Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek
Avatar-foglaló

Órarend
Vezetőség
Latest topics
» Roxfort RPG
Pént. Okt. 12, 2012 9:44 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Vas. Ápr. 08, 2012 10:09 pm by Vendég

» Torn varázslóképző
Vas. Ápr. 08, 2012 10:07 pm by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Kedd Márc. 27, 2012 9:10 pm by Vendég

» somewhere over the rainbow
Hétf. Márc. 26, 2012 12:05 am by Vendég

» Caldwell the secret city
Szer. Márc. 21, 2012 5:07 am by Vendég

» new bloody begins
Kedd Márc. 20, 2012 10:23 am by Vendég

» Tópart
Kedd Márc. 20, 2012 3:14 am by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Kedd Márc. 20, 2012 3:09 am by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred
 
Kim Kaguya
 
Ted Forrester
 
James Miller
 
William Quentin Watson
 
Sindy Logan
 
Hannah McDowal
 
Chris Martines
 
Solaria Luthia
 
Daniel Reed
 
Top posting users this week

Share | 
 

 Ellenőrzésre váró előtörténetek

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Alex Wilfred
Igazgató
Igazgató
avatar

Male Kor : 36
Hozzászólások száma : 996
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Kedd Júl. 13, 2010 4:01 am

Karakternév: Larina Marley

Kor: 16 éves

Származás: Aranyvérű

Születési hely: Anglia- Newcastle

Lakhely: London – Wilian Mágusképző Szakiskola

Történet:
1994. március 31.-én látta meg a napvilágot Anglia egyik városában, Newcasleban. Szülei nagyon is elkényeztették, mivel egyke volt mindent megkapott. Apja rendőrfőnök volt, anyja pedig újságíró nő. Ezért keveset voltak vele, szinte egész gyermekkorát nevelőnőkkel töltötte. Addig még meg nem elégelte ezt az állapotot és kitalált egy módszer, hogy a szőlei felfigyeljenek rá, mindegyik nevelőnőjét idegileg kikészítette. De még ez is hidegen hagyta a szüleit. Inkább csak leszidták és kapott egy másik nevelőnőt. Ekkor értette meg a kicsi Larina, hogy szüleinek fontosabb a munka, mint a saját lányuk. De bekövetkezett az a dolog, ami már egy ideje húzódott. Larina szülei elváltak, így a lány remélte, hogy a szülei harcolnak érte, de nem csak ide-oda adogatták egymásnak. 6 éves korában megismerkedett unokatestvérével Cintia Thomsonnal. Szoros barátság alakult ki kettőjűk között. A figyelem hiányban és szeretett hiányban szenvedett lány már 13 évesen meg tanult gondoskodni magáról. Fiatal kora ellenére elég sokáig el volt engedve mindenhova, a szülei nem törődtek vele. 14 éves korában a nikotin vágy úrrá lett rajta és rászokott a cigarettára. Majd később jött az alkohol és aztán a könnyebb drogok. És szép lassan a káros szenvedélyek függőjévé vált. Már vagy egy éve napi szinten űzte a dolgokat, mikor találkozott egy jóképű férfival, aki ugyanúgy az illegális szerek rabjává vált és még jobban rászoktatta Larinát. Majd rá egy évre a lány nagy házibuliban vett részt. Unokatestvérével egy kicsit nagyobb bajba keveredtek és közben a szomszédok, kihívták a rendőröket a csendháborítás miatt. Nem volt nagy szerencséjük a lányoknak, mert pont a rendőrfőnök, Larina apja volt; Cintiát elengedték de, Larinát elküldték elvonóra. Saját lányát börtönbe zárt pár napra, és ott kiderült, hogy drog és alkohol függő lett a kicsi lánya a rendőrfőnöknek. Ezért Larinát elküldték elvonóra, ahol fél évig volt. Ez a fél év alatt nem jutott semmi féle élvezethez. Jó magaviselete miatt hamar kiengedték, színészi képessége nagyon is bele segített a kiszabadulásába. De első dolga mikor kijött az elvonóról az volt, hogy megigyon egy pohár vodkát egy füves cigi kíséretében. Az elvonó nem játszott túl nagy szerepet Larina életében, majd felvételit nyert Wilárdba. Gondolta, nem árthat ez a suli, legalább színt visz az unalmas hétköznapokba. Örömmel hagyta ott Franciaországot és begyepesedett szüleit.

Jellem:
Elég agresszív természet, gyors és kíméletlen, egyben lusta és önző is. De nem szereti, ha alábecsülik. Általában mindenkit lenéz, és nem az a sarokban ülő hallgatag típus. Szeret a társaság középpontjában lenni egyben önimádó is. Életében fontos szerepet játszik, hogy mindig neki van igaza, még akkor is mikor nem. Egoizmusa szinte a csillagos ég határát és túllépte már.

Kinézet:
Szőke haj és sötétzöld szem itt-ott felbukkanó fekete árnyalatokkal. Kegyes alkata van. 170 cm magas. Legtöbbször feketében lehet látni, mert a kedvenc színe. Imádja a fekete érszorító karkötőket és a nyakláncokat. Első pillantásra meglehet róla állapítani, hogy ő bizony nem jó kislány.

Állatok:
Életemben nem volt még állatom, mert a szüleim nem engedték meg. De mivel már nem ők parancsolnak, így hát beszereztem egy édes kicsi lemminget. Drágaságom fehér színben pompázik és az Elza névre, hallgat. Igazi éjjeli állat, alig lehet tőle aludni.Képesség: Ezernyi Arc mágiaforma (Metamorfmágia)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
William Quentin Watson
Felnőtt
Felnőtt
avatar

Male Kor : 26
Hozzászólások száma : 670
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Kedd Júl. 13, 2010 6:18 am

Szerintem mindhárom mehet! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sandra Berger
Házvezető
Házvezető
avatar

Female Kor : 32
Lakhely : London
Hozzászólások száma : 436
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Kedd Júl. 13, 2010 10:26 am

Jahm igen, és Larináé rendben lesz szerintem. ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mondschein.freeblog.hu
Cassidy Heyes
Felnőtt
Felnőtt
avatar

Male Kor : 39
Hozzászólások száma : 211
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Szer. Júl. 14, 2010 9:25 am

Szintén nem akadékoskodnék egyik előtörivel sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus
avatar

Male Kor : 24
Hozzászólások száma : 876
Tallérok : 1
Pontok : 15

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Pént. Júl. 23, 2010 1:45 am

Nos nem tudom ez hogyan lehetséges, de ezt találtam a mesélői karimnál O.o

Leila Horowitz

Kor: 16
Származás: Aranyvérű
Ház: Amira
Születési hely: Washington
Lakhely: Washington/Wilian

Történet.

A kis Leila 1994-ben látta meg a napvilágot, egy hatalmas kertes házban, ami már már egy kisebb kúriának is beillett. Szülei mindkét ágon, igen messzi felmenőkkel rendelkeztek. Apai ágról kisebb nagyobb homályos foltokkal kikerülve Napóleont is. Az aranyvérű családokra jellemzően éltek, mindig is, szigorú szabályok, és az etikett által megkövetelt kritériumok szerint. Édes apja Anthony sosem szerette igazán a feleségét, csak kötelességből vette el, mert benne járt a húszas évei végében, és már igen illett volna neki megházasodni. Így hát egy másik nagy múltú aranyvérű családot keresett fel, a Santros családot, ahol a legifjabb lányra Melenára vetett szemet. A lány édesapja bele is egyezetett a házasságba, persze Melenának nem volt beleszólása az életét befolyásoló tényezőkbe. Így hát keservesen, de mégis hozzáment a férfihez és az évek folyamán éppen csak beszélő viszonyban voltak, leszámítva az alkalmakat amikor utódokat nemzett neki a férje. Leila nem az első gyerek, volt két bátyja és egy nővére, de a fiúk meghaltak valamilyen kisgyermekkori betegségben, nővére pedig már felnőtt, és férjhez ment, elég fiatalon. Ő választotta ki a jövendőbelijét, kivívva ezzel édesapja haragját, mert szakított a hagyományokkal. De Chatrine-t nem igen érdekelte az őrjöngő apa, ő még most is boldog házasságban él.
Leila is ennek jegyében nőtt fel, szigorú arisztokratikus nevelést kapott, ami manapság már csak elvétve fordul elő egy-egy nemesebb vagy nagy múltú családban. Természetesnek vették, hogy a kislány ellentéte lesz nővérének, és a szemük fénye lesz majd. Tévedtek.
A kislány nagyon ragaszkodott a nővéréhez, és rengeteget beszélgettek, játszottak együtt, így a kicsi inkább kezdett őrá hasonlítani, mint a mindig csendes, szomorkás Melenára. Igazi kis vadóccá cseperedett, aki minden létező szabály ellen fellázadt a maga módján. Szülei előtt megmaradt a jó kislány, de amikor senki nem látta, levetette a színes, cifra ruhákat, nadrágba bújt, és minden félét csinált. Lovagol, fára mászott, kártyázni is megtanult az utcai fiúktól. Nagy szája, szúrós, de mégis kedved természete ellenére igen sok barát vette mindig körül, aminek jelentős részét az apja legszívesebben halálra átkozta volna, de ő ezzel nem foglalkozott. Mint minden arisztokratikus gyerek, ő is otthon tanult és ott sajátította el a mágia alapjait, majd édesanyja hosszas győzködésére, apja beleegyezett hogy Leila mágusiskolába járjon, így került a Wilianba, ahol nagyon jók érezte magát, és már harmadik évét kezdi meg. Persze a szünetek jelentős részét otthon tölti, azért nem hanyagolja el a barátait sem. Szeret leveleket írni, és oda van az állatokért is, főleg a lovakért. Így hát nem csoda, hogy 15 dik születésnapjára egy lovat kapott, egy éjfekete csődört, melynek Nadir volt a neve, mely annyit jelentett hogy „gyengéden szeretett”. Azóta ez az állat a mindene, és ha rossz kedve van, vagy éppen társaságra van szüksége, sokszor inkább felkeresi nemes kedvencét, mint az embereket.

Kinézet
Hosszúnak mondható alig lapockáig érő hullámos haja van, és hozzá tengerkék szeme. De sokakkal ellentétben ő nem az a sablonos szépség, amit bármelyik férfi megkaphat. Karcsú alakja van és korához képest hatalmas mellei, amik már okoztak neki némi fejfájást. De hát ilyen a természet, ami az egyik embernek áldás lenne, az a másiknak átok. Ruházatban előnyben részesíti a farmert, és a szűk, feszes dolgokat, amikhez természetesen hozzáillő topokat és pólókat vesz fel ha teheti. De látni őt szoknyában sőt még egybe részes szolid, de mégis mutatós ruhákban is. Szereti az élénk színeket, így mindig a lehető legtarkábban öltözik fel, ezzel is lázadva a szülei nevelés ellen. Nyakában egy nyakláncon könnycsepp alakú medál lóg, amit szinte sosem vesz le, vagy ha mégis, akkor annak nagyon nyomós oka kell hogy legyen.

Jellem
Kicsit komoly, kellemetlen modora van, de ha valaki jobban megismeri rájöhet hogy igazából egy kedves lány, akinek kicsit nagy a szája, de a szúrós-kellemetlen arrogancia csak a páncél rajta, amivel védekezik a külső világtól. Segítőkész, barátainak bármit megtenne ami módjában áll. Első ránézésre azonban aki szemügyre veszi és túljut a melleken, meg hasonló külsőségeken, az észreveheti a gőgös arroganciát, ami már szinte ránőtt az arcára, és a gúnyos félmosolyt, amivel mintha lenézné a világot. Persze, szívből is tud nevetni, csak olyan társaságot kell keresnie hozzá.

Pálca: 10,5 hüvelykes, akác, kígyóméreggel

Állat:
Egy mosómedve, ami Szultán névre hallgat. És egy ló, ami Nadir néven ismert.
Elemi mágia
Állatok Uralma mágiaforma (Állatmágia)
A karakter képes megfékezni megvadult állatokat, ideiglenesen barátjává tenni hozzá semlegesen viszonyulókat, és megnyugtatni az idegesebbeket.


_________________
"A gyengék sosem bocsátanak meg. Az csak az erősek tulajdonsága."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.lirien.blogspot.com
Alex Wilfred
Igazgató
Igazgató
avatar

Male Kor : 36
Hozzászólások száma : 996
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Pént. Júl. 23, 2010 2:54 am

Szerintem mehet játszani ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ted Forrester
Halálfaló
Halálfaló
avatar

Male Kor : 26
Lakhely : Wilian
Hozzászólások száma : 823
Tallérok : 1
Pontok : 15

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Pént. Júl. 23, 2010 3:15 am

Menjen ez a Leila hercegnő ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassidy Heyes
Felnőtt
Felnőtt
avatar

Male Kor : 39
Hozzászólások száma : 211
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Pént. Júl. 23, 2010 6:28 am

Érdekes kari hadd menjen

_________________
"Az ártatlanok bűnösnek látszanak védekezés közben is."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sandra Berger
Házvezető
Házvezető
avatar

Female Kor : 32
Lakhely : London
Hozzászólások száma : 436
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Pént. Júl. 23, 2010 8:31 am

Szerintem is rendben lesz.

_________________
"Azt akarom, hogy nézz, de azt is akarom, hogy erről ne tudjak."
/Paulo Coelho/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mondschein.freeblog.hu
Hannah McDowal
Diák- Famine
Diák- Famine
avatar

Female Kor : 25
Hozzászólások száma : 560
Tallérok : 1
Pontok : 15

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Szer. Júl. 28, 2010 4:58 am

Név : Nathaniel Laurent Matthews
Születési idő : 1992.június 9.
Születési hely : London
Származás : Aranyvérű

Apja : Charles Matthews
Anyja : Susanne Jell

Előtörténet:

Úgy is lehetne mondani, hogy az egész életem egy mese . Mindenem meg van és meg is volt ahhoz, hogy tökéletesen boldog legyek . Mindent megkaptam amit akartam és most sincs másképp...
Az anyám sorsa szánalmas volt. Aranyvérű családba született bele, de hamar eladósodtak és a rengeteg testvérnek köszönhetően neki is munkát kellett vállalnia valahol. Képzettségével nem ment semmire, így hát maradt a szépségénél. Gyönyörű nő volt, hosszú fekete hajjal hófehér bőrrel, vérvörös ajkakkal. Így hát nem volt más választása, ki kellett használnia adottságait...
Az apám.. A gazdag Matthews család legifjabb sarja. Úri neveltetésben részesült és semmiben sem szenvedett hiányt. Okos, eszes egyesek szerint a miniszteri posztig is eljuthatott volna.. Ha nem esik áldozatául a kamaszkori bajoknak. A kezei közül kifolyt a pénz, mint ahogy a víz folyik a csapból ha megeresztjük.
Egy véletlen hozta őket össze. Elvégre, valljuk be nüansznyi esély sem volt arra, hogy egy aranyvérű boszorkány akinek a családja szinte minden vagyonát elvesztette összekerüljön egy évfolyamelső gazdag, tékozló varázslóval. Apám és barátai, akiket gondosan megválogatott, imádtak szórakozni. Egyik unalmas napjukon, amikor részegen London utcáit járták, betévedtek egy bárba. Egy mugli bárba. Elvégre amiket az ilyen bárokban csinálnak a nők..olyanok boszorkányoknak még csak meg sem fordul a fejükben. Abba a bárba mentek, ahol anyám hatalmas szégyennel dolgozott és titkolta, hogy ő is varázstudó ember. Szó mi szó, apám teherbe ejtette, és csak később derült ki, hogy nem is egy muglitól lett gyereke. Ekkor már nem szégyellte feleségül venni a nőt, bár olyan igazi szerelem sosem alakult ki köztük. Viszont kellett a fiú aki tovább viszi a családi nevet..
Gyerekkorom éveit fényűzésben éltem, nagyszüleim tanítottak a jó modorra, bár nem sok maradt meg bennem. Nem mutattam érdeklődést a kviddics iránt vagy a tanulás iránt. Sokkal inkább szerettem már akkor a vacsorákat és az esteket amiket a családom tartott. Anyám aki akkor már tökéletesen beilleszkedett a családba, szinte el is felejtette, hogy honnan jött , és úgy szólt bele a dolgokba mintha értené őket. Apám pedig a Gringottsban kapott állást. Mellette természetesen titokban elég sok sötét ügyei is voltak, ezekről csak hosszas kémkedés árán szereztem tudomást.
Tizenegy éves koromban közölték, hogy felvételt nyertem a Wilianre. Azonnal az aranyvérű származást előnyben részesítő házba kerültem, a Faminébe. Kettős életet éltem. Nappal, órákon a nyugodt úriember voltam, este azonban az alkoholnak hódoltam. Így ment egészen harmadéves koromig, amikor ugyanis megelégeltem, hogy két arcomat kell mutatnom. Levetkőztem az úriemberi mivoltomból és azzá váltam aki valóban voltam. Szüleim nagy bánatára. Elkezdtem lógni az órákról, takarodó ideje alatt még a városban voltam és valamelyik kocsmában töltöttem az időt, hogy kedvenc hobbimnak hódoljak : az alkoholnak és a kártyajátéknak.. Sikerült magam köré olyan csapatot összeszednem akik hasonlítottak rám. Köztük ugye Jamest, akit legjobb cimborámként tartok számon. A család sokat szidott, hogy nem erre tanítottak, szégyent hozok a családra..De engem ezek a dolgok nem érdekeltek. Negyedik évem végén meghalt a nagyapám. Rám hagyta az összes vagyonát. Talán ezzel akarta tudtomra, hozni, hogy attól, hogy miként élek az úriemberi modorom megtarthatnám. Ekkor jött vissza belém egy kicsi a régi nappali énemből... Azóta éjjel-nappal úriember vagyok, de lógok piálok drogozok és törvényt szegek.

Jellem :
Nathaniel túlságosan is magabiztos , öntelt ember, akit nem érdekel más nyomora vagy baja. Hatalmas kanállal habzsolja az életet. A lányokat úri modorával veszi le a lábáról és csalja az ágyába, mert ugye nagy gavallér is egyben. Tanulni utál. Nem is szokott. Gyengéje a nők, az alkohol és a póker.

Kinézet :
187 cm magas, barna hajú barna szemű férfi kezdemény. Teste izmos, hiszen attól függetlenül, hogy nem űzi a kortársai kedvenc sportját a kviddicset , eljár kondizni, hogy formában tartsa magát. Általában a kényes elegancia jellemzi öltözködését : öltöny, nyakkendő drága parfüm. Elengedhetetlen kelléke megjelenésének a lánca, amin egy fekete gitár alakú medál lóg.

Pálca :14 hüvelyk mogyorófa pálca, unikornis szőrrel.

Állat : nincs

Mágia : Felsőbbrendű Fizikum mágiaforma (Testmágia)

Az én karakterem, egy ideje már játszik is. Csak az előtörijével késtem egy picit. :Embarassed: De ha elfogadjátok akkor betenném Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sandra Berger
Házvezető
Házvezető
avatar

Female Kor : 32
Lakhely : London
Hozzászólások száma : 436
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Szer. Júl. 28, 2010 5:06 am

Érdekes egy karakter, de nekem nincs ellenvetésem.^^

_________________
"Azt akarom, hogy nézz, de azt is akarom, hogy erről ne tudjak."
/Paulo Coelho/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mondschein.freeblog.hu
Alex Wilfred
Igazgató
Igazgató
avatar

Male Kor : 36
Hozzászólások száma : 996
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Csüt. Júl. 29, 2010 12:24 am

Mehet ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus
avatar

Male Kor : 24
Hozzászólások száma : 876
Tallérok : 1
Pontok : 15

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Vas. Aug. 01, 2010 4:19 am

Már régen ment, de én is bólogatok *bólogat*

_________________
"A gyengék sosem bocsátanak meg. Az csak az erősek tulajdonsága."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.lirien.blogspot.com
Alex Wilfred
Igazgató
Igazgató
avatar

Male Kor : 36
Hozzászólások száma : 996
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Vas. Aug. 01, 2010 6:05 am

Karakternév: Alexander Frost
Kor: 38
Származás: Aranyvérű
Rang: Házvezető, Mágiatörténelem tanár, Komponensmentes varázslás kutató és oktató
Születési hely: Manchaster
Lakhely: Egy ló húzta lakókocsi, ahol épp megáll

Történet: Alexander Frost Manchesterben született 1972 -ben. Eleinte a varázslók életének átlagos éveit élte, a Roxfortba járt tanulni, ahol 1990 -ben végzett, pontosan 10 évvel az után, hogy a Sötét Nagyúr rejtélyes körülmények között eltűnt. Frost a roxforti évei után megpróbált elhelyezkedni a Mágiaügyi Minisztériumnál, de sajnos soha nem élvezte a munkáját: Egyik ügyosztályról a másikra került, és mindenhonnan elküldték végül. Két nagy szenvedélye, a Varázsvilág történelme a különös varázslási formák sajnos sehogy sem fértek bele a Minisztérium munkásságába.
1997-ben, 25 évesen úgy döntött, hogy feltaláló lesz. Olyan eljárásokon kezdett el dolgozni, mint a "Varázslás négy égtáj felé egyszerre", a "Mágia tüsszentés által" és hasonlók, de soha nem szerzett elég elismerést. 31 éves korában, 2003-ban, egy csapat halálfaló lerombolta házát. Frost csak feljegyzéseit tudta kimenekíteni, némi pénz mellett. Vásárolt magának két igás lovat és egy lovaskocsit, felült a bakra, és innentől kezdve ebben élt. 2004-ben kezdett el dolgozni első igazán nagyratörő munkáján, azon, hogy hogyan lehet komponensmentesen (pálca és varázsige nélkül) varázsolni. Elméleteiről néha már vitatkoznak a magasabb körök is, és kezd nevet szerezni. 2009-ben eljutott odáig, hogy bizonyos alap varázslatoknál már képes pálca nélkül, igen nagy hatékonysággal varázsolni, és elméletét továbbfejlesztette bizonyos rajzolatok mágikus hatásaival.

Jellem: Frost alapvetően egy morcos, kelletlen, cinikus, ironikus figura, aki nem ismer el maga fölött vezetést. Látszólag mindenhez, ami nem a kutatásához kötődik, kedvetlenül áll hozzá, de valójában szerető szívű és önfeláldozó.

Kinézet: 190 magas, csapzott, hosszú, barna haj, izmos testalkat. Általában csizmát, fekete nadrágot, egy szürke inget, azon fekete mellényt, fekete bokáig érő bőrkabátot, fekete ujjatlan bőrkesztyűket, és egy fekete kalapot hord. Nyakában több medál is lóg, mindegyik egy-egy legendás lényt ábrázol (griff, minotaurusz, nyugati sárkány, keleti sárkány, vérfarkas, thesztrál, lidérc), bal kezének gyűrűsujján egy sárkányt formázó pecsétgyűrű látszik.

Pálca: Pálmafa pálca turultoll maggal.

Állatok: Két lova mellett van még egy túlméretezett fekete macskája is, kinek neve Nekron.
Könnyed Utazás mágiaforma (Útmágia)
A karakter képes pár métert teleportálni, képes térkapukat létrehozni hosszú, fáradtságos rituálékkal, ha már mind a két helyen járt, és képes mindig eljutni a céljához, ha tudja, hogy az nagyjából hol van.


Nos... ő Will karaktere, tehát Wulfgar helyett lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus
avatar

Male Kor : 24
Hozzászólások száma : 876
Tallérok : 1
Pontok : 15

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Vas. Aug. 01, 2010 6:42 am

Én ezt nem vágom.
Will Wulfgar helyére keresett másik karit, ami NEM az övé, mert el akart menni az odlalról, most meg csinált másik MGT tanárt Wulf helyett? Hogyan van ez? Valaki help me *.*

De a leírás nem rossz maga, abba nem is kötnék bele, csak... szörnyen furcsálom a dolgot.

_________________
"A gyengék sosem bocsátanak meg. Az csak az erősek tulajdonsága."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.lirien.blogspot.com
Alex Wilfred
Igazgató
Igazgató
avatar

Male Kor : 36
Hozzászólások száma : 996
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Vas. Aug. 01, 2010 11:07 pm

Az úgy volt, hogy le akart lépni az oldalról és azt mondta nekem, hogy keressünk helyette egy MGT tanárt. Aztán jött ez... hogy ő mégis marad csak lecseréli Wulfot mert vele nem tud játszani vagy mi... :/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ted Forrester
Halálfaló
Halálfaló
avatar

Male Kor : 26
Lakhely : Wilian
Hozzászólások száma : 823
Tallérok : 1
Pontok : 15

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Hétf. Aug. 02, 2010 3:07 am

Minden eddigi kari menjen
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alex Wilfred
Igazgató
Igazgató
avatar

Male Kor : 36
Hozzászólások száma : 996
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Hétf. Aug. 02, 2010 3:10 am

Wulf marad... egyenlőre úgy tűnik, Will megtartja, de a többi az már bent van ha jól néztem ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sandra Berger
Házvezető
Házvezető
avatar

Female Kor : 32
Lakhely : London
Hozzászólások száma : 436
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Hétf. Aug. 02, 2010 8:18 pm

Ó, mamám. Nekem tökmindegy, változtasson, vagy tartsa meg az eddigit. Ahogy gondolja.

_________________
"Azt akarom, hogy nézz, de azt is akarom, hogy erről ne tudjak."
/Paulo Coelho/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mondschein.freeblog.hu
Alex Wilfred
Igazgató
Igazgató
avatar

Male Kor : 36
Hozzászólások száma : 996
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Pént. Aug. 06, 2010 11:18 pm

Karakternév: Dorothy Brown
Kor:16
Származás: Mágus család gyermeke
Ház: Plama
Születési hely: Aix-en-Provence, Franciaország
Lakhely: London, UK

Történet:
Édesanyja, Amélie Brown az Unikornisvér Ispotályban dolgozik (London), mint gyógyító.Itt ismerkedett össze 1989 őszén Roger Brownnal, egy angol sárkánykutatóval, akit súlyos sérülésekkel szállítottak oda, miután egy sárkányt próbáltak többen befogni. Amélie gondosan ápolta hosszú heteken keresztül,így rengeteget beszélgettek és egymásba szerettek.Mikor a férfi teljesen rendbe jött, megkérte a nő kezét.
Dorothy Brown 1994. március 10-én született Dél-Franciaországban, Aix-en-Provence városának szívében.Édesanyja Amélie Brown (született Amélie Hongroise), aki maga is francia, éppen családját látogatta meg,mikor elindultak a szülési fájások. Az apát azonnal értesítették, de mire seprűre szállt már kint is volt a kis Dorothy.A lány imád úszni, otthonukban szinte csak a medencében lehet őt nyaranta megtalálni, amint a buborékokat bűvöli. Ami nem is csoda, hiszen szülővárosát a szökőkutak városaként szokták emlegetni.Édesanyja minden nyáron elviszi magával Dél-Franciaországba, ahol meglátogatják a család többi részét és a kislány remekül elsajátítja a francia nyelvet.Itt köt néhány életre szóló barátságot, többek között az unokatestvérével, Papillonnal. A kislányt édesanyja mindenképp a Beauxbatons Mágusakadémiara szerette volna küldeni, hogy kövesse édesanyja ágán a családi hagyományt.Ám az apa nem akarta, hogy kislánya másik országban tanuljon (és ebben később mindkét szülő már egyetértett), ezért itthon, Angliában kerestek neki egy megfelelően színvonalas iskolát, így esett választásuk a Wilian Mágusképző Szakiskolára. Dorothy kicsit szomorú volt mert legjobb barátnőjét nem a Wilian Mágusképzőbe íratták be, hanem a Beauxbatons Mágusakadémiára. Természetesen megfogadták, hogy legalább hetente küldenek baglyot egymásnak és a téli szünetet együtt fogják tölteni.Édesanyja indulás előtt egy nappal vigasztalta Dorothyt, hogy ne aggódjon: rengeteg barátot fog találni a Wilian Szakiskolában.

Jellem: Nos, Dorothyt legtöbbször egy könyv társaságában lehet látni, egy igazi könyvmoly a lány. Persze, kizárólag azokat a könyveket imádja amik elrugaszkodott elméletekről és tudományokról szólnak.Nagyon pozitív egyéniség, mindenkihez kedvesen viszonyul, de jaj annak aki felbosszantja! Néha sajnos kicsúszik olyan a száján, aminek nem kéne, de ettől eltekintve nagyon odaadó és hű barát tud lenni,

Kinézet: Sötétszőke rövid hajú, vékony közepes termetű lány, kékes zöld szemekkel.A bőre világos barna, mert mindig a szabadban van, ahol általában olvas a tóparton vagy macskájával játszik.

Pálca: 11 és fél hüvelyk, Fenyő pálca, Unikornisszőr

Állatok:Egy nőstény sziámi macska, aki a Málna nevet viseli.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sandra Berger
Házvezető
Házvezető
avatar

Female Kor : 32
Lakhely : London
Hozzászólások száma : 436
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Pént. Aug. 06, 2010 11:30 pm

Felőlem mehet, csak könyörgöm, a korát írja már át. *.*

_________________
"Azt akarom, hogy nézz, de azt is akarom, hogy erről ne tudjak."
/Paulo Coelho/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mondschein.freeblog.hu
Alex Wilfred
Igazgató
Igazgató
avatar

Male Kor : 36
Hozzászólások száma : 996
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Szomb. Aug. 07, 2010 12:40 am

Egyetértek Sandrával ^^

És itt egy másik is:

Karakternév: Daniel Reed

Kor: 13

Származás: Tisztavérű mágus

Ház: Famine

Születési hely: Glasgow, Skócia

Lakhely: Glasgow, Skócia

Történet: Egy téli estén született, egész pontosan, február 15.-én, a skóciai Glasgow városában. Szülei két nemesi, angol, bár Skóciában élő, varázslócsalád, sokadik nemzedéke. A gyerek születése pillanatától tudatta, hogy ő bizony varázsló... Mikor apja a kezébe tartotta, egy aranyló fénysugár lövellt fel, egészen a kórház plafonjáig. Nőtt, cseperedett a gyerek, és egyre inkább kezdte felvenni az otthoni modort, miszerint a félvéreket, és a mugli származású társait. Három éves korában, született egy húga. Mikor hazahozták a kórházból, féltékeny lett, hogy a kicsivel többet törődnek, mint vele. De édesanyja, több órán át tartó beszélgetésen keresztül, megértette Daniel-el, hogy őt is ugyanúgy szeretik, mint a húgát. Ettől fogva, a húga, és a szülei volt az egyetlen, akit szeretni tudott. Más gyereket, megvetett. De ez az idill is lassan, de biztosan megszűnt létezni. Egyre inkább elhanyagolták a szülei, legalábbis ezt Daniel úgy érezte, mert így is volt. Húgához, ennek ellenére, szoros kapcsolat fűzte, pedig épp miatta hanyagolták el őt. Ez volt, tíz éves korában. Az ifjú, nagyon hirtelen, és rossz irányba kezdett el megváltozni. Mélységesen fennhéjazó, egoista és egy pöffeszkedő alak lett belőle. Az édesanyja hiába hitegette azzal, hogy bizony vele is ugyanúgy törődnek, mint húgával, ez nem így lett. Daniel ezt előre látta, de nem tett meggondolatlanságokat. De megfogadta, hogy soha többet nem jópofizik senkinek. Így egyre inkább elzüllött. Magába zárkózott, és egy embert kivéve, aki a húga volt, nem nyílt meg senkinek. Ekkor egy kisebb fajta csoda is történt vele, ugyanis, hosszú csend után, megmutatkoztak 11 évesen a képességei. Glasgow utcáin mászkált éppen, mikor egy nyulat pillantott meg. Ránézett, és lebegni kezdett az állatka. Balszerencséjére, szülei "egész véletlenül" arra sétáltak húgával, így meglátták. Innentől már világos volt. Levelet kapott a Roxfortból, de oda nem akart menni. Ez kiverte a biztosítékot szüleinél, így szinte végleg elfordultak tőle. De ekkor kapott a Wilianból levelet. És úgy döntött, hogy ezt a lehetőséget nem hagyja ki. Miután a kellékek (és mágikus édességek) megvoltak, indulhatott a Wilianbe.

Jellem: "Szemét alak. Hogy lehet valaki ilyen pöffeszkedő, és öntelt és..." Mindenkinek ez lehet a véleménye, elsőre. Másodszorra is, mert valóban, pöffeszkedő, undok, szemét alak. Nagyra van magával, egoista, öntelt, de ugyanakkor zárkózott. Nagyon nehezen nyílik meg, kivéve a háztársainak, és a barátainak. Idegeneknek, szinte egy áttörhetetlen pajzs. Tanulni utál, nem is szokott, csak ha rá van kényszerülve. Ugyanakkor rendkívül kiszámíthatatlan, de nyugodt. Mindenkivel lekezelő, hideg stílusban beszél. Ez alól kivétel a tanárai, a házvezető, és a barátai. Amit viszont mindenki elől rejteget, hogy, néha vannak érzelmes dolgai, mint például a sírás. Csak akkor sír, amikor nem látja senki, és azt is nagyon ritkán teszi.

Kinézet: Félhosszú fekete haja van, és kb. 162 cm, ami az ő korában magasnak számít. Azúrkék szemei vannak, ami sokszor meg tud igézni, akarva-akaratlanul is. Általában fekete cuccokat visel, de megtalálni a ruhadarabjai közt minden fiús színt is. Pálcáját minden esetben magánál tartja.

Pálca: Bükk, Főnixtoll maggal. 12 hüvelyk. A pálcán egy sárkány tekergőzik végig, ami rémesen van faragva, de el lehet mondani, hogy ez Daniel saját keze munkája.

Képesség: Ötödik Elem mágiaforma (Erőmágia)Szerintem ez mehet be (:
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sandra Berger
Házvezető
Házvezető
avatar

Female Kor : 32
Lakhely : London
Hozzászólások száma : 436
Tallérok : 1
Pontok : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Szomb. Aug. 07, 2010 12:52 am

Érdekes, meg a megfogalmazás kicsit fura, azt javaslom, hogy olvassa át még egyszer, de egyébként nincs semmi gond a karakterrel.

_________________
"Azt akarom, hogy nézz, de azt is akarom, hogy erről ne tudjak."
/Paulo Coelho/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mondschein.freeblog.hu
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus
avatar

Male Kor : 24
Hozzászólások száma : 876
Tallérok : 1
Pontok : 15

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Szomb. Aug. 07, 2010 8:20 am

Nekem a lány fura kicsit, de majd ügyelek a játékára és kellően belekötök ha valami nem lesz rendben és könyörgöm a kora *.*

Daniellel nincs bajom konkrétan, viszont az az Allan James mielőtt játszani kezdett volna, megdobhatott volna egy előtörivel.

_________________
"A gyengék sosem bocsátanak meg. Az csak az erősek tulajdonsága."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.lirien.blogspot.com
Ted Forrester
Halálfaló
Halálfaló
avatar

Male Kor : 26
Lakhely : Wilian
Hozzászólások száma : 823
Tallérok : 1
Pontok : 15

TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   Kedd Aug. 10, 2010 11:53 am

Íme Yoshistune élete

Yoshitsune Narakiho

Kor: 15
Ház: Famine
Származás: Félvér (anyja mágus, apja mugli)
Születési hely: Tokió
Lakhely: Tokió / időlegesen Anglia

Történet:

- Yoshi, Yoshi hol vagy már? Indulni kéne, el fogunk késni. – hallottam már messziről nővérem kiabálását, de nem törődtem vele. A szobámban voltam éppen, az ablak nyitva, a ház mellett álló nagy gesztenyefa ágai csábítóan lengedeztek a szélben. Meg is ragadtam az alkalmat és egy lendületes vetődéssel már a fa ágáról lógtam le. Felhúztam magam, és a tetőszint felé feljebb másztam a fán. Ki volt zárva még a lehetőség is hogy családi nagy gűlésre kelljen mennem. Azt nem nekem találták ki. A fáról visszalendültem a tetőre, és elfeküdtem ott. Biztos voltam benne hogy nővérem, pár perc hiába való kutatás után fel fogja adni, hogy magával rángasson. Igazam is lett, mert tompán hallottam, ahogy kimegy és becsukja az ajtómat és közli a szüleimmel hogy jómagam eltűntem. Még apa tett pár meddő kísérletet, a nevemet ismételgette, de aztán lemondóan sóhajtott, és elindultak. Nélkülem, én pedig a tetőn napozva elgondolkodtam.
15 éves vagyok, és már most kallódok a nagyvilágba. Nem lesz ez így jó. Amikor megszülettem 1995-ben, nem voltam újdonság, hiszen ott volt már a nővérem, aki elvette az újdonság erejét. Jó gyerekkorom volt, szerettek a szüleim, és a nővéremmel, Ayakaával is jól kijöttem. Kiskoromban sokat játszottunk együtt, és szép emlékeim vannak a kirándulásainkról is, szóval semmi okom nem lehetett panaszra. A gondok onnantól jöttek, amikor Ayakának barátja lett, és eljárt itthonról, és nem értettem, hogy ő miért, mehet én meg miért nem. Így hát lázadozni kezdtem a szülői rend iránt, és rendszerint elcsászkáltam, vigyázva, hogy még véletlen se keveredjek jó bandába. Persze azért mindig tartottam magam egy általam meghúzott mércémhez nem ittam, és nem drogoztam, de a cigizés bejött az életembe. De nem bánom annyira, nem akarok leszokni róla. Maximum pár évvel korábban halok meg mint kellene. Szóval elég hamar mindennaposak lettek a veszekedések, és a büntetésbe vágások. Szobafogság, ennek-annak a hiánya, bizonyos ideig, semmit nem fogott. Annyi eredménye lett csak hogy eltávolodtam a szüleimtől és a nővéremtől, és kezdtem megismerkedni a ma is a ház mellett álló gesztenyefával. Gyakorta megcsináltam hogy azon keresztül másztam ki. Nem volt nehéz, mert félig meddig mugli családom volt, szóval anyám volt a boszorkány, apa meg a mugli, és így viszonylag mugli környezetben nőttem fel egy nagy kertes házban. Szóval jól állok a modern technikával is, meg a varázslattal is. Anya tanítgatta nekem a varázslást, és pár apróbb átok meg ilyesmik mennek is. De általában a mugli dolgokat is szeretni szoktam. Mondjuk az internetet nagyon jó dolognak tartom, és elég sokat babrálok vele. Aztán amikor eljött az ideje, felvettem egy mágusképzőbe, de az nem volt eléggé színvonalas szüleim szerint. Így kerültünk ide Tokióból, a mágusképző miatt átmenetileg, meg persze apa munkája miatt jöttünk ide. Szóval hosszú távon van házbérlésük, de átalakította anya, hogy oylan legyen mintha az otthoni háza lennénk, így lehet hogy a gesztenyefa is megvan. Persze a fazon, aki kiadta nekünk a házat ebből mit sem lát. A mágia csodás világa, amit mindig is imádta, de inkább csak nézni és látni hogy mások művelik. Így kerültem egy angliai mágusképzőbe a Wilianba. Felemásan fogadtam a hírt, hogy oda kell járnom, de sokat nem tudtam tenni ellene, akaratom ellenére is odaküldtek. De nem baj, megígértem anyáméknak hogy jó leszek, meg minden, aztán elutaztam. Persze, eszem ágában sem volt jónak lenni.


Kinézet
Hát csinosnak tartottam magam mindig is. Magas, nyúlánk alakom van ( 175 cm körül), rövid barna hajam, és szemem. Hajam mostanában felzselézem, és a „tarajam”, ami nem olyan nagy, bordó lett, vagyis nem olyan feltűnő messziről. Szemem tök átlagos barna, azon nincs mit ragoznom. Fülemben egy patkó alakú fülbevaló lóg, nyakamban pedig egy kék gyöngy. Ez nővérem ajándéka, igazgyöngy, amit elvarázsolt nekem kékre. Szeretem a farmereket minden színben, és a laza egyedi dolgokat. Sokszor három különféle ruhadarabból csinálok egyet. Szeretem a változatosságot, de rosszul vagyok a szűk, szoros dolgoktól, így nálam szóba sem jöhet az öltöny és a nyakkendő. Egy nonfiguratív tetoválást viselek a testemen, erről a szüleim sem tudnak. A hasamon, kicsit jobb oldalt, nem nagy de mutatós. És sokak véleményétől eltérően nem is lányos. Általában követem a divatot, de mint említettem a szűk dolgok kerüljenek el.

Jellem

Nehéz kérdés. De leginkább pimasznak mondanám magam, és lázadónak a természet, és minden szabály ellen. Alapvetően nem mondanám magam oylan rossznak, kis nyomás hatására megcsinálom amit kérnek tőlem, de szeretek nyelvelni és feleselni korra és nemre való tekintet nélkül. A tanulmányaimat azért nem hanyagolom el, nagyra törő terveim vannak az életben, és nem mondom hogy egy kicsit nem vagyok számító. Szeretem ha az történik amit én szeretnék, és hajlamos vagyok morgolódni, és bosszankodni ha nem az van amit elterveztem. Rövid távon gondolkozom általában, két hétnél előrébb nem tervezek, mert sosem tudom mit hoz a sors. Ha valamit elkezdek, azt általában be is fejezem, előbb vagy utóbb, bár általában inkább utóbb. Nem szeretek összecsapni semmit, így az öltözködéstől kezdve a beadandó dolgokig, mindig sok időt töltök a külalakkal és a tartalommal. Végül is, én egyéniségnek szeretnék tűnni, nem divatmajomnak. Kedvesnek éppen nem vagyok mondható, de megállok csevegni bárkivel. Max ha nem szimpatikus, akkor kevésbé vagyok közlékeny, személyfüggő hogy kire hogyan reagálok. Nagyon kevés barátom van, ennek ellenére szinte mindig társaságban vagyok, még ha csak csendben ülök is, de ott vagyok, és nem lehet nem észrevenni.

Pálca
10 hüvelykes magyal, unikornisfarokszőrrel

Állatom egy apró kígyó ami mindig mindenhova velem jön. Shába a neve és kockás tigris pitonnak készült, csak nem nőtt meg, hanem folyton rajtam tekereg. Anyámék szerint mérges, de engem eddig egyszer sem harapott meg, pedig volt már úgy hogy ide oda tekergettem szegényt.

Elemi mágia
Ezernyi Arc mágiaforma (Metamorfmágia)
A karakter képes változtatni külsejét, akár mások teljes alakját felvenni fizikailag, és képes leutánozni mozdulatokat, hangokat.


Nekem szimpi, és begyere a stílusa. Pont.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Ellenőrzésre váró előtörténetek   

Vissza az elejére Go down
 
Ellenőrzésre váró előtörténetek
Vissza az elejére 
4 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Wilian Mágusképző Szakiskola :: Archívum :: Lezárt témák-
Ugrás: