Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek
Avatar-foglaló

Órarend
Vezetőség
Latest topics
» Roxfort RPG
Pént. Okt. 12, 2012 9:44 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Vas. Ápr. 08, 2012 10:09 pm by Vendég

» Torn varázslóképző
Vas. Ápr. 08, 2012 10:07 pm by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Kedd Márc. 27, 2012 9:10 pm by Vendég

» somewhere over the rainbow
Hétf. Márc. 26, 2012 12:05 am by Vendég

» Caldwell the secret city
Szer. Márc. 21, 2012 5:07 am by Vendég

» new bloody begins
Kedd Márc. 20, 2012 10:23 am by Vendég

» Tópart
Kedd Márc. 20, 2012 3:14 am by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Kedd Márc. 20, 2012 3:09 am by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred
 
Kim Kaguya
 
Ted Forrester
 
James Miller
 
William Quentin Watson
 
Sindy Logan
 
Hannah McDowal
 
Chris Martines
 
Solaria Luthia
 
Daniel Reed
 
Top posting users this week

Share | 
 

 Szaturnusz

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Petrik Moon
Diák- Famine
Diák- Famine
avatar

Kor : 24
Lakhely : London
Hozzászólások száma : 19
Tallérok : 0
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Szaturnusz   Csüt. Dec. 29, 2011 12:08 am

Azt nem mondhatnám, hogy minden a terv szerint halad, mivel jelen állapotban tervezni sem tudnék, inkább mondjuk azt, hogy az események sordódnak tovább. Cinta enged, aminek csak nagyon tudok örülni, sőt az egésznek a kimenetele is már látható, amit nem is baj. Cintiát magamra fordítom, hogy ő legyen fölül, majd így folytatnák a dolgot. Én két kézzel fogom a derekát, és onnantól kezdek felfele simítani, de a kezemmel együtt jön a felső ruha is, de itt már nem nagyon kell gyengélkedni, hisz a szexualitás heve, már magával rántott engem, és belelendültem a témába. A lejött a teljes felső rész, persze a melltartóval együtt, akkor a testhelyzet megváltozna. A lánnyal együtt átfordulnék, így ő kerülne alulra, és egy pillanatra abba hagyva a csókot én is levettem a felső ruházatot. A csókolózás megint folytatódna, hisz már csak a csók is olyan, mint ha két vadállat találkozna.
-Azt hiszem most van a buli csúcspontja.-
Súgom a fülébe, majd levenném róla az alsó részt is. Ebben a helyzetben a laza elő-pipának is örülnék, de ne vessük el a sulykot, hisz ha azt nézzük nekem ez az első, bár ahhoz képes úgy csinálom, mintha lenne már tapasztalatom. Ez talán a pia hatása, ami engedi a férfi ösztönt cselekedni. Ha rólam is lekerül a nadrág, akkor már minden megy magától. Az aktuks közben már nem vagyok gyengéd, inkább perverz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cintia Thomson
Diák- Famine
Diák- Famine
avatar

Female Kor : 23
Hozzászólások száma : 265
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Szaturnusz   Csüt. Dec. 29, 2011 12:18 am

Hagyom, mindent hagyok. Nem ellenkezek, jelen pillanatban tényleg nem tudnék. Csak őt akarom, jelenleg éppen. Lehet hogy ez csak tényleg a pia hatása vagy talán... a fűé, de nem érdekel. Lovagló pozícióba tornyosulok fölé, miközben elkezdem a pólóját lefelé szedni, de inkább csak felfelé húzni. Az enyém sikeresen lekerül, ami egyáltalán nem zavar, hiszen nem vagyok szégyenlős. Apró csókokat lehelek a nyakára, majd visszatérek az ajkához kicsit beleharapok abba. Nem vagyok egy tapasztalatlan kislány, sőt...
Alulra kerülök ezután. Miközben leszedi a pólóját, az a pár pillanat alatt megcsókolom a mellkasát és aztán visszafekszem az ágyra. A kijelentésén elvigyorodom, bólintok egy aprót.
-Most.
Hagyom, had vegye le rólam a nadrágot, de ezután rögtön lekerül az övé is. Egyáltalán nem vehető észre tényleg, hogy a fiúnak ez az első... A gyengédség éppen nem hiányzik, teljesen elég volt addig, ameddig lekerült minden. A fiú háta a végére tele karmolással, itt ott talán sebes is lesz majd egy kicsit, nyakán - mellkasán egy -egy foltocska, láthatóan eléggé élvezetes volt a dolog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Petrik Moon
Diák- Famine
Diák- Famine
avatar

Kor : 24
Lakhely : London
Hozzászólások száma : 19
Tallérok : 0
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Szaturnusz   Csüt. Dec. 29, 2011 12:56 am

Hát igen nem Cintó lenne, ha a karmolások nem lennének a hátamon, de még azt is élveztem. A vadság ami ezt, mondhatni, párt tükrözi, hisz ha nem is végig, de jelen pillanatban egy párt alkotnak. Lehet csak ma, lehet csak holnapig ki tudja? Viszont a jövő nem számít csak a jelen és ezt kell kiélveznem. Ez az élvezet megtörtént, már csak a spriccelés során is. Ez a kellemes időtöltés nem volt a leg rövidebb, de talán nem is a leghosszabb. 1 óra másfél, amit együtt eltöltöttünk, sőt még a piát is elkezdtem kidolgozni magamból. Természetesen nem élveztem Cintóba, hisz óvszer nem volt rajtam, az amúgy is olyan, mint zokniba lábat mosni. Mikor végeztünk mindennel, és nem csak én, hanem Cintó is elélvezett, akkor leheveredek a lány mellé, és átkarolom.
-Már azt sem tudom érdemes lenne-e lemenni.-
Mondom a lánynak, bár a COD koncert még mindig csábító ajánlat. Mivel cigim a zsebembe van, így Cintójéból veszek egyet, majd az ágyban rá is gyújtok.
-Te mit mondasz? Menjünk le?-
Kérdem tőle, és várom a válaszát, közben még egy két csókot nyomok a nyakára és ajkára is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cintia Thomson
Diák- Famine
Diák- Famine
avatar

Female Kor : 23
Hozzászólások száma : 265
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Szaturnusz   Csüt. Dec. 29, 2011 1:05 am

Én nem zavartattam magamat, a karmolások is csak azt eredményezik, hogy élveztem a dolgot. Persze azért Rick nem volt olyan figyelmetlen, mint a többi bunkó akivel eddig voltam. Örültem a dolognak, sőt, a végére egészen kezdtem már magamhoz térni. De nem bántam meg semmit, így is jó volt. Miután végeztünk, én is elvettem egy szál cigit és csatlakoztam Rickhez.
-Ez egy jó kérdés.
Felfelé fújtam ki a füstöt, majd az abszintos üvegért nyúltam de csak egy kortyot ittam belőle. Már annyira nem csúszik, mint az imént.
-Szerintem lemehetünk. Bulizunk egyet, aztán meg meglátjuk a folytatást.
Láthatóan kicsit lenyugodtam. A csókokat viszonozom, majd elvigyorodom és felülök. Megigazítom szabad kezemmel a hajamat, aztán pedig nekidőlök az ágy háttámlájának. Lábaimat felhúzom és onnan pillantok Rickre.
-Ez jó volt. Akármennyire is mondják azt, hogy részegen nem olyan...
Igazából először próbáltam így ki. Kíváncsi pillantást vetek a fiúra, majd kérdőt. A holnapi napra igen kíváncsi vagyok. A folytatás meg... hát talán egy idő után, de ki tudja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Petrik Moon
Diák- Famine
Diák- Famine
avatar

Kor : 24
Lakhely : London
Hozzászólások száma : 19
Tallérok : 0
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Szaturnusz   Csüt. Dec. 29, 2011 2:35 am

Hát igen, részegen is ugyan olyan jó, mint józanon szerintem, de mivel az első volt, így csak a részeges dolgot teszteltem, talán legközelebb józanul is megpróbálom, viszont nem biztos, hogy akkor olyan nyitott leszek, mint most. Cintó felül és én is úgy teszek, bár az én lábaim nyújtva vannak, és a takaró rajtam. Cintó után meghúzom én is az abszintos üveget, ami ugyan olyan jól esik mint eddig.
~Még a végén alkesz leszek.~
Jegyzem meg magamban majd leteszem az üveget, nem a legjobb jövő lenne. Mivel úgy ahogy kijózanodtam, nem tudom mit kéne csinálni. Mindketten tanácstalanok vagyunk a folytatásban. Viszont azt látni lehet, hogy az itten házibuli, vagy ha úgy nézzük a dunnabálnak vége lett, vagyis még a levezető szakaszban járunk.
-Hát nem tudom, nekem nem tűnt másnak.-
Mondom már csak takarva is azt, hogy nekem ez az első volt. Kicsit cinkes lenne, most tudatni Cintóval, hisz az elsőt sosem felejti el az ember, és talán Cintó nem akar örökre a gondolataimban járni. Én mindenesetre már csak a munkában is közös jövőt tudok elképzelni Cintóval, persze ezt még ki tudja. A lányból még azt is kinézni, hogy halálfalónak állna, de, hogy őszinte legyek, ha ez megtörténne vele tartanék, ha kérné. Telnek múlnak a percek, és csak gondolkodom, hogy mi legyen, de nem jutok sehova. Átkarolom Cintót és közelebb húzom magamhoz, talán még engedi ezt a kis összebújást.
-Menjünk le nézzük meg mi van lent, ha semmi akkor legfeljebb betekerünk még egyet.-
Vettem fel az ötletet, mivel per pillanat jobb nem jut az eszembe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cintia Thomson
Diák- Famine
Diák- Famine
avatar

Female Kor : 23
Hozzászólások száma : 265
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Szaturnusz   Pént. Dec. 30, 2011 10:22 pm

Rick elég bevállalósnak tűnt már az első pillanatban és nem is csalódtam benne. Halvány mosolyt küldök el felé amikor meghúzza ismét az abszintos üveget. Szívok egy slukkot a cigiből. A kijelentésére megvonom a vállamat, kinek hogy ugyebár. Még mielőtt felöltöznék, odabújok hozzá. Lassan elgondolkodva keresem meg a ruháimat, majd felállok és elkezdek öltözködni. Igazából azt sem tudom mit gondolok Rickről most így részeg fejjel minden teljesen másnak tűnik. Sátán közben felugrik Rick mellé az ágyra.
-Sátán, ne zaklasd Ricket.
Jegyzem meg a mosómedvére nézve, aki láthatóan elég...érdekes képet vágva néz rám, majd visszafordul a fiú felé. Talán csak egy kis simogatásra vágyik.
-Oké. Benne vagyok.
Megvárom még fölöltözik, majd iszok még egy kortyot az abszintból.
-Ezt azért elég szépen elrendeztük.
Már csak egy pár kortyra való van benne. A fiókhoz lépek, előveszem a ruhák alól egy fém dobozt, amelyben be van csavarva három szál vicces cigi. Csak a biztonság kedvéért. Beleteszem a táskámba, majd elpakolom az összes többi cuccomat is. Elnyomom az imént szívott cigit is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Petrik Moon
Diák- Famine
Diák- Famine
avatar

Kor : 24
Lakhely : London
Hozzászólások száma : 19
Tallérok : 0
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Szaturnusz   Hétf. Feb. 06, 2012 3:36 am

Cintó oda bújik hozzám, én meg persze megölelem, és egy csókot nyomok neki, de aztán felöltözik. Sátánka bebújik mellém, megsimogatom, és remélem nem harap meg, mert ha igen akkor tuti, hogy kitekerem a nyakát. Eléggé jól érzem már magam az abiszonttól. Nagyon beütött az biztos, de az etye-petye legalább kihozta belőlem azt ami eddig bennem volt. Én is felöltözöm, és a pálcámat is vissza dugom a farzsebembe. Az az első. Pálca nélkül nem megyek sehova, még ha meg van tiltva is. Ráhúzom a rövidújjút és a pulóvert még, hogy biztosan ne látszódjon ki.
-A én kész vagyok mehetünk.-
Jegyzem meg Cintónak, és mint a villám úgy megindulok. Látom, hogy kissé lemarad, mivel az ajtóból nézek vissza rá. Éppen egy fém dobozt birizgált, de nem láttam mit vett ki belőle.
-Szép este volt az biztos.-
Mondom, mikor leértünk a keresztfolyosóra.
-Viszont nekem mennem kéne, még megkel csinálnom egy főzetet bájitaltanra.-
Mondja, mint ha olyan jó gyerek lenne, de az Auroroknak megkövetelik a bájitaltant, és Petrik bizony harcolni szeretne a jövőben.
-A minisztérium megköveteli szóval muszáj.-
Még mielőtt bármit rosszat is szólna, már közbe vágtam, ismerve a lányt úgy is tett volna rá megjegyzést.
-Na szia, majd holnap talizunk.-
Köszönök el, és ismét megcsókolom. Kicsit hevesebben búcsúzás képen. A lépcső tetejéről még vissza intek neki mosollyal az arcomon, aztán eltűnök az egyik kanyarban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Szaturnusz   

Vissza az elejére Go down
 
Szaturnusz
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian Mágusképző Szakiskola :: Kastély :: Északi torony-
Ugrás: