embereket.

Kinézet
Hosszúnak mondható alig lapockáig érő hullámos haja van, és hozzá tengerkék szeme. De sokakkal ellentétben ő nem az a sablonos szépség, amit bármelyik férfi megkaphat. Karcsú alakja van és korához képest hatalmas mellei, amik már okoztak neki némi fejfájást. De hát ilyen a természet, ami az egyik embernek áldás lenne, az a másiknak átok. Ruházatban előnyben részesíti a farmert, és a szűk, feszes dolgokat, amikhez természetesen hozzáillő topokat és pólókat vesz fel ha teheti. De látni őt szoknyában sőt még egybe részes szolid, de mégis mutatós ruhákban is. Szereti az élénk színeket, így mindig a lehető legtarkábban öltözik fel, ezzel is lázadva a szülei nevelés ellen. Nyakában egy nyakláncon könnycsepp alakú medál lóg, amit szinte sosem vesz le, vagy ha mégis, akkor annak nagyon nyomós oka kell hogy legyen.

Jellem
Kicsit komoly, kellemetlen modora van, de ha valaki jobban megismeri rájöhet hogy igazából egy kedves lány, akinek kicsit nagy a szája, de a szúrós-kellemetlen arrogancia csak a páncél rajta, amivel védekezik a külső világtól. Segítőkész, barátainak bármit megtenne ami módjában áll. Első ránézésre azonban aki szemügyre veszi és túljut a melleken, meg hasonló külsőségeken, az észreveheti a gőgös arroganciát, ami már szinte ránőtt az arcára, és a gúnyos félmosolyt, amivel mintha lenézné a világot. Persze, szívből is tud nevetni, csak olyan társaságot kell keresnie hozzá.

Pálca: 10,5 hüvelykes, akác, kígyóméreggel

Állat:
Egy mosómedve, ami Szultán névre hallgat. És egy ló, ami Nadir néven ismert.
Elemi mágia
Állatok Uralma mágiaforma (Állatmágia)
A karakter képes megfékezni megvadult állatokat, ideiglenesen barátjává tenni hozzá semlegesen viszonyulókat, és megnyugtatni az idegesebbeket.

Animágiát tanul, de még nincsen tapasztalható eredmény.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anor Azgard
Kalandor
Kalandor
avatar

Male Kor : 36
Hozzászólások száma : 166
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Hétf. Aug. 02, 2010 7:28 am

Ej ej hogy folyton elfelejtem.....

Karakternév: Anor (William) Azgard
Kor: 27 (született, 1982 május 6-án)
Származás: Tisztavérű mágus
Rang: Azgard igazgatója, Leader
Születési hely: Délnyugat Anglia – Bristol város
Lakhely: Azgard (Bristolban van)


Történet
1982-ben született meg, Bristolban, Azgard falain belül, egy szép nyári napon, másodmagával Alexel.
A két fiú édesapja (Chace John Azgard) volt, aki már kezdettől fogva hűen követte a Fekete Rendet, és annak célkitűzéseit, édesanyja Laura Wilfred, aranyvérű boszorkány.
A két gyermek közt, hamar rivalizálás alakult ki, és így a kapcsolatuk sem volt, felhőtlennek mondható. A legnagyobb ellentét azonban az apai tanítás miatt alakult ki, hiszes Chace a Fekete Rend tanítását adta tovább fiainak, amire különösen fogékony Anor volt. Alex, szelídebb lélek lévén, jobban kötődött anyjukhoz.
Egy napon, mikor a fiúk már 16 évesek voltak, Laura nagyon csúnyán összeveszett Chace-el, és a nő elköltözött Azgardból, Alex pedig vele tartott. Így igazából, itt szakad meg a két gyerek közös élete. Anor sosem járt iskolába, ő mindent az apjától és annak követőitől tanult meg. Tehát a testvérek elszakadtak egymástól, és Anor számára nem volt többé rivális. Rohamtempóban haladt a tanulással, apja örömére és büszkeségére.
18 éves korában letette a felnőtté válási vizsgákat (lediplomázott több tárgyból is), megtanult hopponálni, és sok más egyebet is. Alexel, nem igazán tartotta a kapcsolatot, de sokszor volt irigy és féltékeny, testvére szelíd természetére. Ritkán látta még Hannelorit is, aki Alexel került közelebbi kapcsolatba.
Egy évvel később apja meghalt, és a temetésén nem jelent meg testvére, ezt sosem bocsátotta meg neki. A temetést követően, elutazott, és négy évvel későbbig senki nem látta. Megnyitotta az iskolát, és aktívan szerepet vállalt, a közéletben és a politikában is. Kapcsolatai révén, ezt meg is tehette. Erős szövetség fűzi a lycantropokhoz is, akiknek menedéket nyújt, Azgard erdejében.

Kinézet
Magas a maga 180 centijével, de nem túl izmos, inkább szálkás alkat. Kocka hasa fellelhető, de inkább az is csupa kemény izom, mintsem puha hasika. Mindezek ellenére termete karcsú, és arányosnak mondható.
Rövid szőkésbarna haja, ami inkább szőke, mintsem barna, általában hátrasimítva viseli, és hátul éppen hogy a tarkóját érinti. Sosem rajongott a hosszú hajért, nézete szerint, az már nevetséges egy férfinak.
Szemei kékes szürkék, semmit mondóak, kifejezéstelenek. Az erős érzelmek szoktak megjelenni benne, de egy ideje már ezt is palástolni tudja.
Anor igazi mágus, nem szereti sem a farmert, sem a színes, tarka rikító pólókat, ő mindig talárt hord. Feketét, de a kék a kedvence, a mélykék, és a sötét smaragd zöld. Jellegzetessége, hogy jobb kezének középső ujján viseli a családi pecsétgyűrűt.

Jellem
Alex ellentéte. Zárkózott, olyan aki nem enged magához közel szinte senkit, azt is csak akkor ha nagyon muszáj. Gonoszkodásra igencsak hajlamos, és ritkán hallani őszintének, amikor hangja és viselkedése mellőz, mindenféle gúnyt vagy ironiát.
Magáról minél kevesebb mindent, mond, akkor is csak kósza féligazságokat, amik igazak ugyan, de nem biztos hogy pont úgy ahogyan azt Anor állítja.
Munkája terén, mégis megbízható és precíz, magánéletére inkább csak a precíz mondható. Mindig, mindent tökéletesen akar megcsinálni, annál alább nem adja.
Nagyratörő céljai érdekében nem szokott tekintettel lenni semmire, és senkire, könyörtelenül viszi véghez terveit, minden követ megmozgatva az ügy érdekében, és minden irgalomtól mentesen.
Sajátos, ironizáló humorát, a legtöbben bántónak és durvának érzik, pedig nem mindig annak szánja szúrós megjegyzéseit.
Egyik, legrosszabb tulajdonsága, hogy szeret ártatlanabbnak tűnni mint amilyen valójában.

Pálca
11 hüvelyk, magyal, sárkányszívizomhúr maggal

Különös képesség
Anor az elemeket (tűz, víz, föld, szél) képes befolyása alá vonni. Szeret kérkedni ezzel a képességével, de miután ezeket alkalmazza kifárad. Tehát hosszútávon nem egészséges ezt művelnie.

Animágiát magas fokon űzi, több féle alakot fel tud venni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Greg Stanford
Diák- Famine
Diák- Famine
avatar

Male Kor : 26
Hozzászólások száma : 68
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Hétf. Aug. 02, 2010 11:20 pm

Karakternév: Greg Stanford
Kor: 17
Származás: Tiszta vérű mágus
Ház: Famine
Születési hely: Párizs
Lakhely: Anglia

Történet:
Gazdag családból származik, tehát ennek fényében mindene megvolt, amire csak vágyott. 1992. december 22.-én született Párizsban. Greg egyedüli gyerek, nincsenek, és nem is voltak testvérei. Nagyon aranyos és szeretni való volt egészen addig amíg el nem kezdődött a tinédzserekre jellemző lázadás, és ellenkezés a szüleivel. Az általános iskolában kezdett még problémásabb lenni. 12 éves volt, amikor elkezdett dohányozni, és inni. Nem volt egy alkoholista, de a pia mindig könnyített a problémáján. Így nem egy balhéja volt, és nem egyszer kapott büntetést szüleitől, akik rajtakapták egy-egy éjjeli kiruccanásán. Ettől persze nem szerette őket jobban, és a sok veszekedés miatt kezdett egyre inkább eltávolodni szüleitől, és testvérek híján, kezdett egyre inkább magába fordulni, és a magányt részesítette előnyben a társasággal szemben. Sok dolgot tönkretett, és okozott kisebb nagyobb baleseteket is. Emiatt ki is vágták a suliból. Szerencséjére 13 éves korában felvételt nyert a Wilian Mágusképző Szakiskolában, ami pont jól jött neki, hogy elmehessen otthonról, ahol már nem volt jó viszonya az ott lévőkkel. Sokat veszekedett szüleivel, egyáltalán nem bánta a lehetőséget hogy minél távolabb lehessen tőlük. A leghamarabbi járattal elutazott az iskolába, és azóta nem sokat hallott felőlük.
A tűzmágia áll hozzá legközelebb, és már elég rég óta fejleszti is. Sokszor azonban ez elég fáradságos volt, mert a lángok, mint elemi mágia, nem mindig akartak engedelmeskedni a fiúnak, de mára már tökéletesen kezeli a képességét. A suliban, eleinte ellenségei ellen használta vadmágiáját ,de szerencséje volt, hogy a lágyszívű de mindig igazságos igazgató, csak kisebb büntetéseket rendelt el neki. A napi gyakorlásoknál, és a büntetőmunkáknál néha összefutott egy másik hasonló természetű sráccal, és a büntetések alatt elég jó kapcsolatba kerültek, mostanra pedig legjobb haverok lettek. Régi otthonában, sem volt sok barátja, de nem is hiányolta őket igazán, az embereket, mint gyerekkori barátokat nem tartotta szükségesnek, mert velük is csak veszekedett volna. Ő legalábbis akkor így gondolta.. Az iskolában azért egyre több társra talált, de viselkedése, mit sem változott. Maximum annyiban hogy a zűrt mostanság inkább kerüli, mert úgy érzi már kinőtt belőle, és egyáltalán nem okoz neki örömöt, mint régebben. Mostanában a csendes helyeket részesíti előnyben, ahol nyugalom van, és ahol nem jár sok ember, tehát nem szól hozzá senki. Mostani egyetlen káros szenvedélye a sebesség. Imád ugyanis motorozni, és érezni ahogyan elsüvít a szél a füle mellett, és tova haladnak a gondolatok is. Ez jelenti számára a teljes kikapcsolódás, amikor egy kietlen úton száguld, és nem néz semerre csak előre, és nem kell tartania attól hogy balesetezik vagy felbukik. Sajnálatára ide nem hozhatta el kedvenc nagy motorját, és nem tudja, hogy fogja magát jobb kedvre deríteni, de bízik magában hogy majd megoldja valahogy mint eddig mindig.
Nincsenek tervei, ő mindent a jövőre bíz. Sétálni is úgy indul el, hogy fogalma sincs hol fog kikötni. A sors mindig eldönti helyette, hogy hol is kell lennie.

Jellem:
Zárkózott típus, bár szeret ismerkedni. Röviden úgymond egy rossz fiú, és kerülné is a feltűnést, de valahogy sosem sikerül neki. A lányok oda vannak érte, hisz sármos, és tud kedves is lenni ha megerőlteti magát, vagy ha egy lányt nagyon meg akar hódítani. Ha rossz napja van, akkor az a legjobb amit az ember tehet, hogy messze elkerüli és hozzá sem szól. Bántani nem bántana senkit, hiszen nem egy erőszakos alkat, de megsérteni bárkit megsért, lelkiismeret furdalás nélkül. És az illető azt is megbánja hogy eszébe jutott hozzászólni, vagy éppen beszólni neki.

Kinézet:
Barna haj, és szem, 180cm, 70kg. Izmos teste van, látszik hogy bizony dolgozott is azokon az izmokon, és karján egy tetoválás (egy nonfigurativum) is található. Ha végig megy az utcán, szinte minden szempár rá szegeződik, legalábbis a csajoké. Pillantása üres, sohasem mutat érzelmeket. Öltözéke stílusos, bár nem iskolához illő. Inkább hasonlít egy kocsmai viselethez, bár mostanában próbál kicsit választékosabb lenni, és gondosabban megválogatni hogy miket vegyen magára. A márkás dolgokat meg egyenesen utálja, és soha nem venné fel őket.

Pálca:
12 hüvelyk, Akácfa, Főnixtoll maggal

Képesség:
Tűz irányítása mágiaforma (Tűzmágia)
A karakter képes lángokat idézni, azokat támadásra használni, megszínezni, vagy akár manipulálni a hőt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorina M. Hattaway
Felnőtt
Felnőtt
avatar

Female Kor : 30
Hozzászólások száma : 36
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Csüt. Aug. 05, 2010 6:57 am

Karakternév: Akira Takashima
Kor: 21 éves
Rang: Állatidomár
Születési hely: Japán, Nagano
Lakhely: Wilard

Történet: 1989 szeptember 24, Japán egyik kisvárosában a Takashima családnak végre gyermekük született. A fiatal, mugli házaspár 2 évig nevelte a kislányt és mielőtt új csecsemőt vehettek volna tervbe, a szülők eladósodtak. Olyannyira, hogy nem voltak képesek tovább nevelni Akirát. Úgy döntöttek, nevelőszülők gondjaira bízzák addig, amíg anyagi gondjaikat helyre nem teszik. 1 év telt el és Akira többet nem látta szüleit. Még kicsi volt, de már felfogta, hogy valami hiányzik az életéből. Gyorsan elment az idő, Akira 10 éves lett. Ekkor mesélték el nevelőszülei pontosan mi is történt igazi szüleivel, amikor kicsi volt. Annyira kiborult, hogy pár napra elszökött kedvenc ismerőséhez, Aiko bácsihoz, aki mellesleg szülei jó barátja is volt. Ezen pár nap alatt mutatkoztak a tünetek, hogy Akira varázsló. Annyira megijedt, hogy Aikohoz fordult segítségért, aki lenyugtatta a kislányt, ugyanis azonnal felismerte a „baj” okát. Aiko azonnal a nevelőszülőkhöz indult, hogy megbeszélje velük, ezentúl ő neveli a kislányt. Mint később kiderült, Aiko Japánban egy ismert varázsló volt, minisztériumban dolgozott. Innentől kezdve ő nevelte és tanította is Akirát.
A kislány mindig is nagyon vonzódott az állatokhoz. Iskolába nem járt, mivel Aiko tanította, így kevés barátja volt. Legjobb barátja egy kis fekete kóbor macska volt, de az idők során őt is elvesztette. 17 éves korában döntött úgy, hogy végre valami munkát keres. Egyszerre dolgozott egy állatkereskedésben és egy menhelyen. Egyik sem átlagos állatokat rejtegetett....
20 éves lett, amikor egy fura alak lépett be az állatkereskedésbe. Látva a lány elszántságát és állatszeretetét, egy névjegykártyát hagyott ott az asztalon. Akira kihasználta az alkalmat. Egy cirkuszba hívták állatidomárnak. Idomítás, fellépések, hírnév...
Még abban az évben elbúcsúzott nevelőjétől, majd útra kelt a cirkusszal. Körbejárták a fél világot, mire 2010-ben megérkeztek Angliába, egészen pontosan London mellé, a Réségek cirkuszába...

Jellem: Mindig nyugodt és békés. Legkitűnőbb tulajdonsága, hogy alig beszél. A legtöbb információt a mozdulataiból és legfőképp tekintetéből, arcából tudod kiolvasni. Mindig kimért és megtartja a kellő távolságot mindenkitől, de ez mind a bizalmatlanságból ered. De persze iszonyú kedves és segítőkész, barátai minden percben számíthatnak rá.

Kinézet: Nem túl magas, úgy 168 cm lehet a magassága. Karcsú, alakja szép nőies. Haja vöröses barna, hosszú, a háta közepéig ér, de szinte mindig kontyba fogja fel. Szeme sötétbarna, arca arányos, bőre sima, világos.
Általában hazája kultúrájának ruháit hordja, de nem tagadja meg a hétköznapi farmert és pólókat sem. Ékszereket ritkán hord, inkább csak a fellépésekre vesz fel.

Pálca: Fenyő, griffkarommal, 11,5 hüvelyk

Állata: A cirkuszok állatai, tigrisek, oroszlánok, sárkányok és egyéb lények, amik Akira felügyelete alá tartoznak, de van egy fekete, miniatűr sárkány, Morisz, a lány kedvence. Szinte mindig a lánnyal tart, de jól nevelt és teljes mérték hallgat Akirára.

_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dorothy Brown
Diák- Plama
Diák- Plama
avatar

Female Kor : 21
Lakhely : Wilian / London / Aix-en-Provence
Hozzászólások száma : 82
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Vas. Aug. 08, 2010 6:40 am

Karakternév: Dorothy Camille Brown
Kor:13
Származás: Mágus család gyermeke
Ház: Plama
Születési hely: Aix-en-Provence, Franciaország
Lakhely: London, UK

Történet:
Édesanyja, Amélie Brown az Unikornisvér Ispotályban dolgozik (London), mint gyógyító.Itt ismerkedett össze 1992 őszén Roger Brownnal, egy angol sárkánykutatóval, akit súlyos sérülésekkel szállítottak oda, miután egy sárkányt próbáltak többen befogni. Amélie gondosan ápolta hosszú heteken keresztül,így rengeteget beszélgettek és egymásba szerettek.Mikor a férfi teljesen rendbe jött, megkérte a nő kezét.
Dorothy Brown 1997. március 10-én született Dél-Franciaországban, Aix-en-Provence városának szívében.Édesanyja Amélie Brown (született Amélie Hongroise), aki maga is francia, éppen családját látogatta meg,mikor elindultak a szülési fájások. Az apát azonnal értesítették, de mire seprűre szállt már kint is volt a kis Dorothy.A lány imád úszni, otthonukban szinte csak a medencében lehet őt nyaranta megtalálni, amint a buborékokat bűvöli. Ami nem is csoda, hiszen szülővárosát a szökőkutak városaként szokták emlegetni.Édesanyja minden nyáron elviszi magával Dél-Franciaországba, ahol meglátogatják a család többi részét és a kislány remekül elsajátítja a francia nyelvet.Itt köt néhány életre szóló barátságot, többek között az unokatestvérével, Papillonnal. A kislányt édesanyja mindenképp a Beauxbatons Mágusakadémiara szerette volna küldeni, hogy kövesse édesanyja ágán a családi hagyományt.Ám az apa nem akarta, hogy kislánya másik országban tanuljon (és ebben később mindkét szülő már egyetértett), ezért itthon, Angliában kerestek neki egy megfelelően színvonalas iskolát, így esett választásuk a Wilian Mágusképző Szakiskolára. Dorothy kicsit szomorú volt mert legjobb barátnőjét nem a Wilian Mágusképzőbe íratták be, hanem a Beauxbatons Mágusakadémiára. Természetesen megfogadták, hogy legalább hetente küldenek baglyot egymásnak és a téli szünetet együtt fogják tölteni.Édesanyja indulás előtt egy nappal vigasztalta Dorothyt, hogy ne aggódjon: rengeteg barátot fog találni a Wilian Szakiskolában.

Jellem: Nos, Dorothyt legtöbbször egy könyv társaságában lehet látni, egy igazi könyvmoly a lány. Persze, kizárólag azokat a könyveket imádja amik elrugaszkodott elméletekről és tudományokról szólnak.Nagyon pozitív egyéniség, mindenkihez kedvesen viszonyul, de jaj annak aki felbosszantja! Néha sajnos kicsúszik olyan a száján, aminek nem kéne, de ettől eltekintve nagyon odaadó és hű barát tud lenni.

Kinézet: Sötétszőke hajú, vékony közepes termetű lány,kékes zöld szemekkel.A bőre világos barna, mert mindig a szabadban van, ahol általában olvas a tóparton vagy macskájával játszik.

Pálca: 11 és fél hüvelyk, Fenyő pálca, Unikornisszőr

Állatok:Egy nőstény sziámi macska, aki a Málna nevet viseli.


A hozzászólást Dorothy Brown összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 11, 2010 1:21 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myspace.com/sisterblisss
Daniel Reed
Halálfaló
Halálfaló
avatar

Male Kor : 24
Lakhely : Azgard
Hozzászólások száma : 502
Tallérok : 1
Pontok : 15

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Vas. Aug. 08, 2010 7:28 am

Karakternév: Daniel Reed
Kor: 14
Származás: Tisztavérű mágus
Ház: Famine
Születési hely: Glasgow, Skócia
Lakhely: Glasgow, Skócia
Apja neve: Robert O. Reed
Anyja neve: Susanne Rollie
Húga neve: Christina S. Reed

Történet: Egy téli estén született, egész pontosan, február 15.-én, a skóciai Glasgow városában. Szülei két nemesi, angol, bár Skóciában élő, varázslócsalád, sokadik nemzedéke. A gyerek születése pillanatától tudatta, hogy ő bizony varázsló... Mikor apja a kezébe tartotta, egy aranyló fénysugár lövellt fel, egészen a kórház plafonjáig. Nőtt, cseperedett a gyerek, és egyre inkább kezdte felvenni az otthoni modort, miszerint a félvéreket, és a mugli származású társait. Három éves korában, született egy húga. Mikor hazahozták a kórházból, féltékeny lett, hogy a kicsivel többet törődnek, mint vele. De édesanyja, több órán át tartó beszélgetésen keresztül, megértette Daniel-el, hogy őt is ugyanúgy szeretik, mint a húgát. Ettől fogva, a húga, és a szülei volt az egyetlen, akit szeretni tudott. Más gyereket, megvetett. De ez az idill is lassan, de biztosan megszűnt létezni. Egyre inkább elhanyagolták a szülei, legalábbis ezt Daniel úgy érezte, mert így is volt. Húgához, ennek ellenére, szoros kapcsolat fűzte, pedig épp miatta hanyagolták el őt. Ez volt, tíz éves korában. Az ijfú, nagyon hirtelen, és rossz irányba kezdett el megváltozni. Mélységesen fennhéjazó, egoista és egy pöffeszkedő alak lett belőle. Az édesanyja hiába hitegette azzal, hogy bizony vele is ugyanúgy törődnek, mint húgával, ez nem így lett. Daniel ezt előre látta, de nem tett meggondolatlanságokat. De megfogadta, hogy soha többet nem jópofizik senkinek. Így egyre inkább elzűllött. Magába zárkózott, és egy embert kivéve, aki a húga volt, nem nyílt meg senkinek. Ekkor egy kisebb fajta csoda is történt vele, ugyanis, hosszú csend után, megmutatkoztak 11 évesen a képességei. Glasgow utcáin mászkált éppen, mikor egy nyulat pillantott meg. Ránézett, és lebegni kezdett az állatka. Balszerencséjére, szülei "egész véletlenül" arra sétáltak húgával, így meglátták. Innentől már világos volt. Levelet kapott a Roxfortból, de oda nem akart menni. Ez kiverte a biztosítékot szüleinél, így szinte végleg elfordultak tőle. De ekkor kapott a Wilianból levelet. És úgy döntött, hogy ezt a lehetőséget nem hagyja ki. Miután a kellékek (és mágikus édességek) megvoltak, indulhatott a Wilianbe, ahol a Famine házba került. Az első évben, órákon kívül, nem látogatott semmit, inkább a szobájában kuksolt. A húgával hetente levelezett, de ez sem segített sokat. Zárkózott volt, de lassan-lassan kimozdult. Egyre több részt derített fel az iskolából, és unalmas napjaiban, óráiban térképet készített, a saját szórakoztatásra. A kedélye is sokkal jobb lett, a szülőktől távol. A családjából, csak a húgát hiányolja, aki lassan ellátogat a Wilianbe. A hónapok során kiderült, hogy zseni a gyerek, csak nem arra használja az eszét, amire kell. Egyre inkább züllött lett, többek között rászokott a cigire, és gyakran ellóg a suliból, csak hogy a Magic Streeten, vagy Londonban mászkáljon, vagy vegyen valami badarságot. Tilosban is sokszor járt, az év folyamán, de soha nem bukott le, és reméli, hogy nem is fog. A vizsgaeredményei, mondhatni jól sikerültek. Csak bájitaltanból, rémesen gyenge, sikerült átcsúsznia, de csak a küszöb alatt jóval. Nem titkolja el, de azért nem sok mindenki tudja róla, hogy szeret gitározni, és tud is, persze nem szuper tehetség.

Jellem: "Szemét alak. Hogy lehet valaki ilyen pöffeszkedő, és öntelt és..." Mindenkinek ez lehet a véleménye, elsőre. Másodszorra is, mert valóban, pöffeszkedő, undok, szemét alak. Nagyra van magával, egoista, öntelt, de ugyanakkor zárkózott. Nagyon nehezen nyílik meg, kivéve a háztársainak, és a barátainak. Idegeneknek, szinte egy áttörhetetlen pajzs. Tanulni utál, nem is szokott, csak ha rá van kényszerülve. Ugyanakkor rendkívül kiszámíthatatlan, de nyugodt. Mindenkivel lekezelő, hideg stíluban beszél. Ez alól kivétel a tanárai, a házvezető, és a barátai. Amit viszont mindenki elől rejteget, hogy, néha vannak érzelmes dolgai, mint például a sírás. Csak akkor sír, amikor nem látja senki, és azt is nagyon ritkán teszi. De ennek valamikor az ellentéte is. Tud jó fej lenni, ha akar, és ha olyan kedve van. A fellengzős modorát is félre tudja tenni, főleg ha a tanáraival, egy jó csajjal, és háztársaival beszél.

Kinézet: Félhosszú fekete haja van, és kb. 162 cm, ami az ő korában magasnak számít. Azúrkék szemei vannak, ami sokszor meg tud igézni, akarva-akaratlanul is. Általában fekete cuccokat visel, de megtalálni a ruhadarabjai közt minden fiús színt is. Pálcáját minden esetben magánál tartja.

Pálca: Bükk, Főnixtoll maggal. 12 hüvelyk. A pálcán egy sárkány tekergőzik végig, ami rémesen van faragva, de el lehet mondani, hogy ez Daniel saját keze munkája.

Képesség: Ötödik Elem mágiaforma (Erőmágia)A hozzászólást Daniel Reed összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 21, 2010 2:40 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yoshitsune Narakiho
Diák- Famine
Diák- Famine
avatar

Male Kor : 23
Lakhely : Wilian
Hozzászólások száma : 77
Tallérok : 1
Pontok : 10

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Kedd Aug. 10, 2010 11:29 pm

Yoshitsune Narakiho

Kor: 15
Ház: Famine
Származás: Félvér (anyja mágus, apja mugli)
Születési hely: Tokió
Lakhely: Tokió / időlegesen Anglia

Történet:

- Yoshi, Yoshi hol vagy már? Indulni kéne, el fogunk késni. – hallottam már messziről nővérem kiabálását, de nem törődtem vele. A szobámban voltam éppen, az ablak nyitva, a ház mellett álló nagy gesztenyefa ágai csábítóan lengedeztek a szélben. Meg is ragadtam az alkalmat és egy lendületes vetődéssel már a fa ágáról lógtam le. Felhúztam magam, és a tetőszint felé feljebb másztam a fán. Ki volt zárva még a lehetőség is hogy családi nagy gűlésre kelljen mennem. Azt nem nekem találták ki. A fáról visszalendültem a tetőre, és elfeküdtem ott. Biztos voltam benne hogy nővérem, pár perc hiába való kutatás után fel fogja adni, hogy magával rángasson. Igazam is lett, mert tompán hallottam, ahogy kimegy és becsukja az ajtómat és közli a szüleimmel hogy jómagam eltűntem. Még apa tett pár meddő kísérletet, a nevemet ismételgette, de aztán lemondóan sóhajtott, és elindultak. Nélkülem, én pedig a tetőn napozva elgondolkodtam.
15 éves vagyok, és már most kallódok a nagyvilágba. Nem lesz ez így jó. Amikor megszülettem 1995-ben, nem voltam újdonság, hiszen ott volt már a nővérem, aki elvette az újdonság erejét. Jó gyerekkorom volt, szerettek a szüleim, és a nővéremmel, Ayakaával is jól kijöttem. Kiskoromban sokat játszottunk együtt, és szép emlékeim vannak a kirándulásainkról is, szóval semmi okom nem lehetett panaszra. A gondok onnantól jöttek, amikor Ayakának barátja lett, és eljárt itthonról, és nem értettem, hogy ő miért, mehet én meg miért nem. Így hát lázadozni kezdtem a szülői rend iránt, és rendszerint elcsászkáltam, vigyázva, hogy még véletlen se keveredjek jó bandába. Persze azért mindig tartottam magam egy általam meghúzott mércémhez nem ittam, és nem drogoztam, de a cigizés bejött az életembe. De nem bánom annyira, nem akarok leszokni róla. Maximum pár évvel korábban halok meg mint kellene. Szóval elég hamar mindennaposak lettek a veszekedések, és a büntetésbe vágások. Szobafogság, ennek-annak a hiánya, bizonyos ideig, semmit nem fogott. Annyi eredménye lett csak hogy eltávolodtam a szüleimtől és a nővéremtől, és kezdtem megismerkedni a ma is a ház mellett álló gesztenyefával. Gyakorta megcsináltam hogy azon keresztül másztam ki. Nem volt nehéz, mert félig meddig mugli családom volt, szóval anyám volt a boszorkány, apa meg a mugli, és így viszonylag mugli környezetben nőttem fel egy nagy kertes házban. Szóval jól állok a modern technikával is, meg a varázslattal is. Anya tanítgatta nekem a varázslást, és pár apróbb átok meg ilyesmik mennek is. De általában a mugli dolgokat is szeretni szoktam. Mondjuk az internetet nagyon jó dolognak tartom, és elég sokat babrálok vele. Aztán amikor eljött az ideje, felvettem egy mágusképzőbe, de az nem volt eléggé színvonalas szüleim szerint. Így kerültünk ide Tokióból, a mágusképző miatt átmenetileg, meg persze apa munkája miatt jöttünk ide. Szóval hosszú távon van házbérlésük, de átalakította anya, hogy oylan legyen mintha az otthoni háza lennénk, így lehet hogy a gesztenyefa is megvan. Persze a fazon, aki kiadta nekünk a házat ebből mit sem lát. A mágia csodás világa, amit mindig is imádta, de inkább csak nézni és látni hogy mások művelik. Így kerültem egy angliai mágusképzőbe a Wilianba. Felemásan fogadtam a hírt, hogy oda kell járnom, de sokat nem tudtam tenni ellene, akaratom ellenére is odaküldtek. De nem baj, megígértem anyáméknak hogy jó leszek, meg minden, aztán elutaztam. Persze, eszem ágában sem volt jónak lenni.


Kinézet
Hát csinosnak tartottam magam mindig is. Magas, nyúlánk alakom van ( 175 cm körül), rövid barna hajam, és szemem. Hajam mostanában felzselézem, és a „tarajam”, ami nem olyan nagy, bordó lett, vagyis nem olyan feltűnő messziről. Szemem tök átlagos barna, azon nincs mit ragoznom. Fülemben egy patkó alakú fülbevaló lóg, nyakamban pedig egy kék gyöngy. Ez nővérem ajándéka, igazgyöngy, amit elvarázsolt nekem kékre. Szeretem a farmereket minden színben, és a laza egyedi dolgokat. Sokszor három különféle ruhadarabból csinálok egyet. Szeretem a változatosságot, de rosszul vagyok a szűk, szoros dolgoktól, így nálam szóba sem jöhet az öltöny és a nyakkendő. Egy nonfiguratív tetoválást viselek a testemen, erről a szüleim sem tudnak. A hasamon, kicsit jobb oldalt, nem nagy de mutatós. És sokak véleményétől eltérően nem is lányos. Általában követem a divatot, de mint említettem a szűk dolgok kerüljenek el.

Jellem

Nehéz kérdés. De leginkább pimasznak mondanám magam, és lázadónak a természet, és minden szabály ellen. Alapvetően nem mondanám magam oylan rossznak, kis nyomás hatására megcsinálom amit kérnek tőlem, de szeretek nyelvelni és feleselni korra és nemre való tekintet nélkül. A tanulmányaimat azért nem hanyagolom el, nagyra törő terveim vannak az életben, és nem mondom hogy egy kicsit nem vagyok számító. Szeretem ha az történik amit én szeretnék, és hajlamos vagyok morgolódni, és bosszankodni ha nem az van amit elterveztem. Rövid távon gondolkozom általában, két hétnél előrébb nem tervezek, mert sosem tudom mit hoz a sors. Ha valamit elkezdek, azt általában be is fejezem, előbb vagy utóbb, bár általában inkább utóbb. Nem szeretek összecsapni semmit, így az öltözködéstől kezdve a beadandó dolgokig, mindig sok időt töltök a külalakkal és a tartalommal. Végül is, én egyéniségnek szeretnék tűnni, nem divatmajomnak. Kedvesnek éppen nem vagyok mondható, de megállok csevegni bárkivel. Max ha nem szimpatikus, akkor kevésbé vagyok közlékeny, személyfüggő hogy kire hogyan reagálok. Nagyon kevés barátom van, ennek ellenére szinte mindig társaságban vagyok, még ha csak csendben ülök is, de ott vagyok, és nem lehet nem észrevenni.

Pálca
10 hüvelykes magyal, unikornisfarokszőrrel

Állatom egy apró kígyó ami mindig mindenhova velem jön. Shába a neve és kockás tigris pitonnak készült, csak nem nőtt meg, hanem folyton rajtam tekereg. Anyámék szerint mérges, de engem eddig egyszer sem harapott meg, pedig volt már úgy hogy ide oda tekergettem szegényt.

Elemi mágia
Ezernyi Arc mágiaforma (Metamorfmágia)
A karakter képes változtatni külsejét, akár mások teljes alakját felvenni fizikailag, és képes leutánozni mozdulatokat, hangokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Veronica Johnson
Diák-Amira
Diák-Amira
avatar

Female Kor : 25
Hozzászólások száma : 177
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Hétf. Aug. 16, 2010 7:55 pmKarakternév:
Veronica Johnson
Kor: 17 (1993. 04. 01.)
Származás: Negyedvérű
Ház: Amira
Születési hely: London
Lakhely: Wilian Mágusképző Szakiskola/ Kertváros-London

Történet:

1993. Május. Az ünneplés aznapra elmaradt a Johnson családnál, mivel a délután folyamán, egy kislány született. Az anya sajnos belehalt a szülésbe, így mondhatni, hogy a kislány, apja szárnyainak védelme alatt nőtt fel. Nem volt könnyű a családnak feldolgozni az anya halálát, sőt… még a mai napig is néhányan gyászolják.

*Roni anyja, mugli származású volt. Ügyvédként dolgozott. Veronicának, apja sokat mesélt róla és nagyon sajnálja a lány, hogy nem ismerhette anyját.
*Apja, félvérvarázsló. Már régebb óta a Nemzetközi Máguskapcsolatok osztályán dolgozik, de ez mellett nagyon sokat foglalkozott Veronicával.
*Justin, Roni egyetlen fiútestvére. Just, 18 éves szintén varázsló. Az iskolát már befejezte és most éppen Párizsban, tartózkodik a barátnőjénél. Szoros a kapcsolat közöttük, ha van valami, akkor Roni mindig vele beszéli meg először.
*Molly. Veronica legidősebb testvére. A 20 éves lánnyal egyáltalán nincsenek jó kapcsolatban, ha lehet, kerülik egymást. Szerencsére nem sokat találkoznak. Molly apjával lakik és mugli.

Veronicának sem volt gondok nélküli gyermekkora. Igaz, hogy sokat volt együtt apjával, aki megtanította egy s másra, viszont legtöbbet mégis testvérei gondjára lett bízva. Általában Justin vigyázott rá, Molly valahogy mindig kerülte Roni társaságát. Később, amikor kislánykánk pár évet öregedett, egy összetűzés alkalmával kiderült, hogy Molly, soha nem szeretett volna egy lánytestvért. Innentől kezdve, a két lány utálja egymást.
Apja kérésére, hét éves korában beíratták egy mugli iskolába, ahol, mint a többi rendes gyermek, ő is megtanult írni és olvasni. Pénzhiányban sosem szenvedtek. Nagyapja halála után kiderült, hogy Mollyra, Ronira és Justinra hagyta összes vagyonát. Minden a bankba került, egyelőre úgymond „tartalékra”. Veronica 13 éves korában levelet kapott a Wilian Mágusképző Szakiskolából. Egyik testvére sem oda járt, mindenkit másfelé vitt az útja. Szívesen ment oda, hiszen felfedező jellemű, szereti az új dolgokat.
Az Amira házba osztották, azóta ott éli napjait, koptatja a padokat. Voltak neki érdekes helyzetei, közöttük, ahogy kamaszodott, egyre nagyobbak. Pár büntetőmunka belefért, de azért sosem vetemedett túl nagy dolgokra. A fiúk általában a lábai előtt hevernek, de ezt sem használta ki sosem olyan túlságosan, mint más lányok tették volna.
Harmadik évfolyamban, egy kísérleti órán a bájitala túlságosan rosszul sült el. Szerencsére semmi komoly baja nem lett neki, csak ahogy később észrevette, szeme színe változik. Először rosszul fogadta a dolgot, de később úgy volt vele, hogy ettől még különlegesebb lesz és ez csak jó. A bájitalt nem lehet hatástalanítani.

Jellem:

Alapjáraton kedves, bár amikor rossz napja van neki, senkihez sem szól hozzá. Ilyenkor durcáskodik magában, mindenki fejéhez hozzávág mindent. Rossz kedvében általában élénkpirosra változik a szeme színe.
Jó napjaiban, barátkozik. Igaz, ő is mint általában a többi vele egykorú, igen csak megveti az elsős/másodikos diákokat. A baráti társasága is harmadiktól felfelé van, de tudja, hogy ez nem helyes… mégsem érdekli. Szeme színe ilyenkor a megszokott. Imád beszélni, sokat nevetni és persze ő is, mint a kamaszok, általában megveti a szabályokat és a tanárok szavaiba is beleköt.
Általában a maga köré vonzott fiúknak nem nagyon enged, csak néhány szerencsés kivétel volt az évek során, aki élvezhette a társaságát is. Zavarba hozni nem könnyű, hiszen makacs. Ha mégis sikerül, feltűnően megváltozik a szeme színe, méghozzá világos lilára. Ilyenkor mondhatni rá, hogy „lila ködben úszik”.

Kinézet:

170 cm körül van és mindössze csak 50 kilogramm. Nagyon vékony, de hiába eszik sokat, nem látszik meg rajta. Nagymamája mindig azt mondta neki, hogy ahogyan nő, úgy fog majd egy kicsit hízni. Nem igazán jött be…
Haja színe barna, szemeié is –kivéve, amikor megváltoznak-. Általában követi a divatot, főleg, hogy mindent megkaphat magának. Ezt az „én mindig mindent megkapok” kijelentést sosem használja és nem is büszkélkedik vele.
Csinos, anyja vonásait örökölte.

Állatok:

Egy fülesbagoly, aki az Error nevet viseli. Az állatot nem hordja magával, a szobájában fel van állítva neki egy állvány, és amikor a madár nincs úton, általában ott pihenget. Még a Wilian elkezdése előtt kapta, így szoros kapcsolat fűzi hozzá. A madár, mindenki mást megcsíp általában, aki nem Roni.

Képesség:

A Mintázat Csodája mágiaforma (Rendmágia)
A karakter képes feltérképezni a tettek következményeit, képes meglátni a tárgyakban a mintázatot, ezzel feladványokat könnyebben megoldani, és képes tökéletes haditerveket kieszelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sebastian G. Blaze
Diák-Amira
Diák-Amira
avatar

Male Kor : 25
Lakhely : Wilian
Hozzászólások száma : 271
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Pént. Aug. 20, 2010 11:33 pm

Karakternév:Sebastian Gregory Blaze
Kor: 16
Származás: Félvér. (Anya mugli, Apa varázsló)
Ház: Amira

Születési hely: Detroit, Michigan, USA

Lakhely: Detroit, Michigan, USA

Történet: Nos hol is kezdjem? Áh, igen. 1994. június 22. -én születtem a Michigan állambeli Detroitban, az USA-ban. Félvér család gyermeke vagyok, Apu varázsló, anyu mugli. Van két húgom, aki ikrek, és iszonyatosan idegesítő, de azért csípem őket, mint az erős paprika a számat. Hogy visszatérjek születésem napjára, éppen esett az eső, és reggel 8 óra volt, a detroiti kórházban, nos, nem sok mindenre emlékszem mert ugye porba fingó voltam, csak amennyit anyu, és apu elmesélt. Ez alapján, rettentő kövér baba voltam, és később pocakos kisgyerek is. Már a születésemtől kezdve odafigyeltek a súlyomra, és 5 éves koromig ilyen duci kölyök voltam, aranyos, szép meg minden. Az oviban a lányok mikor megláttak, maguk alá pisiltek, persze nem szó szerint. Hat éves koromra, sikerült lefogynom, magam sem tudom hogyan. Talán a rendszeres kviddicsezésnek köszönhetem. Még ebben az évben jöttek a húgaim, akiket rettentően szerettem, és még szeretek is. Megkezdtem a mugli iskolában a tanulmányaimat, ahol szinte hetente jöttek azok a jelek, amik bizonyítják, hogy varázsló vagyok. Az egyik ilyen véletlen akcióm folytán szépen ki is csaptak az iskolából, ami nem nagyon érdekelt, mert áttettek a szüleim egy másikba. 13 évesen, aztán megérkezett a levelem a Wilianből, hogy felvettek! Rettentően örültem is neki, így Szeptember 1.-jére, már minden cucc megvolt, így az Öreg Kontinensre érkeztem, ahol betettem a lábam a Wilianbe.

Az Amira házba osztottak, bár nagy csínytevő voltam, így szinte minden héten, bűntetőmunkán voltam, amíg meg nem érkezett a Megváltás! Ráleltem a kviddicsre, és másodikos koromban csatlakoztam is a ház csapatához, mint fogó. Az első idényem nem volt túl fényes, hiszen csak a harmadikak lettünk a bajnokságban, ami ugye az utolsó helyet jelenti. A posztom is veszélybe került, de ezt cáfoltam, mikor már a harmadik évfolyamba lépve, sokkal jobban játszottam. Év közben rám esett a HV választása, így én lettem a CSK, amit meg is őriztem. Év végén egy helyet feljebb lépett a csapat, így kaptam egy dicséretet is. De még mindig ugyanakkora bajkeverő voltam, mint anno. Sokszor jártam bűntetőmunkára, ám a tanulásommal sem volt gond, de nem voltam, és nem is vagyok stréber, hogy órákat gubbasszak egy rakat saláta között. A kamaszkor valamennyit javított, ugyanis sokkal komolyabb, és megfontoltabb lettem. Aurornak akarok menni, így az SVK, a BIT, a BBT és az ÁTV vizsgáimra K-t kaptam, aminek rettentően örültem, és velem az otthoniak is.

Immár Negyedik évemet kezdem a Wilianben, ami nem sok változással jár. A fogó posztot, és a csapatkapitányi karszalagot megőriztem, és sok tapasztalattal gazdagodtam a nyáron. Nekiálltam az izmaimat fejleszteni, így gyúrni kezdtem, de szép fokozatosan. Ennek köszönhetően, a vállaim megszélesedtek, a bicepszem, nőtt és egy új versenyseprűt is vettem, ami egy Jólsep-R12. Várom már a tanévet, és a kviddicsbajnokságot is, hogy végre az Amira legyen az első.

De ennek ellenére, mások, és magam szerint is kiváló fogó vagyok, csak a körülöttem lévő csapat nem volt elég jó. Szerintem ez így nem igaz, ugyanis, én voltam tapasztalatlan. Egyébként a reflexeim nagyon jók, és a seprűm is nagyon gyors, így azt gondolom hogy megvan az esélye a kviddicskupa elhódításának!

Jellem: Hogy milyen a jellemem? Nem vagyok nehéz eset, mindenkivel barátságos vagyok, főként az újoncokkal, és a háztársakkal. Ám néha nehéz kiismerni. Amikor rossz napom van, képes vagyok egy szót sem szólni, csak egy "aha", vagy "ja" szócskát, be-beszúrogatni. Egyébként maximalista vagyok, de néha súlyosan. Na meg szépfiúnak tartom magam, bár az egóm, nem nagy, sőt! Szinte minden mást előtérbe helyezek, de mivel önbizalma mindenkinek kell legyen, ezért nekem is van, de nem óriási, és nem is nagyon kicsi, tehát ingadozó. Egyébként nyitott vagyok minden, és mindenki felé. Egy jó kis balhéba mindig benne vagyok, nem számít hol a határ.
De ha kviddicsről van szó, akkor nincs helye mulatságnak. Nagyon szigorú csapatkapitány vagyok, de elmondhatom magamról, hogy jó stratéga is. Egy halom taktikám van, mindig előre megrajzolva, és a meccs előtt közvetlen hozom meg a végső döntést!
Mint minden embernek, nekem is vannak sötét pillanataim, de amiért átkozom magam, hogy hamar felkapom a vizet, ami a kviddicsben előnyös, mert elég agresszív játékos vagyok, és az iskolai életben is, ha valami nem tetszik nekem, akkor kifejtem a véleményem, és teszek is arról, hogy nekem márpedig tetsszen, ha másnak nem is.

Kinézet: Tipikus szépfiúnak tartom magam. Kb. 180 cm vagyok, világosbarna hajú. Elöl a szemöldökömig, hátul a nyakam aljáig ér, és szinte örökké kócos, mert elég ritkán lát fésűt, de sampont sokkal gyakrabban. Világoskék szemem van, amire büszke vagyok, ugyanis ez az egyik fő fegyverem a csajozásnál. Vállaim szélesek, felsőtestem izmos, amit általában szeretek mutogatni. Szinte minden színű ruhát felveszek, de természetesen az fiús legyen, és ne bugyirózsaszín. A bőrkabátot nagyon szeretem, ebből jó pár darab megtalálható a szekrényben. Egyrészt mivel rocker vagyok, másrészt, mert a kedvenc ruhadarabom. A divatot csak félszemmel követem, de ez így is elég, hiszen mondhatni, divatosan öltözködöm.
A mosolyom, híres a Wilian falain belül, hiszen fogsorom hófehér, mivel rendszeresen tisztítom. Ezzel sok lányt bűvöltem már el, és még mindig bűvölök is.

Pálca: A pálcám, még édesapámé volt, amit féltve őrzök, de azért pár párbajt már megélt, és szerintem még meg is fog. Egyébként: Mogyorófa, 11 hüvelyk, rendkívül rugalmas pálca, unikornisszőr maggal.

Állatok: Egy lökött macskabaglyom, és egy még hülyébb macskám van, persze imádom őket, de más előtt mindig azt hangoztatom, hogy legszívesebben, mindkettőből kitömött állatot csinálnék. Ja, a nevüket el is felejtettem. Elég hülye neveket adok, nyilván ezért is a leendő feleségem fogja választani majd a gyerekeim nevét. Tehát, Röppencs a bagoly, és Nyávogi a macska neve...

Képesség:A Mintázat Csodája mágiaforma (Rendmágia)
A karakter képes feltérképezni a tettek következményeit, képes meglátni a tárgyakban a mintázatot, ezzel feladványokat könnyebben megoldani, és képes tökéletes haditerveket kieszelni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chad Crusader
Halálfaló
Halálfaló
avatar

Male Kor : 28
Lakhely : New York/Menedékhely
Hozzászólások száma : 22
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Hétf. Aug. 23, 2010 7:36 am

Karakternév: Chad Crusader

Kor: 20

Származás: Félvér

Rang: Halálfaló

Születési hely: New York, Amerika.

Lakhely: New York

Történet: New York -ban mikor megszületett, éjfélt ütött az óra. Anyja és az apja is halálfaló volt. Egy eldugott és kicsi helyen laktak, amit ma már Menedékhelynek hívnak a halálfalók. Mielőtt Chad szülei meghaltak, egész otthonos ház volt...ám ma már egy romos ház amiben belül is szegénykés környezet van. Ott éldegélt a Crusader család. Chad nem tudta hogy a szülei halálfalók, nem mondták el neki. Annyit tudott, hogy a szülei gyakran eltűnnek pénzt hozni a házhoz. Azonban Anor Azgard parancsait teljesítették nagy hűséggel. Egy nap mikor Chad-nek a 11. születésnapja volt 11 órakor a szülei elmentek...pénzt keresni. Chad ennek nem örült, és a szülei után ment titokban. Úgy fél órányi járásra megpillantott egy kastélyt és a szüleit, amint a kastély melletti erdőbe bemennek. Követte őket. Mire beljebb ért hangokat hallott: átkokat suhanását, és igéit. Nemsokára meg is látta őket. 3 auror párbajozott a szülei ellen. Chad meghallotta az éjféli harangot, és látott két zöld fényt, amint becsapódnak a szüleibe. A szülei összeroskadtak, majd elterültek a földön. Chad kővé vált arccal nézte a jelenetet majd utána a kastélyba vonuló aurorokat. Egyszer csak elkezdett szaladni visszafelé a házukba, majd ott levettette magát az ágyra és sírt. Másnap jött egy minisztériumi ember, aki azt hazudta, hogy a szülei tegnap eltűntek. Chad legyőzte a feltörő haragját, és elhitette, hogy elhitte a hazugságot. A minisztériumi ember elvezette egy 30 éves ember házába, és azt mondta, hogy az az ember fogja felnevelni őt és tanítani. Chad 1 évig volt ott, de utána rájött, hogy a férfi is egy auror, és álmában megölte az embert. Összecsomagolt, elvett minden pénzt az aurortól és elment felkeresni a Sötét nagyurat. Hosszú volt az út és nehezen találta meg, mindig szállodákban lakott, és az aurortól zsákmányolt pénz már el is fogyott, így hát az örökségéből élt, ami meglehetősen nagy összeg. A Sötét nagyúr munkát adott neki, így lett új életcélja: a Sötét nagyúr-t fogja szolgálni mindörökké. Először piszkos munkák voltak és hosszú időbe teltek, ráadásul nehezek voltak, de mire elérte a 17 éves kort már az egyik leghűségesebb híve volt a Sötét nagyúrnak. Bosszút akart állni a Minisztériumon, és ez a cél fele elég jó irányba halad. 18 évesen elkezdte tanulni az animágiát, és nagy bátorságának köszönhetően 20 éves korára meg is tanulta. A Leader hopponálni is megtanította, így elég nagy tudás hatalmában van. A Sötét nagyúr senkivel nem közölte hogy ő halálfaló, és ezt máig senki nem tudja, de még csak nem is sejtik róla, mivel azt hiszik hogy eltűnt és meghalt.

Jellem: Gonosz, de csak okkal öl. És a Leader parancsa már oknak számít. Kiszámíthatatlan, és azt hiszik róla hogy eltűnt és halott. Aki látta a Leaderen kívül az már halott. Átkokban profi, és azokat nagyon hatásosan ki is védi. A menedékhelyet még mindig az otthonának tekinti, de mivel a halálfalókat meg a családjának, így őket nyugodtan beengedi. Általában utazgat a Leader parancsára, de a Menedékhelyen, és New York-i házában található meg. Gyakran van Azgard-ban is, de ott csak ha a Leaderrel van megbeszélnivalója. Hihetetlenül vakmerő, és az állóképessége is kiváló. Mesteri a rejtőzködésben. A képességét és az animágiáját hibátlanul használja. Az átkait a legjobbtól tanulta, így csak mesterien képzett mágusok tudják őket hárítani. A védekezésben legyőzhetetlen, még senki nem tudta megtörni.

Kinézet: Magas, barna hajú, vérvörös szemű fiatal férfi. Általában fekete bőrdzsekijében van, sötétkék farmerban. Vékony és izmos. Fekete napszemüveget visel, mikor be akar vegyülni a tömegbe. Jóképű, és a bal vállán ott díszeleg a Sötét jegy, amit szorgalmasan igyekszik eltakarni.

Pálca: Mag: Kígyóméreg.
Fa: Akácfa.
12 hüvelykes.

Állatok: Vérontó, a csak Chad-re hallgató denevér. Gyakran segít a fejvadászatokban.

Képesség: Éteri Erők mágiaforma (Uralommágia)
A karakter képes megállapítani, hogy mások milyen varázslatra készülnek, még akkor is, ha nem hallják a varázsszót, képesek egy varázslat hatását semmissé tenni, vagy rövid időre megszüntetni mások mágiáját egy szobában.
Animágia: Tigrissé tud átalakulni, de ezt is csak a Leader tudja róla.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brandon Davis
Felnőtt
Felnőtt
avatar

Male Kor : 28
Lakhely : London
Hozzászólások száma : 84
Tallérok : 2
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Kedd Aug. 24, 2010 12:04 pm

Karakternév: Gregory Kinsey
Kor: 17 (1993. febr.10.)
Évfolyam: negyedik
Származás: mágus családból
Ház: Amira
Születési hely: Anglia, Birmingham
Lakhely: Wilian

Történet:
1993-ban született a család legkisebb tagjaként. Két testvére van, Adam és Adrian, akik ikrek.
Gregnek nem volt felhőtlen a gyerekkora. Mivel szülei elfoglalt minisztériumi dolgozók, soha nem volt idejük a gyerekeikre. A három fiú általában a nagymamánál volt, aki legtöbb idejét pletykalapok olvasgatásával, és másik magánéletében való vájkálással töltötte. Így a három gyerek gyakran magára maradt. Amikor az ikrek már idősebbek lettek, előszeretettel bántották öccsüket mind szóval, mind fizikailag. Aztán elmesélték a nagymamának, hogy Greg csak ügyetlen volt és elesett. Ha védekezni próbált, ezt legtöbbször mágiával tette, akkor is ő volt a hibás, hogy bántja a testvéreit. Sokszor íratták meg vele a házi feladatokat, vagy a házimunka rájuk eső részét is vele csináltatták meg, miközben ők elmentek bandázni a haverjaikkal.
Mikor Greg megkapta a Wilianos levelét nagyon örült neki, hogy végre megszabadulhat testvéreitől. Azonnal csomagolni is kezdett, és elutazott az iskolába, annak reményében, hogy ott talán normális élete lesz.

Jellem:
Félénk. Főleg a lányokkal és a nagyobb darab, menő fiúkkal szemben. Fél, hogy kicikizik, vagy hogy valamit elront, és röhögni fognak rajta. Mert igaz, sokszor elejt dolgokat, orra bukik, vagy hasonló.
Barátai alig vannak, mondhatni nincsenek. Nehezen nyílik meg mások felé, nem szeret sokat beszélni magáról. Inkább a könyvekbe menekül, imádja a történelmi regényeket, emellett rajong a mágiatöriért is.
Ha esetleg a közelébe férkőzöl, és szóra bírod, egy értelmes, és okos sráccal találod szembe magad. Sok mindent tud, ugyanúgy vannak álmai, mint másoknak. Kiáll azok mellett akiket kedvel, még ha ennek az az ára, hogy belenyomják a fejét a wcbe.

Kinézet:
Magas és vékony. Nem mondható egy sportos alkatnak, csoda, hogy a szél nem fújja el. A menő srácok célpontja általában ő szokott lenni. Sokan gúnyolják a külseje miatt, mert nem mondható igazán szépnek, zöld szemeit eltakaró nagy műanyagkeretes szemüvege még jobban ront az összképen. Az arcát pattanások és szeplők „díszítik”, amik ellen már régóta harcol, de valahogy nem akarnak eltűnni a helyükről. Sötétbarna haja vállig ér, legtöbbször összegumizva hordja.
Öltözete általában egy farmernadrágból és egy pólóból vagy egy ingből áll. Annak ellenére, hogy családja tehetős, nem hord márkás cuccokat.

Pálca: Bükk, turultoll maggal

Állatok:
egy baglya van, Rick, akivel levelet szokott küldeni a szüleinek.

Képesség: Ötödik Elem mágiaforma (Erőmágia)

_________________
"Amikor előttünk a nagy kincs, sosem ismerjük föl. (...) Mert az emberek nem hisznek a kincseikben."
Paulo Coelho
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Szer. Aug. 25, 2010 12:31 am

Karakternév: Zoey Elizabeth Kingsley
Kor: 13 év
Származás: mágus család gyereke
Ház: Famine
Születési hely: Anglia -London
Lakhely: London

Történet: 1997. március 5-én látta meg a napvilágot Londonban. Szülei Henriette Brown és Peter S. Kingsley. Tökéletes, nemes varázsló család. Hatalmas tekintélyük van Angliában. Visszatérve, mikor megszületett, boldogabbak nem is lehettek a szülők, hiszen már régóta szerettek volna egy kisgyermeket. Így hát természetes dolog volt, hogy minden percben volt körülötte valaki, még a kórházban is. Mikor aztán hazamentek, persze jött az egész család látogatóba.
Ahogy múltak az évek, Zoey-nak mindent megadtak, amire vágyott, de persze azért rövid pórázon tartották. Elvégre féltették nagyon, és nem is akarták, hogy bármilyen módon szégyent hozzon a családra. Szigorúan, de mégis engedékenyen bántak vele. Persze a lány ezt mind tűrte, elvégre is mit tudott volna tenni ilyen fiatalon.
Rengeteget utaztak még kisebb korában, sőt, laktak is más országokban. Többek között Franciaországban, Hollandiában és Németországban. Ennek köszönhetően igen jól beszéli a francia illetve német nyelvet is. Már kiskorában rengeteget kellett tanulnia, mindent az illemről, a nemességről, ezért igen művelt.
Azonban amikor már belépett a tinédzser korba, persze őt sem kerülték el a szokásos 'tünetek'. Semmi sem érdekelte, nem akart már tanulni. Beleunt ebbe az egész életbe, és érezte, hogy ez nagyon nem ő. Ebben az időben rengeteget járt az egyik nagynénjéhez Franciaországba. Talán ő volt az egyetlen, aki megértette. Hiszen hasonló helyzetben volt, és van. A család a nagynénjét, Sarah-t nem igazán szerette, hiszen mindig is kívűlálló volt, nem szeretett ebben a közegben benne lenni, ahol senki nem lehet önmaga, mindenkin eluralkodik a sznobizmus. Abban az időben változott meg. Sarah hatására lett nagyszájú, és szókimondó, mert csak mellette lehetett önmaga. Ez sokszor bántó másoknak, de még is valahogy szeretik, és becsülik benne. Az addigi elnyomottság miatt később is jelentkezett a varázsereje. Szülei természetesen nagynénkét hibáztatták, és megtiltották, hogy találkozzon vele többet. Így hát 14 évesen, amikor végre tudott varázsolni, jött el az ideje, hogy elkezdjen tanulni a Wilian Mágusképző Szakiskolában.

Jellem: Nem kiszámítható. Soha senki, még maga sem tudja, hogy mikor milyen lesz a kedve, vagy éppen mit fog tenni. Teljes mértkében a mának él, és nagyon nem érdekli mások véleménye. Egyik pillanatban még egy kis szerény angyalka, a következőben egy tüzes, pattogó méregzsák. Nagyon makacs, és amit elhatároz azt véghez is visz. Soha nem pesszimista, vagy optimista, mindent realistaként kezel. A családi származásnak köszönhetően kicsit gőgös, és sznob, de ezen minél hamarabb változtatni akar. Mondhatnánk kétszínűnek, de nem abban az értelemben, ahogy a legtöbben használják, hanem hogy rengeteg személyisége van. És ezt nem rosszból csinálja, hanem egyszerűen ilyen. Könnyen tud alkalmazkodni, de csak a barátaival, akiket már befogadott. Első pillanatban mindenkivel kicsit bizalmatlan, de ha valaki elnyeri azt, akkor azért az emberért ölni is képes.

Kinézet: Eléggé vékony testalkata van. Korához képest eléggé alacsony, mindössze 155 cm. Körülbelül 43 kg. Haja derékig érő, sötét barna. Általában kiengedve hordja, és természetesen, ami azt jelenti, hogy hullámos. Különleges, kékes-zöld szemei vannak. Általában kéknek mutatkozik, de ez függ a kedvétől is néha.

Pálca: 11 és fél hüvelyk - fenyő, unikornisszőrrel

Képesség: Tűz Irányítása mágiaforma (Tűzmágia)
A karakter képes lángokat idézni, azokat támadásra használni, megszínezni, vagy akár manipulálni a hőt.


Vissza az elejére Go down
Marie Lycae
Diák- Famine
Diák- Famine
avatar

Female Kor : 23
Lakhely : Wilian
Hozzászólások száma : 59
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Szer. Aug. 25, 2010 9:42 pmKarakternév: Marie Lycae

Kor: 15

Származás: félvér

Ház: Famine

Születési hely: Liverpool

Lakhely: Londonban lakik az apja

Történet:
1995. április 15-én születtem, az apám félig francia, félig angol varázsló, az anyám olasz mugli nő. Nem mondhatnám, hogy túlzottan érdekes életem lett volna – leszámítva a szerteágazó rokonságot -, legalábbis nagyjából a 11. születésnapomig. Édesanyám minden vágya az volt, hogy közönséges mugli legyen belőlem, és mi tagadás, apa sem bánta volna, legalábbis eleinte így volt vele. Normális iskolába járattak, aikidót tanultam, zongoráztam, és játszottam a korombeliekkel, ami félvérként kissé bajos volt. Csodabogárnak tartottak, mert néha történtek körülöttem furcsaságok, ezért egyre jobban tartottak tőlem, holott semmi rosszat nem tettem. Mindeközben a szüleim próbáltak minden olyan apró kis jelet figyelmen kívül hagyni, ami azzal lehetett összefüggésben, hogy rendelkezem varázserővel, ám nem sokáig tudták magukat békés illúzióban ringatni.

12 évesen apám varázslóiskolába akart íratni, amikor már egyértelműen kiderült, hogy van varázserőm, de anya ragaszkodott a mugli sulihoz. Apával való házassága révén látta, hogy milyen és mennyi veszélyt rejt magában a mágusok világa, ezért igyekezett távol tartani tőle. Ez sose sikerült, hiszen apa néha kifejezetten az én szórakoztatásomra varázsolt, aztán mindig jöttek az éjszakába nyúló veszekedések apu, meg közte. Mindez alatt pedig apa bátyja, Jean, titokban mágiát tanított nekem, mintha sejtett volna valamit, és ezért okította az alapokat. Nem kellett hozzá sok idő, és anya megtiltotta, hogy olyan sűrűn látogassam Jeant. Nem volt se vak, se bolond, hogy ne tudja, miért járok el olyan gyakran a nagybátyámhoz. Apa viszont állandóan úgy intézte az üzleti útjait, hogy magával tudjon vinni, és olyankor folyton Jeannál hagyott. Ütközőpont lettem a szüleim között, s hiába próbáltam megfelelni mindkettőjüknek, egyiküknek sem tudtam.

A vége persze válás lett, majd újabb huzavona a bírósági tárgyalásokon, hogy melyikük is legyen a gyámom. Amíg folytak a perek, és ment a cirkusz, Jeannál kaptam szállást, ez persze apa terveinek kedvezett. 14 éves voltam, amikor végül apának ítéltek, ő pedig kapva az alkalmon beíratott a Wilian Mágusképző Szakiskolába, ezt megünneplően pedig kaptam tőle egy fekete macskát, Faustot. Anya inni kezdett, teljesen szétcsúszott, ez pedig csak fokozódott, amikor az alkoholizmusa miatt eltiltottak tőle.


Semmibe nem volt beleszólásom, a döntéseket, amik idáig vezettek, nem én hoztam meg, az életemet nem én irányítottam, csak sodródtam az árral, és vártam, hol mos ki a partra a víz. Soha többé nem akarok ilyet.


Jellem: Hirtelen haragú és lobbanékony, büszke természete nem képes elviselni, ha megpróbálják irányítani. Hűséges a barátaihoz, és azokhoz, akik fontosak számára, az árulást mindennél alávalóbbnak tartja. Gyűlöli a hazugokat, s ha megpróbálják átverni. Kissé távolságtartó és bizalmatlan, nehezen nyílik meg, de általában kedves, és ha kell, segít. Bátor, habár olykor ez inkább vakmerőség, előbb hallgat a szívére, mint a józan eszére. Szereti, ha többen veszik körül, bár nem ő szokott a társaság középpontjába állni. Nem szereti a magányt.
Kinézet: 167 cm magas, karcsú, egész nőies testalkattal megáldott. A szemei kékek, haja hosszú hullámokban omlik a vállára és a hátára, nem túl sűrűn fogja össze. Törékeny kinézete megtévesztő, az aikidóval nem szerzett izomhegyeket, de kellő ügyességet és erőt igen. Alkatilag megengedhetné magának a feszes ruhákat, amik sokat sejtetnek, mégis jobban szereti a laza, kényelmes cuccokat, függetlenül a divattól. Ha szakadt, vagy kopott, az se zavarja.

Pálca: 13,5 hüvelyk, bükk, főnixtoll

Állatok: egy fekete macska, Faust

Képesség: Tűz Irányítása mágiaforma (Tűzmágia)
A karakter képes lángokat idézni, azokat támadásra használni, megszínezni, vagy akár manipulálni a hőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Csüt. Aug. 26, 2010 11:27 pmNév : Oliver Calget
Születési idő : 1991.01.21
Születési hely : Anglia, Wilard
Származás : Aranyvérű

Előtörténet

A Calget név mindig is különös reakciókat hozott ki az emberekből. Szinte nem volt olyan aki ne hallott volna róluk. Főleg aki Angliában élt. Eléggé bizarr család, impozáns nagy kastéllyal Wilard egyik eldugott szegletében. A nagyszülőktől, a testvérekig és azok családjáig mindenki egy helyen él. Bár a terület és a házuk is elég nagy ahhoz, hogy ennyi főt ellásson ...
1991. januárjának 21. napján megszületett a család újabb üdvöskéje, Oliver . Ő volt a harmadik gyermek a családban. Ivett és Anthony örültek mint az első szülött gyermeküknek, Skylanak vagy a másodiknak , Josephnek. A családnak hatalmas vagyona volt és van is jelenleg. Így a gyerekek sosem szűkölködtek semmiben, sem pénzben, sem szeretetben.
Oliver nagyon betegeskedő gyermek volt. Minden könnyű kis nátha illetve megfázás keményen az ágynak döntötte. Emiatt folytonos kimerültség látszott a fiún és kevés időt töltött az emberek között. Talán ezért is figyeltek rá jobban oda család tagjai. Mint mindenki a családban, Oliver is rendelkezett varázserővel. Amikor olyan hét éves lehetett , végre kicsit megerősödött a szervezete és mehetett a testvéreivel, és nokatestvéreivel játszani. Ekkor derült ki, hogy igazán labilis a jelleme. Egyik pillanatban még reptették a kártyalapokat , és csinálták a hatalmas várat, amikor azonban Joseph véletlen nekireptetett egy pikk ászt Olivernek. Erre Oliver úgy kiborult, hogy elkezdett üvölteni és mint később kiderült , emiatt szétesett az egész kártyavár és letört egy faág ami eltalálta az négy éves Shelit aki emiatt elájult. Nem volt semmi nagyobb következménye ennek, csak rájöttek, hogy Oliver az úgynevezett Csatamágiához ért. Bár ezek után Oliver nem nagyon csatlakozott a többiekhez játék közben, inkább elkezdett rajzolni és feladványokat megfejteni. Tiszta csodagyerek volt e téren. Nagyon gyorsan tanult és a logikáján még a magántanárai is meglepődtek.
Tizenkét évesen felvételt nyert a Wilianre. Az első és egyben utolsó éve volt ez. Állandóan csúfolták a családja miatt. A városban terjengő pletykák miszerint nem normális egy sem közülük.. Ő mindig úgy tekintett a családjára mint akik a varázslók világában is különlegesek. A nővére metamorfmágus, a bátyja mesterien bánik a tűzzel. Az apja eléggé hóbortos , hiszen folyton csak valami kőröl beszél aminek hatalmával nagy dolgokat lehet véghez vinni. Az anyja második szerelme a főzés, van hogy egy egész Wilardot el tudná látni egyetlen vacsorájával. A félvéla nagyiról meg a vak nagybácsiról ne is beszéljünk..
Szóval a sok piszkálódást miatt kivették a szülei az iskolából és tovább folytatták a taníttatását magán úton.
A betegségek gyakran megtalálták, de ő ettől függetlenül eljárt sportolni, hiszen nem akarta ,hogy úgy végezze mint Aaron bácsikája, aki negyven évesen sem jutott sosem többre egy puszinál.
Tizenöt évesen kiderült, hogy nap allergiája is van. Ami annyiban mutatkozott meg, hogy ha sok időt töltött a tűző napon akkor a bőrén kiütések jelentek meg és nagyon könnyen kapott napszúrást. Kezdte idegesíten Olivert, hogy hófehér bőre miatt vámpírnak nézik és ő is olyannak látta magát mint egy élőhalott. Ekkor akadt rá a tetóválószalonra ahol szépen kidíszítette az egész felsőtestét. A szülei először elborzadtak, de mivel a faujjú Margie néni is velük élt elfogadták.
Napjainkban Olivert gyakran találni a parkokban, ahol éppen rajzol vagy valamilyen új bájitalon vagy egy bűntény megoldásán töri a fejét. Fess fiatalember, úgy ahogy összeszedte magát emiatt vonzza a lányokat akikkel általában tisztelettudó, mint bárki mással viszont nem annyira közeledik. .. Szerelmes is csak egyszer volt, de az is kudarccal végződött. Talán ez a csalódás idegenítette el a másik nemtől. Betegségei sokszor előjönnek ezért is tart magánál sok kis pirulát és szed rengeteg gyógyszert.. Páran kerülik furcsa stílusa és hírneve miatt.


Jellem :
Az egy szó amivel jellemezhetni lehet Olivert az a csöndesség. Nem szólal meg csak ha kérdezik, viszont sokszor beszél magában. Még néha társaságban is. Furcsa világnézete van, de mindenkivel kedves. Azonban rosszabb napjain nagyon kezelhetetlen. Ilyenkor jönnek elő a csatamágiás képességei, miszerint az üvöltésével sziklákat tud törni. Vigyázni kell vele.

Kinézet:
Körülbelül 185 cm magas, szálkás testalkatú fiú. Félhosszú fekete haja általában a szemébe lóg. öltözködési stílusa nagyon laza. Általában egy kinyúlt póló vagy pulcsi és farmernadrág. Bőre sápadt, felsőteste tetovált. Szemei alatt mindig karikák húzódnak.
Vissza az elejére Go down
Rufus Derryl
Vámpír
Vámpír
avatar

Kor : 380
Hozzászólások száma : 50
Tallérok : 2
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Vas. Aug. 29, 2010 11:58 pm


Karakternév: Rufus Derryl
Kor: 371 – viszont csak 22 évesnek néz ki
Származás: Vámpír
Rang: Rémségek Cirkusza-> Az igazgató jobb keze
Születési hely: Boston
Lakhely: Rémségek Cirkusza/ Világ minden tája

Történet:

1638. szeptember. 11. Boston külvárosában egy igen jómódú család első gyermekeként született. Visszamenőleg a családban mindenki vámpír volt. Anyjáék mondhatni „Tiszta vérűnek” emlegetik a családot. Persze ez nem működik ilyen könnyen… Akkor, nem ment minden olyan könnyen. Mások voltak a szabályok a városokban, egyszerű és ó módi volt minden. Az emberek is máshogyan viszonyultak egymáshoz. A kor viszont igenis fejlődött. A vámpírok bujkáltak, hiszen az emberek néhányukat máglyán égették el. A Derryl család egy biztonságos helyet találva már évszázadok óta azon a helyen él, és általában névváltozások sokaságain mennek át az évek során.


Rufus születése után, pár éven keresztül őt is rendes, emberi módon nevelték. Iskolába járt, mint halandó, persze végig tudta, hogy a szülei és az egész családja pontosan mi. Sosem félt, élt benne az a vágy, hogy egyszer ő is azzá válik, ami a sorsa. Szülei voltak neki mindig is a példaképei, valahogy imádta a családját. Éveken keresztül magabiztosan tanult, haladt a korral és kiélvezte azt a pár életévet, amit halandóként fog leélni. 7 éves korában, testvére született, aki a Jasmine nevet kapta. A lánnyal sosem voltak valami jó kapcsolatban, de amikor mindketten átváltoztak, egy kicsit összetákolódtak.
Az általános és a középiskola befejezése után, egyre jobban vágyott már arra, hogy végre ő is megkaphassa azt a tiszteletet, amit a szülei. Anyjáék mindig hitegették, hogy nemsokára eljön a pillanat, de egy idő után besokallt. Elköltözött otthonról, nem messze a szülői háztól, hogy azért szemmel tudja tartani a családját. Boston belvárosába tengette napjait, négy éven keresztül. Egy egyszerű kis munkát talált csak magának, egy szórakozóhelyen volt karbantartó. Igaz, evvel nem keresett sok pénzt, de mivel a családi vagyonhoz is hozzáférhetősége volt, nem volt nehéz neki ellátnia magát.
22 éves korára viszont megjött az esze. Rájött, hogy pontosan mit is szeretne, hogy a szülei milyen sorsra szánták és hogy a családot csak úgy nem hagyhatja cserben. Visszaköltözött a nagy házba, ahol felnevelkedett. Szülei persze visszafogadták, pár hónap múlva, pedig bekövetkezett, aminek be kell. 1660. Pontosan szeptember 11.-e. Anyjáék csak születésnapi ajándékként említették meg neki, azt nem, hogy mi is lesz. A hagyományhoz jó híven, a nagyszülők és a szülők vehettek csak részt ebben a „ceremóniában”, ami azt jelenti, hogy Rufusnak, vért kellett cserélnie apjával. Fájdalmas este volt, de megérte. Másnapra már vámpírként ébredt, szomjasan és persze nagyon hálásan szüleinek.
Az első ötven éve kínkeservesen telt. Hozzá kellett szoknia ahhoz, hogy jó módban élnek és nem támadhatnak csak úgy meg, minden embert, aki a szemük elé kerül. Nem voltak vegetáriánus vámpírok –tehát nem állatvéren éltek- viszont nagyon vigyáztak arra, hogy titokban maradjon az, aminek titokban kell maradnia. Jó ideig, Rufus csak esténként tudott kijárni és „vadászni”, hiszen a gyűrű, ami megvédi a fénytől, sokáig készült. Apjáék rendezték el neki, viszont csak három év múlva, az átváltozás után kaphatta meg. Igaz, sosem engedték egyedül mászkálni nappal, mivel féltették a szülei, hogy valami hülyeséget csinálna. Mindig elküldtek vele valakit, de legtöbbször 20 évesnek kinéző unokatestvérével járták be a várost. Az ötven év elteltével, végre sikerült neki teljesen normális életmódot élnie. Már nem támad csak úgy meg embereket, és nem kell neki elvinni a következményeket. Megtanult alkalmazkodni, és egy jó ideig, továbbra is a szüleinek a házában élt. A család mindig is úgy vélte, hogy nem jó az, ha a vámpír külön él a hozzátartozóitól…
Száz év elteltével, viszont Rufus besokallt szülei és testvére örökös piszkálódásától. Már 150 éve volt vámpír, a napjai teljes unalomba teltek. Egyszer sem váltott még nevet, és úgy véli, hogy neki tisztelnie kell a Derryl családot, szóval nem is fog. Szülei nem tudták visszatartani, viszont evvel sikerült nekik elég szépen összeveszni ahhoz, hogy ötven-száz évig ne találkozzanak. Rufus tényleg megharagudott a családra, így összepakolta cuccait és útnak indult. Először Párizsban vett ki magának egy lakást, és itt jött csak rá arra, hogy pontosan milyen erővel is rendelkezik. Pár ember megharapása után, tudta őket irányítani és belelátott a fejükbe. Egy jó ideig kihasználta ezt, cselédeinek tartotta meg az embereket. Nem vett magának házat, tudta, hogy nem fog sokáig egy helyen lecövekelni.
Pár évvel később, már az 1800-as években, egyszer szerelmes is lett. New Yorkban lakott éppen, amikor megismerte a csinos és kedves Alexis-t, akivel bő két éven keresztül együtt voltak. Rufus pedig egy idő után már nem tudta eltitkolni, hogy pontosan mi is ő… később, mint kiderült, Alexis megcsalta Rufust, és mivel a férfi könnyű haragú, megölte barátnőjét. Azóta egyszer sem volt szerelmes.
A későbbiekben megjárta Európát, Kínát és szinte a világ minden táját. A legjobban még Moszkvában tetszett neki, így ott egy kicsit több időt is töltött. Egy Tibeti kirándulás során, éjjel egy csoportot vélt felfedezni. A varázslók persze próbálták Rufust elűzni maguktól, de mégsem sikerült annyira, mint lehetett volna. Egy kislányt, méghozzá név szerint Hannah McDowal-t, megharapta, és mondhatni, hogy először élvezte azt, hogy végre irányíthat valaki olyat, akiben még gyermeki lángok égnek. Egy részben Hannah miatt maradt Moszkvában, de később rájött, hogy túl sokan utálják őt, így muszáj lesz elköltöznie.
Az 1990-es évek során találkozott a Rémségek cirkusza vezetőjével, aki felajánlott neki egy tökéletes helyet a cirkuszba. Először csak gondolkodott rajta, de hónapokkal később újra felkereste a cirkusz vezetőjét, hogy igen, elfogadja a felkérést. Ekkor vette meg Gabrielt, a csörgőkígyót, akivel a cirkuszban általában a mutatványait végezte. Mégsem olyan sokat lépett fel, valamiért kételkedtek abban, hogy ő ide tartozik, a cirkuszhoz. A vezetővel sikeresen össze is vesztek, így évekre elköltözött a cirkuszból. Ott szerezte meg barátait, legjobb ismerőseit, és mindent el kellett hagynia egy balhé miatt.
2005-ben érkezett vissza a cirkuszhoz, amikor már minden lenyugodott. A cirkusz tulajdonosa persze visszavette, de azóta Rufus nem lépett fel. Gabriel nélkül úgy érezte, nincs értelme neki. A kígyó a szívéhez nőtt, viszont ő nem volt halhatatlan így egy összetűzés alkalmával az egyik erdőben lelőtték. Rufusnak azóta is hiányzik az állat, és nem is tudta sose senki pótolni.
Visszaérkezése Angliába, sokkal jobban sikerült, mint gondolta volna. A cirkusz egyre jobban kezdett keresni, sokan eljönnek az előadásaira, így persze neki is minden jobb lett. Észhez tért, felkereste szüleit Bostonban és egy összeborulással el is, rendezték a kibékülés dolgot. Testvérével egy kicsit jobban összetákolódtak, több helyen megfordultak együtt. Bár amióta újra működik rendesen a cirkusz, azóta nem sokat mozdul ki.
Boldog, főleg hogy van neki hol élnie, és hogy olyan helyen van, ahol semmi elől nem kell rejtőzködnie. Próbálta családját is a cirkuszba édesgetni, de valahogy sosem sikerült neki.

Jellem:
Általában kedves, viszont gyors haragú így, nagyon sokszor, ha valaki beleköt rossz vége lesz. Mindig a maga igazát védi, az évek során, megtanulta, hogy ez így van rendjén. Persze barátait, ismerőset nem hanyagolja, legtöbbet velük van, na meg az élménypark területén. Bátor és szereti az új dolgokat.
Hátránya viszont, hogy egy kicsit kíváncsi, és ha valaki nem mondja meg neki, amit tudni szeretne, általában egy kis vérszívás mindent megold. Persze a gonoszabbik énével is sokan összefutottak már. Halhatatlan.

Kinézet:
Világosbarna szem –amit már mondani lehet sárgának is-, barna váll fölé érő haj. Elég magas, 180 cm körül van, viszont vékony, 60 kilogramm. Jó nevelésben nőtt fel, így általában mindig elegánsan öltözködik. Régi emlékek fűzik ékszereihez, így egy érdekes kígyó mintájú medált, nyakláncon, karláncot és a gyűrűt, ami a naptól védi, mindig hordja. Szeret bálokon, különleges rendezvényeken részt venni, ami előnyére van, hiszen egyre több embert ismer meg. Izmos a maga módján, és jóképű. Ahogy egyesek mondják: vámpírképesség az, ha valaki ennyire elbűvölő. Könnyen szedi fel a nőket.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebecca Clever
Hell City
Hell City
avatar

Female Kor : 25
Hozzászólások száma : 2
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Hétf. Aug. 30, 2010 2:34 am

Karakternév: Rebecca (Becky) Clever

Kor: 17

Származás: Máguscsaládból származik, aranyvérű.

Rang: Rémségek Cirkusza dolgozó és fellépő helyettes

Születési hely: Rémségek Cirkusza

Lakhely: Rémségek Cirkusza

Történet: A cirkuszban született. George, Becky apukája egykor a Cirkusz tulaja volt, de egyre többen próbálták megszerezni tőle ezt a posztot. Bérgyilkosokat, fejvadászokat béreltek fel, hogy öljék meg őt, és így talán lenne esély megkapni a remek pozíciót egy kis hamisítással. George tudta, hogy nemsokára lejár az ő ideje, így eltervezte, hogy Alejandro kapja meg mindenét. Ám mielőtt ezt megmondta volna neki, már meg is történt. A következő éjszaka össze is kapta maradék holmiját, és elindult Párizs fele. Utolsó napjait, vakációval akarta tölteni, de egyedül nem volt az igazi. Nem hozhatta magával a családját, hiszen nem akarta, hogy a szemük láttára végezzenek vele. Ám nem úgy alakult ahogyan tervezte: reggelre megölték. A családja csak annyit tud róla, hogy eltűnt. Anyja is a Rémségek Cirkuszánál dolgozott, ám ott egy mutatvány gyakorlása közben meghalt, mikor Becky 4 éves volt. Szerencsére a lány nem látta a balesetet, de így is évekig rémálmok gyötörték. Akkor saját magára lett bízva, önállósult. Pénzt és élelmet kapott a cirkuszban, ott dolgozott, és sok barátot szerzett. El szokott gyakran menni Wilardba szórakozni. 12 évesen talált egy basszusgitárt a cirkuszban, és azóta gitározik, énekel, és dalokat ír. Sokan mondják neki hogy tehetséges, de nem szeret közönség előtt zenélni. Kezdetben még csak székeket rakosgatott, főzött, mosogatott, ám most már ha kevés fellépő van a cirkuszban, ő is be szokott állni. Mikor kitanulta a tűzmágiát, akkor kezdett el szerepelni, és azóta újabb-újabb trükköket szokott a tűzzel. Lenyeli a tűzet, kígyót formál és irányítja, vagy gőzt csinál, és azt megszínezi. Később elkezdett könyvekből tanulni varázsolni, most már azt is szokott olykor-olykor a színpadon. Gyakran próbálja meg mások produkcióját is, minél veszélyesebb, annál jobb. Eddig nem történt balesete, de voltak és vannak idők, mikor veszély kerül. Az élményparkba már szinte mindent kipróbált, minimum 20-szor, nagyon szeret ott lenni. A szellemházat gyakran próbálja újra-újra, egyszer el jutott az ötödik szintre, de ott már nem tudott tovább menni. Ő soha nem szokta feladni, inkább megvárja, hogy a ház magától dobja ki. Imádja a kalandokat, volt is már többen része a sok utazgatás közben. A Cirkuszosok ha nem mennek el sok időre, el szokták vinni magukkal Beckyt nyaralni. Sok helyen járt már, szeret utazgatni. Nemrég érkeztek meg a cirkusszal meg egy föld alatti, jól megbűvölt helyre. Ez annyira nem is lenne izgalmas, ha nem egy élménypark alatt lenne. Becky próbál minél több barátot szerezni, és most már jóban van az összes cirkuszossal és élményparkossal. Gyakran hord magánál jegyeket a Rémségek Cirkuszába és az Élményparkba szólókat is. Kívülről ismeri az összes helyet, és a titkos járatokat mindkét helyen. Sok hobbija van, köztük az éneklés, gitározás, na meg a mágia.

Jellem: Nagyon kedves mindenkivel, elsőre senkiről nem gondol rosszat. Vidám, és ha meghívják valahova, tuti nem maradna le róla. Imádja a rockot és a rock ’n rollt, gyakran megy koncertekre. De inkább maga ír dalokat, és azokat énekli el, gitározás közben. A tűzmágiáját nagyon ügyesen használja, és varázsolni is jól tud. Inkább trükköket, átveréseket, poénosakat tud varázsolni, mint párbajozni. Imád megviccelni, átverni és bolondot csinálni az emberekből, kivéve a barátaiból. Bátor, ám ez gyakran átmegy vakmerőségbe. A barátait soha nem hagyja cserben, és kiáll mellettük mindig. Vicces és humoros, sok poénja van.

Kinézet: Nagyon csinos, karcsú lány. Szeme színe megigéző világoskék. Hosszú, szőke hajú, amit általában kiengedve hord. Nem sokat látni kiöltözve, lazább stílusú. Magas, és a lábán általában csak egy éppen divatos tornacipőt, vagy edzőcipőt látni.

Pálca: Fa: Tölgyfa.
Mag: Főnixtoll.
Hosszúság: 12 hüvelyk.

Állatok: Huncut, a hóbagoly. 15. születésnapjára kapta a cirkusztól.

Képesség: Tűz Irányítása mágiaforma (Tűzmágia)
A karakter képes lángokat idézni, azokat támadásra használni, megszínezni, vagy akár manipulálni a hőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raymond Glosser
Felnőtt
Felnőtt
avatar

Male Kor : 40
Hozzászólások száma : 75
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Kedd Aug. 31, 2010 5:42 am

Karakternév:Raymond Glosser
Kor: 32 (1978. 08. 13.)
Származás: Mágus család gyereke.
Rang: Varázsbűn üldözési főosztály-vezető
Születési hely: Cork, Írország.
Lakhely: London, Anglia

Történet: Egy forró augusztusi nap volt, mikor született, körülbelül dél körül. Egy nagy múltú ír varázslócsalád ötödik és nem utolsó gyermekeként. Ugyanis a család, nyolc gyereket számlál. Ő volt az első fiúgyermek, így a trónörökös, a rangidős, meg minden hasonló. A nővérei, mindig irigykedtek rá. Bár ugyanakkor imádták az idáig első, de nem egyetlen öccsüket. Ugyanis Raymondnak, született még három öccse. Így a családon belüli fiú lány arány kiegyenlítődött. A testvérek jól kijöttek egymással, sokat is játszottak. És a többi nagy multú varázslócsaládon kívül, a Glosser család nem volt fennhéjazó, gőgös, pöffeszkedő magatartású. Jólnevelt, szerény család volt, és a két szülő is erre próbálta nevelni nyolc gyerekét. Bár Raymond legidősebb nővére szégyent hozott a családra, azzal, hogy beállt sötét varázslókhoz egy szektába. Bár később ki akart válni, de megölték. Ez az akkor még tíz éves fiút, és az egész családot megtörte. Viszont, a körülményekhez képest, elég gyorsan túltették magukat a következményeken..

A kis Raymond, már a Wilian Mágustanodába jár, mint másodéves diák, prefektus, hajtó, és Plama diák. Bár maga sem tudta, miért nevezték ki, hiszen sosem volt az a jó gyerek, de nem is volt olyan, hű de rossz gyerek. Nem volt népszerű a csajok körében, és nem is volt rajongótábora, soha. Abban az évben, a Plama első lett, és Ray-nek felajánlották a kapitányi karszalagot, de nem fogadta el, mondván, hogy az túl sok lenne. A vizsgái nem sikerültek túl fényesre, ugyanis mindenből egy E-t kapott. A harmadik évben, lemondott prefektusi kinevezéséről, de a posztját a válogatottban megtartotta. Sokan nem értették. Ennek a valós okát nem adta meg. A teljes igazság az volt, hogy megrendült a bizalma a Plama házban, mivel az akkori HV nagyon nem volt szimpi neki, és ezt még egy alattomos húzással alá is támasztotta. Ugyanis, az igazgatónál próbált aláásni, azzal, hogy kiderítette, hogy Ray nővére sötét varázsló volt. Ám az akkori igazgató nem tett semmit. A kviddicskupát nem tudták megtartani, és Rayt is lapátra tették. Nagyon megviselte a srácot ez a dolog, de a több időt tanulásra fordította, és a vizsgái sokkal jobban sikerültek. Negyedik évfolyamba lépve, érdeklődni kezdett a csajok iránt, és nőcsábász lett. Talán az iskola akkori legnagyobbja. Sokan "Casanova"-nak szólították, nem véletlenül. A Ray mellett ez lett a másik beceneve. De azt nem tudta titkolni, hogy hiányzik neki a kviddics, de a csapatba, még mindig nem került vissza. A kamaszkor is utolérte, és ennek hatására, megkomolyodott. Már amennyire azt megkomolyodásnak lehet nevezni, hogy szó szerint tetű csótányképű-nek nevezte a HV-t. Így még egy éves eltiltást is kapott a kviddicstől. Sokkal szókimondóbb lett. A vizsgái, nagy meglepetésre nagyon jól sikerültek. Csak jóslástanból kapott E-t, de az nem is érdekelte, mivel tehetsége sem volt hozzá. Viszont hazudni, azt jól tudott. Az ötödik év, kissé eseménytelenül telt. Leszámítva az RBF-et. Jóslástanból meghúzták, SVK, BIT BBT ÁTVből K-t kapott, és így mehetett RAVASZ kurzusra. Utolsó tanévében visszatért a Kviddiccsapatba, hogy megcsillogtassa tudását, utoljára. Mindenki azt mondta róla, hogy úgy játszott, ahogy még soha. A Plama hosszú idő után ismét elhódította a Kviddicskupát. Ekközben, lázasan készült a RAVASZ-ra, amit K-ra tett le, így otthagyva a Wiliant, kilépett a Nagybetűs Életbe, hogy megkezdje a munkát a Mágiaügyi Minisztériumban. Előtte, még elvégezte az előkészítőt, noha nem kitűnően, és rászokott a kávé mellett egy másik káros dologra is, a cigire.

Sokan azt gondolták, hogy Aurornak áll, de nem így történt. A Varázsbűn-üldözési osztályra helyezték, 24 éves korában. Rendkívül lelkesen végezte a munkáját. Sok pitiáner bűnözőt kerített kézre, és juttatott bíróság elé. Bár több sérülést is szerzett. Egyszer amikor Aurorokkal dolgozott együtt, öt évvel később. Súlyosan megsérült, és hetekig feküdt a Szent Mungóban. Egy fekete mágus csoport ellen harcoltak, amikor több átok telibe találta, vakmerősége miatt. Mikor visszatért munkájához, ismét lázasan dolgozni kezdett. Három évvel az után, meghalt az osztályvezető, és egy kollégáját, és őt jelölték. Ilyen eset ritkán volt, hogy két embert jelölnek egy pozícióra. Egy szavazattal ugyan, de legyűrte kollégáját, így ő lett az osztályvezető. Továbbra is lelkesen dolgozott, bár néha nem látogatott ki a helyszínre, mert papírmunka az mindig van, és néha elég sok is. Idő közben, az Aurorok munkáját is segíti, Anor Azgard ügyével kapcsolatban. Bár nem ért egyet Stride elveivel, ezt előtte nem hangoztatja, mert fontos neki az állása.

Jellem: Barátságos mindenkivel, és egyben tiszteletet, fegyelmet követelő. Sokat változott az évek során, de azért mindig benne van, az egykori "Casanova" is. Viszont az ellenségekkel kíméletlen. Mélységesen megveti a fekete mágiát, és minden követőjét. Alapjáraton kedves, nyugodt személyiség. De nem ajánlatos magadra haragítani, mert annak súlyos következményei vannak. Nagyon súlyosak. Vannak napjai, amikor komor, ilyenkor alig szól valamit, és a nyugodtsággal elletétesen hebrencs, hamar felkapja a vizet, és nem laca-pacázik sokat. Vagy otthagy, vagy nem szól semmit, és akkor te hagyod ott. Tisztel mindenkit, aki a Minisztériumban van, de ha elszakad a cérna, amihez nagyon sok kell, na akkor van gond, mert egy pillanat alatt ordibálhat. Amiben viszont változott az az, hogy nem hazudik, nem kertel. Szókimondó. Persze ha olyan van, akkor vissza tudja fogni magát. Egyébként az igazmondás híve. Idő közben, megkereste a családját, és sok információt gyűjtött. Kiderült, hogy az apja után, ő is Tűzmágus. Most minden szabadidejét, ennek a mágiaformának az elsajátítására fordítja.

Kinézet: Szőke haja van, ami általában göndör, de van olyan is, amikor egyenes. Szürkés szeme van, ami alkalomadtán tükrözi érzéseit, de néha kifürkészhetetlen. 182 cm. magas, izmos. Általában, szürke zakót, fehér inget, nyakkendőt, és a zakóhoz passzoló nadrágot visel. De ha otthon van, sokszor látni farmerben, és pólóban. Ajkai enyhén vastagok. De amit soha nem venne fel, az a talár. Utálja azt a ruhadarabot, és az iskolában sem hordta soha. Van még egy fontos ruhadarabja. A hatodikos kviddicstalárja, ami a 11-es számot viseli. Persze nem húzza fel, de amióta ő lett az osztályvezető, azóta ki van függesztve az irodája falára. Úgy öltözik, mint egy befolyásos mugli üzletember, ezt sokan meg szokták jegyezni, de nem érdekli. Inkább viseli ezt, mint a talárt. Ezekből a zakókból, ingekből, és a zakóhoz passzoló nyakkendőből van a legtöbb a szekrényében, amit ki is használ, és szinte minden nap más ruházatban jelenik meg. Csak aktatáskája nincs. A munkáját nem viszi haza.

Pálca: Akác, Griffkarom maggal. 12,5 hüvelyk, enyhén rugalmas.

Állatok: Egy Ryu nevű baglya van, ami 10 éves. Hűséges gazdájához, és csak neki engedelmeskedik.

Képesség: Tűz Irányítása mágiaforma (Tűzmágia)
A karakter képes lángokat idézni, azokat támadásra használni, megszínezni, vagy akár manipulálni a hőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Annie C. Ross
Diák-Amira
Diák-Amira
avatar

Female Kor : 18
Lakhely : Wilian Mágusképző, London
Hozzászólások száma : 34
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Szer. Szept. 01, 2010 8:23 pm

Karakternév: Alexis Smith
Kor: 13 (1997. június 13.)
Származás: Félvér
Ház: Amira
Születési hely: Ismeretlen
Lakhely: Wilian Mágusképző Szakiskola – Előtte pedig egy Angliai árvaházTörténet:
2008. Január

Kedves naplóm…

Az árvaházban a nevelő mesélt egy kicsit nekem arról a napról… arról a bizonyos péntek 13.-áról. Ez az a nap, amikor megszülettem. Amikor a szüleim elhagytak.
A nevelő azt mondta, apám hozott ide. Nem közölte vele, hogy pontosan miért is… de a nevelő hölgy már gondolta, hogy anyámmal valami baj történhetett, amikor meglátta az apámat. Azt mondta, hogy szinte kisírtak voltak a szemei és alig kapott levegőt. Csak pár percig volt benn. Kitöltötte a papírokat és már ment is el. Sosem látták többé.
1997. Június 13.-án születtem meg, egy angliai kórházban. Alexis nevet kaptam anyám után –legalábbis ezt mondták nekem-. Amióta az eszemet tudom, az árvaházban élek. Attól függetlenül, hogy jóban vagyok a nevelőimmel… még sosem éreztem itt jól magamat. Valami azt súgja belülről, hogy ez nem az én világom. Erre egy jó ideig nem is jöttem rá, hogy miért.Nekem sem volt gondatlan gyermekkorom. Az árvaházban lévő gyerekek, furcsának tartottak, sosem volt egy barátom se. Igazából, megvagyok én egyedül is az egyik sarokban. De, hogy bevalljam kedves napló… szeretnék egyszer egy barátot és egy nevelőszülőt is…

2010. Június vége


Drága napló…

Immáron 13 éves vagyok és furcsa dolog történt velem a múltkor. Valami érdekes… valami nagyon meglepő. Eddig el sem tudtam volna képzelni ezt. A keresztanyámtól kaptam egy levelet. Nem is tudtam, hogy nekem olyan is van. Legalább még éltet, hogy van egy rokonom… Annyira viszont mégsem jó.
Ezt írta:„ Kedves Alexis.

Nem tudom, hogyan kezdjem el a levelet. Sok mindent szeretnék neked mondani, mégis csak egy valami van, ami a legfontosabb… apád megbízott vele a halála után. Először lehet, hogy sokkoló lesz a hír, amit hallasz majd, és tudom, hogy nem fogod megérteni vagy esetleg elhinni nekem. De pár napon belül, meg fogsz bizonyosodni róla.
Varázsló vagy. A szüleid közül, anyád rendelkezdett még evvel az erővel. Ha nem halt volna meg, ilyen környezetbe éltél volna… Meg tanultad volna előbb korlátozni az erőd és… akkor lennének barátaid. Tudom, hogy nehéz. Tudom, hogy nem akarsz nekem hinni, de kérlek: tedd meg.

U.I: A dobozkában lévő ajándékra nagyon vigyázz. Kelleni fog majd a továbbiakban és ő jóban, rosszban veled lesz.

Keresztanyád, Emily”
Amikor a dobozt kinyitottam, egy kiskutyát találtam benne. Emily nem említette, hogy van neki neve, szóval a Joey névre hallgat.
Varázsló… fogalmam sincs, mit tudnék erről mondani. Nem hittem el azt, hogy az vagyok… nem akartam elhinni, hiszen ez képtelenség. Egy másik világ… egy jobb világ?
Születésnapom után pár héttel, azaz Emily levele után érkezett nekem egy másik levél is. Egy bizonyos Wilian Mágusképző Szakiskolából. Ekkor omlott össze minden… tudtam, innentől más lesz az életem. A nevelők azt kapták levélbe, hogy a keresztanyám örökbe fogadott. Pedig ez csak álca… El is küldtek, viszont én nem a New Yorkba induló vonatra szálltam fel. Hanem a varázslóképzőbe…Jellem:

Kedves vagyok, de nehezen barátkozom. Kiismerni sem könnyű, mivel magamról sem tudok mindent. Ha kérdeznek, válaszolok… szeretem, ha foglalkoznak velem az emberek.
Az árvaházban mindig visszahúzódó voltam, remélem ez meg fog majd változni az évek során. Allergiás vagyok a virágporra, így az olyan helyeket inkább kerülöm.
Ha rossz napom van, akkor nem szólok senkihez, vagyis nem kezdeményezek. Imádok olvasni, leginkább avval töltöm az időm nagy részét.Kinézet:

Nem vagyok magas. 160 cm, evvel is cukkoltak egy ideig az árvaházba. De én bízom benne, hogy meg fogok nőni. 45 kilogramm a súlyom, mivel hiába tömnek, nem tudok meghízni. Egyszer kipróbáltam: egy csomó csokit tömtem magamba, de semmi.
A szemem színe gesztenyebarna, amit állítólag apámtól örököltem. A hajam is barnás, bár van benne egy kis szőke is.
Szeretek változatosan öltözni. Minden nap más ruha. Amikor az iskolába jöttem, vettem pár cuccot abból a pénzből, amit a szüleim rám hagytak. Az iskola elvégzéséig ki is fogja az bírni… A kedvenc színem a kék és a piros. Szoknyát nem hordok, maximum, csak ha bálba vagy más ünnepségekre kell mennem.Állatok:

Joey, a kis sima szőrű foxi. A keresztanyámtól kaptam és szinte ő a legjobb barátom. Szeretem, és szinte mindenhová magammal viszem. Ő az első háziállatom. Szoros kapcsolat alakult ki közöttünk.Képesség:

A Nap Hatalma mágiaforma (Fénymágia)
A karakter képes testéből fényt árasztani, képes tenyeréből vakító fénysugarat kibocsájtani, vagy maga köré illúziót szőni fényből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chezz Princeton
Felnőtt
Felnőtt
avatar

Male Kor : 28
Hozzászólások száma : 174
Tallérok : 2
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Kedd Szept. 07, 2010 4:32 am

Chazz Princeton

Kor: 19
Rang: A Devil of Children basszusgitárosa
Származás: Félvér (anyja mugli, apja varázsló)
Születési hely: Santa Fé
Lakhely: Ahol éppen vannak, alapjáraton Las Vegas

Történet
1990 május 15-én született Santa Fe-ben, egy eldugott kis helyen. Szülei nagyon örültek neki, mert csak egy szem gyerek volt, így természetesnek vették hogy mindent megadnak neki. Anyja mugli asszony aki zenetanárként dolgozott a közeli városkában, míg apja varázsló aki a minisztériumi dolgozók sorát szaporította. Amikor a kis Chezzről kiderül hogy varázsló, akkor apja megtanított neki pár dolgot, és azt is hogy ezt hogyan leplezze el, anyja, továbbra is a zene szeretetére okította, és a kisfiú gitározni tanult, aztán később, ahogy kamaszodott, basszusgitározni kezdett, és volt olyan lázadókorszaka is, amikor kijelentette hogy ő semmiféle hangszert nem hajlandó a kezébe venni. Ahogy elmúlt, ez a kamaszkori lázadó viselkedése, érdeklődése ismét a basszusgitár irányába fordult, és azóta is ezen zenél. Az iskolás barátaival akik szintén mágus, vagy félvér mágusok, bandát is alapítottak, és magukat Children of Devils nek nevezték el, mert szerintük pokolian jól zenélnek, és címerüknek is egy ördögfejet választottak, először iskolai rendezvényeken zenéltek, majd kaptak más felkéréseket is, amik egyre komolyodtak, míg végül országos ismertségre tettek szert, és turnézni kezdtek. Mindenütt sok rajongójuk akadt, és ezt Chezz nagyon is élvezte. Szerette és becsülte a rajongóit, mindenhol, és igyekezett mindig önmagát nyújtani nekik. Az hogy extrémül néz ki, semmit nem takar, ő egy jókedélyű mindig pörgő, vidám személyiség, a színpadon is és az életben is. Társaival bejártak már pár nagyvárost, és most pihenés, és tehetségkutatás címen pihentek meg wilardban.

Kinézet:
Magas, 180 körüli vékony srác. Félhosszú barna hajába lilás tincsek vegyülnek, és általában egy széles napszemüveg rejti el mogyoróbarna szemeit, amik örök jókedvtől csillognak. Sokféle stílusban szeret öltözködni, és szinte mindent lezseren, lazán visel, ami jól áll neki. Elsősorban a farmereket, és pólókat szereti, a kiegészítőkkel, láncokkal, övekkel, gyűrűkkel és karperecekkel. Nyakláncot alig hord, fülbevalója nincs. A nyakán látható egy tetoválás, és az ajkában csillog egy piercing.

Jellem:
Kedves és vidám természet, aki folyton pörög, mint valami turbó búgócsiga. Ajkain mindig mosoly, és a vad öltözködés ellenére, egy megértő és érzékeny srác, jó humorérzékkel. Igazi barát tud lenni ha kell, de a flörtölés sem áll tőle távol. Ha valamit csinál, akkor azt véghez viszi bármibe is kerül, és soha nem adja fel. Mindig kell hogy valamit, csináljon, máskülönben unatkozna. És gyűlöl unatkozni. Szeret bulizni, de nem iszik, és nem dohányzik, ő megvan ezek nélkül, és jól tudja érezni magát akkor is ha csak gyümölcslevet iszik.

Pálca: 10,5 hüvelykes, diófa, hippogriffkarom maggal.

Elemi Mágia
Ezer arc (Metamorfmágia)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Vas. Szept. 12, 2010 8:09 pm
Karakternév: Nicole Sandra Miller
Kor: 1994. 02. 10. / 16 éves
Származás: Aranyvérű varázsló
Ház: Famine
Születési hely: Anglia, London
Lakhely: Finnország, Helsinki/ Wilian Mágusképző Szakiskola

Előtörténet:

1994. február 10.-én kezdődött el minden. Mondhatni úgy, hogy Nicole története…Még mielőtt belemerülnénk, az elején elmondanák pár dolgot. Nicole-nak van egy, két évvel idősebb bátyja, aki szintén varázsló. Ugyebár, a családjában, elég rég óta, mindenki varázsló volt.
Visszatérve főszereplőnkre… A Miller családban már szinte hagyománnyá vált, hogy a nőtagok mindig február 10.-én születnek. Ez már réges-régen így működik. Nicole családja igen nemes ágakból származik, így a lány jól nevelt és, még mielőtt a Vänusitas-ba került volna az egyik igen híres iskolába járt. Lettek ugyan neki barátai is, de ők talán nem olyanok, mint akiket a családi ismeretségekből ismert meg…
Mondhatom, Nicole-nak érdekes történelme van. Igaz, hogy nem olyan túl sokat élt még eddig, de azért a 16 év se semmi. Azt nem lehet mondani, hogy el lett kényeztetve… Ő sem tudná úgy elképzelni magát, valószínűleg…
Testvérével igen jó viszonyt ápolnak. Mindig is együtt voltak benne minden rosszban, és minden jóban is. Mintha ikertestvérek lennének, csak… nem azok. Nicole, három éves korában tanult meg beszélni, és azóta szinte be sem áll a szája. Párszor már meg is sínylette ezt miatt, de olyan nagyon vészes esete még nem volt. A szüleivel elég sok helyen voltak úgymond „utazgatni”. Amióta csak tudja az eszét, azóta utazgattak, költözgettek… Angliában valami megfogta a szüleit. Nagyon megtetszett nekik ez a hely, így ide költöztek. A kislány mégis Finnországban nőtt fel, itt élt át rengeteg kalandot és persze csalódást is. A szülei végül egy üzleti út és apja munkahelye miatt elköltöztek Finnországba, és azóta ott is élnek. Persze titkolták kilétüket, de a kislánnyal elég nehezen lehetett bírni. Óvodás korában, jelentkezett először nála a kicsit ügyesebb varázslótudás, azaz néha-néha művelt érdekes dolgokat ami a többi embert igazán meglepte. Szinte… nem is tudták hová sorolni. Egy ilyen alkalommal, egy állatkertben jártak. Talán ezt mondhatjuk a lány legnagyobb élményének… rossz élményének… Tehát, még alig volt 6 éves Nicole mikor ebben a bizonyos állatkertben jártak. Ő és még pár barátnője elkóboroltak egy kicsit a csoportjuktól, és megindultak a maguk útján. Persze, a legérdekesebb állatok a nagymacskák voltak számukra, így oda is vitte őket a céljuk. Először, nem is számítottak semmi rosszra, vidáman ugrándoztak, nevetgéltek… Nicole a többiek szeme láttára egy pillanatra eltűnt. Szinte, nem is figyeltek a többiek, így nem volt túl feltűnő. A kislány átmászott a korláton, hogy egy kicsit közelebbről is meg tudja szemlélni a párducot. Ennek a következménye viszont nem túl jól sült el… A nagy kíváncsiság és a butaság vezérelte Nicole-t, és szinte nem is gondolkodott. Egy csoda folytán, úgymond még őt is meglepte, a két sor rács közül az elsőt valahogy eltüntette. Gondolta, úgysem lehet nagy baj ebből, így benyúlt az állathoz ami megharapta és elég súlyosan meg is sérült. Szerencséjére pár hónap alatt sikerült helyre jönnie, viszont talán ez volt a legrosszabb élménye a kiskorában.
Iskolás éveiben minden jól ment neki. Szerzett barátokat, akiket persze nem érdekelte Nicole sok furcsasága. Jól tanult egészen 13 éves koráig… Itt egy igen nagy fordulat következett be az életében. A nyár kezdetén, bejelentkeztek az iskolába, és sikeresen fel is vették. A lány nagy örömére értesült arról hogy bekerült egy varázslóiskolába méghozzá a Vänusitas-ba. Tudni illik, hogy anyja és a többi női családtag is ebbe az iskolába jártak. Testvére viszont apja régi iskolájába, a Wilian Mágusképzőbe koptatja a padokat.
Nicole, nagyon jó kapcsolatot ápolt a nagyanyjával, akit sajnos 12 éves korában elvesztett. A lánynak itt változott meg a legrosszabb élményről a véleménye. 12 éves kora óta nagyanyja elvesztését tartja legrosszabb élményének. Nicole, sokat köszönhetett a nagyanyjának, mivel elég sok mindenre ő tanította meg. Sokat is volt nálunk, főleg mikor anyja és apja is dolgoztak. A lányt nagyon megviselte amikor megtudta hogy a nagyanyja meghalt.
Tehát, Nicole szeptemberben végre elindulhatott a Vänusitas Mágusképző Szakiskolába, és izgatottan, mint ahogy a többi hozzá hasonló kisdiák is, várta a megérkezést és azt is hogy hova fogják beosztani. 13 éves korában bekerült a Farkasok közé, és azóta ott tengeti napjait. Először nem tudott rájönni, mért pont oda osztották be, de ez az évek során változott. Egyre több barátra tett szert, kezdett igen népszerűvé válni. Harmadikos korában rájött arra, hogy "jéé, fiúk is léteznek a világban" és ezek után tapasztalta hogy egyre többet van a srácok társaságában. Ezt ki is használta és ahogy mondták már neki: Szinte mindenkit megkaphatott. Volt pár érdekes húzása is az évek során... Talán a legérdekesebb, amikor legjobb barátnőjével együtt hazautaztak és kiötlötte az agyuk, hogy csináltassanak köldök percinget. Azóta rendelkezik avval is, bár nem sokan tudják, és inkább titkolja, bár még ő sem tudja hogy mért. A harmadik évfolyama volt talán a legérdekesebb az évek közül. Az év vége előtt, kinevezték prefektusnak, amit persze szívesen elvállalt. Így lépett át a negyedik évébe, és itt folytatja a történelme írását...
Befejezve negyedik évét, gondolt egyet és megszakította a családi hagyományt. Nem teljesen volt jó neki az előző iskolájában… úgy döntött, James nyomdokaiba lép, vagyis átiratkozott a Wilian Mágusképző Szakiskiolába. Igaz, negyedévét itt újra kellett járnia, de talán jobban be tud majd illeszkedni…

Kedvenc tantárgy a Bűbájtan, Sötét Varázslatok kivédése, Csillagászat és Bájitaltan. Ezek azok a tantárgyak amikben Nicole jó is, viszont a legjobban a Bűbájtan és a Sötét Varázslatok Kivédése megy neki.
A mugli sportokat ismeri, viszont nem túl tájékozott más téren. Van amit tud, van amit nem.

Család:
Aranyvérű családból származik, és elég „népes” egy rokonsága van. Szinte mindenkivel tartják a kapcsolatot, és sokszor családi összejöveteleket rendeznek, ahol az egész rokonság ott van.
Apja: Chace Miller – a lány jó kapcsolatot ápol apjával, bár nem mindent beszél meg vele.
*A Mágiaügyi Minisztérium dolgozója.
Anyja: Amanda Miller (lánykori nevén Amanda Gomnez)- Anyjával mindent megbeszél, szinte olyanok, mint a legjobb barátnők. Nagyon jó kapcsolatot ápolnak.
*Gyógynövénytan tanár.
Testvér: James Miller – A két évvel idősebb bátya, aki olyan Nicole-nak mind az ikertestvére. Persze adódtak közöttük is eltérések, de általában mindig jóban vannak.


Jellem:
Mint tudni lehet, Nicole igen „nagy beszédes”. Amióta meg tanult beszélni, szinte be sem áll a szája. Ez miatt ugyebár volt már neki pár nézeteltérése, de persze semmi komoly. Ezen kívül, kedves és szívesen segít másoknak. Viszont azt jó tudni róla, hogy ha bal lábbal kel fel, nem egy kis szende bárányka ám. Rossz napjaiban, mindent lerombolna, ami az útjába kerül, de persze próbálja visszafogni magát. Általában mindenkivel megtalálja a közös hangot, de persze neki is lehetnek ellenségei. Kreatív is mindezek mellett, neki mindig vannak kérdései és ötletei is akár rosszaságról legyen szó, akár valami kisebb kiruccanásról, vagy tanulásról akár…
Szereti a lepkéket, a finom ételeket és a kviddicset. Soha nem enné meg azt az ételt amibe gomba van, ezen kívül próbálja kerülni a kutyákat, nem szereti ha lenézik és ha kibeszélik. Legrosszabb emléke a nagyanyjának elvesztése. Legnagyobb félelme a kígyók. Rossz szokása, hogyha ideges, rágja a körmét.

Kinézet:

Testalkat : 168 cm magas, 62 kilogramm.
Szemszín : Nagy zöld szemek
Hajszín : Vörös, enyhén hullámos hajzuhatag.
Ismertetőjel : A vállán van egy anyajegye
Vékony, és szép. Ez a mondat a megfelelő rá. Persze törődik magával, így igazán jól néz ki, szóval első benyomásra egy igen jó benyomást tehet. A kedvességével és a nagy önbizalmával is sokat elér mindig. Nem sokat beteg, éppen csak néha-néha. Allergiás a porra és a kutyaszőrre.

Pálca :
11 hüvelyk; Mahagóni fa ; Turultoll mag.

Elemi Mágia:
Éteri Erők mágiaforma (Uralommágia)
A karakter képes megállapítani, hogy mások milyen varázslatra készülnek, még akkor is, ha nem hallják a varázsszót, képesek egy varázslat hatását semmissé tenni, vagy rövid időre megszüntetni mások (és ezzel) saját mágiáját egy szobában.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Csüt. Szept. 16, 2010 7:43 am

Karakternév: Alvin York

Kor: 17 éves

Származás: Aranyvérű

Születési hely: Anglia

Lakhely: London – Wilian Mágusképző Szakiskola

Történet:
Alvin 1993. agusztus 13-án látta meg a napvilágot az igen esősnek mondható Angliában. A születése pont péntek 13- ára esett, ez a sokaknak nem túl szerencsés szám mindig felbukkant valahogy Alvin életében. De nem babonás, igaz van pár elgondolkodtató és érdekes eset a péntek 13-al kapcsolatban, viszont anyja rettent babonás, ennek is köszönhetően tőnkre ment a szülei házassága, ez történt még 10 éves korában. Attól kezdve ide - oda rángatták, a szülök. Ezen túl Alvin is másképp tekintet magára. Azt hitte, hogy minden miatta történt, kibontakozott magából, már nem volt olyan, mint régen. Apja alkoholista lett a válás következtében. Sokszor fiát is magával rángatta egy-egy kocsmába és olykor bele is erőltetett pár italt a még kisfiú Alvinba. Ezért elég fiatalon rászokott az alkohollal. Felnőtteket megszégyenítően nyerte a kocsmákban megrendezett versenyeket. Mikor Alvin anyja megtudta, hogy a volt férje miket is művelt a fiával akkor már túl késő volt. Alvin már felnőtt és nem volt semmit sem tenni ellene, ezt is elírta a 13-as szám hibájának. Annyit nem ivott, hogy alkoholista legyen mindig tudta, hogy hol kell megállni az ivászattal, hacsak nem akart egy görbe estét csapni, mert akkor nincs megállás… Innentől a dolgok egyre bonyolultabbá váltak. Alvin anyja, aki már közel jár az ötödik X – hez, a még mindig elbűvölő Sarah szemet vetet a rendőrfőnökre Willem Marley-ra. A még nős férfi titkos viszonyba keveredett Sarah- val, a nő annyira meggyőző tudod lenni az ágyban, hogy elhagyta eddigi feleségét és Willem elvette Sarah-t. Alvin nem nagyon örült az apja új házasságának, mert nem csak egy pótanyát kapott, hanem egy mostohatestvért is, Larina Marley személyében. A kettőjük között kialakuló viszony nem mondható valami hétköznapinak. Kötöttek egy kisebb szerződést, ami arról szólt, hogy nem ártsák bele magukat a másik ügyébe, csak ha kéri. Igaz néha kedvesek is tudtak lenni egymással. Ha volt valami hátsó szándékuk a másik féllel. Alvin felszabadultnak érezte magát mikor Larina elment a Mágus Képző Szakiskolába. Csak arra nem számított, hogy kis idő után ő is követi mostohatestvére példáját. A csonka családból származó fiúnak nem volt könnyű a beilleszkedés a Szakiskolába. Sokat vívódott, hogy ki is legyen… a sajnálatra méltó elvált szülők gyereke vagy gazdag nagyképű aranyvérű családból származó fiú? Mindig is a második típushoz tartozott, hát most is az lesz, ez még jobban megerősödött benne mikor találkozott James-sel, Nathaniell-el, és Greg-gel. Mikor Alvin velük volt úgy érezte, hogy semmi sem lehetetlen. Ez a társaság épp kapóra is jött neki, hisz olyan emberekkel van körül véve, akik nem vetik meg a kocsmázásokat és az éjszakai életet…

Jellem: pimasznak mondható, nem túl barátságos, hacsak nem nőkről van szó. Mindennek ellen tud állni, csak a csábításnak nem. Egyben önző típus is, ami az övé az~az övé, nem szívesen ossza meg másokkal, amiről épp szó van. Szeret a társaság központja lenni és egyben önimádó is. Imád az ember lelki világában végig taposni, mint egy hurrikán. Szóval nem egy hallgatag bezárkózót típus.

Kinézet: Nem olyan, mint a többi ember. Ezt akkor észre lehet venni mikor bele, nézünk a szemébe és meglátjuk azt a csodálatos kék szint. Haja barna színű, kicsit hosszú. 180 cm magas körülbelül és 60-65 kilogramm között mozog, az izmos testével együtt. Szeret lazán öltözni, a dísztalárt és a többi iskolai felszerelést nem igen veszi fel, maximum ha nagyon muszáj.

Pálca: 12 hüvelyk, mahagóni, oroszlánfoggal

Képesség:

Ezernyi Arc mágiaforma (Metamorfmágia)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   

Vissza az elejére Go down
 
Előtörténetek
Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian Mágusképző Szakiskola :: Archívum :: Lezárt témák-
Ugrás: