Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek
Avatar-foglaló

Órarend
Vezetőség
Latest topics
» Roxfort RPG
Pént. Okt. 12, 2012 9:44 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Vas. Ápr. 08, 2012 10:09 pm by Vendég

» Torn varázslóképző
Vas. Ápr. 08, 2012 10:07 pm by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Kedd Márc. 27, 2012 9:10 pm by Vendég

» somewhere over the rainbow
Hétf. Márc. 26, 2012 12:05 am by Vendég

» Caldwell the secret city
Szer. Márc. 21, 2012 5:07 am by Vendég

» new bloody begins
Kedd Márc. 20, 2012 10:23 am by Vendég

» Tópart
Kedd Márc. 20, 2012 3:14 am by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Kedd Márc. 20, 2012 3:09 am by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred
 
Kim Kaguya
 
Ted Forrester
 
James Miller
 
William Quentin Watson
 
Sindy Logan
 
Hannah McDowal
 
Chris Martines
 
Solaria Luthia
 
Daniel Reed
 
Top posting users this week

Share | 
 

 Előtörténetek

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Főmesélő
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 296
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Előtörténetek   Szer. Dec. 09, 2009 9:24 pm

Az előtörténet megírásakor egy témát nyissatok magatoknak az "Előtörténetek" fórumrészen belül (A karakteretek nevével) és a következő adatok alapján írjátok meg a történetet. Ha mindez megvan, és a vezetőség valamelyik tagja rábólint, kezdődhet a játék! ;)

Multikarakterek igényléseit pedig a wilianmaguskepzo@gmail.com email címre várjuk!


Karakternév:
Kor:
Születési idő, hely: (Mikor és hol született a karakter)
Származás: (itt azt értjük, hogy mágus család gyereke, mugli család, esetleg félvér vagy negyedvér, stb)
Ház: (Felnőtt karaktereknél a rang)
Évfolyam: (1-6ig, 5-6 továbbképzés választott tantárgyakra.)
Választott tantárgyak: (5-6 évfolyamnál van, három tantárgyat kell választani)
Lakhely: (ahol éppen tartózkodik a karakter)

Történet: (szépen kidolgozott történeteket várok!)
Jellem: (első benyomás, milyen társaságban, stb..)
Kinézet: (különleges ismertetőjel, öltözködés, haj, szem, stb...)
Pálca: (Választhatsz Itt!)
Állatok: (ha van, egy rövid leírás róla.)
Képesség: (Elemi Mágia)

Különleges képesség: (8 tallér után lehet igényelni, lehetőleg a karakterhez illően)


A hozzászólást Főmesélő összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 27, 2010 11:50 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wilian.hungarianforum.com
Amanda C. White
Tanár
Tanár
avatar

Female Kor : 35
Hozzászólások száma : 97
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Pént. Dec. 11, 2009 9:44 pm

Karakternév: Amanda C. White
Kor: 26
Származás: Tiszta vérű mágus
Rang: Amira házvezető és Repüléstan tanár
Születési hely: London

Történet:
1983. December 12-én született teliholdkor. Az egész családja mágusoktól származik, így nem is kételkedtek abban, hogy Amanda is varázsló lesz-e. Tiszta vérű mágusnak született. Gondatlan gyermekkora volt neki, bár ő is elég makacs volt, mint a hozzá hasonló korú gyermekek. 14 éves korától a Wilian Mágusképző Szakiskolában tanult, előtte egy évet magániskolába járt. Imádta a Wiliant, és az utolsó éveiben eldöntötte, hogy itt szeretne maradni. Ebben gátolták egy ideig, mivel amit szeretett volna csinálni, azt nem tudta. Az évek során, mármint az ötödik és hatodik évében kitanulta az animágiát. Amikor először szervezték meg az UGY-t, ő persze benne volt, hiszen régi jó ismerőse az igazgatónak. Animágusként igen sokra volt képes és ezen belül szerette is mindezt. Az UGY megszűnése után, egy évet az egyetemen töltött, a vizsgák után pedig felvették az egyik híres kviddics csapatba edzőnek. Jó ideig ott volt, na meg persze már beteg anyját ápolta mivel apja idő közben meghalt.
Anyja sem bírta már túl sokáig, egy éven belül őt is elvitte a halál. Amanda egyedül maradt, sosem volt neki testvére. Egy ideig, kicsit depressziós volt, de kiheverte. A kiheverésben átsegítette egy alakuló párkapcsolata, aminek viszont egy-két éven belül vége lett. Ezek után kérdte fel Alex (a Wilian mágusképző szakiskola igazgatója), hogy tartson Repüléstan órákat az iskolában, mivel a másik tanárt súlyos baleset érte és többet valószínű, nem is fog tudni repülni. Persze élt az ajánlat lehetőségével és már jó ideje Repüléstan tantárgyat tanít, és ezen kívül még az Amira házvezetője is lett. Ennek nagyon megörült, mivel ő is abba a házba járt még anno.

Jellem:
Első benyomásra, kedves, segítőkész és szereti a gyereket. Legtöbbször nagyon elfoglalt, nem túl sokat lehet látni. Amikor csak tud, beszélget, mivel ő egy ilyen típus. Ha megkérik valamire, persze amint tud, segít. Ő egy elszánt, bátor egyéniség, és ugye ez a saját házára is jellemző. Tud furfangos is lenni, erre ki szokta használni az animágusi tudását.
Kinézet:
Vörös haj, zöld szem. Még elég fiatal, de azért már nem gyerek. Vékony, de szeret enni, viszont a szerencséje az, hogy ez nem látszik meg rajta. Egyszer volt egy kisebb balesete, ezért a kezén egy hosszú heg húzódik végig. Ez a heg, sohasem fog elmúlni.
Ez mellett, Amanda még Animágus. Vörös macskává tud átváltozni, de ezt sokan nem tudják róla.
Pácája: 12 hüvelyk, Mahagóni pálca, Oroszlánfog

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Csüt. Dec. 24, 2009 3:13 am

Karakternév: Lola Cleena Winter
Kor: 14 év (születési dátum: 1995. április 24.)
Származás: félvér
Ház: Plama
Születési hely: Éire /Írország/, Gaillimh /Galway/
Lakhely: Éire, Gaillimh-től néhány kilométerre

Történet:
Csipp-csepp, egy csepp, két csepp, meg tíz... Nem a jégcsap olvad, nem is víz csepereg, inkább valami sós folyadék. Könnyek csepegnek le az ifjú George Winter arcán, de félrefordítja a fejét, hogy könnyei ne érjék kezében tartott gyermekét. A kicsi Lola még alig néhány órás, de máris félárva. Édesanyja belehalt a szülésbe, így hát az alig huszonhét éves apának szoptatós dajkát kell kerítenie, és egyedül felnevelni kislányát. A dajka fizetésével persze nincs gond, hiszen pénze az van elég... na de mire költi?
George Winter, ha hallotta volna a Bajor Lajos néven elhíresült (?) király történetét, minden bizonnyal őt tekintette volna példaképének. Azt a férfit, aki a saját mesevilágában élt, a saját mesekastélyában - abban, amiről a Disneyland-ben lévő kastélyt is mintázták, sőt, ha keményen őszinte akarnék lenni, azt mondanám: másolták. George sosem hallott erről a királyról, ettől függetlenül a saját álomvilágában élt, a saját mesekastélyában... ami még mesésebb volt, mint Bajor Lajosé, hiszen a férfi varázslatokkal is feldobta, és nem csak afféle átoperált lovakat, hanem igazi egyszarvúakat tartott az istállójában.
A kis Lola ebben a környezetben nem csak úgy nőtt fel, mintha királylány lenne - hanem apja el is játszotta vele, hogy az. George hitte, hogy ő birodalmának királya, Lola pedig az ő kis királylánya... és a saját világában ez így is volt.
Múltak az évek, a kis Lola pedig egyre növekedett a mesebeli kastélyban, a saját álomvilágukban. A külvilágtól szinte teljesen elzárva élt, hiszen apjával mindketten nagyon jól tudták, hogy a birodalmon kívül gonosz démonok vadásznak rá, hiszen féltékenyek a kastélyára és a birodalmára, aminek apja halála után minden egyes négyzetmilimétere az övé lesz.
A lány még nem töltötte be a tizennegyedik életévét, mikor apja meghalt. Baleset volt - leesett a hegyről, amikor egy csak általa látott mesebeli lényt próbált magához csalogatni. Lolát egy nőegylet tagjai vették magukhoz egy időre, viszont onnan hamarosan tovább kellett kerülnie, hogy iskolába járjon. Egy boszorkány figyelt fel rá, hogy a lánynak szintén ilyen képességei vannak, így hát kiválasztotta számára a megfelelő varázslóiskolát, és kitartóan sugallta a többi nőegyleti tagnak, hogy az a tökéletes iskola Lola számára. Persze... a varázslatokról semmit nem szólt.
A negyvenes évei végén járó, magát huszonöt évesekre jellemzően sminkelő asszonyság csupa jóindulat volt. Állatkát vett a kislánynak, varázspálcát, tankönyveket... nem kellett magyaráznia Lolának a varázsvilágról, hiszen néhány keresztkérdés után kiderült, hogy a lány tudott ennek létezéséről édesapjától. Az más kérdés, hogy ez a néhány keresztkérdés nem volt elég ahhoz, hogy minden részletet kiderítsenek... így hát a jóindulatú asszonyságnak fogalma sem volt róla, hogy talán élete legnagyobb hibáját követte el azzal, hogy vonatra ültette a kislányt, és korabeli gyerekek közé küldte - a Wilian Mágusképzőbe.

Jellem:
Első benyomás? Nos, ha Lolát meglátod, az első gondolatod minden bizonnyal az: "Ez a lány bolond." De kit is nevezünk bolondnak? Egy neves író regényében az áll: azt, aki a saját világában él. Ha ezt a meghatározást követjük, Lola valóban bolond. Teljesen a saját mesevilágában él, és most először kerül emberek - vagy egyéb lények - közé. Lelkes, szeretetreméltó lány, csak éppen hiába tizennégy éves, könnyen nézheted nyolc év körülinek. Értelmi képességeivel ugyan nincs gond, de mivel eddig elzártan élt, mindenre gyermekként csodálkozik rá, amit csak talál. Viszont a tudni akarása végtelen, mindent meghallgat, amiről mesélnek neki... és a nagyobb baj, hogy szinte válogatás nélkül mindent el is hisz.

Kinézet:
Barnásvörös haja viszonylag hosszúnak mondható, szemei pedig zölden csillognak körbe, ha belép valahová. Testalkatra eléggé törékenynek látszik... és az is. Bőre hófehér, mintha sosem érte volna még napfény. Nem egy égimeszelő, tizennégy éves kora ellenére csupán a százötvenöt centi és maximum negyven kiló környékén van, bár az idejét sem tudja, mikor állt utoljára mérlegre, vagy éppen mérce mellé. Ruhái, mióta a nőegylet pénzéből ruházkodik, nem túl drágák, de mégis, valahogy mindenképpen megoldja, hogy hasonlóan királylányosan nézzenek ki, mint a régebbi, drága ruhák. Csillámporszórás, flittervarrás, esetleg valami prémre hasonlít anyag gallérrá alakítása, vagy akármi más.

Pálca:
12,5 hüvelykes mogyorófa pálcával rendelkezik, méghozzá főnixtoll maggal. Ez a pálca igen új, az őt felkaroló nőegyleti tagtól kapta, aki meg sem kérdezte, van-e sajátja. Nos, van. A másik, apjától kapott pálca 11 hüvelykes fenyőfa pálca, griffkarom maggal.

Állatok:
Rosemary asszonytól, a már sokat emlegett nőegyleti tagtól kapott állatka nem más, mint egy színestollú papagáj. Neve egyelőre nincsen - a vonaton felmerült ugyan több is, de még nem tudott dönteni közöttük. Ugyanígy névtelenül van egy puffskeinje, ami egy XX besorolású, tehát ártalmatlan varázslény. Ez a gömbölyű testű, vajszínű, puha bundájú lény rendkívül szelíd, a simogatást és a dobálást egyaránt jól tűri. Igénytelen, így gondozása egyszerű; ha jól érzi magát, mély, zümmögő hangot hallat. Időről időre kidugja hosszú, vékony, rózsaszínű nyelvét, s táplálékot keresve körültapogatózik a házban. Az ételmaradéktól a pókig mindent elfogyaszt, s előszeretettel dugja fel nyelvét az alvó varázsló orrába, hogy elmajszolja az orrváladékot. Ez a szokása igen népszerűvé tette a mágusgyermekek körében, akik házi kedvencként tartják.
Vissza az elejére Go down
Miriam Hewer
Diák
avatar

Female Kor : 24
Hozzászólások száma : 236
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Pént. Dec. 25, 2009 12:03 am

Karakternév: Miriam Hewer
Kor: 16
Származás: Félvér
Ház: Plama
Születési hely: Franciaország, Párizs
Lakhely: Wilian Mágusképző Szakiskola

Történet:

1994. 01. 25.-én született Párizsban. Félig varázsló családban, hiszen Miriam anyja mugli származású. Ennek ellenére, Miriam is varázslónak született, és sokban hasonlít apjára. Párizsban egy igen nagy házban laknak, sosem volt gondjuk pénz táján. Mindig is jól éltek, meg is volt rá az okuk. Apja a minisztériumban dolgozik, anyja pedig a mugli világban ügyvéd. Apja részéről a nagyszülők mikor meghaltak, örököltek egy kisebb vagyont.
Miriam után két évvel született egy testvére, Tom, aki anyja minden vonását örökölte, szóval ő nem rendelkezik mágiával. A szülők nem bánták viszont Tom igen. Irigyeli is ez miatt még mindig nővérét. Mondhatni, hogy Miriamot egy kicsit elkényeztették. Anyjáék mindig mindenből a legjobbat adták neki, sőt úri nevelésben volt része. Még a Wilian mágusképző szakiskola előtt magániskolában járt, ahogy az alaptudását mérték fel. Ez nem sokáig tartott, csak egy évet járt oda. Szülei ismét a legjobbat szerették volna neki, és mivel látták Miriamon, hogy nem kedveli a magániskolát így beíratták a Wilian Mágusképzőbe. A lány ennek sokkal jobban örült, mint eddig bármi másnak. 12 éves volt csak, amikor elindulhatott.
Megérkezésnél rögtön a Famine házba osztották be. Pontosan abba a házba, amibe legjobban beleillett. Mégis… felmerült már bennetek az a kérdés, hogy hogyan is került a Plama házba? Egyszerűen… Egy kisebb –nagyobb balhéba keveredett harmadéves korában. Három próbát játszottak egy évfolyamtársával és Miriam feladata volt az, hogy valahogy átverje az igazgatót. Kicsit durván sült ez az egész akció, mivel az igazgató éppen elkapja a lányt a feladat végrehajtása közben. A feladat? Elég hülyeségnek hangzik, de el kellett csennie a jóképű igazgató egyik alsóneműjét és még valamilyen nyomot hagyni, persze amiről nem az derül ki, hogy Miriam végezte el a feladatot. Nem csapták ki, inkább áthelyezték a Plama házba avval a kivetéssel, hogy ott talán majd sikerül neki megjavulnia. A lány, egy jó ideig ellenkezett ez ellen, de megszokta. Nem volt más választása. Nem mondja, hogy az óta semmi rosszat nem tett. Nála ez alap.
Átlépve a negyedik évébe, elkezdte megérezni azt, amiről anyjáék mindig is beszéltek. Kezd felnőni. Szerelmesnek még nem szerelmes, viszont már volt neki pár kapcsolata az évek során. Harmadik év végén, csak hogy az igazgató jobban zaklassa, megválasztotta Plamás csapatkapitánynak a kviddics terén. Őrző volt eddig is, őrző is marad. Anyjáékkal is sikeresen összeveszett a balhé után, azóta nem szívesen megy haza. Szinte megszakadt a kapcsolat a család és Miriam között. Teljesen felfordult az élete…

Jellem:
Elsőre talán egy szende kislánynak tűnhet. Bár, aki jobban ismeri, az tudja milyen igazából. Nem csoda, hogy a Famine házba került legelőször… Mondhatni rá olyan szavakat, hogy: Makacs, magának való, önfejű, buta és még sorolhatnám a rosszakat…
Minden rosszban benne van, elvégre: „Ha minden szabályt betartasz, minden jóból kimaradsz!” Igaz, néha ő egy kicsit túlzásba is viszi az egészet.
Ha bal lábbal kel fel, és így találkozol vele, talán nem átkoz meg elsőre. Annyi jószívűség igenis adódik benne. Semmi képen ne húzd fel, mert annak rossz vége lesz. Amúgy, tud nagyon rendes is lenni, amióta áttették a Plama házba, próbál is.
Ezen kívül, néma varázsló.

Kinézet:
Festett, vörös haj (az eredeti szőke), szürkés-zöld szemek-amik általában szemfestékkel vannak kifestve. Kecses alak - amit annak köszönhet, hogy régen táncolt és eléggé vékony, úgy 55 kilogramm körül lehet. Magasságban sem túl magas, 165 cm.
Karján általában mindig ott van pár karcsat és kedvenc csuklóvédője (ami fekete rajta egy sárkány mintával).

Pálca:
11 hüvelyk, Akácfa pálca, unikornisszőrrel.

Állatok:
Egy fülesbagoly, ami a Rico nevet viseli.


A hozzászólást Miriam Hewer összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 20, 2010 2:24 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sindy Logan
Plama Prefektus
Plama Prefektus
avatar

Female Kor : 24
Hozzászólások száma : 612
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Szomb. Dec. 26, 2009 3:42 am

Karakternév: Sindy Mary Logan (Második nevét nem használja)
Kor: 16 év
Származás: Tiszta vérű mágus
Ház: Plama
Születési hely: Anglia, London
Lakhely: Manchester

Történet:
Sindy története, 1993. Augusztus 14.-én kezdődött egy verőfényes délutánon pontban délben. Akkor még nagyszüleinél éltek Londonban. Anyja és apja nagyon szerették Sindyt, jól bántak vele. Egyke, nincs neki testvére. Úgy tűnik, náluk ez valami "hagyomány". Ugyan is, az elmúlt években(visszamenőleg) és a rokonságban is mindenkinek csak egy gyermeke született.
Sindy apja, Joey Logan Mágikus lényekkel foglalkozik, így sokat volt távol a lány kiskorában. Anyja, Lynda Logan viszont ellenkezőleg. Ő egy Manchesteri ispotályban dolgozik, de csak rész munkaidőben. Szóval.. Visszatérve Sindyre. Három éves korában, meghalt nagyanyja, így szülei jobbnak látták Manchesterbe költözni. A lány gyorsan elkezdett felcseperedni , mint az összes többi vele egykorú is. Gazdag családban született, még Párizsban is vannak neki rokonai. A szülei viszont a lányt beíratták egy mugli iskolába, hét éves korában. A Manchesteri táncakadémiára járt, 15 éves koráig. Ekkor fejezte be az iskolát, és a szülei úgy gondolták most már jó lenne Sindyt egy varázsló iskolába beíratni. A lány a mugli iskolában nagyon sok furcsa dolgot művelt, akarata ellenére is. Tehát... Sindyt, anyja és apja beíratta egy varázsló iskolába, méghozzá a Wilian Mágusképzőbe. A lány nagy örömére, végre elindulhatott ide. Nehéz volt neki elszakadni legjobb barátaitól, de úgy gondolta ez a hely az, ahol meg tudja tanulni az élete értelmét. Imádja a varázslatot, szüleitől pár dolgot el is tanult. Nem sokkal az iskolába érkezése után, kineveztél prefektusnak, és boldogan-nagy tisztelettel végzi a dolgát és viseli a címet.

Jellem:
Makacs, imádni való, okos és jó fej. Makacs, mivel ő mindig véghez viszi azt amit eltervez. Ha ő úgy gondolja jobb bele ugrani a kútba akkor senkire sem hallgat, hanem bele ugrik. Hiába próbálkozol, nem biztos hogy meggyőzöd. Imádni való, mivel eléggé névszerű és mindenki szereti. Persze, mivel jó fej. Okosról pedig azt hiszem nem kell írnom, mert ez magától adódik. Nem stréber, csak jó tanuló. Főleg ha a mágiáról van szó. Első benyomásra persze kedvesnek tűnik, ugyanis az is. Ha bal lábbal kel fel, akkor vigyázz mit mondasz neki.

Kinézet:
A mugli iskolájában, sokan furcsállták a lányt, mivel fekete bogár szemei vannak neki amit anyjától örökölt. Kisebb korában sokan piszkálták is miatta, de őt ez nem érdekelte. Büszke volt rájuk. Haja sötétbarna, ápolt és szép. Arca gyermekies, de már látszik rajta hogy tinédzser és komolyodik. 167 cm magas és 50 kilogramm. Egy kis izma is van neki, de ez nem látszik. Táncos alkat, szépen mozog.

Pálca:
15 hüvelyk, fenyő fával és Griffkarommal
Sindy általában a bűbájokban és a védekezésekben jó. A fenyő pálca nehezen tehető tönkre. Sindy pálcája nőies, pont neki való.
Mellesleg, Sindy néma varázsló, de ezt még nem tudja magáról.
Állatok:
Van a lánynak egy peléje amit imád, és sosem tudna tőle megválni. Az előtt kapta, mielőtt az iskolába érkezett. Az állat neve Hópehely.


A hozzászólást Sindy Logan összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 06, 2010 4:26 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alena Aalriä
Diák-Amira
Diák-Amira
avatar

Female Kor : 25
Hozzászólások száma : 82
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Vas. Dec. 27, 2009 12:49 am

Karakternév: Alena Aalriä /Alena Á:lrie/
Kor: 15
Származás: Mugli származású
Ház: Amira
Születési hely: Helsinki
Lakhely: Espoo, [Jyväskylä /Jüveszküle/ (Finnország)]

Történet:
Az 1994-es évek második hetének utolsó napján a zuhogó eső teljesen elmosta a decemberi havat, hogy a fehér karácsony után locspocsban járjanak az emberek, mint egy természet által kiszabott büntetésként a rengeteg kivágott nyírfáért. Bizony, a nyírfaerdők pusztításáért felelős építészcég ’94 tavaszán húzta fel a „modern, újépítésű, eredeti fafűtéses szaunával felszerelt” családi házak mind a tizenkét darabját Jyväskylä nyírerdejének déli felén, a Päijänne tó partján. Az egyik ilyenbe költözik be a január 16-án új taggal bővült Aalriä család, hogy a kis jövevény a természet mellett nőjön fel, ne pedig - az egyébként elhanyagolhatóan szmogos - fővárosban. A sikeres festőművésznő, és a jól kereső ügyvéd második gyermekeként jön a világra Alena. Bátyja, a ma már Minisztériumban elhelyezkedett utazó-auror, akkor még csak a Willan Mágusképzőbe készülgetett, míg az özvegy Aalriä-né, a nagyhírű jós, boszorkányos-nyugdíjas mindennapjait élte már jó pár éve. Varázstalan szülei másodjára már nem lepődtek meg, mikor kiderült, hogy „a bokrot mégiscsak Alena változtatta kékre”. Nagymamája születése előtt megjövendölte, hogy a gyermek boszorkány lesz, és a jóstehetséget is tovább fogja vinni. Alena már kisgyermekkorában is különösen kedvelte a sólyomféléket, ahogyan nagyanyja is a farkasokat. Tudniillik, hogy minden jósnak meg van az őt jelképező állata. Alena sokat tartózkodott a szabadban, imádta a természetet. Az állatokat, a növényeket, és azt, hogy minden olyan csendes, békés. A természet mellett olvasni szeretett még nagyon, otthon egy egész szobát foglalt el a sok kötet. Kedvenc időtöltése a szabadban olvasás volt, legkedvesebb könyveit a Wilian-be is magával vitte. Édesanyja, foglalkozásából adódóan sokat volt otthon, így rengeteg ideje volt megtanítani Alena-nak a rajz- és festőművészet alapjait, és saját technikáit, miután felfedezte, hogy a lánya örökölte tehetségét. Alena gyönyörű tájképei a ház különböző helyiségeinek falát díszítették, édesanyja nagy büszkeségére. Édesapja lánya angol nyelvtudását csiszolgatta, míg nagyanyjától a hasznos varázsigéket tanulta meg. Bátyja nyáron mindig hazajött angliai iskolájából, hogy tehetségét fitogtassa, kedvenc kishúgával vég nélkül kviddicsezhessen. De a fürge kislányban azonban emberére akadt. Mint egyik nyáron kiszedték a titokzatos nagyiból, apai nagyapjuktól kapták a jó kviddicsérzéket, aki fiatalkorában hajtó volt egy neves csapatban. Mikor Alena tízéves lett, ideje volt beszerezni a varázspálcát, és egyéb varázsfelszereléseket. Nem volt meglepő, hogy olyan varázspálca választotta az ifjú jóst, melynek magja turultoll. Születésnapja után nem sokkal, mikor az erdőben sétált, egy északi sólyom követte útját. A madár egy sziklaszirten fogadta jósává a lányt… Lelkük összefonódott, a kapcsolat kettejük között olyan erős és szoros lett, hogy már semmi sem lenne képes elszakítani őket egymástól. Armas lelki társ, ’legjobb barát’, és a családja része.
Az ezredforduló után nyolc évvel azonban szörnyű tragédia történt… A mágikus újságok abban az évben rengeteget írtak arról, hogy egy magukat Ylasvis-klánnak nevező sötét máguscsoport garázdálkodik a Tóvidéken. Megtámadják a varázslócsaládokat, kirabolják őket, és gyakran gyilkolnak is. Mikor végeznek, az égre egy koponyát rajzolnak, akárcsak az angliai halálfalók, akikről már lassan 15 éve, vezérük, Voldemort végleges bukása óta nem hallani egy szót sem. Az egyre hírhedtebb Ylasvis-klán áldozatai lettek Alena szülei is, mikor a csoport Jyväskylä-t vette célba…
A veszteség mindenkit megviselt, Aaron, Alena bátyja áthelyeztette magát az ügyre, míg Aurora, a nagymamája teljesen belerokkant, hisz azt gondolta, az ő hibája hogy nem látta előre, és nem volt képes megelőzni. Alena-t beíratta a Wilian-be, majd egyik távoli rokonához utazott északra, hogy kiderítse, mégis mi történt vele. A szüleik tekintélyes kis összeget hagytak gyermekeikre, amiből Aaron vett egy kisebb házat Espoo-ban, Helsinkihez, a Mágiaügyi Minisztériumhoz közel, de a jyväskylä-i házukat sem adták el.
~
Jellem: Hatalmas jégfal épül a lélek köré, hogy eltakarja, megvédje azt, hidegségével álcázza a fájdalmat, de ha valaki van olyan elszánt, hogy nagy erőfeszítések árán lebontogassa a félkész fal tégláit, hűvös közöny helyett érzelmekkel teli szívre lelhet.

Kinézet: Alacsony, mindössze 157 cm magas, alakja szép. Ovális arcát vállig érő, enyhén hullámos, sötét haj keretezi, és amikor a napfény a megfelelő szögben éri, látszik, hogy az bizony sötétbarna. Bőre kissé fehéres, hisz északi származású, furcsán csillogó szemei pedig mohazöldek. Öltözködési stílusa normális, de ruhásszekrényében kevesebb a nőies darab.

Pálca: 9,5 hüvelyk, fenyő, turultoll maggal.

Állatok: Egy hófehér tollú, kifejezetten nagytestű hím északi sólyom, Armas, aki egyetlen legjobb barát, család, és társ.


[Utolsó módosítás: 2010. 01. 02.]


A hozzászólást Alena Aalriä összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 02, 2010 9:20 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raisen Hagiri
Házvezető
Házvezető
avatar

Male Kor : 32
Hozzászólások száma : 164
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Szer. Dec. 30, 2009 9:59 am

Név: Raisen Hagiri
Kor: 25
Rang: Sötét Varázslatok Kivédése, és Legendás lények gondozása tanár.
Származás: Aranyvérű
Születési hely: Kyoto
Lakhely: Anglia, Wilian

Történet
1984 november 21-én született Kyotóban egy régi nagy múltú nemesi család második fiaként. A Hagiri család, akkoriban is elég ismert, és jó hírű volt, annak ellenére, hogy a család tagjai, ott, ahol senki nem látta, magukból kivetkezve viselkedtek, és nem tiszteltek senkit. Persze a nyilvánosság előtt, mosolyogtak, és jótékonykodtak, de a zárt falak mögött, fejetlenség uralkodott és káosz. Nővére, Harumi aki elég fiatalon cseppent bele a politikai életbe, nagyon szerette öccsét, és szinte már anyaként figyelte a fejlődését. Az igazi anyja, azonban nem foglalkozott holmi gyerekneveléssel, így Raisen is javarészt Harumitől tanul minden, amire szüksége lehetett. Amikor iskolás korba lépett, egy angol mágusképzőbe íratták, amit elég sikeresen végzett el, szellemileg megérett, és fizikuma is felfejlődött. Aztán hazatért, 19 évesen, hogy családját szolgálja, megszerzett tudásával, de mindig is elítélte, az ott folyó fejetlenséget. Szüleivel szemben hűvös, de udvarias volt, egyedül Haruminak nyílt meg, ő vele beszélt, ha valami baja volt. Apját olyannyira nem tisztelte, hogy amikor az bejelentette, hogy meg kell nősülnie, és kit kell elvennie, hátat fordított, és elment. Mindenki azt hitte, csupán egy nap az egész, de Raisen a z esküvője napján sem jelent, meg, mire az apja természetesen őrjöngött, és kitagadta az ifjú varázslót, aki visszaköltözött Angliába, és tanárnak kezdett el tanulni, mintegy ezzel is szembemenve a szülei tanításával. Ekkora már érett férfi volt, kiváló ésszel, és memóriával, szorgalommal, és megbízhatósággal. Egyetlen nagy hibája akad csak, hogy középiskolai évei alatt, megtámadta egy vérleopárd, és így ő is egy hónapban egyszer kénytelen kiszőrösödni és bujkálni.

Kinézet
Rövid, barna folyton szemébe hulló haj, és aranybarna szemek. Ez jellemzi röviden. Magas, izmos alakján, szinte más sem látható mint öltöny, és kedveli az elegáns öltözeteket, ahogyan a hosszú elegáns kabátokat is. Sosem venne fel, edzőcipőt, vagy hasonlót, ő csakis a fényezett bőrcipőket hajlandó viselni, illetve télen, egy speciális sárkánybőr csizmát.

Jellem.
A szigorúság, ami körbelengi, sokak számára riasztó lehet, bár ha valaki ismeri, az tudja róla, hogy kemény, de igazságos, és becsületes ember, sosem állna át a sötét oldalra, és sosem kezdene annak követőivel. A fiatalokkal, diákokkal szembe, figyelmes, de vasszigorral tart rendet, mégis ha valami baj van, akkor ott van, meg lehet keresni, el lehet neki mondani, és ő megpróbál majd segíteni. Ritkán mosolyog, és ismertetőjegye, a szantálfa illat lengi körbe.

Pálca: 14 hüvelyk, akác, kígyóméreggelA hozzászólást Raisen Hagiri összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 29, 2010 7:58 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.gportal.hu/demonokkozt
Ted Forrester
Halálfaló
Halálfaló
avatar

Male Kor : 26
Lakhely : Wilian
Hozzászólások száma : 823
Tallérok : 1
Pontok : 15

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Szer. Dec. 30, 2009 10:43 am


Ted Forrester karakterlap

Név: Ted Forrester
Kor: 17
Ház: Famine
Vér: Tisztavérű mágus
Születési hely: Anglia
Lakhely: Anglia

Történet:
Ted 1992-ben született november 20-án egy esős viharos, zord éjjelen. Szülei nem mondhatók gondosaknak, nem igen törődtek a fiú nevelésével, ez meg is látszik rajta. Kis korában sokat rosszalkodott, ezzel remélte hogy felhívhatja magára a figyelmet. Ám a rosszalkodások ellenére sem figyeltek fel rá, ő pedig kezdett egyre súlyosabb és súlyosabb dolgokat művelni. Szülei akik együtt éltek házasság címen, nem igen tudták kezelni a fiút, túl későn vették észre hogy a saját figyelmetlenségük hová tart. Már nem tehettek ellene semmit, csak próbálták megfékezni a fiú vad kicsapongásait.
Ted nem egyszer későn éjjel került haza, egy alkalommal azzal sokkolva szüleit hogy megmutatta nekik a fülbevalóját, egy ezüst nyílhegyet egy parányi karikán. Persze megbüntették, de hasztalannak bizonyult. Ted pedig kezdett egyre sötétebb és sötétebb társaságba kerülni. Barátaival - akik szintén hozzá hasonlóak voltak- elkezdtek egyre jobban összekovácsolódni és összeszerveződni. Bandát alapítottak amiről senki nem tudott. Ennek hatására mindannyian a kezükre tetováltattak egy jelet, de szerencsétlenségére Ted lebukott, és szülei egy vastag karperecet kényszerítettek rá, hogy ne is lássák gyermekük szégyenletes művét. Varázslattal bűvölték meg hogy ne tudja levenni magáról, még ha akarja sem. Ez persze még inkább felbosszantotta a fiút, és rövid úton távozott otthonából, legkedvesebb barátjához költözve ezzel. Szülei helyett a csapat lett a családja, hozzájuk kötődik minden kedves emléke.
Ez rendben is lett volna, de egyszer kicsit elragadtatták magukat és Ted legkedvesebb társa bajba került, és hogy mentse őt, Ted állt a helyére, vállalva azt amit másnak kellett volna. Szülei iszonyú dühösek lettek, az édesapja bőrszíjjal verte meg fiát, aki ma is viseli ennek nyomait. Édesanyja, nem tett semmit, de a fiút kísértik anyja szomorú kék szemei, melyben bűntudat és kétségbeesés fénylett. apja kemény döntése megzavarta a fiú lelki békéjét, amikor bejelentette hogy a fiú három nap múlva utazik egy ősi távoli iskolába. Ted őrjöngött, de nem tehetett semmit, hiszen megakadályozták minden szökési kísérletét.
Most hogy idekerült, távol mindentől és mindenkitől aki számára kedves, elveszettnek tűnik. Minden lehetőséget megragad ezek után is hogy elszökhessen és visszatérhessen a barátaihoz lehetőleg szülei tudta nélkül.

Jellem:
Nagyszájú szemtelen fiú, akinek aranyból van a szíve. Tetteit érzései vezérlik. Többnyire zárkózott, de barátaival szemben kedves, figyelmes. Humora a lehető legfeketébb, ironikus és bárkinek feldobja a vérnyomását. Ennek ellenére ő nem gonosz, csak folyamatosan figyelem igényes. Modora sem kiváló de képes udvariasságra mint mindenki.

Kinézet:
17 éves létére 175 cm körül mozog ami igen jó arány. Teste izmos de nem látszik meg mert a ruhája jótékonyan elfedi. Mozgékonysága miatt elég sovány és karcsú, na de annál ügyesebb ha sportról vagy menekülésről van szó. Rövid szőke haja általában kócosan áll és elől néha belelóg égkék szemeibe. Jobb fülében fülbevalót visel, nyakában egy vékony ezüstláncot melyen egy apró ezüst dobókocka függ. ezen kívül jobb karján viseli a karperecét, amire ő a szülei bilincseként tekint, és jobb középső ujját egy széles gyűrű öleli körbe, melyen a neve áll.

Pálcája: 12 hüvelyk, akác, kígyóméreg
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Szomb. Jan. 02, 2010 11:42 pm

Karakternév: Alice McDoyle, teljes nevén: Marie-Alice McDoyle
Kor: 16 (jul. 29 >> 17)
Származás: Tisztavérű mágus
Ház: Hiroshi
Születési hely: Franciaország,Nizza
Lakhely: Franciaország,Nizza

Történet:
Története 1994 július 29.-én kezdődik. Franciaország egyik mellék városában, Nizzában született. Mivel édesanyja Márion McBonett, francia származású úrihölgy volt akkoriban és nem mellesleg boszorkány. A szülei egy mágus konferencia alkalmával ismerhették meg egymást, mivel édesanyja Márion egy különleges főzeten dolgozott amikor Samuel Doyle utazott fel annak kapcsán, hogy ő tesztelhesse elsőként a főzetet. Szerelem volt első látásra a kettejük között fellépő vonzalom és egy évre házasságukra megszületett Marie-Alice McDoyle. (Marie-t nem használja, csak különleges emberek ismerik ezt a nevét)
Van még egy kisebb testvére. Cooper la McDoyle, aki még csak tíz éves, de benne is csörgedezik a tiszta mágus vér. Így elkerülhetetlen, hogy egyszer ő is idekerüljön. Testvérével nem túl jó a viszonyuk, hiszen a korkülönbség sok mindent megmagyaráz. De azért szeretik egymást. [...] Amikor Alice tizenhárom éves volt, egy péntek tizenharmadikai napon hazahozta Gregory-t az ő hőn imádott macskáját. Aki senkivel sincs jóban, kivéve gazdáját. Rajta kívül senki sem babusgathatja, sőt... egyből karmol és harap ha bárki hozzá akar érni.
Családjával kellemes viszonyban vannak, igazán nincs mit elmondani. Mint egy boldog nagy család. Nincs zűrös háttere és anyagilag sem szűkölködnek. Ámbár nagy állatbarát, ezáltal vegetáriánus és környezet védő egyben. Szeret a természetben kalandozni, sétálni vagy csak kint ücsörögni és olvasni. Szabadidejét írással tölti és zenéléssel. Gitárját is magával hozta, amit sokszor penget is szobájában, a többiek legnagyobb örömére...

Állatok:
Gregory a fekete macska, akit péntek tizenharmadikán vitt haza Alice.
Jóformán mindenkit utál, egyedül gazdáját tűri meg, hogy babusgassa és a többi.

Jellem:
[külső tulajdonságai]
Első pillanatra egy lázadó fiatalra következtetnénk, de ha megismerjük egyből kiderül, hogy nem minden a küllem. Fizikai erőnléte egyáltalán nincs. Ízületei csak úgy recsegnek-ropognak. Aligha tudna verekedésben felül maradni.

Szeret nőiesen öltözködni, amit vegyít az ő sajátos stílusával. Úgy lehetne mondani, hogy a maga nemében páratlan és egyedi. Elegáns mégis vadóc. Többnyire az egyszínű ruhákat és kiegészítőket részesíti előnyben.

[belső tulajdonságai]
Nagyon nyitott másokkal szemben és türelme határtalan. Viszonylag szolid a viselkedése, bár néha tud ám pörögni mint egy duracell nyuszi. Figyelmes és meghallgat bárkit. Néha túlságosan is beszédes, ám ha rossz hangulatában kapjuk el, eléggé morcos tud lenni és sokkal visszafogottabb mint máskor. Nagyon sokat mosolyog és sokszor még akkor is, ha valami bántja. Jó a megfigyelő képessége és szeret vitatkozni, amit ha úgy látja abba is fejez, ha durvábban is elfajulnának a dolgok. Nincs hozzászokva ahhoz, hogy neki ne legyen igaza. Hihetetlenül jámbor és jómodoró. Kifogástalan viselkedése van és egyedi humorézéke.


Kinézet:
Hosszú festett vörös -ami eredetileg szőke volt- haj keretezi arcát, aminek olíva zöld szemei adják meg az összhangot. Arcán testékszer díszeleg, de még ízlésesen néz ki. Szemei aránylag nagynak számítanak és általában alul kihúzza fekete szemceruzával, hogy még nagyobbnak látszanak. Pisze orrát édesanyjától örökölte -és a régen szőke haját is- telt ajkait pedig édesapjától. Arcbőre puha és tiszta. Magasságát tekintve egyáltalán nem az, mindössze 155 cm magas és pille könnyű testsúlya alig éri a 40kg-ot, ami nem túl egészséges, de ő vegetáriánus, mivel állatbarát és nem akarja őket legyilkolni, ha egyszer anélkül is remekül megvan.

Pálcája: 11 hüvelyk, fenyő, oroszlánfog.
Vissza az elejére Go down
Hannelori Sensui
Tanár
Tanár
avatar

Female Kor : 35
Lakhely : Wilian
Hozzászólások száma : 275
Tallérok : 2
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Vas. Jan. 03, 2010 8:18 am

Név: Hannelori Sensui
Kor: 26
Rang: Átváltoztatástan tanár
Vér: Tisztavérű mágus
Születési hely: Boston
Lakhely: London
Történet

1983 március 15 én született a tavasz első napján. Neve is ezt jelenti Hannelori azaz tavasz virága. Bostonba járta ki első iskoláját, majd később Londonba került ahol szakosodott. Mivel szerette a gyerekeket és mindig is kreatívnak és türelmesnek érezte magát hozzájuk úgy döntött hogy tanárnő lesz. így sikerrel vette a vizsgáit Wilianon, és nem sokkal később visszatért ide tanítani is. Nem tudott elszakadni ettől a helytől, visszahúzta a szíve. Nah meg a csodálatos táj sem volt kizáró ok, így hát visszatért ide. Az évek alatt kiderült hogy uralni tudja a szelet, így ezt a képességet kitűnően megtanulta kordában tartani. ezzel párhuzamosan animágiával is próbálkozott, és ennek eredménye az lett hogy rókává tud változni, bár 8 órárnál többet nem tud ebben az alakban tölteni.

Kinézet
Hosszú barna haja hol hullámos hol enyhe loknikban kunkorodik. Általában kibontva hordja ahogy a természet megteremtette, csak különleges alkalmakkor tűzi fel. Szemei csokoládé barnák, mindig élénken csillognak a jókedvtől. Lelkesedése minden iránt korlátlan. Szinte nem is látni szomorkodni, mert még akkor is nevet amikor valami gondja van. Előnyben részesíti az egyberészes ruhákat de azolból még a leglehetetlenebb színeket is képes felvenni. Karcsú alkat akinek szinte bármi jól áll amit felvesz.

Jellem
Nyílt őszinte alkat akinek ami a szívén az a száján is. Anyáskodó típus, mindenkiben a jót látja meg és segíteni igyekszik. Ha valaki hozzá fordul segítségért, akkor az addig nem menekül amíg egy csésze teát meg nem ivott és a gondot tökéletesen meg nem oldották. Ha valaki szomorú akkor szent kötelességének érzi jókedvre hangolni.

Pálcája: 11 hüvelyk Mahagóni, unikornisszőrrel

Elemi mágia
Védő Hatalom mágiaforma (Védőmágia)
A karakter képes mindentől védő pajzsot vonni maga köré, bár ekkor ő sem támadhat, képes megóvni tárgyakat az idő hatalmától, vagy akár óvó ködöt idézni, amiben nem lát senki.


A hozzászólást Hannelori Sensui összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 04, 2010 10:49 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.nerina.freeblog.hu
Solaria Luthia
Felnőtt
Felnőtt
avatar

Female Kor : 26
Lakhely : London, Hell City
Hozzászólások száma : 512
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Csüt. Jan. 14, 2010 3:56 am

Karakternév: Solaria Luthia
Kor: 16 éves
Származás: Máguscsalád gyermeke
Ház: Famine
Születési hely: Anglia, Helston
Lakhely: Anglia, Helston

Történet: 1993. november 13-a, megszületett Luthia, amivel szüleinek hatalmas örömet okozott, de csak mert még nem gondoltak bele milyen is lesz majd, ha a lányka felnő. A tizenéves korszak hamar be is következett. Ekkor jelentkeztek nála a „tünetek”, ő is varázsló, amire nagyon számított a nagy család minden tagja, ugyanis a família anyai és apai ágát is évtizedek óta csak mágusok alkotják. Luthia elsőként varázstalan suliba került és szülei tanították a varázstanra, de Luthiát nem nagyon érdekelte a tanulás, se a varázstalan oldalon, se a mágus oldalon. Őt jobban izgatta a bandázás, a haverkodás, a csapatos csínytevések. Az iskolában csak annyira teljesített, hogy sose bukjon meg, de ezt is talán csak azért, hogy mindig együtt maradhasson leginkább fiú haverjaival.
Később a szülők megelégelték a folytonos rossz híreket a suliból, a szomszédoktól és más szülőktől, ezért úgy döntöttek, bentlakásos iskolába íratják, vagyis a Willian mágusképzőbe, ahol talán egy kis fegyelmet ráznak bele....

Jellem: Első ránézésre egy igen jó barátot és egy aranyos lánykát pillantasz meg, ami mind benne is van, de stílusa kissé vadóc, ami később eltakarja az „aranyos lányka” részt. De nagyon jó barát, társaság nélkül nem is nagyon tudna mit kezdeni magával. A körülötte lévő személyek általában fiúk, ami nem azt jelenti, hogy kegyeiért gyűlnek köré a szőke hercegek, hanem vagánysága, humora és folytonos hülyéskedése, csínytevései miatt. Eléggé bevállalós, utálja, ha azt hiszik, ezt, vagy azt nem mer megtenni, mert előbb-utóbb úgy is bebizonyítja az ellentétét. Eléggé makacs, saját véleményéért mindig kiáll és nehezen ismeri el, ha másnak van igaza. Utálja, ha hazudnak neki, bármi is az ok, ezt nem tűri el, ő is mindig az igazat mondja, vele is hasonlóan bánjanak.
A szabályokat nemigen kedveli, de ismeri az illemet, csak nem mindig használja. Kicsit nagy a szája, de ez nem azt jelenti, hogy rossz indulatú, csak kiáll saját magáért és másokért, mindegy, hogy a másik oldalon lévő tanár vagy diák.
Akik bekerültek a belsőbb köreibe, (nehéz, de lehetséges) hatalmas védelmet élvezhetnek, persze nem fizikai védelemben, abban talán neki kell egy kis segítség. Ezekkel a barátaival nagyon segítőkészen bánik és iszonyat rendes velük, de a stílusából náluk sem ad lejjebb, reméli a fiúk talán nem sértődnek meg egy-egy apróbb beszóláson.
Majdhogynem fiú társaságban nőtt fel, mégis tud iszonyat nőies lenni és nagyon szép, de ezt az oldalát csak kevesen láthatják.

Kinézet: Olyan 165 cm magas, átlagos, normális alkatú lányka. Nem épp erős csontozatú, de nem is egy törékeny lány. Haja fekete, kicsit lejjebb ér vállánál, tépett (vagyis nem tök egyenesen van levágva) és a vége kékre van befeste. Szemei szürkéskékek, alul általában feketével, felül pedig kékkel kihúzva. Orra kicsi, tökéletesen illik arcberendezéséhez. Szája sem nagy, hasonlóan szépen illik arcához, soha nem rúzsozza. Alakja még fejlődésben, de már kezd nőiesedni.
Általában fekete ruhákat hord, nem csicsázza túl a sima pólókon, pulcsikon és farmerokon, az egyetlen extra az a könyékig érő kesztyű, s ezt ritkán hagyja ott a szobájában. Persze nem mindig hord fekete cuccokat, többféle színt is látni rajta, de a nagyon élénk színeket már kerüli. Cipőkben leginkább a sportcipőket és össze-vissza firkált tornacipőket kedveli.

Pálca: Akác kígyóméreggel, 13 hüvelyk

Állata: Szinbád, az éjfekete, méregzöld szemű fiatal cica. Hasonló jellemű, mint gazdája, csak ő igaziból is szeret harapni. Nem engedi mindenkinek, hogy megsimogassák, csak azokat engedi közel magához, akivel gazdája is jóban van, a többieket viszont távoltartja nem csak magától, hanem gazdájától is. Luthia és Szinbád a legjobb barátok, ki is alakult közöttük egy különös kapocs. A macska igen okos, gazdájának bármit megtesz, viszont más ne próbáljon parancsolni neki, mert megmutatja éles fogait.

Elemi mágia: Levegő Irányítása mágiaforma (Légmágia)
A karakter képes szelet megidézni, szélvihart kavarni, vagy akár egy területről pár másodpercre elszívni az éltető levegőt.A hozzászólást Solaria Luthia összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 27, 2010 12:08 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Shuyler
Hell City
Hell City
avatar

Kor : 29
Hozzászólások száma : 98
Tallérok : 1
Pontok : 15

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Szomb. Jan. 16, 2010 5:18 am


Név: Jason Shuyler
Kor: 16
Ház: Plama
Vér: kevert
Születési hely: Saint Louis
Lakhely: Saint Louis

Előtörténet

1993 ban született egy szép márciusi napon. Mindenki örült az érkezésének bár bátyja Gregory kicsit féltékeny volt eleinte, de aztán ő is megszerette kisöccsét. Édesanyja Camilla Renhord máguscsalád leszármazotta, még édesapja Johnson Shuyler varázstalan ember. De ez számukra nem volt akadály és a szerelmük legyőzte a két világ közti távolságot, ennek bizonyítéka Jason. A lehető legszeretőbb családban nőtt fel, mert szülei tényleg imádták egymást, így ő nem lett rossz kölyök, csak amennyire a maga korabeli fiúk szoktak. Elég hamar kiderült hogy a kis Jason mágikus képességet birtokában van. Így hát édesanyja tanítgatni kezdte, hogyan használja az erejét. Mágusképző elemi iskolába járt, ahol viszonylag jó eredménnyel és kisebb nagyobb csínytevésekkel. Most hogy elérte az úgymond nagykorúságot, szülei úgy gondolták hogy a Wilian Mágusképzőben folytassa tanulmányait. Úgy gondolták ez majd leköti a a fiú fölös energiáit.

Kinézet
Korához képest idősebbnek néz ki, de a külső ne tévesszen meg senkit. A komoly kinézet mellett kisfiúsan ártatlan és persze rosszacska. Teste nem olyan erős mint ahogy kinéz, inkább fürge és hajlékony. szemtelenségei miatt sokat menekült apja, anyja elől. Haja rövid, és szőkés barna, nem nem melírozott hanem természetes színű. Szeme átmenet a kék és a szürke között. Mosolya megnyerő.

Jellem:
Igazi kis imádnivaló csínytevő. Az összes szembejövő lánynak csapja a szelet, és mosolyával komoly hódításokra képes. Mindig tele van energiával, és szinte be nem áll a szája. Ha valaki szomorú mindig van egy kedves szava, igazi jó barát. Sajnos előfordul hogy elszalad vele a ló, olyankor kissé beképzelten hajlamos viselkedni, de általában észre szokta venni magát.

Pálcája: 10,5 hüvelyk, tölgy, unikornisszőr
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Roberto Esposito
Diák- Famine
Diák- Famine
avatar

Male Kor : 23
Lakhely : Wilian
Hozzászólások száma : 64
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Pént. Jan. 22, 2010 11:07 am

Karakternév: Roberto Esposito
Kor: 14
Származás: tiszta vérű
Ház: Famine
Születési hely: Olaszország, Torino
Lakhely: Torino

Történet:
1995. november 7-én született Torino városában, egy nagy múltú olasz máguscsalád harmadik gyermekeként. Édesapja Antonio Esposito, Varázsbűnüldöző, édesanyja Juliette Stevens Esposito, aki angol származású, és az átváltoztatások egyik jeles képviselője, maga is tanít, ám csak magánúton. Két bátyja -Carlo és Giorgo-, már végzett, mindketten a Famine ház tagjai voltak –ahogy a családja nagy része is-, ő csak remélte, hogy követi a hagyományokat. Első pálcáját igen kicsiként megkapta, mely fura egyveleget alkot, hiszen igézésre alkalmas fából, és átkokhoz előnyös magból áll. ám a pálca választotta őt, és nagyon jól megvannak egymással azóta is, bár akkor még csak nézegethette, egyedül sosem használhatta.

Már egészen kiskorában kiderült, a tűz az ő eleme, bár az átkok sokkal jobban érdekelték, persze nem nagyon engedték, hogy próbálkozzon, hiszen habitusa sokszor keverte bajba, pláne, amikor akaratán kívül felgyújtott maga körül mindent. Mindig érdekelte, mit tanulnak a többiek, így általában lógott a bátyjai nyakán, ki ne maradjon a jóból. Mugli iskolába is járt, kőkemény 1 évig, ám sosem tudott beilleszkedni, ahogy a felgyulladt környezetét sem tudta megmagyarázni, így szülei 7 éves korában azonnal kivették onnan, és maguk, illetve magántanár által taníttatták. Ezt sokkal jobban élvezte, mint a nagy társaságot a fura emberekkel, hiszen így mindig ott lehetett a közelben, és elleshetett néhány dolgot, amit természetesen a saját szakállára próbálgatott, míg elő nem vették érte.

Fiatal kora ellenére határozott véleménye van mindenről, ha beüt a kraft, akkor sem menekül el, ha megverik, akkor sem, egyetlen egy dolgot tart szem előtt, ha megütik, legalább egyszer ő is viszonozza. Betegesen rajongott mindig is az éjlényekért, szerinte egy vámpír vagy vérállat jelenléte illetve tudásának birtoklása az fantasztikus lehet. Kutatott is utánuk, erről a szokásáról nem lehetett lebeszélni, azóta is tart a hóbortja, mert mindenáron ismerni akar néhányat, és elítéli azokat, akik rosszallóan beszélnek róluk.

Alig múlt 14 éves, mikor végre felvételizhetett a Wilianba, és az otthoni illetve magántanulmányai miatt az alaptudása meg van, valamiből egy picit több is. Minden vágya, hogy egyszer auror legyen, vagy éjlénye, bár nagyon érdeklődik a bájitalok iránt is. Az angol nyelvet kitűnően beszéli édesanyjának köszönhetően, aki születése óta tanította a saját anyanyelvére is.

Jellem:
Érdeklődő, eszes gyerek, minden csínyben benne van, igazi kis vadóc. Heves, szenvedélyes típus, latinos temperamentumát nem tagadhatja, így a vadmágiáját sem igazán tudja kezelni, ami bizony-bizony néhanapján elszabadul. Vagány kissrác, ritkán futamodik meg, kedveli a kihívásokat is. Laza a stílusa, ám nem szemtelen, illetve ha őt kérdezik, akkor természetesen nem az, a megítélés más kérdés. Nem kezelhetetlen, nem is meggyőzhetetlen, csupán tudni kell, hogyan kell megfogni és megszelidíteni. Hallgat az észérvekre, de ha kényszerítik, akkor azonnal lázad.
Előny: Erőssége a logikázás, az igézések –főként a tűz-, és az átkok iránt is nagyon fogékony. Gyorsan tanul, ha akar.
Hátrány: Rendkívül heves természet, lobbanékony... az a latin vér. Beteges mániája a vámpírok és az éjszakai lények keresése, megismerése.

Kinézet: 167cm, 62kg, viszonylag jókötésű gyerek, amit a sportnak köszönhet. Rövid, barna haja mindig zilált, szerinte most ez így menő. Sötétbarna szemű srác, a tekintete nyílt, ha felnő, jóképű kölyök lesz, nem nehéz megállapítani. Sose látni színes ruhákban, előszeretettel hord fekete és sötét árnyalatú ruhákat.

Pálca: Mahagóni, kígyóméreg mag, 12,5 hüvelyk.

Állatok: -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gina Laures
Diák- Plama
Diák- Plama
avatar

Female Kor : 25
Lakhely : Wilian mágusképző
Hozzászólások száma : 20
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Szomb. Jan. 23, 2010 2:24 am


Karakternév: Gina Laures (Teljes név: Gina Serafina Laures Reis)
Kor: 17 éves
Származás: Varázstalan szülők gyermeke
Ház: Plama
Születési hely: Brazília, Salvador
Lakhely: Brazília, Salvador

Történet: 1993. június 18, megszületett Gina. Szülei meséken kívül még hallani sem hallottak a varázsvilágról, így igencsak meglepődtek, mikor Gina 11 évesen egy egyszerű érintéssel a fehér labradorjukból lilát varázsolt. Ezután a kislány bármivel próbálkozott és bárhogyan, csak állatokon tudott változtatni, de varázslása leginkább a hangulatától függött.
Nem csak Ginát hajtotta a kíváncsiság, hogy mi is ő, de szülei minden erőfeszítés ellenére sem találtak választ, míg nem.... Egyik nap a varázstalan iskolában Gina varázstudása megmutatkozott a többiek előtt. Az épp közelben lévő tanár figyelte az eseményeket és már tudta miről van szó. Tudta, hogy Gina nem átlagos. Azonnal egy üres terembe rángatta Ginát, ahol a lány azt hitte szidást, mocskolást vagy egyéb szépségeket fog kapni, de nem. A tanár nem csak elmagyarázta neki, hogy ő varázsló, hanem elmesélte, hogy ő is az és szívesen tanítaná a lányt. Ebbe bár nehezen, de szülei is beleegyeztek. Az elkövetkezendőkben Gina a tanárral töltötte minden idejét, szülei pedig segítettek, hogy minden vágya teljesüljön egyetlen lányuknak. Megvették a pálcát és egyéb eszközöket, támogatták, ha valami nem ment, bár belül kicsit féltek ettől a helyzettől, de tudták lányuk megállja a helyét. Így telt el majd 4 év, mikor a tanárral valami szörnyű tragédia történhetett. Eltűnt, meghalt vagy ki tudja mi lett vele, de Gina még egy kis csomagot kapott tőle utoljára, benne egy márványszoborral és a jövője nevével: Wilian Mágusképző Iskola.

Jellem: Egy igazi kis vagány, belevaló csajszi, aki mindig vidám, jókedvű mosolyával felrázza az unalmas napokat. A bátor, mindenre elszánt, örökké mosolygós énje mögött egy igen illedelmes, engedelmes és kedves lány. De nem csak a tanárok között népszerű, hanem a diákok között is. Nagyon ügyesen és fáradhatatlanul táncol, a tamtam dobon még ügyesebben jár a keze, énekel és dalszövegeket ír, jó a sportokban és emellett a folytonos jókedve vonzza maga köré a tömeget.
Igazán életvidám lányka, aki úgy látszik tudja hogyan kell élni. Sosem unalmas, mindig kitalál valamit és könnyen rá lehet venni kisebb szabályszegésekre. Például az éjszakai kirándulás nagy kedvence....
Elég sértődékeny és ilyenkor, ha úgy is néz ki, hogy magábazárkózva nem szól senkihez, jobb elkerülni, mert mindenki nyakát elharapja. Később azonban már bánja fellángolását és bocsánatot kér mindenkitől, akinek nem volt joga nekiugrani.
Gina különösen jól ért az állatokhoz, néha mintha ténylegesen értené őket, vagy ők őt. Sokszor még ő is meglepődik ezen, de már megszokta és élvezi.

Kinézet: Nagyjából 170 cm magas lehet, vékony, kecses, de erős csontozatú néger kislány. Bőre sötétbarna, sima, haja fekete, selymes, nagyjából vállig érő, egyenes. Szemei hatalmas, ártatlan sötétbarnák, orra és szája nagyon szépen aránylik mosolygós arcberendezéséhez.
Ruházata eléggé változatos, színekben mindig jól összeválogatott. Öltözködésben nincs meghatározott stílusa, talán kedvétől függ, hogy épp mit vegyen föl, szoknyát vagy farmert, blúzt vagy csak egy sima pólót...
Az ékszereket is válogatja, de sosem viszi túlzásba. Néha egy-egy nyaklánc vagy karkötő, de van amikor épp egy bokalánchoz van kedve...

Pálca: Fenyő unikornisszőrrel, 11 hüvelyk

Állata: Első varázstan tanárától kapta a KIS kőszívű kőszobrot, Gismo-t(ejtsd: Gizmó), a tenyérnyi vízköpőt. A kis szobor nagyjából 15 cm-es magasságú lehet és inkább emlékeztet egy mini pitbullra, mint sárkányra, de majd 30 cm-es szárnyfesztávolságú sárkány-szárnya elgondoltat, hogy valójában mi is ő. Valójában ő tényleg egy sárkányszárnyú, hatalmas mancsú és édesen vicsorgó pofájú kutyának lett faragva, méghozzá nem is akármilyen kavicsból, hanem ezüst ötvözetből
Gina sosem tudta meg mibe került, vagy a tanárnője honnan szerezte, de ami a lényeg, minden tartási papír meg volt/van/lesz hozzá, amivel minden perből vagy gyanakvásból kihúzhatja magát és a társává vált „kisállatot”.
A kis Gismo minden éjjel, pontosan este 7-től feléled és bár beszélni nem tud, reggel 6-ig nehezíti meg gazdája és annak barátainak dolgát, de Gina imádja őt.

Elemi mágia: Állatok Uralma mágiaforma (Állatmágia)
A karakter képes megfékezni megvadult állatokat, ideiglenesen barátjává tenni hozzá semlegesen viszonyulókat, és megnyugtatni az idegesebbeket.A hozzászólást Gina Laures összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 20, 2010 9:53 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Victoria Heats
Wilard-polgár
Wilard-polgár
avatar

Female Kor : 28
Hozzászólások száma : 65
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Kedd Jan. 26, 2010 3:50 am

//Ha valaki egy fél fület is lemásol a karimból az nagyon megbánja!!!!//

Karakternév: Victoria Heats
Kor: 19 éves
Rang: Tolvaj, utcagyerek
Születési hely: Ismeretlen
Lakhely: Wilard

Történet: 1990. június 8, megszületett Vicktoria, valahol a varázsvilág legeldugottabb rejtekében. Szülei nagyon szegények voltak, már a házukat kellett, hogy eladják a fejük fölül, így úgy döntöttek árvaházba adják egyetlen kislányukat, Victoriát. A vadóc lány egy árvaházban tette meg első lépéseit, itt hangoztak el első szavai és persze semmit nem tudott arról, hogy valójában ki is ő....de még csak azt sem teljesen, hogy mi is ő. 14 évesen megszökött az árvaházból, nem vágyott idegen családra és barátai sem igen voltak ott. Ha a saját szülei eldobták, minek kellene másnak??? Ugyanis ő nem tudja miért került árvaházba....
Utcán élte le egész életét, arról ábrándozva, hogy gazdag családban él és a világ legjobb mágustanodájában tanul. Csak hogy ő nem volt varázstudó.
Az 5 év alatt remek tolvaj vált belőle, kitapasztalta már minden tehetségét és ezzel „keseríti meg” Wilard lakosainak és a környéken élők életét.

Jellem: Nagyon talpra esett, céltudatos, de idegesítően relytéjes lány. Mindig tudja mit akar és azt is, hogy hogyan szerezze meg és aztán hogyan tartsa meg magának. Elképesztően makacs, vadóc és nagyon nem tiszteli a magasabb rangúakat, akik lenézik a magafajtát, mert bár ő csak egy tolvaj, a szíve és az érzései a helyén vannak. Nem tűri, ha kisebbeket vagy ártatlanokat (állatokat is beleértve) bántanak, kiáll értük, mindegy, hogy az ellenfél milyen nemű vagy rangú. Általában egy-egy ügyes csellel, felszólalással az ilyen „csatákat” meg is nyeri.
Nem tűr semmilyen igazságtalanságot, főleg, hogy „fajtája” miatt sokan lenézik. Ilyen helyzetekben ugyanúgy kiáll védencéért, vagy épp magáért.
Bizalmát hosszabb út megszerezni, mint azt bárki is képzelné. Amikor az ember már azt gondolná, hogy látja a célvonalat, olyankor mindig tesz, vagy mond valamit amivel szépen elmossa ezt a kis gondolatot. Nem bízik senkiben és semmiben. Bárki, bármikor elárulhatja, ahogyan szülei is elhagyták már kicsinek.
Humoros és jópofa, sőt, nagyon szép nőies is tud lenni, csak ezt az énjét kevés ember láthatja.
Nincs is olyan személy, aki mindent tud róla, sőt, még a barátainak (annak a kevésnek) is alig mond magáról pár szót. Inkább kérdez, mint hogy magáról meséljen. De ez nem azt jelenti, hogy szótlan. Sőt! Nagyon is nagy a szája! Talán néha túlságosan is.

Az utcán a rendőrök és őrök számára nem akadály. Talán nem varázstudó, de a „fajtája” rendelkezik a farkasok ravaszságával, ügyes csapatmunkájával, gyorsaságával és kitartóságával, ami mind benne is megvan. Könnyedén elcsen bármit, amit kinéz magának, ráadásul ugyanolyan könnyedén lóg meg az üldözői elől, főleg, hogy úgy ismeri Wilard relytekhelyeit, mint a tenyerét.
Vagány énje mellett létezik még egy álmodozó fele is, amit szintén kevesen ismerhetnek. Mindig is vágyott a magasabb rétegekbe, de sosem tudott eljutni oda. Most már nem is próbálkozik, már csak álmodozik...

Kinézet: Nagyjából 168 cm lehet, kecses, elegáns, vékony alkat. Hosszú, vöröses-barnás haja, szépséges sötétszürke szemei, ravasz mosolya és szép alakja előtt csak 3 igen szembevágó dolgot vehetsz észre rajta. A barna farkasfülei, az ugyanilyen színű farkasfarka és az átlagnál hegyesebb és élesebb szemfogai (a szemfogai nem feltétlenül lógnak ki a szájából, ahogy a képen). Na igen! Ő csak félig ember. A másik fele farkas.
Ruhája nem túl változatos, de ahhoz képest, hogy utcai gyerek, egészen elegánsan öltözködik. Ebben a témában leginkább arra figyel, hogy a lehető legkényelmesebb legyen és a lehető legkönnyebben lehessen benne mozogni, mégis nő maradjon.
Az ékszereket hanyagolja, csak egyetlen bőr-nyaklánc lóg MINDIG a nyakában egy farkas szemfoggal.

Pálca: -

Állata: -A hozzászólást Victoria Heats összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 01, 2010 1:26 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Wilfred
Igazgató
Igazgató
avatar

Male Kor : 36
Hozzászólások száma : 996
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Kedd Jan. 26, 2010 9:39 pm

Karakternév: Alex Wilfred
Kor: 27 (született, 1982. May. 06.)
Származás: Tiszta vérű mágus
Rang: Igazgató és Famine házvezető
Születési hely: Délnyugat Anglia- Bristol város
Lakhely: Leginkább az iskolában van, nem túl sokat megy haza. Amúgy: Bristol
Történet:
Minden, egy Májusi délelőttön kezdődött. Bristol városában, egy varázsló családban gyermeket vártak. Pontban délben be is következett a csoda, bár… nagy meglepődés lett a vége. Először Anor, majd két perc elteltével Alex is meglátta a napvilágot. Mint eddig mindenki, a két gyermek is varázslónak született a családban. A két testvér belsőleg teljesen különbözött egymástól. Igaz, hogy kisebb korukban jóban voltak, sőt még olyan is volt hogy megértették egymást.
Alex inkább anyja féle volt, még Anor apjával volt nagyon jóban. Tízen éves korukban, apjuk (Chace Azgard) meghalt egy súlyos balesetben. Itt kezdődött el minden…
Alex és Anor akkor veszte össze legsúlyosabban. A közöttük lévő ellentét itt kezdett el legjobban kialakulni. Igaz, hogy mind a ketten a Wilian mágusképzőbe jártak, de olyanok voltak egymásnak mint két ismeretlen…
Anor eldöntötte hogy apja nevét fogja felvenni, és ő nem lesz Wilfred. Sőt, még azt is hogy ha befejezi az iskolát saját mágusképzőt fog alapítani. Alex persze nem adta le a saját nevét büszkén viselte. Apja halála nem sújtotta le túlzottan.
A varázslóiskola elvégzése után, nem is látta többet Anort. Pár évvel később(2007), egy híres kviddics csapat felkérte edzőnek, amit persze el is fogadott. Nem sokáig viselte a posztot, csupán pár évig mivel őt is elérte a hír hogy keresztapja meghalt. Ez még semmit nem jelentett számára viszont…
Pár nappal később mikor hazaért a temetésre kiderült hogy örökölt valamit. Nem is kis valamit. A Wilian Mágusképző Szakiskolát, mivel keresztapja (Dean Under) volt az előző igazgató. Nagyon meg is lepte a hír, bár szívesen elvállalta régi iskolája igazgatását. Tudta, hogy ez sok mindennel fog járni, így lemondta az edzői posztot és az iskolába költözött. Elvállalta az igazgatói poszt mellett még régi házának a vezetését is, azaz a Famine házvezetője lett...
Csak egy év telt el azóta hogy keresztapja meghalt. Váratlan vendég érkezett hozzá, Anor személyében. Nem tudta hogy mi van ikertestvérével, csak hírét hallotta már az iskolájának. Gondolta, hogy a férfi okkal jött hozzá. Igen… így is lett. Egy fekete pecsétes levelet dugott Alex kezébe, amiből kiderült hogy szeretett anyja(Laura Wilfred) meghalt. Ez a hír, nagyon lesújtotta. Egyszerre minden a nyakába zúdult…
Nem olyan régen, Alex elvesztette barátnőjét is akivel hosszú együttlétet tervezett. Két év után, a nő elhagyta Alexet egy másik férfiért. Elég rosszul viselte, de most már kezdi kiheverni az egész incidenst és tovább keresi élete szerelmét.

Jellem:
Már kiskorában is közkedvelt volt, szeretett mindig a társaság központjában lenni. Kedves, és persze szívesen segít mindig, mindenkinek. A kedvessége mellett még igen türelmes is.
Mostanában sokat dolgozik, egyre több munkája van neki és ilyenkor eléggé zárkózott. Emígy, humoros, vidám szinte mindig és persze életerős. Meg kell ismerni…
Ha valaki feldühíti, akkor sem biztos, hogy kiabálni fog. Erejét nem használja emberek ellen, csak ha megtámadják. Akkor is leginkább az erősen kidolgozott tűzmágiájával támad.

Kinézet:
Nem csak első ránézésre tűnik egy egészen fiatal és jóképű férfinek. Az is, a maga 180 centijével. Alakjára igen kényes, nem eszik, sokat vigyáz a kocka hasára. Barna haj, szürkéskék szem. Teljesen közömbös. Semmi furcsaság nem észlelhető rajta. Szeret mosolyogni, és arcán szinte mindig lehet látni ebből a mosolyból. Szemei sokat csillognak, mint egy gyereknek. Sokan mondták rá, hogy sosem fog felnőni, bár ez az utóbbi időben nem teljesen volt igaz rá.

Pálca:
10,7 hüvelyk; bükkfa és unikornisszőr pálca

Állatok:
Alexnek van egy kis Coccer spánielje, amit a volt barátnőjétől kapott. Szereti a kis állatot. A lány spániel, Collie névre hallgat.


A hozzászólást Alex Wilfred összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 05, 2010 9:52 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Allison Diamond
Diák- Famine
Diák- Famine
avatar

Female Kor : 22
Hozzászólások száma : 433
Tallérok : 2
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Csüt. Jan. 28, 2010 5:46 am

Karakternév: Allison Diamond
Kor: 14
Származás: Félvér
Ház: Famine
Születési hely: Washington
Lakhely: Wilian Mágusképző Szakiskola

Történet:
Az élet egy nagy játék, megszületünk, élünk és végül meghalunk. Ha mi magunk irányítjuk az életünket, akkor mi vagyunk a főszereplők, de valaki nem tudja saját kezébe venni a dolgokat. Az mindig is egy jelentéktelen ember marad. Ha akarna tehetne ellene, de ha már nem számítasz, akkor nem is gondolsz arra, hogy mi lenne ha... És így elzárod magad, a szép és jó élettől. Habár szép és jó élet nem létezik, mivel mindenkinek szembe kell nézni bizonyos problémákkal.
Én ezt már születésem kezdetétől tudtam, mivel édesanyám belehalt a szülésbe, hisz akadtak kisebb problémák. Én pár napig haldokolva feküdtem a kórházba, látszatra semmi esélyem nem volt az életbemaradásra. De már akkor is erős gyerek voltam és hát túléltem. Lehet, hogy jobb lett volna ha ott abban a pillanatban meghalok, hisz az élet nem sok jó dolgot hozott számomra. Mivel édesanyámat elvesztettem, és úgy értelmeztem az egészet, hogy minden miattam történt.
Nem volt valami fényes gyerekkorom, apám egy iszákos volt, és mondhatni a nagyszüleim neveltek fel. Ők mindig törődtek velem, és nagyon szerettek. Amire szükségem volt megkaptam. Mivel anya nélkül nevelkedtem nem lettem egy udvarias, kislány. Igaz nagymamám mindenre megtanított ami egy jól nevelt lányhoz illik, de engem nem az az élet tett boldoggá.
Furcsa zenémmel, sokszor megijesztettem másokat, ezzel nem azt akarom mondani, hogy csak én hallgattam a nagyim szerint „ricsajt” , de nekem a rock jelentette a világot. Sokan azért hallgattják, hogy nagyobbnak látszanak tőle, na őket meg tudnám ölni. Nekem a zene egy külön világot jelképez. Mert azok a számok az életről szólnak, nem egy tündérmeséről, hanem a való világról.
12 éves koromban kezdődött az a korszakom, mikor mindenkinek tönkre tettem az életét... Nem bántottam őket, nem is értem hozzájuk, csak a szavaimmal voltam képes úgymond „ölni”. Az az időszakom eltartott egy évig biztosan. Utána rájöttem, hogy egy csomó személynek tönkre tettem a lelki világát, és változtatni akartam viselkedésemen.
Ez sikerült is, mivel megértőbb lettem, és egyre több barátot szereztem. Maradtam ugyan az a rossz kislány, ugyan azzal a zenével, és kinézettel, de belül megváltoztam. Ekkor tudtam meg nagyszüleimtől, hogy mágus vér folyik az ereimben. Meglepődtem, és visszagondoltam bizonyos dolgokra, amik megerősítették ezt.
Épp időben tudtam meg, mivel akkor nyertem felvételt a Wilian Mágusképző Szakiskolában...Már másodikos vagyok de nem igazán találtam barátokra. Lehet, hogy azért mivel senkire nem nézek jó szemmel. De az csak a látszat, belül nagyon várok valami hozzám hasonló társaságra. Remélem sikerül minél hamarabb megtalálnom, a hozzám illő személyeket, mert ha nem akkor inkább lelépek, és itt hagyok mindent.

Jellem:
Nem vagyok valami könnyen elbűvölhető típus, mindenkit lenézek. Mert tudom, hogy ők soha nem fognak olyan életfelfogással gondolkodni mint ahogyan én. Nem akarok meghalni, vagy ilyenek, csak én az élet rossz dolgaira összpontosítok. Ez miatt nem találok hasonló társaságra. Ismerkedni se túlságosan szeretek, de ha elkezdek valamiről beszélni, akkor le se lehet állítani. Mindig is jókedvű vagyok, de ez nem látszik rajtam. Érzelmeket nem lehet leolvasni az arcomról, nem szeretem kifejezni mit érzek, mert akkor könnyen sebezhetővé válnék. És az senki számára nem jelent semmi bízhatót.

Kinézet:
Hosszú barna hajam, és sötétbarna szemem van, ami már szinte fekete. Első pillantásra sokan megijednek tőlem, mivel mindig sötét öltözékbe járkálok. És persze a zenémhez illő kiegészítők is megtalálhatók rajtam. Az érszorítóim, az acélbetétes bakancsom, és az a szokásos, sötét smink. Bár sminkelni ritkán szoktam, főleg itt a suliban. Nem azt nézem milyen szép vagyok, ha valakinek megtetszem, akkor ne a sminkem miatt szeressen, hanem a személyiségem miatt. Ha egy pasi oda jön hozzám, én nem ítélem el, hisz mindenkinek jár egy esély...

Pálca:
11 hüvelyk, akácfa, magja pedig kígyóméreg.

Állatok:
Egy ijesztő, de szép kis pókkal szoktam legtöbbször mutatkozni, lehet hogy épp ezért se közelednek hozzá, hisz azért elég ijesztő. Elég sokan félnek a pókoktól, de számomra egy gyönyörű és értelmes lények. Hisz a pókháló amit szőnek, senki nem tudja utánuk csinálni, és elég fura, hogy megszületnek, és már tudnak is szőni. A pókok az élet egyik legszebb teremtményei.
Az én szépségem a Shawdon névvel rendelkezik. Elég öreg már, nem tudom még meddig húzza ki mellettem, de már 3éve megvan. Mondhatom úgy is, hogy a legjobb barátokká váltunk azóta. Eleinte félt tőlem, és párszor meg is csípett, de túléltem. A mérge veszélyes, de egy injekció és már semmi bajod. Ha nem bántod, ő se bánt téged...


A hozzászólást Liza Garnett összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 07, 2010 2:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus
avatar

Male Kor : 24
Hozzászólások száma : 876
Tallérok : 1
Pontok : 15

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Vas. Feb. 21, 2010 8:03 am

Kim Kaguya

Kor: 16 éves
Származás: Mugli anya és varázsló apa gyermeke
Ház:Amira
Születési hely: Amerika
Lakhely: Amerika, St. Louise

Történet:
1993-ban született Amerikában egy mugli anyuka és egy varázsló gyermekeként. Nem várt gyermek, amolyan egy éjszakás kaland kellemetlen következménye. Édesanyja Callie Crassford, mégis vállalta hogy megszüli Kimet, noha ő is pontosan tudta hogy nem lesz a fiúcska élete egy mennyország. Mikor megszületett a fiú, Callie felhagyott ez erkölcstelen élettel, és minden figyelmét a fiúnak szentelte aki legnagyobb sajnálatára édesapjára hasonlított, aki japán származású volt. Így a fiúcska is japánosan nézett ki, bár ez csak a külsejére igaz, későbbi gondolkodását tekintve nagyon is amerikaias volt.
8 éves koráig rendesen fejlődött, nem volt benne semmi szokatlan. Ekkor azonban elkezdődtek a furcsaságok, mint például hogy amikor levágták a haját és ő nagyon hisztizett emiatt, másnapra ugyanolyan volt mintha hozzá sem nyúltak volna. Édesanyja rendkívül megrémült, hiszen nem tudta mire vélni ezt a jelenséget, és olyannyira borzasztotta hogy egy elhagyatott helyen magára hagyta fiát. Azonban a kicsi Kimnek nem lett nagy baja hiszen még aznap rátalált egy igen kedves asszonyság, és azonnal magához vette mikor kiderült hogy mi történt. Kim elmesélte neki hogy anyjával érkezett ide és hogy a nő otthagyta őt, de utána nem látta többé, és így Suzanne számára világossá vált hogy az anyuka nem is szándékozik visszatérni gyermekéért. Így került a fiú igazán szerető kezek közé, és olyan emberhez aki a varázserejét nem tekintette rendellenességnek, hiszen ő maga is boszorkány volt. Suzanne egyedül élt, és nevelte tovább a fiút, alapszintű varázslatokra is tanítgatva, és amikor elérkezett az idő és 15 éves lett, Suzanne beíratta egy alapszintű varázslóiskolába egy évre, és utána pedig a Wiliant választotta számára, főleg miután megtudta hogy az egyik igazgató egy igen jó hírű asszonyság, Chadura Arishima Adichi. Úgy vélte fiának (mert ő mindig annak nevezte és érezte) jó helye lesz itt, hozzá hasonló gyerekek között.

Kinézet:
Hosszú barna haj, elől arcába lógó tincsekkel, amik szög egyenesek. Meleg, csokoládé barna szemei hűen tükrözik érzelmeit. Viszonylag magas, de vékony testalakatú. Suzanne szerint túlságosan is vékony, és ennek megfelelően fürge is. Kellő mennyiségű erő szorult bele, ami nem látszik, ezért sokszor sokan alábecsülik fizikai és varázs erejét is.Ruházatában a fekete színt részesíti előnyben de szívesen kombinálja élénkebb színekkel is, mint példáult ezüst, zöld, kék. Követi a divatos ruhákat és mindig összekombinálja a kényelmest a divatossal. Ennek ellenére ő tipikusan egy olyan fiú, aki megjelenésével sok lány figyelmét felkelti, és tökéletesen tudná használni csábításra testét, ha éppen tudatában lenne hogy ő egy szép látvány. Neki azonban nincs róla elképzelése hogy külsőségek alapján ki számít szépnek vagy ki nem, így hát bizonytalan, és abszolúte nincs tudatában annak, hogy hogyan használja testét.

Jellem:
Bizonytalan, félénk alkat, bár ha társaságba kerül még inkább magára zárja a nem létező kagylóhéjakat. A fiúk táraságában azonban egy idő feloldódik, és olykor már egész beszédes lesz, bár nehezen barátkozik, hogyha valakit mégis barátjául fogad, akkor azért igen messze elmegy hogy megvédje azt a személyt.
Csendes és megbízható, így a tanárok álma is lehetne akár, de mégsem az hiszen általában órákon álmodozással szokott foglalkozni nem azzal amivel kellene. Persze, emiatt nem lehet rá haragudni, ha kiskutya szemeket mereget és bűnbánóan lehajtott fejjel áll tanárai elé.
Egyik legfontosabb tulajdonsága a precizitás. hogyha valami csinál akkor azt mindig a lehető legpontosabban, részletesen és határidőre csinálja meg. Olyankor nem enged munkája minőségéből.
Lányokkal szemben azonban mindig visszafogott és udvarias, és mindig rettentő zavarban van.
Alapjába véve azonban egy szeretnivaló csendes srác.

Állata:
Egy aprócska fekete kiscica, Harano.

Pálca:
10,5 hüvelyk, Pálma, Turultoll maggal. Rugalmas és rendkívül jól veszi a védekezést.

Elemi mágia:
A Jóság Ereje mágiaforma (Angyalmágia)
A karakter képes kézrátétellel gyógyítani, képes megnyugtatni másokat, vagy akár képes mások pozitív gondolatait felerősíteni.


A hozzászólást Kim Kaguya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 18, 2010 12:23 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.lirien.blogspot.com
Sandra Berger
Házvezető
Házvezető
avatar

Female Kor : 32
Lakhely : London
Hozzászólások száma : 436
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Szomb. Márc. 06, 2010 1:57 am

Karakternév: Sandra Berger
Kor: 23
Származás Félvér
Beosztás: Plama házvezető, Tájrajz tanár
Születési hely: Bonn, Németország
Lakhely: Willian, London, Bonn

Történet: 1986. szeptember 3-án született Németország (akkor még NSZK) területén, Bonnban, szülei egyetlen gyermekeként. Édesapja, Otto Berger, mágus gyógyító. Édesanyja, Hanne Berger, mugli újságíró. Sandra a német mágusképző elvégzése után ösztöndíjat kapott egy neves angol mágus felsőoktatási intézménybe. Mivel soha nem ment neki jól a varázslás, mindig ügyetlen volt és figyelmetlen, ezért inkább azokban a tantárgyakban jeleskedett, amihez kevés, esetleg minimális varázstudás szükséges. Ez a két tárgy a tájrajz és a gyógynövénytan volt. Mindkét tantárgyból jelesre vizsgázott, kitűnt diáktársai között. Az egyetemen is ezt a két tárgyat tanulta, és mind a kettőből kitűnőre diplomázott. A tanári diploma már megvolt, de állasa sajnos még nem. Először magántanítóként tevékenykedett, majd ezek után látta meg a Willian Mágusképző álláshirdetését, ahol éppen tájrajz tanárt kerestek. Azonnal be is adta a pályázatát, lesz, ami lesz alapon. Ezen kívül idén elkezdett egy újabb szakot az egyetemen, úgyhogy néha kénytelen Londonba utazni, szerencse, hogy meg tudja oldani az ingázást.

Jellem: Életvidám, fiatal nő, néha még gyerekesnek tűnik, sajnos elég nehezen megy neki a felnőtté válás, viszont ezt a gyerekek nem tartják hátránynak. Órái általában lazák, ha elkésel nem biztos, hogy meg fog büntetni, elég türelmes típus. Persze a szemtelenséget ő sem tolerálja, és egy bizonyos határnál elszakad a cérna. De alapjába véve kedves, segítőkész. Ha kérdésed van, bármikor zavarhatod, ő mindig a rendelkezésedre áll.
Az órákon gyakran irat tesztet, vagy feleltet, de előző órán természetesen bejelenti számonkérési szándékát, sőt még azt is megmondja, hogy miből kell készülni. De ha ezek után nem tanulsz, jajj neked!
Mivel német az anyanyelve, akcentussal beszél angolul, sőt néha, ha nem figyel oda, németül kezd el beszélni. Főleg káromkodni szokott németül, persze csak ritkán, és halkan.^^
Eléggé ügyetlen, gyakran elejt dolgokat, elesik, nekimegy az ajtónak. Ez általában figyelmetlenségéből következik, mindig máshol jár az agya. Vagy az óráját tervezi, vagy a saját vizsgáján gondolkodik, esetleg álmodozik a jövőjéről.

Kinézet: Alacsony, vékonyka, fiatalos. Gyakran keverik össze a diákjaival, illetve azt hiszik róla, hogy még ő is diák. Ez igaz is, csak ő már diplomás diák.
Haja barna színű, vállig érő, általában hullámos. Szeme smaragdzöld, amit az édesapjától örökölt.
Sokszor fogad mosollyal az arcán, minden látogatónak örül. Ritkán jelenik meg komor ábrázattal, de olyankor mindig komoly oka van.
Ruhatára elég változatos, szereti a kényelmes ruhákat, de a talárt sem veti meg. Egész készlettel rendelkezik, van színes, ünnepi alkalmakra való, otthoni kopottasabb. Persze van, hogy csak magára kap egy farmert és egy pólót, és ezzel elintézi a napi öltözködési procedúrát. A sminkelést sem viszi túlzásba, igazándiból nem is kedveli a különböző festékeket. Néha egy kis arcpír, vagy szemceruza, de ezzel be is fejezi a dolgot.

Állata: Van egy hörcsöge, Theodor. Nagyobb állatra nem vállalkozik, mert fél, hogy elhanyagolná.

Pálcája: Fenyő, unikornisszőr maggal, 11 és fél hüvelyk
Képesség: A Nap Hatalma mágiaforma (Fénymágia)


A hozzászólást Sandra Berger összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 07, 2010 8:31 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mondschein.freeblog.hu
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Szomb. Márc. 27, 2010 12:38 pm

Karakternév: Orfeo Rico Lagarto
Kor: 22 éves
Származás: Apai ágról varázstudó
Rang: Kviddics játékos (hajtó) a híres, olasz Ezüst Párduc kviddics csapatban
Születési hely: Olaszország, Róma
Lakhely: Olaszország, Róma

Történet: 1988-ban, pontosan június 20-án éjfélkor újabb varázsló látta meg a napvilágot. Nem volt biztosan számba véve, hogy a kicsi varázstudó lesz, de végül az apa hatalmas örömére a fiúcska 10. születésnapján jelentkeztek az első „tünetek”. Egykeként igen szép gyerekkora volt. Nagyon kedves családban nőtt fel, mindkét szülő odavolt az okos és igen sportos srácért. Bár nem igen volt erőssége a tanulás, azért nem hanyagolta el, de többre tartotta a sportokat, mint a matematikát. 13 éves koráig járt mugli iskolába, utána szülei az egyik közeli (nem bentlakásos) varázsló iskolába íratták, Rómában. A mugli sportok közül igen magas szintre jutott a football-ban csatárként, másik iskolába kerülése után pedig nem lehetett kihagyni a kviddics örömeinek megtapasztalását. Ebben is jeleskedett, hajtóként elég nagy, európai szintű versenyekre jutott el.
Hamar kirepült a fészekből, sportjaival körüljárta a világot.
20. évének elején viszont az egyik kviddics kupán egy hátulról támadó gurkó lelökte a seprűjéről, aminek következtében több métert zuhant. Földet érve bordája tört, bal karja és bal lábának csontjai szilánkokra. Ezek után korlátoznia kellett a sportok mennyiségét, méghozzá annyira, hogy footballista pályafutásának véget kellett vetnie, a kviddicsben pedig hosszabb év szünetet kell tartania, ami még mindig tart.
Csakhogy nem tudott sportok nélkül élni. Ekkor határozta el, hogy testnevelés tanár lesz. Egy év alatt kitanulta a tanári állást, majd több varázsló iskolába beadta a jelentkezést, de csak a Wilianban volt hely. Ő pedig kihasználta a lehetőséget...
Körülbelül egy fél évig bírta tanári pályafutását, aztán belátta, hogy ez nem neki való. Egy hónapra hazautazott, beadta a felmondását, majd minden tiltó szó ellenére visszaállt játszani régi kviddics csapatába.

Nők: Nem egy kapcsolata volt már, tapasztalt ezt azt. Kamasz korában leginkább rövid, komolytalan kapcsolatai voltak, de most már hosszabb kapcsolatra törekszik. Perpillanat szingli.

Jellem: Amilyen az ember kívül, olyan belül. Mindig is kihasználta, hogy sportos külsejéért rajongtak a lányok. Kamasz korában igazi szoknyavadász volt, mostanra már enyhült ez a jelleme, de nagyon tudja élvezni, ha egy-egy női tekintet utána fordul. A nőkkel szemben nagyon udvarias, kedves, nagyon szókimondó, szavaival olvasztani tudja a lányokat. Ha valaki megtetszik neki, azt minden áron megszerzi.
Baráti társaságban a végtelenségig lökött, vidámkodik, jó fej, de mindig tudja hol a határ. Nem iszik, nem cigizik.
Viszont amilyen bolond, edzésen/versenyen olyan komoly.
Alapvetően azonban egy jószívű, jóakaratú és persze igen jóképű srácról van szó.


Kinézet: Körülbelül 180 cm magasságú, izmos, kigyúrt, erős alkatú, csontozatú férfi. Szemei sötétzöldek, haja barna, rövid és általában felzselézett.
Leginkább farmert hord, sportcipővel és mindig ingekkel, hidegben kedvenc fekete bőrkabátja a nyerő. Nyakláncot ritkán hord, sőt, semmilyen ékszert, de sötétített lilás lencséjű napszemüvege szinte mindig rajta van.

Pálca: Bükk turultollal, 11 és fél hüvelyk

Állata: Nico, a fiatal gyűrűsfarkú maki. A kis fiúcska folyton gazdájával van, nem hajlandó még akkor sem a helyén maradni, ha a gazdi edzésen van épp. Okos, de nem szeret másnak engedelmeskedni, jól nevelt, de sokszor rájön a rendetlenség csinálás.

Elemi mágia: Ötödik Elem mágiaforma (Erőmágia)
A karakter képes megidézni egy különös, természetfeletti erőt, melyet fizikai pajzsként maga köré vonhat, azt támadásként egy kézmozdulattal használhatja, hogy fellökjön egy ellenfelet, vagy akár magát is megtarthatja a levegőben egy rövid ideig.


A hozzászólást Orfeo Rico Lagarto összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 12, 2010 4:01 am-kor.
Vissza az elejére Go down
James Miller
Halálfaló
Halálfaló
avatar

Male Kor : 26
Hozzászólások száma : 719
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Vas. Márc. 28, 2010 1:05 amKarakternév: James Miller
Kor: 17 (született: 1992.07.04)
Származás: Arany vérű varázsló
Ház: Famine
Születési hely: Anglia, London
Lakhely: Finnország, Helsinki / Wilian Mágusképző Szakiskola

Történet:

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Miller család. 1992. 07. 04, pontban éjfél… Mondhatni úgy, minden itt kezdődött el. Megszületett a kis trónörökös, James akit már nagyon vártak. A Miller szülők első gyermekeként látta meg a „napvilágot”. Amikor megszületett, még Londonban éltek. Ott nevelkedett fel, vagyis… csak három éves koráig. Igazán jó gyermekkora volt neki, bár nem mondhatni rá hogy elkényeztetett. Jó nevelésben volt része, anyja és apja szinte mindent megadtak neki. Két éves korában, megszületett húga, Nicole Miller, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol azóta is.
Visszatérve James-re… Három éves korától kezdve költözgettek. Mondhatni úgy… egyszer anyja munkahelye miatt, máskor apja miatt, vagy csak a nagy utazóvágy miatt. Végül Finnországban telepedtek meg, hiszen a legtöbb ismerős/rokonuk ott él. James már kis korában is imádott repülni. Azóta, szinte Kviddics-függő lett. Ő ellentétben Nicole-val egyáltalán nem beszél sokat. Mondhatjuk úgy is, hogy apjára ütött. Neki már kiskorában elég sok zűrje volt, de ezeket most nem említeném meg… Haladjuk egy kicsit a korral.
Hét éves korában elkezdett iskolába járni. Szerezett ugyan barátokat,de mondhatjuk úgy is hogy ezek nem igazi barátai. Már nagyon várták, hogy James elérje a 13. életévét és megkapja a levelet a mágusképző szakiskolából, pontosabban abból, amelyikbe apja is járt még anno. Amikor eljött a nap, mindenki nagyon örült, és persze Nicole is szívesen ment volna testvérével, de sajnos neki még két évet kellett várnia ez ügyben.
Mikor James sikeresen megérkezett az iskolába, a Famine házba került, és azóta ott tengeti napjait. Voltak neki érdekes húzásai az évek során, nem volt egy mintagyerek. Már első évében kidőltötte az egyik tanterem ajtaját még a tanár nem ment be, sőt voltak neki olyan húzásai is, amiért majdnem kicsapták már. Azóta egy kicsit megjavult, viszont akiről egyszer kiderül, hogy Famine-s az nem lehet túl jó gyerek.
Két éve járt csak az iskolába, mikor elvesztette nagyanyját, akit ő is ugyan úgy szeretett, mint Nicole. Igaz, talán a húgát kicsit jobban megviselte ez, de azért rá is kihatott elég szépen. Ezek után már csak egyre rosszabb események következtek. Kiderült apjáról, hogy titokban besúg a halálfalóknak, sőt már alig megy haza és anyjuk is kezd tőle egy kicsit félni. James egyre jobban kezdett apjára ütni. A fekete mágia évről évre jobban hat rá. Harmadikos korában, bekerült a Famine Kviddics csapatba, fogóként viszont egy ideig megszűnt a csapat a ’tanárhiány’ miatt, így félre kellett tennie egy kicsit a nagy tudását.
Egyelőre még nem tudja, mivel akar foglalkozni a jövőben, de egy éve már a vízmágiával kezdett el foglalkozni. Sokáig tart kifejleszteni egy ilyen képességet, szóval egyenlőre még nem sokat tud.

Hobby: Gitározás, Kviddics(fogó poszt)

Jellem:


Megszólítod? Vállald a felelősséget. Észrevesz? Talán… Kezdeményez ismerkedést/beszélgetést? Soha, ne is várd el tőle! Jó képű? Naná! Macsóbb mint hinnéd. Ha rossz kedve van? Kinevet, kigúnyol, megcáfol, megátkoz… és mindezt még egy kis lelkiismeret-furdalás nélkül.
Egyszóval… Talán egy kis szende báránykának tűnik, de nem az. Nála elég egy rossz húzás és megkeseríti az életed. Amúgy, ha nem bal lábbal kel fel, még rendesen is tudsz vele társalogni. Viszont, ő tényleg nem fog kezdeményezni! Nem rasszista, csupán csak vannak emberek, akik nem szimpatikusak neki.

Kinézet:

Körülbelül 176 cm magas, 67 kg. Szinte minden lány olvadozik tőle. Nagyon jól néz ki, ad is magára. Szőkés-barna haj (nem festett), barna szemek, jó alak, izmos felsőtest. Ez ő! Harmadik évfolyama óra van neki fülbevalója a bal fülében. Nagy nőcsábásznak is mondhatnánk, él a lehetőségekkel. Macsó, eléggé népszerű.

Pálca:

11 hüvelyk, Akácfa pálca, unikornisszőr maggal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Hétf. Ápr. 05, 2010 5:10 am

Név: Amelia Davenport ( Mrs. Davenport)
Születési idő: 1980. június 12
Kor: 27
Származás: Tiszta vérű boszorkány.
Rang: Bűbájtan tanár
Születési hely: Párizs
Lakhely: London

Történet:
1982 június 12-én született Párizsban, egy tisztavérű családban. Gyermekkora csodásan telt, zongorázni és különféle nyelveken tanult. Amikor betöltötte a 8.-ik életévét szülei magántanárokat vettek fel a tanítására. A kislány nagyon jól tanult és teljesítményei minden téren kiválóak voltak. Amikor Amelia a megfelelő kort akkor szülei beíratták a Beuxbatons mágustanodába. A lány mindig jól teljesített de a bűbájtan téren kiváló volt. Ebből a tárgyból különórákra járt és mikor kikerült az iskolából ebből a tárgyból le is diplomázott, de még ekkor nem tudta mit akar kezdeni magával hisz csak 20 éves volt. Ekkor döntött úgy, hogy Londonba költözik, ahol majd keres valami állást. Egyszer jött az- az ötlete, hogy tanárnak áll be valamelyik mágusképzőben. Rögtön megírta levelét szüleinek, hogy mit szeretne csinálni, milyen szakmába fogna bele. Szülei persze ennek a hírnek hallatán megijedtek, hogy egyetlen kicsi lányuk ilyen holmi jött ment dolgot akar csinálni, ezért lányukat haza parancsolták, majd hozzá adták Lord Sappierhez aki szintén aranyvérű ifjú volt. Amelia utálta férjét, aki nagyon kegyetlen volt és megparancsolta az arájának, hogy mondjon le arról, hogy tanítani fog. Persze a kisasszony nem adta fel az álmát és titokba elvégezte a tanárit méghozzá bűbájtanból. Ezután nem sokkal valaki merényletet követett el a Sappier és Davenport család ellen. Mindenki meghalt kivéve Amelia mert ő nem volt otthon, akkor tájban maradozott ki a házból, mert magántanár volt. Amikor hazaért holtan találta férjét a hálószobájukban. A nő bár nem szerette szerelemből férjét mégis megsiratta. Szüleinek levelet írt (akik szintén maghaltak, de ezt a lány nem tudta még), hogy nem megy hozzájuk mert férjét meggyilkolták. Az özvegy nőhöz aznap este érkezett meg a szomorú hír, hogy szülei ugyanazon a napon mikor Lord Sappier és családja meghalt, életüket vesztették. A nő teljes letargiába esett, szinte nem is volt önmaga, nem beszélt senkivel, bezárkózott londoni házukba. Egy év elteltével viszont összeszedte magát és újra foglalkozott a tanítással, viszont még mindig magántanár volt. Amikor betöltötte 25-ik életévét úgy döntött valamelyik varázsló iskolába szerencsét próbál. A Bauxbatons-ban tanított egy évet, diákjai nagyon szerették óráit és őt magát is. Mikor felmondott azt azért tette mart máshol is szerencsét akart próbálni, hogy máshol is ilyen jónak tartják-e bűbájtan óráit. Ezért úgy döntött jelentkezik a William Mágusképző Szakiskolába bűbájtant tanítani.

Jellem:
Egy kedves, mosolygós nő aki szereti a gyerekeket. Első benyomásra mindenki jó lelkűnek mondaná és kedvesnek. Ez igaz de megköveteli a tisztelet nyújtást, és tud szigorú is lenni. Nem tűri a visszabeszélést, de szereti azokat akik kiállnak a döntésük mellett. Mindenki számíthat a segítségére.

Kinézet:
Fekete lapockáig érő haj, kék szem(de ezt megszokta változtatni). Nem látszik öregnek, mert nem is az de már nem gyerek. Kicsit karcsú, de nem mondható soványnak.
168- cm, nem mondhatni, hogy nagyon magas, viszont nőies alkata van.

Pálcája: Tölgy unikornisszőrrel, 11 és fél hüvelyk
Vissza az elejére Go down
Robert Lawrence
Felnőtt
Felnőtt
avatar

Male Kor : 37
Lakhely : London/Wilard
Hozzászólások száma : 342
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Hétf. Ápr. 19, 2010 5:44 am

Karakternév: Robert Lawrence
Kor: 29
Származás: mágus családból
Beosztás: Auror
Születési hely: London
Lakhely: London/Wilard

Történet:
1981. március 4.-én született London egyik kerületében, egy mágus család második gyermekeként. Édesanyja Gloria Lawrence háztartásbeli, édesapja John Lawrence az egyik mágus napilap munkatársa, nővére Jessica Lawrence újságíró, ugyanannál a lapnál dolgozik, ahol az apja.
Teljesen átlagos gyerekkora volt. Tanulmányait egy mágus előképzőben kezdte, majd a Wilian Mágusképző Szakiskolában sajátította el a varázslás alapjait. Amirásként az iskolában töltött évek alatt jelentős tudásra tett szert mind az elméleti, mind a gyakorlati tárgyakból. Kiemelkedően jól vizsgázott Sötét Varázslatok Kivédéséből és bájitaltanból, így az aurorképzőbe jelentkezett. Öt év kemény tanulás után kezébe vehette a diplomáját. Az Angol Mágiaügyi Minisztériumban kapott munkát, fontos személyiségek védelmét látja el, de néha megbízzák különböző titkos ügyekkel is, amikről nem szokott beszélni.
Legtöbbször Londonban tartózkodik, de van egy kis háza Wilardban, ahol a hétvégéit tölti, ha esetleg keresed, akkor ott hagyhatsz neki üzenetet.

Jellem:
Igazi magányos farkas, nem könnyen enged közel magához másokat. Soha nem voltak igazi barátai, nem igazán bízik meg senkiben, még a munkatársaiban sem. A családjával sincs jó a kapcsolata, pedig szülei mindig is sokat törődtek vele. Ő mégis bezárkózott, egyedül élte mindennapjait. Az iskolából ritkán járt haza, talán évente csak egyszer.
A munkájában precíz, soha nem vét hibát, betartja a saját szabályait. Általában egyedül dolgozik, nagyon ritkán osztják be csapatba, viszont akkor is kiemelkedően teljesít. Nála soha sincs olyan, hogy nem tudom, nem megy. A végsőkig kitart, és megvédi a rá bízott személyt, akár az élete árán is.

Kinézet:
Az átlagnál nem magasabb, sportos, barna szemű és hajú férfi. Az arca sokszor borostás, nem igazán törődik ilyen mellékes dolgokkal, mint borotválkozás. A haja is rendezetlen.
A kényelmes ruhákat kedveli, az egyenruhákat, és az ünnepi díszöltözeteket ki nem állhatja. A divatot csak hírből ismeri, a ruhatára szinte csak régi darabokból áll.
Néha dohányzik, így valamikor érezhető rajta a füstszag, de ez őt hidegen hagyja.
Kevesen tudják róla, de animágus. Nehézségek árán – az ÁTV sohasem ment neki – sikerült letennie a vizsgáját, így ha akar, farkassá tud változni.

Pálca: 10 és fél hüvelyk mahagóniból, főnixtoll maggal.
Állatok: Nincs, mivel sokat utazik.
Képesség: Éteri Erők mágiaforma (Uralommágia)


A hozzászólást Robert Lawrence összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 24, 2010 8:10 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassandra Lengston
Halálfaló
Halálfaló
avatar

Female Kor : 36
Hozzászólások száma : 253
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Pént. Ápr. 23, 2010 3:04 am

Név: Cassandra Lengston
Kor: 28
Vér: aranyvérű
Beosztás: Halálfaló
Születési hely: Anglia
Lakhely: London de általában változó

Előtörténet.
1980- ban született, egy borongós éjszakán. Szülei aranyvérű varázslók voltak, és átlagos életet éltek. Az édesapja Minisztériumi dolgozó volt, édesanyja inkább tartózkodott, de gyakran adott be az újságokhoz egy-egy cikket, és élete fő műveként megírt egy könyvet.
A kicsi Cassandra pedig nőtt és növekedett, megtanult írni olvasni, számolni, és nem utolsósorban varázsolni is. Eleinte egy mugli iskolába járt, de szülei kivették onnan, mikor kiderült, hogy társai bántják a kislányt mert néha furcsákat mond. Ezután magántanuló lett, majd később Saverus Delton iskolájában végzett jó eredménnyel bájitaltanból és átváltoztatásból.
Az iskola után szabadúszóként vándorolt, és sok helyen megfordult sok embert ismert meg, többet között Alex Wilfredet és Anor Azgardot, meg az kedves barátjukat Hannelorit is, bár ő vele nem beszélt sokat. Érdeklődésének tárgya inkább Anor lett.
Fiatalkori szerelme a férfi iránt azonban hamar elmúlt. Szerelmes lett egy másik férfibe, Lauren Lengstonba, és egy év után 23 évesen összeházasodtak. Egy gyermekük is született, Anton Lengston.
A szerelmes romantikus élet egészen addig tartott, amíg egy nap meg nem támadták az aurorok a házat, halálfalósággal vádolva a férjét. Harc alakult ki, és egy véletlen átok eltaláltam a picike Antont, mire mindkét szülőt elöntötte a düh, és az agyvíz, és több támadót is sikerült a halálba átkozniuk. Persze, a túlerő ellen vesztettek, a férfit börtönbe zárták, ahol nemsokára meghalt, a nő pedig kórházba került. Miután felépült, fizikailag jobban lett, kiengedték, miután biztosított mindenkit hogy minden rendben semmi probléma nincs. Valójában bosszúszomjas volt, meg akarta ölni azokat akik tönkretették az életét, és erre minden alkalmat és módot megragadott.
Felkereste régi kedves barátját Anort, akiről kezdett elterjedni a hír hogy fekete mágus képzőt nyitott, és tőle kért védelmet és segítséget. Kapott is, és azóta viszonylag hűséges is.
Támogatja a férfi elképzelését az aranyvérűeket megillető uralkodási elméletről.

Kinézet.
Hosszú fekete egyenes haj, szürkés szemek. Karcsú alakján bármilyen ruha jól áll, de leginkább régiesebb szabású sötét színű ruhákat hord. Egyrészt a gyász miatt, másrészt meg a bosszúja miatt, ruhái színei tükrözik a lelkében tomboló vihart.
Megjelenése megtévesztő mert általában elegáns, még ha feketében van is, jól fésült, és kesztyűt visel.
Jellem
Egy szóval? Őrült. Szeszélyes nő, aki sosem tudta feldolgozni rendesen ami történt vele. Műveltnek művelt, de kellőképpen vérszomjas is, hogy senki ne lássa meg benne az érzékeny női oldalt. Fájdalmát és szomorúságát, dühbe öli, ebből merít erőt.

Pálcája
11 hüvelykes tiszafa lorelei hajjal.
Animágikus formája: Sólyom
Elemi mágia:
Pusztító Düh mágiaforma (Csatamágia)
A karakter képes dühét fizikai támadássá formázni, ezzel vágásokat okozni a másik testén, képes ajtókat, sziklákat berobbantani egyetlen kiáltással.


A hozzászólást Cassandra Lengston összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 19, 2010 2:58 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jacinta Hernandez
Diák- Plama
Diák- Plama
avatar

Female Kor : 25
Hozzászólások száma : 136
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   Csüt. Ápr. 29, 2010 6:35 am

Karakternév: Sally O. Alberts
Kor: 15 (1994.08.13)
Származás: mágus család gyermeke
Ház: Plama
Születési hely: London, Nagy Britannia
Lakhely: Párizs, Franciaország / Wilian
Történet:
1994. augusztus 13-án egy talán nem is meglepő, de bizony meleg nyári napon megszületett az Alberts család első gyermeke. Londonban született, és jó ideig ott is élt. Szép évek voltak ezek, igazán élvezte az itteni életet, bár úgy vélem egy kisgyermeknek igazándiból mindegy, hogy hol nő fel, ha egy szerető család veszi körül. Hát Sally-t bizony szerető család vette körül. Úgy tervezték ő lesz az egyedüli lányuk, ám mire Sally betöltötte ötödik életévét már egy kishúggal „büszkélkedhetett”. És milyen véletlen, hogy abban az évben Sally születésnapja pont péntekre esett. Miután hallott a péntek 13. átkáról, és balszerencséjéről rögtön ennek tudta be kishúga születését. Ugyanis a leányzó rettentően el volt kényeztetve, és így villámcsapásként érte, hogy most már mindent meg kell osztania kistestvérével.
És bizony így is lett. Egyre kevesebbet foglalkoztak vele, és ahogy nőtt egyre önállóbb, és kevésbé nyafogós lány lett. Kezdte felfedezni az oldal „piszkos” oldalát. Nem érdekelte, ha összepiszkolja magát, az sem, ha egy kis verekedésbe keveredett. Kicsit talán el is fiúsodott, viszont az akkori londoni osztálytársnőinek sikerült néha ráébreszteni Sally-t, hogy mégis csak egy lány.
Elérkeztünk egy fordulóponthoz. 2004. augusztus 13. péntek. Megint egy péntek 13-i születésnap. Sally kicsit rettegett tőle. Na, jó valójában nagyon. Ugyanis annak ellenére, hogy remekül érezte magát a bőrében még mindig haragudott húgára, nem ápoltak valami jó kapcsolatot. Ám a 10 éves lány nagy meglepetésére ez volt élete legjobb szülinapi bulija. Az egész osztályát meghívta, és egy fergeteges bulit csaptak. Persze olyat, ami egy 10 évesnek megfelelő. Pónik, labdák, játszótér… De ekkor még nem is tudta, hogy egy ennél is jobb ajándékot fog kapni szüleitől. Egy egyhetes nyaralás Párizsban. Ez előtt még sohasem tette ki Sally a lábát a szigetországból, így örült, hogy végre eljuthat máshova is.
A nyaralás pedig mesés volt. Onnantól kezdve mikor visszatértek minden egyes nap azzal nyaggatta szüleit, hogy menjenek el megint.
Ezzel nem volt egyedül. Az alig 6 éves Miriam-nak is nagyon tetszett az utazás. Így hát a szülők gondoltak egyet, és beíratták Sally-t egy francia nyelvtanfolyamra, és mivel ők maguk már tudtak franciául egyre többet beszéltek otthon így, hogy Miriam is valamilyen módon tanulgasson.
Mikor pedig Sally 14 éves lett, úgy döntöttek hátuk mögött hagyják a szigetországot és Párizsba költöznek. Itt Sally végre igazán boldog lehetett. Rengeteg barátnőt szerzett és őszintén nem is akart eljönni Párizsból. Mikor szülei bejelentették, hogy felvételt nyert a Wilian mágusképzőbe ő egyszerűen nem akart eljönni. Fogta magát összecsomagolt és szépen világosan megmondta a szüleinek, hogy hagyják őt békén. És ekkor még csak a 14. életévében volt. Nagymamájához költözött, aki Párizs mellett élt, így könnyedén be tudott járni a városba, viszont rájött, hogy semmi értelme így élni. Hiszen a távolság miatt így sem tud annyit találkozni barátnőivel, és talán a Wilian nyújthat neki pár új kedves ismerőst. Így hát visszament, és mivel a szülei lemondták a helyet, ami a mágusképzőben várta, így csak 15 évesen próbálkozhatott egy új felvételivel. S mivel sikerült így most már itt van és éli életét.

Jellem:
Tipikus mosolygós lány. Szinte mindig mindenen mosolyog. Ám nem nehéz számára a komolyság, mivel általában ez a boldog, felhőtlen vidámság, amit egész arca tükröz, csak egy maszk. Belül egy igen komoly lány. Szeret egyedül bóklászni, szereti a magányt. Bár van amikor ebből elege van és mindent megadna egy kis társaságért. Szerelmes. Szerelmes a szerelembe. Szereti a kezébe venni a dolgokat, irányítani. Beszédes típus, így ha látja az ember érdeklődését, mindig beszél, és beszél.

Külső:
Szőkés-barnás, hullámos haj, általában összefogva. Színes, lenge öltözék. Kevés ékszer, csak a számára fontos emberektől kapott ékszereket hajlandó hordani. Magának sosem vesz. Mániákus ujjatlan-atlétaszerű-bigyó-hordó… termete közepes, normális.

Pálca:
10 és fél hüvelyk, fenyő, főnixtoll

Állatok:
Iris egy bichon havanese kutyus.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Előtörténetek   

Vissza az elejére Go down
 
Előtörténetek
Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian Mágusképző Szakiskola :: Archívum :: Lezárt témák-
Ugrás: