Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek
Avatar-foglaló

Órarend
Vezetőség
Latest topics
» Roxfort RPG
Pént. Okt. 12, 2012 9:44 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Vas. Ápr. 08, 2012 10:09 pm by Vendég

» Torn varázslóképző
Vas. Ápr. 08, 2012 10:07 pm by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Kedd Márc. 27, 2012 9:10 pm by Vendég

» somewhere over the rainbow
Hétf. Márc. 26, 2012 12:05 am by Vendég

» Caldwell the secret city
Szer. Márc. 21, 2012 5:07 am by Vendég

» new bloody begins
Kedd Márc. 20, 2012 10:23 am by Vendég

» Tópart
Kedd Márc. 20, 2012 3:14 am by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Kedd Márc. 20, 2012 3:09 am by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred
 
Kim Kaguya
 
Ted Forrester
 
James Miller
 
William Quentin Watson
 
Sindy Logan
 
Hannah McDowal
 
Chris Martines
 
Solaria Luthia
 
Daniel Reed
 
Top posting users this week

Share | 
 

 A Pokol Tornáca

Go down 
SzerzőÜzenet
Ted Forrester
Halálfaló
Halálfaló
avatar

Male Kor : 25
Lakhely : Wilian
Hozzászólások száma : 823
Tallérok : 1
Pontok : 15

TémanyitásTárgy: A Pokol Tornáca   Hétf. Dec. 27, 2010 2:20 pm

Zajos, népes kis kocsma, állott levegővel, rossz arcokkal, és jobb napokat látott bútorokkal. Mintha egy lerobbant barokk kori szalonból csináltak volna kocsmát, itt-ott egy jobb állapotban lévő kanapé látható vagy bársonyhuzatos szék, amit erősen megviselt a mindennapi használat. Vannak eldugott, sötét sarkok, az üzleteléseknek, és árucserének, és vannak bárszékek a pultnál, a csapossal való beszélgetéshez. Egyből látszik, hogy nem egy veszélytelen hely, és nem egy gyilkosság történt már itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chris Martines
Halálfaló
Halálfaló
avatar

Male Kor : 23
Lakhely : Cambridge/Azgard
Hozzászólások száma : 513
Tallérok : 1
Pontok : 35

TémanyitásTárgy: Re: A Pokol Tornáca   Szomb. Dec. 03, 2011 10:37 am


Nagini

Végre rászánta magát, hogy kimozduljon egy kicsit az otthonából. Az események eléggé megrázták lelkileg, de nagy nehezen sikerült túltennie rajta magát. Egy fekete farmer, tornacipő és egy fekete dzsekiben lépked Wilard utcáin. Megpillant néhány ismerős arcot, de mikor látja, hogy azok közelíteni akarnak felé, gyorsabbra veszi a tempót. Ma nem akarja senki társaságát, csak a fejét akarja kiszellőztetni. Nem igazán törődik azzal, hogy hova is megy, elvégre már nem az a törékeny lelkű "kisgyerek", aki régen volt. Max-nek hála nagyobb az önbizalma és az átok repertoárja is. Egy kocsmát pillant meg, és úgy dönt, hogy iszik valamit. Benyit, de a látvány nem éppen olyan, amilyenre számított. Furábbnál furább alakokat pillant meg, és kis idő után leesik neki a tantusz, hogy bizony a Sötét negyedbe tévedt. A pulthoz sétál és rendel egy Lángnyelv Whisky-t. A pultos szó nélkül kiszolgálja, a pultnál ücsörögve iszogat és közben figyel biztonsága érdekében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anthonyn Dolohov
Kalandor
Kalandor
avatar

Hozzászólások száma : 92
Tallérok : 0
Pontok : 36

TémanyitásTárgy: Re: A Pokol Tornáca   Szomb. Dec. 03, 2011 10:46 am

Chris

Nem nehéz észrevenned, hogy a hely igazán jó forgalmat bonyolít aznap este, és a csaposra sem lehet gondod, egyből kiszolgál, neki aztán olyan mindegy ki vagy, egészen addig míg fizetsz az italért. Egy nagyobb csapatnyi lány is van az ivóba, gótok, rockerek és normális is akad. Nem nagyon foglalkozol vele, mikor az italodba kortyolsz, inkább csak hallod a zajokat. Mögötted valahol balra egy részeg megnyerte a pókerpartit, társai szitkozódva és hangosan káromkodva adták át neki nyereményét. A mosdók előtt, egy pár igazán egymásba feledkezett ennek tanúi a hangok, melyeket kiadnak, egyértelmű hogy jól érzik magukat és egymást. Aztán egy adag füstpamacs kerül az orrod elé, és mikor odapillantassz, meglátsz egy szépséges lányt, aki éppen olyan idevalónak tűnik, mint egy cserepes orchidea. Félénken telepedik melléd a pulthoz és vodkát kér, amit megkap, lehúz és kicsit köhög tőle, szemébe könnyek szöknek, de hogy az italtól vagy mástól nem tudod. Rád emeli nagy szemeit, és halkan, vontatottan megszólal.
- Ne haragudj...én csak...szóval... tudnál adni egy...tudnáladniegyzsepkendőt? - hadarja el a végét a mondanivalójának, és arcán enyhe pír jelenik meg, mikor rád néz, szemmel láthatóan tetszel neki.

A csaj

_________________
"Theire faces as they lose everything!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chris Martines
Halálfaló
Halálfaló
avatar

Male Kor : 23
Lakhely : Cambridge/Azgard
Hozzászólások száma : 513
Tallérok : 1
Pontok : 35

TémanyitásTárgy: Re: A Pokol Tornáca   Szomb. Dec. 03, 2011 10:59 am


Igazán nem érdekli, hogy mi is történik körülötte, ameddig baja nem származik, addig pálcát se ránt. Kortyol megint az italából, közben egy lány kerül mellé. Nem tudja megállni, hogy ne nézzen végig rajta és, hogy ne vigyorogjon rá, mikor szemeznek. A kérésére a zsebébe nyúl, és átad egy zsebkendőt.
- Parancsolj. -mosolyog. A hangzavar egyre nagyobb, megfordul, hogy megnézze mi is történik a kocsmában. Miután felmérte, hogy semmi érdekfeszítő sincs, ismét a lányra pillant.
- Ahogy látom nem nagyon jársz erre, vagy esetleg tévedek? -érdeklődik, a tőle jól megszokott kedvességgel. Valamivel el kell ütni az időt, meg ahogyan látja a lány is egyedül val, a társasága ez által meglehet. Akarata ellenére, megint végigtekint a lányon, túl szép látvány ahhoz, hogy ne tegye ezt meg. Legfeljebb csak még jobban zavarba hozza ezzel az ismeretlent, de őt nem érdekli. Nem fog kikezdeni vele, vagy kitudja.
- Megtudhatom a neved? -egy újabb kérdést tesz fel, kortyol és a lány szemeibe néz végig. Nem tagadja, hogy nem tudja levenni a szemeit róla.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anthonyn Dolohov
Kalandor
Kalandor
avatar

Hozzászólások száma : 92
Tallérok : 0
Pontok : 36

TémanyitásTárgy: Re: A Pokol Tornáca   Szomb. Dec. 03, 2011 11:19 am

Ő is hátrapillant megnézni a zajongást, és tekintete végigsiklik a részeg bandán, és a gót-rocker lányokon, akik éppen ivó versennyel ütik el az időt. Szelíd pillantásába nem vegyül más csak szánalom, de ezt te nem látod, mert nem téged néz. Mikor feléd fordul, ugyanolyan kedvesnek látod mint eddig. Elveszi a zsebkendőt, és megtörli a szemeit, majd kicsit félrefordulva kifújja az orrát. Aztán visszapillant rád, és rendel még egy kört. Ezt már könnyezés nélkül hajtja le és mintha csak meg sem érezte volna.
- Nem, valóban nem erre szoktam járni, csak hát a kedvenc helyem most épp nincs nyitva és... valahova jönni kellett - szólalt meg kis mosollyal, és végigmér. Nem lazán, hanem keményen, tetőtöl talpig, mint egy nő egy férfit, akinek az éjszakán jár az esze.
- Na és te hogyhogy itt? Nem tudsz mit kezdeni magaddal, vagy talán magányos vagy? - érdeklődik kedvesen és közben egy kicsit közelebb húzódik, majd elpirul. Szemmel láthatóan tökéletes ellentmondásban van magával
- Én... csak ne haragudj, ne értsd félre, nem akarok nyomulni csak szimpi vagy és nem illessz ezek közé aaaa... állatok közé - jegyzi meg és a részegere pillant, majd az ivókra, végül a párra.
- Chiara vagyok, na és te? Neked mi a neved?

_________________
"Theire faces as they lose everything!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chris Martines
Halálfaló
Halálfaló
avatar

Male Kor : 23
Lakhely : Cambridge/Azgard
Hozzászólások száma : 513
Tallérok : 1
Pontok : 35

TémanyitásTárgy: Re: A Pokol Tornáca   Szomb. Dec. 03, 2011 11:33 am


Nagyon úgy látszik, hogy közös vonás bennük az, hogy felmérjék a másikat. Chris egyáltalán nem veszi ezt zokon és el is vigyorodik. Talán még jól is elsülhet ez az estéje. Úgy is régen volt felszabadult, most itt az alkalom, hogy kilábaljon ebből az állapotból. Kiissza a maradék italát és rendel még egyet ő is.
- Miért, melyik a kedvenc helyed? -mosolyog kedvesen. A helyi kocsmákban és szórakozó helyeken egyáltalán nem látta még, de azért még nem biztos, hogy nem helyi.
- Nem tudom. Erre sodort az utam. Untam az otthonlétet és gondoltam kimozdulok egy kicsit. -válaszolt a kérdésre. A lány közeledésére ismételten csak elvigyorodik és kortyol az italából.
- Ezt bóknak veszem. -mosolyog.
- Valóban nem. Én tudom hol a határ, meg, hogy mennyit bírok. -vigyorog ismét. Hátrapillant a részegekre, de eddig még minden rendben van, nem történik semmi sem, hogy védekezni kellene. Semmire sem gyanakszik, miért is kellene? Megtudja védeni magát, egy szép lány társaságában van, kell ennél több!?
- Szép neved van. Mi nombr.... ahm bocsi. Az én nevem Chris. Spanyol az anyanyelvem, és már úgy akartam bemutatkozni. -vigyorog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anthonyn Dolohov
Kalandor
Kalandor
avatar

Hozzászólások száma : 92
Tallérok : 0
Pontok : 36

TémanyitásTárgy: Re: A Pokol Tornáca   Szomb. Dec. 03, 2011 11:55 am

Elmosolyodik, kivillantva fehér teljesen szabályos fogsorát, nem látod rajta hogy vámpír lenne, bár az esetleg megjárja az agyad hogy túl szép ahhoz hogy igaz legyen.
- Nem is tudom, nem fogom neked bevallani, mert a végén még legközelebb ott futnánk össze - mosolyodik el inkább könnyedén, de magában mást gondol.
~Soha nem találkozunk újra te meg én...~
- Értem, tehát eleged lett a gondolataidból, amik nem hagytak nyugodni. Igen, tudom hogy van ez, nekem is kavarog a fejem, és inkább itt vagyok mint otthon kelljen lennem az üres lakába ahol a pormacskákon kívül semmi más nem vár - szomorodik el egy pillanatra, de aztán ismét rád pillant, és mosolyog.
- Tetszel nekem. Nem vagy az a tipikus macsó pasi, aki hősködni akar, és egyből megdönteni az első csinos lányt - pillant a szeretkező pár felé, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve, megszólal feléd.
- Mondd...nem lenne kedved elkísérni engem... nem lakom messze... és hát örülnék a társaságnak - jegyzi meg, és amíg gondolkozol a válaszol fizet és súg valamit a csaposnak, mire az biccent és eltűnik.
- Szóval hogy döntessz Chris? - kérdezi indulásra készen.

_________________
"Theire faces as they lose everything!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chris Martines
Halálfaló
Halálfaló
avatar

Male Kor : 23
Lakhely : Cambridge/Azgard
Hozzászólások száma : 513
Tallérok : 1
Pontok : 35

TémanyitásTárgy: Re: A Pokol Tornáca   Szomb. Dec. 03, 2011 12:09 pm


Teljesen elvarázsolta a mosolyával és egyáltalán nem sejt semmit sem, és nem is kételkedik, hogy a lány más lenne, mint aminek mutatja magát.
- Nem hinném. Nem nagyon járok már erre. -mosolyog, és lehúzza a maradék italt. Többet nem rendel, ezt bőven elég volt. Fizet és nézi tovább a lányt.
- Pontosan így van, mintha olvasnál a fejemben. Az igazság, hogy eléggé összejöttek a dolgok és meg kellett emészteni valahogy őket. A bezárkózás volt a legjobb megoldás, bár nem tudom miért. -egyszerűen vállat von. A következő kijelentés egy kicsit hozta csak zavarba, de a végén ugyanúgy vigyorog, mint eddig.
- Távol áll tőlem az ilyesmi. Azért szeressenek, amilyen valójában vagyok és ne azért, aminek kinézek. Nem arra hajtok, hogy meglegyen a lány és kész. -megint csak vállat von. Kíváncsian pillant a csaposra, aki elszaladt az imént. Vajon mit mondhatott neki a lány, hogy egy szempillantás alatt eltűnt?
- Végül is, jobb dolgom nincs. Szívesen elkísérlek. -válaszol mosolyogva, és várja, hogy elinduljanak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anthonyn Dolohov
Kalandor
Kalandor
avatar

Hozzászólások száma : 92
Tallérok : 0
Pontok : 36

TémanyitásTárgy: Re: A Pokol Tornáca   Vas. Dec. 04, 2011 7:39 am

A kijelentésre elmosolyodik, és megkérdezi hogy miért.
- Hogyhogy, miért nem jársz erre? Lehet néha egész jó társaságba futnál bele ami azt illeti, mint például belém - jegyzi meg, és megigazítja a kis táskáját, amit keresztbe vetve visel.
- Nos, nem tudok gondolatot olvasni, de ahogy így elnézem valakit elvesztettél, vagy csalódtál, ezek pedig számomra sem ismeretlen dolgok, így hát... láttam a jeleket - válaszol, egy szende vállvonással és készségesen elhiszed neki az őszinteségét.
- Igen ez nos mostanában meglepő hozzá állás, de nekem tetszik. Jó ha egy pasi szép, de tudjon megszólalni is rendesen és ne csak a díszizmaival villogjon - mosolyog, mert ezeket a férfiakat megnézi, és 10 perc után el is felejti. Nem hagynak benne mély benyomást.
- Hát akkor menjünk, tényleg nem lakom messze - mosolyog, és elindul a kocsma bejárata felé, így megcsodálhatod hátulról is tökéletes alakját.

//Köv a Sikolyközbe menjen.//

_________________
"Theire faces as they lose everything!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A Pokol Tornáca   

Vissza az elejére Go down
 
A Pokol Tornáca
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Aokaze Atsushi
» 14. felvonás - Pokol Úrnôje

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian Mágusképző Szakiskola :: Wilard :: Sötét negyed-
Ugrás: